پولهای زیادی خرج میکنند تا به طُرق مختلف روی هویت مستقل زن مسلمان اثرگذاری کنند.نتیجه کارشان این است که چهار تا دختر در گوشهکنار فریب بخورند یا انگیزههای گوناگون پیدا کنند که روسری را بردارند. همه آن تلاش نتیجهاش خلاصه میشود در این مسئله کوچک حقیر. تا اینجا مسئلهای نیست.
آن چیزی که من را حساس میکند این است که میبینید از دهان یک گروهی از خواص، مسئله #حجاب_اجباری مطرح میشود.یعنی عدهای -انشاءالله نادانسته- همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته با آنهمه خرج آن را به نتیجه برساند. روزنامهنگار و روشنفکر و آخوند هم در آنها هستند.
میگویند اینکه امام فرمودند «زنها باحجاب باشند»، همه زنها را نگفتند!حرف بیخود! امام در مقابل یک منکر واضحی که بوسیله پهلوی رایج شده بود مثل کوه،محکم ایستادند.حالا میگویند این گناه که از غیبت بزرگتر نیست، چرا شما برای غیبت کسی را تعقیب نمیکنید؟! انسان اینجا از عدم تشخیص رنج میبرد.
ما که نگفتیم اگر کسی در خانه روسریاش را مقابل نامحرم برداشت تعقیب میکنیم. آن کاری که در ملأ انجام میشود یک کار اجتماعی است و برای حکومتی که با نام اسلام آمده، تکلیف ایجاد میکند. حرام، کوچک و بزرگ ندارد. حالا کسی در خلوت یک کار غلطی میکند، آن بین خود او و خداست.
این منطق که میگوید اجازه دهید مردم خودشان انتخاب کنند، خب برای شرابفروشی هم هست. این حرف را در مقابل همه گناهان بزرگ اجتماعی میتوان گفت؛ این حرف شد؟ شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود.
#امام_خامنهای
کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat
کروبی هِی نامه مینویسه به بقیه درس مملکت داری میده
طرف اگه عرضه میداشت همین حزب خودشو جمع و جور میکرد و نمیذاشت نیروهاش اینجوری تو فضای رسانه همو تیکه پاره کنن
#اعتمادملی
"رضا وفا"
@ansoyesiasat
✳️ روایتی از تشکیل اتاق جنگ اقتصادی توسط رهبر انقلاب
📌 رهبر انقلاب، در هشتم اردیبهشتماه، در جلسهای محرمانه با مسئولان سه قوه، بر ضرورت تشکیل اتاق جنگ اقتصادی تأکید کرده بودند. در آن جلسه، رهبر انقلاب مطرح کردند که رییسجمهور و قوهی مجریه، مسئول شورای هماهنگی اقتصادی قوا هستند، به همین دلیل دبیر آن از سوی رئیسجمهور انتخاب شده و جایگاه دبیرخانهی آن نیز در معاونت اقتصادی ریاست جمهوری قرار گرفت.
🔍 سرمایهگذاری، تورم، اشتغال، بهبود شرایط نظام بانکی و موضوعات مربوط به تولید ملی، از سرفصلهای مهم موضوعات اقتصادی بود که توسط رهبر انقلاب در این جلسه مطرح شد تا بهعنوان اولویتهای اصلی، در دستور کار این شورا قرار بگیرد تا بتواند سریعتر برای آن تصمیمگیری کنند.
👈 ابتکار رهبر انقلاب در تشکیل این ستاد برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، اگرچه در نوع خود بدیع و خلاقانه است، اما پیش از این نیز مسبوق به سابقه بوده است. در زمان جنگ تحمیلی هم امام خمینی(ره)، ستاد جنگ را مشخص کرده و به همهی مجموعهها دستور داده بودند که باید با این ستاد همکاری کنند، چراکه این ستاد باید نفوذ داشته و تصمیمات خود را اجرایی کند. در حال حاضر نیز رهبر انقلاب با تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سهگانه»، همهی ارکان نظام، مسائل اقتصادی را با یکدیگر به پیش بردهاند که این موضوع کمک خواهد کرد که بسیاری از مشکلات فعلی، با همکاری قوا رفع شود. البته این موضوع نافی وظایف و اختیارات دولت نیست، به همین دلیل هر جایی که خود دولت میتواند تصمیم بگیرد، نیازی برگزاری این جلسات نیست.
👈 رهبر انقلاب نیز در پیام خود به رئیسجمهور بر همین نکته تأکید فرمودند که هرجا مصوبهای در این شورا به تصویب رسید، دیگر معطل موافقت ایشان نشده و کارها را سریعتر آغاز کنند. یقینا این بزرگترین سرمایه و حمایت رهبر انقلاب از دولت است که از قوهی مقننه و قوهی قضائیه نیز به شکلی این هماهنگی با دولت را مطالبه کردهاند. در عین حال، بزرگترین موقعیت برای دولت است که از ظرفیت دو قوهی دیگر نیز استفاده کند. امروز خوشبختانه همهی ارکان قوا به فرمایش رهبر انقلاب پای کار آمدهاند تا به دولت کمک کنند.
🌹 آنچه حزباللهیها باید بدانند👇👇
@khattehezbollah
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
امام صادق "علیهالسلام" از منظر رهبر انقلاب
لطفا #انتشار دهید.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
60×90-2.pdf
2.26M
#کودتای_نوژه
🔫 به بهانه ی سالروز یک شکست....
🔴 ماجرای کودتای نوژه چه بود؟
🔹کشف و انهدام شبکه کودتای آمریکایی «نقاب» در پایگاه هوایی خلبان شهید نوژه همدان، یکی از مهمترین رویدادهای تاریخ انقلاب اسلامی در ۱۸ تیرماه ۵۹ است.
🔸کودتای نقاب (با سرواژه «نجات قیام ایران بزرگ») که بعدها به نام کودتای نوژه معروف شد، حرکت نظامی بود که چندی پس از به قدرت رسیدن نظام جمهوری اسلامی در ایران، توسط تنی چند از افسران ارتش شاهنشاهی ایران و با تمرکز افسران نیروی هوایی شاهنشاهی برای بازگرداندن شاپور بختیار و حذف سید روحالله خمینی و نابودی نظام نوپای جمهوری اسلامی، طرحریزی شده بود.
🔹برنامه کودتا در ۱۸ تیر ماه ۱۳۵۹ (۹ ژوئیه ۱۹۸۰) با دستگیری و کشته شدن تعدادی از عوامل آن فاش شد. پایگاه هوایی شاهرخی (حر) در شهر کبودراهنگ استان همدان مرکز فرماندهی آن بود. هدف نخست کودتا حملهٔ هوایی به منزل خمینی در تهران و از بین بردن وی و سپس حمله به برج مراقبت فرودگاه مهرآباد و در ادامه تسخیر ساختمان مجلس و مراکز رادیو و تلویزیون و نهایتاً فتح ارتش و شکست انقلاب ذکر میشود.
🔴 ماجرای خلبانی که کودتای نوژه را لو داد به روایت رهبر معظم انقلاب:
کودتای نوژه توطئه خطرناکی بود. اما این توطئه هم بهوسیله ارتشیها خنثی شد. شاید ملت ایران نداند آن کسانی که موجب شدند توطئه کودتاىِ بسیار خطرناک پایگاه شهید نوژه خنثی شود، خودِ جوانان ارتشی بودند که آمدند به ما اطّلاع دادند.
یک #خلبان_جوان در نیمه شب آمد و درِ خانه ما را زد و با اصرارِ زیاد ما را وادار کرد که حرفش را گوش کنیم. حرفش این بود که این کودتا در ظرف بیستوچهار ساعت آینده انجام میگیرد. بعد هم عناصر دنبال کننده این قضیه - نظامیان و ارتشیهای متدیّن آن پایگاه - بیشترین نقش را در خنثی کردن آن کودتا داشتند. آن کسی که در این صحنه از ارتش دفاع کرد، خودِ ارتش بود. خودِ ارتش نگذاشت که این چنگال دشمن به او وصل شود و توطئه خود را در ارتش پیاده کند. آن جوان خلبان هم، بعدها جانباز شد
@ansoyesiasat
متن رو با دقت بخونید، منبعش داخلی نیست
🔴 ماجرا همچنان ادامه دارد...‼️
♦️دفتر ریاست جمهوری: خبر «انتخاب» در مورد استعفای جهانگیری کذب است، تکرار شود دوباره شکایت قضایی میکنیم!
🔺توضیح «انتخاب»: نسبت به منابع خبری خود اطمینان داریم؛ برای شکایت نیز آمادهایم؛ مثل شکایت ماه قبلتان!
🔹به جای تهدید و تهمت، دوستان خود و رسانههایشان را مهار کنید و از جناب نوبخت بخواهید مواضع خود را شفاف در نشست با خبرنگاران بیان کنند، نه در سایتهای خود!
🔹شایان ذکر است سایت انتخاب از حامیان دولت میباشد
@ansoyesiasat
🔶️اخیرا به مناسبت پیام سردار سلیمانی به آقای روحانی خاطرهای منتشر کردم از ۱۶ آذر سال ۷۸ و شعار "خاتمی دلاور پیرو خط رهبر" در قیاس با شعار "مرگ بر منافق" که بعد از ۸۸ از طرف عدهای علیه احمدی نژاد سر داده شد.
از آنجا که ظاهرا کوتاه بودن توییت باعث ابهام در انتقال مطلب شده دعوت میکنم اصل مطلب را با عنوان "بلدی عذر بتراشی" که مربوط به مهرماه سال ۹۱ است را در وبلاگ سابقم با آدرس زیر بخوانید:
http://kistiema.blogfa.com/post-185.aspx
@ansoyesiasat