نهاوندیان عضو باندنیویورکیها و #نایاک عامل اصلی بحران ارزی معرفی شد!
الان نوبت معرفی جزء بزرگ این باند و موسس نایاک نیست؟!
نباید نقش لیست تَکراری ها و...در این تلاطم های مصنوعی ارزی با هدف تسلیم کشور در برابر آمریکاییها و اروپاییها شفاف شود؟
#نهاوندیان_بسم_الله
"سیدعلیرضاآل داود"
@ansoyesiasat
🔴چند نکته در مورد جنگنده کوثر
🔸روز گذشته یک اتفاق خیلی خوب در کشور افتاد و همزمان با روز صنعت هوایی از جنگنده آموزشی و پشتیبانی نزدیک کوثر رونمایی شد. از لحظه رونمایی تا این ساعتی که این کلمات را مینویسم، در گروهها، کانالها، سایتها و شاید هم بسیاری از فرومهای نظامی مطالب بسیاری در این مورد نوشته شده و برخی از دوستان ناراحتند از اینکه چرا اف5 دهه 60 قرن گذشته میلادی را بنام کوثر ساختهایم و با آن جنجال درست کردهایم؟ این را بنده به عینه توسط بسیاری از دوستان دیدم و برخی دیگر از دوستان نظامینویس که سایت و کانال معتبری دارند، طبق معمول غرهایی زدند و تیکه انداختند و به سادگی از کنار آن گذشتند. این دوستانِ خیلی باسواد هر چیزی را که در داخل کشور ساخته شود، لگن میدانند اما در مورد ساخته یک کشور دیگر، یک مقاله چند صفحهای مینویسند.
🔸بله، کوثر همان بدنه اف5 را دارد، همان موتور را هم، اما همه اینها دیگر امریکایی نیستند و ساخت ایران هستند. کوثر، یک گامِ بلندِ رو بهجلویِ بسیار مهم بود که صنعت دفاعی کشور برداشت. آنهایی که اهل مطالعه، تدقیق و تحقیق هستند بهخوبی میدانند که بسیاری از کشورها اصولا سراغ ساخت جنگنده نرفته و نمیروند، بهجز آنکه به سطحی از تکنولوژی رسیده باشند که بتوانند از پسِ آن بر بیایند یا آن اندازه با سازندهها و شرکتهای تولیدکننده موتور و سایر قطعات ارتباطات نزدیکی داشته باشند که موفق شوند بدون هیچ مشکلی نیازمندیهای ساخت یک جنگنده را تامین کنند. همین الان هم در دنیای امروز، روسیه، امریکا، فرانسه، انگلیس و به صورت شراکتی آلمان و ایتالیا سازندگان اصلی هواپیمای جنگنده هستند و بقیه کشورها مانند سوئد، ژاپن و کره جنوبی و چین نیز با همکاری تکنولوژیکی همین کشورهای اصلی به ساخت جنگنده رسیدهاند.
🔸جمهوری اسلامی ایران، درست 40 سال است که به شکلهای مختلف در تحریم به سر میبرد. هر آنچه هم در حوزه هوایی دارد، مربوط به قرن گذشته است و همه رایزنیها برای خرید یک جنگنده نسل 4++ به دلیل تحریمها و فشارهای خارجی تاکنون راه به جایی نبرده و بهنظر هم نمیرسد تا دو سال آینده بتوانیم شاهد حضور جنگنده سوخو30 در کشورمان باشیم، شاید روسها هم به دلیل نوع نگاه ایران به این جنگنده حاضر به چنین کاری به سادگی نشوند، چرا که ایران خواستار ساخت 80درصد محصول خریداری شده در داخل شده است و این هم دلیلی دارد. با این حال، ساخت کوثر زمین تمرینی برای صنعت دفاعی و هوایی کشور است تا بر اساس آن بتوان به آیندهای روشنتر رسید. کوثر یک ارتقای بسیار سنگین روی یک جنگنده قدیمی است، درست همان کاری که شرکتهای اسرائیلی روی اف5های تایلند، کلمبیا، برزیل یا ترکیه کردند که آخری مجهز به رادار اف16 شد.
🔸کوثر درست است هنوز در دسته نسل چهارمیها به دلیل استفاده از موتور توربوجت جای نمیگیرد، اما به یاد داشته باشید کشوری که توانست موتور توربوجت را بسازد، بدون شک موتور توربوفن را هم میسازد و شاید هم ساخته باشد. ما در حالی بر سر مال خودمان میزنیم که کشوری مانند هند یک جنگنده تجاس دارد که اولا سه دهه پیش ساخت آن در دستور کار قرار گرفت و حالا هم که ساخته شده، فقط اسمش هندی است و عروس هزار دامادی است که هر قطعهاش از یک گوشه دنیا آمده و شده تجاسِ هندی. یا همین چین، هنوز هم در حال مهندسی معکوس جنگندههای روسی است و نسل پنجمیهایش هم دزدی رسمی از اف22 و اف35 امریکا است. گریپین سوئدی هم از موتور امریکایی بهره میگیرد و در هیچ جای دنیا جنگندهای 100در100 ساخت آن کشور نیست، چرا که برخی از قطعات و یا آلیاژها را فقط چند شرکت میسازند و واردات آن بسیار به صرفهتر از تولید آن است.
