✅#معرفی_کتاب
📣 اولین کتاب حجت الاسلام والمسلمین #شهاب_مرادی منتشر شد
📚"این روزها"
📕 بخشی از مقدمه این کتاب را با هم میخوانیم:
- در اوایل دهه هشتاد بسیاری از مردم بعد از سخنرانی از من کارت ویزیت میخواستند و همیشه توقع سبک ارتباطی وعاظ دهه سی و چهل را از امثال من داشتند و شاید طبیعی بود که زیر بار آدرس ایمیل و گوگل و یاهو که آن زمان رونق داشت نمیرفتند. من هم هیچگاه زیر بار چاپ کارت ویزیت با عباراتی چون حجتالاسلام و ... نمیرفتم. اما درخواستهای مستمر باعث شد کارتی طراحی کنیم که روی آن فقط نوشته باشد: وبسایت شخصی شهاب مرادی!
📒 وبسایتی که قرار بود صرفا یک منشی دیجیتالی برای دریافت دعوتنامهها باشد، بهمرور تبدیل شد به محل درد و دلها مشاورهها و پرسشهای متنوع. خدا را شاکرم که این وبسایت پنجرهای شد به سمت آشنایی بیواسطه با واقعیتهای فردی و اجتماعی.
📕 اما این کتاب، گزیدهای از یادداشتهایم در آن وبسایت است که به مناسبتهای مختلف نگاشتهام.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🔸شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگر شما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثه دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثه تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفه جوانهای ما است.
🎙مقام معظم #رهبری، امروز ۱۴۰۰/۹/۲۱
🔰میزمعارف
@mizemaaref
هدایت شده از کانال میز معارف
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 بهرهبرداری آزمایشی از فاز اول سامانه جدید آموزش مجازی دانشگاهیان
✅ برخی از ارزشهای راهبردی سامانه به روز شده
🔰میزمعارف
@mizemaaref
انقلاب اسلامي و انقلاب در نظريه ها.pdf
405.8K
✅#مقاله
✅#مکمل_دروس_معارف
🖇#انقلاب_اسلامی
💡عنوان: {انقلاب اسلامي و انقلاب در نظريه ها؟}
✍🏻محمدحسین پناهی
📑چکیده: در اين مقاله، اثر انقلاب اسلامي در نظريه هاي انقلاب، در سه حوزه مربوط به علل وقوع انقلابات، فرايند جنبش انقلابي و پيامدهاي انقلاب، مورد بررسي قرار گرفته است. از آن جا که اين موضوع در حوزه مباحث جامعه شناسي علم قرار مي گيرد، با استفاده از نظريه انقلابات علمي توماس کوهن فرضيه كلي زير مطرح گرديد: وقوع انقلاب اسلامي ايران دگرگوني قابل توجهي در نظريه هاي جامعه شناسي انقلاب ايجاد کرده است. اين فرضيه با توجه به حوزه هاي مورد بررسي، به سه فرضيه اصلي و فرضيه هاي فرعي تر تفكيک شده و مورد بررسي قرار گرفت. اين پژوهش نشان داد که انقلاب اسلامي ايران، اثر غير قابل انکاري در نظريه ها و نظريه پردازي انقلاب در هر سه حوزه علل وقوع، فرايند و پيامدهاي انقلاب گذاشته است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🔹درد دل #علامه_امینی رحمه الله (به نقل از استاد فاطمی نیا حفظه الله)
یک سخنی از علامه امینی نقل کردند، خیلی منقلب شدم.
ما یک «#الغدیر» می شنویم و خیلی گذرا عبور میکنیم. یازده جلد چاپ شده و یازده جلدش چاپ نشده است.
بیست و دو جلد کتاب تحقیقی! خدا میداند که این مرد در راه نوشتن این کتاب، فانی شد! چه زحمت های طاقت فرسا!
میگویند بعد از نوشتن الغدیر گفته بود: «روز قیامت با دشمنان #امیرالمؤمنین مخاصمه خواهم کرد! همان طور که آنها وقت آقا را گرفتند، وقت مرا هم گرفتند؛ و گرنه من میخواستم معارف امیرالمؤمنین را گسترش بدهم؛ اینها آمدند مرا وادار کردند که من در اثبات امامتش کتاب بنویسم!»
وقتی می گویند: اول مظلوم عالم؛ بی جهت نیست! حضرت چقدر مظلوم باشد که بعد از قرنها، تازه در اثبات امامتش کتاب بنویسند!
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#معرفی_کتاب
📚الجَوهَرَة فی نَسَبِ الامام عَلیّ و آله
✍🏻اثر محمد بن ابی بکر تلمسانی، عالم اهل سنت در قرن هفتم هجری
🔖 در معرفی شخصیت امیرالمؤمنین(ع) و اخبار و احوال مربوط به وی.
🗂 نویسنده، نسب خانوادگی علی بن ابیطالب (ع) را شرح داده و سپس فرزندان آن حضرت، خصوصاً امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را معرفی کرده است. تلمسانی در ادامه به ذکر شمهای از فضایل انسانی، اخلاقی و معنوی امام علی(ع) پرداخته و از زهد، تقوا و عبادت او سخن گفته است. نویسنده از برخی مواعظ، حکمتها و وصایای امیرالمؤمنین در باب مسائل اخلاقی و عبادی یاد کرده و در پایان کتاب، چگونگی شهادت ایشان به دست خوارج را شرح داده است.
🗃 تلمسانی مطالب خود را به شیوه حدیثی گزارش کرده و سلسله راویان و اسناد را آورده و در غالب موارد از منابع خود یاد کرده است. منابع او عبارتند از کتب شش گانه اهل سنت و کتبی مانند الکامل مبرد و الاستیعاب.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
103محورهای اساتید ممتاز عینالله خادمی.pdf
975.5K
✅ #گفتار_پژوهی
از آنجا که اساتید معارف، علاوه بر دارا بودن بنیهی علمی مناسب، در شیوه کلاسداری و مهارت های تأثیر گذاری نیز باید از تسلط کافی برخوردار باشند از این رو پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی قم در راستای ارتقاء سطح تأثیرگذاری و تجارب اساتید معارف اسلامی و استفاده از تجربیات اساتید پیشکسوت و موفق در حوزه ی دروس معارف اسلامی اقدام به مصاحبه و جمع آوری تجربیات ایشان نموده است.
این سلسله مصاحبه ها با عنوان «بایسته های تدریس در بیان اساتید معارف اسلامی» تقدیم کاربران گرامی می گردد:
✅ جناب آقای دکتر عین الله خادمی
✅ عضو هیئت علمی و استاد تمام دانشگاه شهید رجایی و مدرس دروس مبانی نظری اسلام، اخلاق اسلامی، آشنایی با منابع اسلامی و دیگر دروس تخصصی در مقطع ارشد و دکتری
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامی_قم
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلام #علامه_طباطبایی از #امیرالمومنین علیهالسلام:
اولین کسی که در امت اسلامی راه ولایت را باز کرد، وجود مبارک حضرت امیر است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#معرفی_فیلم
🎞 سینمایی "مناظره کنندگان بزرگ"
☑️ داستان فیلم درباره یک استاد ادبیات انگلیسی کالج #سیاهپوستان میباشد که یک گروه مناظره تشکیل میدهد.
🔸خیلی زود این گروه به بهترین گروه مناظره جوانان سیاهپوست کشور تبدیل میشود که مناظرههای نفسگیری از مشکلات، تبعیضها و ظلمها علیه سیاهپوستان انجام میدهند.
🔰میزمعارف
@mizemaaref