💢یورونیوز/ رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا: احتمال رای گیری در مورد قطعنامه ای علیه عربستان سعودی به دلیل نقش ریاض در جنگ یمن و قتل جمال خاشقجی تا پایان سال جاری میلادی در این مجلس وجود دارد.
🔸به گفته باب کورکر، در این قطعنامه درخواست قطع هرگونه کمک به ریاض برای جنگ در یمن مطرح شده است.
@ansoyesiasat
ماموریت دولت روحانی بستن راه های دور زدن تحریم هاست که به لطف برجام و دستور دولت به زیرمجموعه های خود این به خارجی ها منتقل شد که در تحریم آبان شاهد ذکر آنها بودیم. حالا منظور #ظريف از کلید واژه #پولشویی بقیه راه های دور زدن تحریم هاست تا کشور را به زانو درآورند برای مذاکره با آمریکا!
"نازنین کمالی"
@ansoyesiasat
میز نیوز
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س): 💢 بسم الله الرحمن الرحیم 💢 🔅🔆 اَلعَدلُ أَفضَلُ مِنَ الشَّ
این نشان از آن دارد که کلیه تصمیمات از تاریخ۸۰/۸/۱۵ تا ۸۳/۸/۳۱ که بر اساس مصوبه34104اتخاذ گردیده، صحیح و لازم الاجرا و معتبر است.
🔻با توجه به این تفاسیر، اعتبار سند نیز کماکان مورد صحت و تایید بوده و مصوبه ۲۱۲۴۰ به این جهت که خارج از صلاحیت دیوان اعلام شده ، برخلاف مصوبه قبلی ابطال نگردیده است.
🔴حال باید از کسانی که با استناد بر مصوبات این چنینی به صحت و سقم سند دانشگاه خدشه وارد می کنند پرسید، آیا از نظر شما تا به حال این شبهات توسط وکلای شکات که بعضا افراد صاحب نامی نیز در عرصه وکالت و امور ثبتی هستند مطرح نشده و یا نسبت به ابطال مصوبات جاهل بودند؟!
حتی اگر به فرض محال سند دانشگاه دچار ایراد بوده و ابطال شود و حکم خلع ید، فسخ و بدون اثر اعلام گردد، مالکیت متصرفان خانه های ده ونک احراز نخواهد گردید چرا که اصول حقوقی ایجاد می کند که مالکیت آن به مالک قبلی یعنی وزارت آموزش و پرورش که مختصراً در شرح ما وقع بدان پرداخته شد، برگردانده شود و به هیچ وجه مثبت مالکیت متصرفان فعلی نخواهد بود که در این صورت ساکنین، دیگر نه با یک نهاد بلکه با وزارتخانه ای مواجه خواهند بود که در امور حاکمیتی مبادرت می ورزد.
⭕️مسئله مهم دیگر آنکه خانه های مزبور همگی از خانه های سازمانی بوده اند بدین شرح که:
🔻زمانی که با مصوبه هیئت وزرا بهره برداری از کل پلاک ثبتی به دانشگاه منتقل شده و طبق آن در سال 1382، راه آهن نیز زمینی را که در دست داشته به دانشگاه واگذار می کند بخشی را که خانه های سازمانی بوده و در آن سال اغلب بازماندگان کارگران و یا افراد غیر ،در آن ساکن بوده اند به جز تعداد محدودی حاضر به تحویل زمین ها نمی شوند ،از این زمان دانشگاه نامه ای رسمی مبنی بر تحویل و استرداد زمین ها برای ساکنین و متصرفین ارسال نموده و طرح دعوا در طی همان سال ها صورت می گیرد که بنا به دلایلی مسکوت گذاشته می شود.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س): 🔴گفته می شود بعضی از این خانه ها به صورت قولنامه ای و غیر قانونی با قیمت های نازل به فروش رسیده که اعتبار مالکیت این خانه ها بنابر ماده ۳۶ قانون مدنی معتبر نخواهد بود.(ماده ۳۶ قانون مدنی مقرر می دارد: تصرفی که ثابت شود ناشی از سبب مملک یا ناقل قانونی نبوده، معتبر نیست.) که اگر نقل و انتقال به طریق قانونی صورت می گرفت سندی مطرح و در محاکم ارائه می گردید، حال آن که هیچ گاه چنین اسناد و مدارکی که مثبت مالکیت ساکنان باشد ارائه نگردیده است و کسانی که به اماره ید مندرج در ماده ۳۵ قانون مدنی اشاره می کنند باید این نکته را مدنظر داشته باشند که تصرف، زمانی به عنوان دلیل مالکیت پذیرفته خواهد شد که خلاف آن ثابت نشود و این در حالی است که دانشگاه الزهرا اسناد و مدارک خود را در خصوص مالکیت ارائه نموده و در این جا بدیهی است که اماره ید تاب معارضه با سند رسمی را نخواهد داشت.از دیگر دلایل مورد استناد ساکنین برای مالکیت املاک ، دستوری از سوی وزیر راه و وزیر آموزش و پرورش در تاریخ ۵۳/۴/۶ است که در خصوص انتقال مالکیت خانه های سازمانی به ساکنان آن صادر شده است.
🔻اما نکته مهم در این خصوص آن است که دستور فوق الذکر هیچ گاه اجرایی و عملی نگردیده و سندی مبنی بر مالکیت ساکنین از سوی دولت وقت صادر نگردیده است ؛آیا دستور یک مقام اجرایی می تواند مالکیت ساکنان را احراز نماید؟ چه بسیار دستوراتی که صادر شده اما بدان ترتیب اثر داده نشده است.
🔴تعداد ساکنان و متصرفان ده ونک به ۷۶ خانوار می رسد که عده ای از افراد متمول بوده اما عده ای نیز از توانایی مالی کافی برخوردار نیستند؛با وجود این که دانشگاه بابت تاخیر ساکنین در تخلیه خانه ها حق مطالبه اجرت المثل از ساکنین را داشته با این وجود بنا بر ادعای مسئولین دانشگاه، ساکنین مسکن مهری را که دانشگاه تقبل کرده به صورت خریداری شده و یا اجاره شده در منطقه پردیس به تعدادی از این ساکنین (افراد نیازمند) اهدا کند نپذیرفته اند و در ازای این زمین ها خانه ای را با همین متراژ و در همین منطقه مطالبه کرده اند!!
🔻به نظر می آید از آن جایی که این افراد از راه حقوقی و قضائی به نتیجه نرسیده اند، قصد دارند با همراهی عده ای، از روحانی اینستاگرامی و گروه های ضدانقلاب گرفته تا برخی جریانات دانشجویی با تحریک احساسات عمومی و بازیچه قرار دادن مردم، رای قطعی و لازم الاجرا قوه قضائیه را که بعد از چندین سال و برگزاری ۲۴۰ جلسه رسیدگی دادگاه صادر شده، پس زنند تا قوه قضائیه را به تساهل با ساکنین وادارند. اغلب اخبار مربوط به این خانه ها که در فضای مجازی منتشر شده اند مثل حضور خانواده شهید در بین ساکنین و ...شایعاتی در راستای برانگیختن احساسات مردم بوده که مجال پرداختن به آنها در این بیانیه نیست چرا که حتی با اثبات درستی این اخبار نیز تفاوتی در اصل قضیه حادث نمی شود؛ البته به نظر میرسد در پسِ این خاکستر، غرض های زیادی نهفته است،
میز نیوز
این نشان از آن دارد که کلیه تصمیمات از تاریخ۸۰/۸/۱۵ تا ۸۳/۸/۳۱ که بر اساس مصوبه34104اتخاذ گردیده، صح
ولیکن قوه قضائیه با وجود تمام کاستی ها و حتی ایراداتی که بدان وارد است همچنان به آینده پیش خواهد راند
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س): که این قیبل از مسائل در نظام جمهوری اسلامی تازگی نداشته و ندارد!
🔴جای تاسف است که برخی تشکل های دانشجویی که داعیه عدالت خواهی دارند این چنین تحت تاثیر القائات رسانه ای قرار گرفته اند که زیبنده جنبش دانشجویی نیست.
🔻انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) ضمن تلاش برای راضی کردن مسئولین دانشگاه به برخورد رأفت آمیز تری با ساکنین ، اعلام می دارد در صورتی که هر یک از ساکنین ،سندی که بیانگر مالکیت آنان در خصوص زمین های ده ونک باشد ارائه کنند، انجمن اسلامی آماده پیگیری از طریق مراجع قانونی و اعاده دادرسی از محاکم قضایی خواهد بود.
🔰 والسلام
۲۲/آبان/۱۳۹۷
🔴آیا جنگ یمن به پایان راه نزدیک شده است؟
🔹شبکه الجزیره گزارش داد وزارت خارجه انگلیس از آمادگی عربستان برای تلاش به منظور پایان دادن به جنگ یمن خبر داده؛ این در حالی است که به رغم این خوش بینی، تلاش ها برای سیطره عربستان بر شهر بندری «الحدیده» همچنان ادامه دارد.
🔹سازمان ملل متحد نسبت به عواقب فاجعه بار نابود شدن بندر حدیده برای کل کشور یمن هشدار داده است.
🔻«کیم شرف» از فعالان جنبش «حمایت از حقوق بشر در یمن» گفت: اتفاقاتی که اکنون در یمن می افتد از نسل کشی ها در جنگ جهانی دوم بدتر است زیرا این جنایات در مقابل دیدگان جهانیان و سازمان ملل اتفاق می افتد.
🔹آنها به تماشای جنایات علیه کودکان یمن نشسته اند که به طور میانگین روزانه ۱۳۰ نفر از آنها کشته می شود.
@ansoyesiasat
در حاشیه یک اعدام
شبهای پاییز سال ۷۴ مردم سرگرم دیدن دادگاهی بودند که بزرگترین اختلاس تاریخ انقلاب لقب گرفت.
فاصل خداداد با همکاری مرتضی رفیق دوست(برادر محسن رفیق دوست، رییس بنیاد مستضعفان) و تبانی با کارمندان بانک صادرات اختلاس ۱۲۳ میلیاردی کرد. ریاست بانک صادرات در دستان ولیالله سیف بود.
خداداد اول آذر ۷۴ اعدام شد. اما سیف که بزرگترین اختلاس تاریخ انقلاب در زمان مدیریت او رخ داد، بعدها به مدیرعاملی بانکهای کارآفرین، ملت، صادرات، سپه و ملی رسید.
حالا ۲۳سال از آن اعدام میگذرد و امروز وحید مظلومین معروف به سلطان سکه اعدام شد. او در آشفته بازاری که اتفاقا بازهم در ریاست سیف بر بانک مرکزی رخ داد، به سلطانیِ سکه رسید.
این اولین و آخرین اعدام نیست؛ ۲۳ سال پیش خداداد و امروز هم مظلومین بالای دار رفت. اما همچنان مدیریت سیفها ادامه دارد.
خاصه آنکه رئیسجمهور، سیف را به سمت «مشاور رئیسجمهور در امور پولی و بانکی» منصوب کرده!
اعدام امثال خداداد خوب و بجاست اما نباید مدیرانی که در دوران صدارت آنها این فسادها روی میدهد مورد مواخذه یا محاکمه قرار گیرند و یا حداقل خانهنشین شوند؟
منبع: مرد بحرانها؛ خاطرات هاشمی سال۷۴
#جواد_موگویی
@ansoyesiasat