هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔴 خط حزبالله در شماره جدید خود برای اولینبار، دستور اخیر رهبر انقلاب به رئیسجمهور برای برخورد قاطع با متخلفین اقتصادی را منتشر میکند:
رهبر انقلاب: وقتی کسی تخلف میکند برخورد قاطع کنید... در همین شرکتهای صوریای که درست کردند و آمدند به عنوان اینها #ارز گرفتند، دستگاه امنیتی باید دنبال کند... آقای رئیسجمهور راجع به وارد کردن خودرو یک دستور خوبی دادند، که بسیار خوب است. آقای دکتر روحانی! هرچه میتوانید از این کارها بکنید؛ این مردم را واقعا خوشحال میکند و کمک میکند به پیشرفت کشور... واقعا با فساد مبارزه بشود.(۹۷/۴/۲۴)
بقیه متن را در اینجا بخوانید👇 👇
@khattehezbollah
لطفا برای شادی روح #رضا_اوتادی #فاتحه ای بخوانید
متاسفانه خانه رضا در نزدیکی محل درگیری بوده و رضا با شلوار راحتی و دمپایی پس از خرید از سوپرمارکت در حال بازگشت به سمت خانه بود که به ضرب گلوله #ضد_انقلاب جان به جان آفرین تسلیم کرد...
او مقید به حلال و حرام بود و اهل نماز و روزه و عزاداری برای سیدالشهدا بود....
روحت شاد رضا جان....
@ansoyesiasat
روشنفکران قدرت مصیب مضاعف
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
این روزها کشور و نظام ما به اخذ تصمیمات جدی، قدرتمند، مقتدرانه، منطقی و تمامکننده نیاز دارد تا شوک ناشی از کارآمدی فضا را آرام کند و اقتدار منطقی حاکمیت و خصوصاً قوه مجریه را به نمایش بگذارد.
عموم مردم خصوصاً نخبگان مؤمن به انقلاب اسلامی نهتنها چنین تصمیماتی را نمیبینند که احساس رهاشدگی میکنند. میخواهند مصائب را به دشمن نسبت دهند، اما میبینند هنوز تحریمها شروع نشده است و دولت مدعی است که سالانه ۹۰ میلیارد دلار درآمد ارزی دارد که بیش از نیاز کشور است.
رهاشدگی را در توزیع ارز، طلا و ورود خودرو میبینند و رانت ارزی را محور مصائب مضاعف مییابند و در چرایی آن نیز آلودگی برخی مدیران دولتی، اشتباه در تصمیمات یا عدم تشخیص بهموقع و پیشگیری، تنبلی، وادادگی یا تضاد فکری-روشی در نخبگان دولت و حتی خیانت را عامل آن میدانند.
اما در ایران امروز علل و اسباب دیگری نیز داریم که کمتر بدان توجه میشود. نگارنده ضمن احترام به کسانی که عوامل فوقالذکر را در اختلالات اقتصادی کشور مؤثر میدانند معتقد است نمیتوان عوامل ذیل را نیز نادیده گرفت:
۱- ورود روشنفکران به قدرت یا ادای روشنفکران را در قدرت درآوردن یکی از مشکلات جدی حاکمیت در ایران است. روشنفکری که قرار است نقد کند، نق بزند، تحولخواهی کند، مدینه فاضله را ترسیم کند و فرمان لنگش کن صادر کند وقتی وارد قدرت میشود مصیبت حاکمیت شروع میشود، زیرا مصلحت را نمیفهمد، بنابراین به اپوزیسیون علیه خود یا حاکمیتی که خود محصول آن است تبدیل میشود. رئیس دولت در تریبون عمومی علیه زیرمجموعه سخن میگوید، معاون اول مرتب در تریبون عمومی میگوید هر کس توان ندارد برود، وزیری وزارتخانه پرمشغله و پرمخاطره را رها کرده و مقاله تئوریک یا ژورنالیستی مینویسد، معاون رئیسجمهور در امور زنان کلاً روشنفکر است، مشاور رئیس جمهور در فضای مجازی راز مینویسد و همه و همه در حال نق زدن هستند و پز روشنفکری را جایگزین گرهگشایی و خلاقیت کردهاند و اینچنین میتوان فهمید که جامعه هدف آنان در عوامگرایی، طبقه مدرن جامعه است.
اصولاً دولتی که جامعه هدف خود را (از جهت راضی نگهداشتن) طبقه روشنفکر قرار دهد حتماً سقوط خواهد کرد، زیرا تنظیم خود با نگرش آنان به رهاشدگی و طلبکاری از زمان و زمین منجر خواهد شد.
۲- روشنفکران به اقتدار اعتقادی ندارند، نقطه آرمانی آنان نوعی آنارشیزم اجتماعی و اقتصادی است. اقتدار مرکزی را شرّ لازم میدانند که باید به صورت حداقلی ظهور و بروز نماید؛ بنابراین اگر میبینید دولتمان مقتدر نیست و هر کس هر کار میخواهد میکند و عوامل دولت در رانت ارز خودرو و طلا (اثبات شده است) نقش دارند و هیچکس عزل نمیشود و دولت قبل از ورود دستگاه قضا هیچ برخوردی را به نمایش نمیگذارد، علتش این است که دولت اعتقادی به اقتدار و قاطعیت برای گذار از گردنههای سخت ندارد، اقتدار را نوعی بیکلاسی و بسته شدن فضا میداند، اما در نقطه مقابل آن رهاشدگی را تحمل میکند و هرکس، هر کار بخواهد میکند. ثبت شرکتهای یک روزه و صوری، ورود قاچاق از مبادی رسمی، نقش وزارت صمت در قاچاق خودرو و اثبات آن حتی منجر به عزل یک نفر نمیشود و این نشان میدهد که دولت ما مقهور نگاه روشنفکران است یا خود ادای روشنفکران را در میآورد و هرگونه برخورد را به مثابه تندروی و عمل غیرعلمی و غیرمنطقی میداند.
۳- نگاه کلاسیک یا علمگرایی مفرط در حل مسائل کشور از دیگر مصائب حضور روشنفکران در قدرت است. اقتصاد علم است و عرضه و تقاضا تعیینکننده بازار، اما وقتی دشمن وارد میدان میشود و دستها به کار میافتد تا صدای مردم را دربیاورد دولت چه میکند؟ همچنان بر روشهای کلاسیک که برای روز خوش و خرم است تکیه میکند و خلاقیت انقلابی و تصمیمات ضربتی به میدان نمیآید. علمگراهای قدرت آسیب دیگری هم دارند و معمولاً پیشنهاداتی را که میرسد علمی نمیدانند و به روشهای مسکن اعتقادی ندارند، مدیریت بحران نمیکنند، نازپروردهاند، پول خوب به آنان بدهی با کارشناسی پرهزینه ممکن است جایی را آباد یا مسئلهای را حل کنند. آنان دور زدن تحریم را خلاف روشنفکری و عرف بینالملل میدانند و با نگاه کلاسیک آن را فسادزا معرفی میکنند، اما مدل جایگزین هم ندارند و صدالبته جرئت پیشنهاد گزینه تسلیم را نیز ندارند.
۴- خوشبینی مفرط به گفتوگو و بدهوبستان از دیگر خصایص روشنفکران قدرت است. این جماعت چیزی به نام دشمن را قبول ندارند و علت اصلی آن در خودشان است. وقتی به خود مراجعه میکنند هیچکس را دشمن نمیپندارند و در نتیجه فکر میکنند در نقطه مقابل نیز دشمنی وجود ندارد، جهان را جهان معامله میدانند و اینچنین خوشبینی آنان را گرفتار میکند.
۵- روشنفکران به صورت کلی اعتقاد، اعتماد و باور به مدل بومی جهت اداره کشور ندارند
@ansoyesiasat
#کارنامه_سیاه
🔴 داستان پایان هژمونی
🔻پرونده ایالات متحده امریکا در رابطه با جنایت علیه بشریت وامور ضدبشری بسیار سیاه است از حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی و به خاک و خون کشیدن مردم عراق و افغانستان گرفته تا حمله به پرواز هواپیمای مسافری کشورمان همگی در تاریخ ثبت است.
از بمباران بیمارستانی در قندوز افغانستان در سال۲۰۱۵ که بیش از ۶۰ شهید و مجروح به جای گذاشت تا حمله ائتلاف سعودی- عربی به بیمارستانی در الحدیده یمن نشان از این دارد نه تنها امریکا به هیچ پیمان بین المللی پایبند نیست بلکه با اقدامات خودسرانه خود پا را از منشور سازمان ملل و حتی شورای امنیت فراتر نهاده تا خود را تنها کدخدای دهکده جهانی بنامد غافل از اینکه با اندک مطالعه تاریخ خواهد دریافت امپراطوری روم نیز با هزینه های زیاد نظامی بدون تحلیل جهان پیرامون خود باعث فروپاشی از درونش گردید.
نوام چامسکی هم آمریکا را امپراطوری در حال سقوط مینامد و فرید زکریا از جهان پساآمریکایی سخن میگوید و به تعبیر بوچانان سیاستمدار جمهوری خواه آمریکایی ، آمریکا اکنون جهانی را به ارث گذاشته است که در آن کره شمالی به سلاح هستهای دست یافته، چین به قدرتی بزرگ تبدیل شده، روسیه ناوگان و هواپیماهای خود را روانه حریم هوایی ناتو کرده و فقط سایهای از ناتو باقی مانده است.
و نهایتاً جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام فشارها برهم زننده نظم نوین جهانی به سرکردگی امریکا و بازیگر معادله ساز و قدرت منطقه ای شده است.
✍ #وحید_محبی
@ansoyesiasat
🔴اینجا نفوذ را جدی بگیریم
در شرایطی امروز در جنگ اقتصادی به سر می بریم که یکی از شاخصه های جنگ، نفوذ و وجود جاسوس است.
🔺 چطور در تیم مذاکره کننده هسته ای و حتی در محیط زیست نفوذی وجود دارد و انتظار داشته باشیم در موضوع مهمی مثل اقتصاد وجود نداشته باشد؟
از طرفی از ابعاد دیگر جنگ، رشوه و تطمیع و خریدن فرماندهان حریف است. همان واقعه ای که در زمان امام حسن مجتبی (ع) اتفاق افتاد که معاویه تعدادی از یاران امام را با پول خرید و با امان نامه آنها را به اردوگاه خود کشاند و باعث از هم پاشیدگی سپاه امام شد.
برای کشوری مثل عربستان یا آمریکا کاری ندارد که مثلا ۱۰۰ میلیون دلار خرج ۵۰ آدم سست عنصر در بدنه مدیریتی کشور کند تا در تصمیم گیریها دخالت کند. البته بخش مربوط به امان نامه و یا همان تابعیت هم بر عهده کشورهای غربی است.
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat
🔴در جریان #اغتشاشات دیشب در برخی خیابانهای شهر کرج یک شهروند به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شده است/بررسی ها نشان می دهد ضارب از داخل خودرو ۲۰۶ و با سلاحی غیر سازمانی اقدام به شلیک کرده است/بنابر گزارش خبرنگار فارس از منابع موثق حدود ۲۰ نفر در این اغتشاشات بازداشت شدهاند.
خبرگزاری فارس
@ansoyesiasat
⏸ پرداخت ارز مسافرتی توسط بانکهای عامل متوقف شد
☝️با توجه به اینکه از فردا سیاستهای جدید ارزی اعلام و اجرایی میشود، پرداخت ارز مسافرتی با نرخ رسمی (هماکنون ۴۴۰۰ تومان) دیگر انجام نمیشود و پرداخت به روش جدید پس از اعلام سازوکار جدید ارزی عملیاتی میشود.
⚠️ براساس سیاستهای جدید ارزی، پرداخت ارز مسافرتی مطابق با نرخ ارز معاملاتی در بازار ثانویه خواهد بود.
⏳ در طول ۲۱ فروردین ماه تا ۲۳ تیر ماه بانک مرکزی حدود ۳۱۲ میلیون دلار ارز مسافرتی پرداخت کرده با یک حساب ساده مشخص میشود مابهالتفاوت ارز بازار و ارز رسمی (در صورتی که متوسط نرخ ارز غیررسمی را ۷۵۰۰ تومان در نظر بگیریم) ۱۰۲۹ میلیارد تومان است.
💬 به عبارت دیگر بانک مرکزی و دولت معادل ۱۰۲۹ میلیارد تومان رانت و یارانه به مسافران پرداخت کرده است که با توقف این اقدام و اجرای برنامه جدید بانک مرکزی، این رانت دیگر پرداخت نمیشود
@ansoyesiasat
🔴این گرانی ها مشکوک است
سوال: چرا پژو 206 در 20 روز گذشته 10 میلیون تومان گران شده؟
اتفاقی افتاده که ما از آن بیخبریم؟
بیش از 90-80 درصد پژو 206 کاملا داخلی است، پس این گرانیها دلیلش تحریم نیست، فقط مشکوک است!!
#شبکه_نفوذ
"نود اقتصادی"
@ansoyesiasat
#فوری/ سپاه پاسداران برگزاری رزمایش دریایی در خلیج فارس را تایید کرد.
🔹در پی برگزاری رزمایش اقتدار دریایی سپاه که هفته گذشته در آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس برگزار شد، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این رزمایش با هدف کنترل و مراقبت از امنیت آبراه بین المللی و در چارچوب برنامه رزمایشهای تقویمی سالانه سپاه برگزار شد.
🔹 این رزمایش با قدردانی سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده محترم کل سپاه از یگانهای نیروهای دریایی و هوافضای سپاه همراه شد و ایشان با ابراز رضایت از برگزاری موفق رزمایش اقتدار دریایی سپاه، بر لزوم حفظ و ارتقای آمادگی های همه جانبه دفاعی برای تامین امنیت پایدار آبراه راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز و مقابله متناسب با تهدیدات و ماجراجویی های احتمالی دشمنان تأکید کردند.
@ansoyesiasat