🔸آیونیکی که کوثر از آن بهره میبرد، نشان میدهد که ایرانیها توانستهاند در این کلاس به پیشرفتهای خوبی برسند، ساخت سازه بسیار مهم است، یکپارچهسازی صدها قطعهای که در داخل ساخته شده توسط یک رایانه مرکزی، کار کوچکی نیست. این آیونیک و قطعات میتوانند به اف4، اف14 و یا هر جنگنده جدیدی با موتور قدرتمندتر منتقل شوند، در حالی که برای ارتقا هر یک از اف5ها به این شکل باید دستکم 7 میلیون دلار پول میدادیم. اما حالا تکنولوژی ساخت جنگنده در داخل کشور وجود دارد و این یک گام بسیار مهم است، قرار نیست همین امروز ما استرایک ایگل یا سوپرهورنت بسازیم، همین مقدار هم گامی بلند و رو به جلو است و چه بسا در ساخت مشارکتی سوخو30 ما از همین تجربیاتمان استفاده کنیم. کوثر میتواند زمینه خوبی برای آموزش خلبانان جوان کشور باشد، آنها با جنگندهای میپرند که هر چند ساعت دلش بخواهد پرواز کند، قطعاتش در داخل وجود دارد و این یعنی رسیدن به یکی دیگر از استانداردهای در میزان ساعت پرواز خلبانها....
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺گزارش وزارت دفاع روسیه از ماموریت در سوریه:
🔹 ۸۶ هزار عنصر مسلح کشته شدند.
🔹بیش از ۶۳ هزار نظامی روسیه در عملیاتها شرکت داشتند.
🔹بیش از ۹۶ درصد مناطق سوریه تحت کنترل ارتش است.
@ansoyesiasat
🔷 روزی برخی مداحان بابت نقدش به دهههایِ زیاد عزاداری، مورد حمله قرارش دادن
زمانی زالو صفتان اقتصادی به زندان، تهدیدش کردند
چندسال قبل تیم ریگی برای ترورش نقشه کشید
آخر هم برخی از علما از نقدهای اصولیاش به خروجی کمِ حوزه علمیه، تاختند بِهش !
آری، این هزینهایست که #رحیم_پور_ازغدی برای اسلام میپردازد
"علی قلهکی"
@ansoyesiasat
🔴التهاب آفرینی...
جناب #آخوندی دیروز فرمودن حفظ #صنعت_هواپیمایی از #قیمت_بلیت هواپیما مهم تره!!!
یعنی با یه حرف دو نشان:
۱. صدور مجوز افزایش قیمت بلیت،
۲. القاء اینکه با #تحریم ها ممکن است صنعت هواپیمایی از بین برود!
پ.ن: #مسئول_التهاب_آفرین میدونید یعنی کی؟!
»حجت الله عبدالملکی«
@ansoyesiasat
🔴 آن پشت خبرهایی است...
طبق شنیده ها قرار بود به جناب مهرداد بذرپاش در شرکت همراه اول مسئولیتی داده شود.اما به محض انتشار این خبر با حجم سنگینی از تخریب و توهین توسط رسانه های جریان غربگرا و عناصر نفوذی آنها در جبهه انقلاب مواجه شدیم...
این خود به تنهایی نشان میدهد آن پشت خبرهایی است که عده ای به وحشت افتاده اند و توپخانه تخریبگری خود را روشن کرده اند....
عقل حکم میکند نسبت به آن مجموعه حساسیت بیشتری داشته باشیم
@ansoyesiasat
💢 دویچه وله: وزیر امور خارجه آلمان برای نخستین بار جزئیاتی از استراتژی جدید دولت آلمان در قبال آمریکا را بیان کرد. او با توجه به تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت اروپا باید در معاملات مالی بینالمللی مستقل از آمریکا عمل کند.
@ansoyesiasat
بیانیهای علیه مردم. متنی از علی علیزاده
🔸غائله پشت غائله، غشغرغ پشت غشغرغ، از این هیاهوی بیبیسی به آن جنجال سلبریتیها، از این آشوب ساخته در فضای مجازی به آن خبر دروغ بزرگ شده توسط منوتو. طوفانهایی در فنجان. همگی بر سر هیچ. 🔹افکار عمومی رسانه-زده که حتی شش ماه پیش خودش را به یاد نمیاورد. به یاد نمیاورد به خاطر خبر دروغ دستگیری دختربچههای رقصنده در برج میلاد، چقدر اشفته شده بود و چه لعنتی به زندگی در ایران میفرستاد، افکار عمومی مثل کودکی که در هوا بالا و پایین پرتاب شود، دیگر هیچ کنترلی بر احساساتش ندارد. چرا که امروز اتاقهای فکر همان اتاقهای کنترل احساسات تودهها هستند.
🔸افکار عمومی میداند فقیرتر شده. میداند از فساد خسته و از اینهمه اختلاف طبقاتی خشمگین و از نداشتن افق ثبات اقتصادی در آینده مضطرب است. اما نمیپرسد چرا هر هفته مغزش با یک داستان پر میشود که هیچ ربطی به این امور ندارد. نمیپرسد چرا صدایش بیش از آنکه برای پرسش از نابرابریهای اقتصادی بلند شود برای وارد نشدن زنان به ورزشگاه بلند میشود. برای کنسرت بلند میشود. افکار عمومی، یعنی شمای خواننده این متن، نمیپرسد چرا پنج سال بعد از روحانی هنوز همه چیز کشور به آینده برجام موکول میشود.
🔹و تا زبان به نقد روحانی باز کنی صدایی از داخل حنجره افکار عمومی جواب میدهد: «جناح مقابلش کارشکنی کرده، سپاه روی موشک شعار نوشته، دولت پنهان مانع شده، تندروها کارشکنی کردهاند، دولت که اصلا قدرتی در ایران ندارد.»
🔸اگر اینطور بود چرا برای انتخابات و غبضه قدرت له له میزدند. چرا وقتی به معامله بر سر مصونیت قضایی برادران دولتیها میرسد همه گونه قدرت معامله دارند ولی بر سر مسایل و حقوق مردم قدرتی ندارند؟
🔹دیروز نوشتم فقط یک فقره دزدی بواسطه فرار مالیاتی گروهی از پزشکان شش هزار و هشتصد میلیارد تومن در سال است. یعنی سی و چهارهزار میلیارد تومن از روزی که روحانی به قدرت رسید. ایا سپاه مانعی در اصلاح نظام مالیات و پس گرفتن این سی و چهار هزار میلیارد تومن بیتالمال بود؟
🔸دولتی با پیرترین، فشلترین، بیانگیزهترین، ناکارامدترین بوروکراتهای زهواردررفته سوپرمیلیاردری که حتی در نظام اداری هم اصلاح بوجود نیاورد.
🔹و شما مردم، و شما افکار عمومی، و شما رای دهندگان که اجازه دادید ذهنتان هر هفته به بازی گرفته شود و روحانی را از پاسخگویی فراری دادید، شمایی که با مظلوم جلوه دادن دولت مانع پرسشگری و تمرکز روی مطالبات اقتصادی مردم عادی شدید، شما هم مقصرید. شما هم اگرچه بازنده پنج سال گذشتهاید اما بیآنکه بدانید همدست برندگان ثروتمند شده این سالهایید.
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat
💠کنشگری جوانان مؤمن انقلابی حول محور اسلامیت و جمهوریت
🔸اساسا کنشگری و حضور جوانان مؤمن و انقلابی در عرصه های مختلف را می بایست در اصل یکصد و هفتاد و هفتم قانون اساسی جستجو کرد.
🔸عدالت در توزیع مسؤلیت ها و بهرمندی از توانمندی های جوانان در انقلاب اسلامی قطعا به حضور مؤثر آنها در عمل و کنشگری فعالانه علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه می انجامد.
🔸برخی نگرانی این را دارند که عدالت در انتصابات رعایت نشود و رابطه جای ضابطه را در سپردن مسؤلیت ها به جوانان بگیرد. معتقدیم رجوع به جمهوریت و التزام به اسلامیت می تواند این نگرانی را بر طرف سازد.
🔸البته نگرانی قشرهای مختلف جوانان انقلابی از نفوذ و سیطره جوانان نزدیک به برخی اهالی قدرت و ثروت در جناحین قطعا بی مورد نیست، که این خود می تواند حضور جوانان مؤمن و انقلابی را نزد مردم کم اثر و بی اثر کند.
🔸عبور خردمندانه و عالمانه از ساختارهای معیوب و ساخته شده حزبی، جناحی و گروهی و ایجاد سازوکارهای درست و منطبق بر روح انقلاب اسلامی و امامین انقلاب قطعا می تواند آینده بهتری را برای کشور رقم بزند.
✅ علیرضا مقصودی
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat