eitaa logo
میوه دل🤗
27 دنبال‌کننده
245 عکس
289 ویدیو
6 فایل
سلام دوستای گلم اینجا میخوایم باهم درباره میوه های دلمون صحبت کنیم باهامون بمونین و نظراتتونو بگین لطفا از دوستانتونم دعوت کنین دمتون گرم♥️⁩
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بصیرت سیاسی انقلابی
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بیداری مقامات سایر کشورها خواب عمیق مسئولین بهداشتی ما ‼️پشیمانی و توبه مقام بهداشتی یمن بخاطر تشویق مردم به واکسیناسیون کودکان 👈 دکتر عبدالعزیز الدیلمی مسئول سابق در وزارت بهداشت یمن، پس از ۵ سال تحقیق و بررسی در مورد واکسنهای کودکان به این نتیجه می رسد که واکسنها مضر هستند و از ملت یمن بخاطر آسیب یا مرگ کودکانشان بر اثر واکسن پوزش میطلبد و از خداوند طلب مغفرت میکند و دو ماه متوالی را روزه میگیرد و در مورد خطرات واکسنها هشدار میدهد و تفاوت کودکان واکسن خورده و واکسن نخورده را بیان میکند . 👌در این همایش وزیر بهداشت و نخست وزیر یمن حضور دارند . 👈ایشان در سال ۲۰۱۷ در همین سالن همایش تشویق به واکسیناسیون (حملة مناصرة اللقاحات) برگزار کرده بود و امسال همایش خطرهای واکسیناسیون بر انسانها (خطورة اللقاحات على البشرية) را برگزار کرد . 👌نکته جالب اینکه ایشان در این سخنرانی حتی از فرزندان بزرگتر خود که آنها را واکسینه کرده معذرت خواهی می‌کند سپس می‌گوید : فرزندان و نوه‌های جدید که واکسینه نشده اند، رشد و فعالیت و حتی نطق بهتری دارند .
هدایت شده از خانواده بزرگ ما😍
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ آقایون!خانم ها! دشمن روی جمعیت کم و سالمند ایران در آینده حساب باز کرده 🔴 برژینسکی: از حمله نظامی و پیش دستانه به تاسیسات هسته‌ای ایران پرهیز کنید. زمان و تغییرات جمعیتی مشکل رو برا شما حل می‌کنه. ❌کشوری که سالمند شد قدرت دفاعیش از بین می‌ ره... 🦋دوستاتون رو به کانال خانواده بزرگ ما دعوت کنید🌱 به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خانواده بزرگ ما😍
خانواده یهودی با داشتن ۲۳فرزند ☝☝☝ یهودیان معتقدند که تنها وارثان زمین فقط قوم یهود است و دیگر انسان ها بردگان آن ها خواهند بود به همین دلیل به شدت روی ازدواج به موقع تاکید دارند از نظر شرع آنها، واجب هست هر خانم حداقل ۱۰ فرزند به دنیا بیاورد و استفاده از وسایل جلوگیری ، در قوم یهود ،گناهی بزرگ‌شمرده می شود آن ها با به دنیا آوردن هر فرزند ، آن کودک را وارث یک قسمتی از جهان می نامند حالا فکر کنید ۲۰سال دیگر چه بلایی سر نسل شیعه خواهد آمد ؟؟؟؟ ناخواسته امام زمانمان راتنها خواهیم گذاشت ، آهای اونایی که آرزوی ،سربازی امام زمان رو دارید ، خواسته مهم امام زمان (عج) و نائب بر حق ایشان ، ازدواج به موقع و فرزند آوری است یاعلی✋✋✋ 🦋دوستاتون رو به کانال خانواده بزرگ ما دعوت کنید🌱 به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از خانواده بزرگ ما😍
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون شک بچه دست باباست 😂 🦋دوستاتون رو به کانال خانواده بزرگ ما دعوت کنید🌱 به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا