انقلاب سوم ؛ گام سوم یک انقلاب!
نَسَب؛ نمیتواند نام، میراث گفتمانی امام خمینی را به یدک بکشد! نوادگان امام خمینی هم در نهان میدانند که راه امام از کوچه های مستضعف و زیر پونزی هر دیار می گذرد و هر جا نامی از ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار وجود دارد یاد امام خمینی در خاطره ها می درخشد.
انقلاب دوم از جمله عناوینی است که امام خمینی به مناسبت فتح سفارت امریکا (بخوانید محل توطئه و جاسوسی) به کار برد و برایمان جاودانه شد! انقلابی دومی که برخی انقلابی هایش به مرور منقلب شدند و در این باره سخن بسیار است!
موضوع این چند سطر هر چند از تیتر این نوشته ناپیدا نیست اما مشخصا به تبیینی نوین از تداوم گفتمان ۱۳ آبان خواهد پرداخت.
برجام یا همان مسیر سازشی که دولت اعتدال پیمود در ایستگاه ۱۳ آبان بدون احساب همه فرصت هایی که سوخت به نقطه صفر رسید! نقطه ای که انتظار می رفت چرا که روح برجام با روح انقلاب اسلامی ایران (تمکین و سازش با اردوگاه ظالم غرب) مناسبت ندارد و نمی سازد! و گرنه امضای امثال جان کری تضمین میشد که نشد!
نمی گویم اگر از سال ۹۲ کشور راه ساخت اقتصاد درون زا را در پیش میگرفت و به لبخند غربی ها دل خوش نمیکرد امروز چند گام جلو تر بودیم اما پاسخ این استفهام را که: "واکنش دقیق دولت ایران در قبال رکبی که از امریکا خورده و اتفاقا بصورت معناداری تحریم های امریکا در روز ۱۳ آبان دوباره به جریان می افتد؟" را باید بجویم!
غیر از آنکه دولت روز سیزدهم آبان با مردمی که با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته اند و گرمای شعار مرگ بر امریکایی که کوی و برزن را پر میکند "اجمالا" باید به قدرت نیروهای نظامی بالاخص سپاه و عمقی که شهدای مدافع حرم ایجاد کرده اند تکیه کند و راه دیگری برای واکنش ندارد!
وگرنه هر راهی که دیپلماسی اعتدالی میخواست پیمود!
بنابراین پایتخت انقلاب سوم را باید "پالایش انقلاب از حامیان گفتمان سازش" تعیین نمود زیرا خلوص صندلی های خدمت بصورت یک نیاز مبرم و فوری محسوس است و واکنش را باید از این محل استارت زد!
ناگفته پیداست اگر راه مبارزه با امریکا را پس از تسخیر لانه جاسوسی پیموده بودیم و اسیر فرصت سوزی برجامیان نمی گشتیم امروزمان این چنین دچار نبود.
در پایان این مختصرِ ناچیز را به روح شهید حججی و خانواده گرانقدرش تقدیم میدارم که سر داد اما سر خم نکرد!
#محمدحسین_پیریایی
@ansoyesiasat
روسیه: به ایران در مقابله با تحریمهای نفتی کمک میکنیم
🔹وزیر انرژی روسیه میگوید که با وجود تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران که از ۱۳ آبان آغاز میشود، روسیه به تجارت با تهران ادامه خواهد داد. /فارس #بین_المللی
✅ @ansoyesiasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 در آستانهی ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانشآموز، هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان، صبح امروز با حضور در حسینیهی امام خمینی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار میکنند. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡ آمریکا چهل سال است که مغلوب جمهوری اسلامی شده است
🔰 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی:
🔻 ۴۰ سال است که چالش بین آمریکا و ایران ادامه دارد و انواع تحرکات از سوی دشمن اتفاق افتاده است؛ از #جنگ_نظامی و #اقتصادی تا #جنگ_رسانه_ای را آمریکا به راه انداخت.
👈 هدف آمریکا در تمام این کارها این بود که سیطرهای را که در دورهی طاغوت داشت، دوباره به دست بیاورد که نتوانست.
🔺️ یک حقیقت مهمی در این بین وجود دارد و آن این که در این چالش ۴۰ساله، طرف مغلوب آمریکا و طرف پیروز جمهوری اسلامی است. دلیل مغلوب بودن آمریکا هم این است که حمله را او شروع کرده اما به مقاصد خود نرسیده است. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡ آمریکای امروز از آمریکای چهل سال قبل بهمراتب ضعیفتر است
👈 رئیسجمهور جدید آمریکا تتمهی آبروی لیبرال دموکراسی را برده
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز:
🔹️ امروز وضع آمریکا را در یک نگاه وسیع که میبینیم این است که قدرت آمریکا رو به افول و رو به زوال است. آمریکای امروز از آمریکای چهل سال قبل بهمراتب ضعیفتر است.
🔹️ بسیاری از سیاسیون معتبر آمریکا معتقدند که قدرت نرم آمریکا فرسوده شده است.
🔹️ در زمان اوباما هم همینطور بود اما در زمان این آقا که واضح است؛ با هر تصمیمش در دنیا مخالفت میشود، نهفقط مردم حتی دولتها هم مخالفت میکنند.
🔹️ حتی لیبرال دموکراسی هم دارد بیآبرو میشود.
🔹️ این رئیسجمهور جدید آمریکا هم آمده و چوب حراج به همهی اینها زده و تتمهی آبروی آمریکا و لیبرال دموکراسی را برده است.
🔹️ قدرت سخت آمریکا یعنی قدرت اقتصاد و نظامیگریشان هم رو به افول است. نیروی نظامی آمریکا بهشدت سردرگم است و برای همین، برای پیشبرد اهداف نظامیشان از سازمانهایی مثل بلکواتر استفاده میکنند.
🔺️ اقتصادشان هم همینجور است؛ ۱۵ تریلیون دلار بدهی و ۸۰۰میلیارد دلار کسری بودجه دارد. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
میز نیوز
◼️آیا ایران به میز مذاکره باز میگردد؟ ▪️این سوالی است که این روزها امریکاییها دارند با آن کلنجار
🔳ایران به میز مذاکره باز میگردد یا امریکا؟/2
▪️این فرد کسی نیست جز رهبر انقلاب اسلامی که با حضور 40 ساله خود در عرصه سیاست و رهبری ایران بسیار پخته، آبدیده و آیندهنگر شده است. آیتالله سیدعلی خامنهای بیش از همه روسای جمهور امریکا و بسیاری از رهبران فعلی منطقه رهبری ایران را بر عهده داشته و در طول سه دهه رهبری خود، موفق شده با وجود مشکلات بسیار و فشارهای متعدد از این خطرات به خوبی عبور کند. رهبر ایران، به هیچ عنوان علاقه، اعتقاد و باوری به مذاکره با امریکا ندارد و این همان مسالهای است که ترامپ و اطرافیانش نمیتوانند نه آن را باور کنند و نه با آن کنار بیایند. آنها با ذهن مادی و دو دوتای خود فکر میکنند با این تحریمها و فشارها، ایران تسلیم میشود و مقامات عالی آن دستها را بالا گرفته و به سمت کاخ سفید هروله خواهند کرد و یا در بهترین حالت یک کشور اروپایی را واسطه این کار میکنند که شفاعت تهران را نزد واشنگتن کند، این همه آن تفکری است که پشت ذهنِ بیمار و ویرانگر ترامپ، دامادش و بنسلمان «ارّه بهدوش» قرار دارد.
▪️موضع شفاف، روشن و قوی رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «مذاکره نمیکنیم» را بهنظرم امریکاییها شنیده باشند و با شروع دور دوم تحریمها، عملا متوجه این قضیه شدند. از همینرو نیز آنها دست به دامان کشورهای اروپایی شدند تا «تهران را راضی» به «بازگشت به میز مذاکره» کند. این مساله را سفیر امریکا در آلمان در گفتوگو با یک پایگاه خبری آلمانی مطرح کرده است. ریچارد گرنل دقیقا حرفهای وزیر امورخارجه کشورش در قبال ایران و حمایت از تروریسم (یعنی موضوع چیپتر و مسخرهتر از این حمایت از تروریسم را پیدا نکردهاند) مطرح میکند، اما حرف دلش این است: «چیزی که امیدوارم اتفاق بیفتد این است که شرکای اروپاییمان برای محروم کردن حکومت ایران از منابع مالی و مجبور کردن آنها با بازگشتن پای میز مذاکره، به ما ملحق شود.» این یعنی امریکاییها عملا از بازگشت ایران به میز مذاکره ناامید هستند و واقعا نمیدانند قرار است چه اتفاقی بیفتد.
▪️در باب مذاکره نکردن دوباره ایران یک نکته دیگر را هم مدنظر داشته باشید، اینکه امریکاییها پیش از فرارسیدن 13 آبان بارها و بارها خواستار مذاکره با تهران شدند، فقط یک دلیل داشت و آن هم علم به اینکه ورود به دور دوم تحریمها مانند ورود به یک غار کشفنشده است و این همان برداشتی است که امریکاییها و حتی کشورهای اروپایی از سیاست خارجی ایران داشته و دارند. آنها شاید در عمل نگویند، اما این واقعیت را به خوبی میدانند که ایران دستش پر است و قرار است اتفاقات جدیدی بیفتد. این سوال که اگر ایران پای میز مذاکره نیامد، کشورهای اروپایی هم بهانهای پیدا کردند تا نظام مالی جدیدی برای مبادله با جهان پیدا کنند که سوئیفت را تحتالشعاع قرار دهد، آن وقت امریکا باید چه کند؟ بخش بزرگی از قدرت امروز امریکا وابسته به قدرت و مقبولیت دلار و سیستم مبادلات جهانی است و اگر رقیبی برایش پیدا شود، آیا ترامپ میتواند پاسخگوی افکار عمومی امریکا و همچنین رقبایش در حزب دمکرات باشد؟
▪️با این همه، ما بر این باور هستیم که دست ما برای مقابله، تقابل و تحت فشار قرار دادن امریکا بسیار زیاد است. هدیه تاریخی «بنسلمان ارّهبهدوش» به ایران با قطعه قطعه کردن جمال خاشقجی عملا یک بال قدرت امریکا برای فشار بر ایران را نابود کرد. حالا شما در نظر بگیرید، چرا یهویی امریکاییها در این هیاهو خواستار پایان جنگ یمن میشوند؟ این چه دلیلی دارد؟ آیا ارتباطی با تحریمهای ایران دارد؟ دیگر آنکه امریکاییها به خوبی میدانند از امروز به بعد رفتار ایران در قبال ناوگان دریایی این کشور در خلیج فارس کاملا متفاوت خواهد بود، حتی سیاست ایران در قبال حضور نظامیان امریکایی در عراق و سوریه نیز تغییر کلی خواهد کرد، ایران در افغانستان و سایر مناطق هم دستش برای تحت فشار قرار دادن امریکا باز است و اینها تاوانی است که ترامپ باید بپردازد و بدون شک خواهد پرداخت.
▪️در پایان باید تاکید کنیم که اقدامات ایران در شرایط فعلی تابع دو موضوع است، موضوع اول به حاشیه نرفتن مرگ جمال خاشقجی و سرنوشت «بنسلمان ارّهبهدوش» و دوم نیز انتخابات امریکا که چند روز دیگر برگزار خواهد شد. ترامپ امیدوار بود که ایران را پیش از این انتخابات به میز مذاکره بازگرداند که نشد، ایران هم اقداماتش را به پس از این انتخابات موکول خواهد کرد و اگر تغییری جدی در رفتار امریکاییها مشاهده نشود، همان نکتهای را که چند ماه پیش مورد تاکید قرار دادم، اتفاق خواهد افتاد. خلاصه عرض کنم، اگر جمال خاشقجی کشته نشده بود، چهارشنبه همین هفته شاهد رویدادهای مهمی بودیم، اما برای دیدن بازی ایران باید کمی حوصله کرد و دید که تهران چه در چنته دارد!!
K.J
@syriankhabar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡ آمریکا نتوانست بر استقلالطلبی مردم اثر بگذارد
👈 بعضی حتی خیلی پایبندی دینی ندارند اما نسبت به تسلط بیگانه حساسند
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔸️ یکی از مظاهر شکست آمریکا این است که نتوانسته بر روحیهی #استقلال_طلبی #جوانان_ما اثر بگذارد.
🔸️ جوانان ما در سراسر کشور احساسات استقلالطلبانه دارند؛ بعضی حتی خیلی پایبندی دینی ندارند اما نسبت به تسلط بیگانه حساس هستند.
🔸️ امروز جوانان ما از جوانان نسل اول انقلاب اگر جلوتر نباشند عقبتر هم نیستند.
🔸️ این احساسات [استقلالطلبانه] بهتدریج در جوانان کشورهای دیگر بهخصوص کشورهای همسایهی ما نیز رسوخ کرده است.
🔸️ البته آمریکا بعضی از این چیزها را از چشم ما میبیند و ما را هم تهدید میکند که "اگر جوانان فلان کشور همسایه به نیروهای ما حمله کنند، ما شما را مقصر میدانیم." خب شما غلط میکنید که ما را مقصر میدانید!
🔸️ مردم عراق و سوریه و لبنان و افغانستان و پاکستان از شما متنفرند؛ این به ما چه ربطی دارد؟
🔺️ چرا آمریکاییها نفرت ملتها از خودشان را درک نمیکنند؟ بد کردید، سیطرهجویی کردید و مردم حق دارند از شما متنفر باشند. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔻 هدف آمریکا از #تحریم، فلج کردن و عقب نگه داشتن اقتصاد کشور بود؛ نتیجه این شده که حرکت به سمت #خودکفایی در کشور گسترش پیدا کرده است.
🔺️ ملت ایران در طول سالهای متمادی عادت کرده بود که همهچیز را وارد کند، اما حالا عادت کرده که برود سراغ #تولید کردن همهچیز. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚡کسانی که به سازش گرایش دارند بدانند:
👈 آمریکا رو به افول است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹️ آمریکا رو به افول است؛ این را همه بدانند. آن کسانی که گرایش به #سازش دارند، نقشهی بیپایه میکشند.
🔹️ این [افول] مربوط به امروز و دیروز هم نیست و یک مسئلهی بلندمدت است. اینها محکوم هستند به اینکه ساقط شوند و افول کنند.
🔹️ نقطهی مقابل #افول_آمریکا، جمهوری اسلامی است که از صفر شروع کرده و در طول این ۴۰ سال مرتباً پیش رفته است.
🔺️ ما امروز شاهد یک حرکت جدی به سمت #استقلال_سیاسی و #استقلال_صنعتی در کشور هستیم. ۹۷/۸/۱۲
🌷 #دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir