🔶 آیا #انسداد_تلگرام به صرفه است؟
🔺 ارزیابی پیامدهای محدودسازی پیامرسانهای خارجی
🔹 هیچ انسان عاقلی نمیپذیرد که سوار خودرویی شیک و مدلبالا شود که فاقد ترمز بوده و در حال سقوط به قعر دره است! در این شرایط سوار شدن به خودرویی سادهتر و با سرعت کمتر و حتی پیادهروی عاقلانهتر است....
goo.gl/RGiJBA
👈مطالعه متن کامل مقاله در پایگاه اینترنتی اندیشکده برهان:
👉 http://borhan.ir/NSite/FullStory/News/?Id=10540
به کانال یادداشتهای محمدجواد اخوان در دیگر شبکههای پیامرسان اجتماعی بپیوندید📱
لینک عضویت در شبکه اجتماعی #آیگپ👇:
igap.net/MJAKHAVAN
https://iGap.net/join/Dw9wx0lKuaFXPzqhNy28q6UHB
لینک عضویت در شبکه اجتماعی #سروش👇:
http://sapp.ir/mjakhavan
-----------
امیرالمؤمنین دربارهی علّت بعثت پیامبران، جملهای در نهجالبلاغهی شریف دارد که خیلی باید دربارهی آن تأمّل کرد؛ میفرماید: لِیَستَأدُوهُم میثاقَ فِطرَتِه؛ پیامبران انسانها را وادار میکنند به اینکه آن معاهدهی فطری را که در نهاد بشر نهاده شده است عمل کنند، اعتراف کنند به آن معاهده؛ خدای متعال از بشر خواسته است که آزاد باشد، با عدالت زندگی کند، با صلاح زندگی کند، بندگی غیر خدا را نکند. لِیَستَأدُوهُم میثاقَ فِطرَتِهِ وَ یُذَکِّروهُم مَنسِیََّ نِعمَتِه؛ نعمت فراموش شده را به یاد انسانها بیاورند؛ این نعمتهای الهی.
ما از نعمت وجود، نعمت سلامت، نعمت خِرد، نعمت خُلقیّات نیکویی که خدای متعال در نهاد انسان به ودیعه گذاشته است غفلت میکنیم؛ بشر فراموش میکند؛ پیامبران این را به یاد انسانها میآورند. وَ یُذَکِّروهُم مَنسِیََّ نِعمَتِه وَ یَحتَجّوا عَلَیهِم بِالتََّبلیغ؛ حجّت را بر مردم تمام کنند، سخن حق را به گوش آنها برسانند، حقیقت را برای آنها آشکار کنند؛ تبیین، بیان، مهمترین وظیفهی پیغمبران است. دشمنان پیغمبران از جهلها و پردهپوشیها استفاده میکنند، از پوشش نفاق استفاده میکنند؛ پیغمبران پوشش جهل و نفاق را میدَرند. وَ یُثیرُوا لَهُم دَفائِنَ العُقول؛ گنجینهی خِرد را برای بشر بازگشایی کنند؛ پیغمبران برای این آمدند که انسانها را به تعقّل وادار کنند، به اندیشیدن وادار کنند، به فکر کردن وادار کنند؛ ببینید چه هدفهای بزرگی است؛ [اهداف] بعثت اینها است.
امروز بشر چقدر احتیاج دارد! بعد هم که بازگشایی گنجینههای خِرد در انسانها انجام گرفت، وَ یُرُوهُم ءایاتِ المَقدِرَة؛ عقل بشر را هدایت کنند به سمت توحید، به سمت آیات الهی، و آیات قدرت پروردگار را در مقابل چشم آنها قرار بدهند. عقلِ هدایت نشده، بدون هدایت پیامبران نمیتواند حقیقت را آنچنان که هست دریابد؛ پیامبران دست خِرد انسانی را میگیرند، او را راهنمایی میکنند و با توانی که خدا در او قرار داده است، این راه دشوار زندگی را طِی میکند، حقایق عالم را برای انسان آشکار میکند...
امروز، وظیفهی ما مسلمانها آگاه شدن و آگاه کردن دنیا از حقیقت بعثت است. بعثت یعنی برانگیختگی برای نجات انسان و برای نجات بشر؛ بعثت یعنی استقرار نظام صلاح و سداد در میان جامعهی بشری؛ این معنای بعثت است.
بعثت یعنی خیرخواهی برای تمام آحاد بشر؛ ما برای تمام آحاد بشر خیرخواهیم و حتّی برای همان رؤسای فاسدِ مفسدِ رژیمهای طاغوتی دعا میکنیم که خدای متعال آنها را هدایت کند؛ یا هدایتشان کند و از راه غلط برگرداند، یا عمرشان را کوتاه کند که بیشتر از این فساد نکنند، بیشتر از این موجب غضب الهی نشوند؛ اینهم واقعاً دعای خیر است.
اسلام خیر همهی بشریّت را میخواهد، پیغمبر میخواهد. و این حرکت امّت اسلامی، این حرکتی که با تشکیل نظام جمهوری اسلامی در دنیا آغاز شده است و هر چه هم تلاش کردهاند نتوانستهاند آن را از بین ببرند و روزبهروز قویتر شده است، روزبهروز عمیقتر شده است، این نهضت قطعاً پیروز خواهد شد؛ دشمنی دشمنان نمیتواند این حرکت عظیم را از بین ببرد.
بیانات امام خامنهای در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی، ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
@mjakhavan
حمله به دمشق براي تأثيرگذاري در تهران
تهاجم موشكي امريكا، انگليس و فرانسه به اهدافي در خاك سوريه توجه تحليلگران و دنبالكنندگان تحولات بينالمللي و راهبردي را به خود معطوف كرده است. از مجموعه تحليلها و ديدگاههايي كه در ۲۴ ساعت گذشته در اين باب در رسانهها و محافل سياسي مطرحشده است، ميتوان در دو سطح تحليل به بررسي ابعاد اين رويداد پرداخت:
۱- در سطح تحليل منطقهاي و بينالمللي ميتوان اين تهاجم را نوعي واكنش محور غربي به روند تحولات جاري منطقه، خصوصاً پيروزيهاي مقاومت در سوريه دانست. روند تحولات چند سال اخير كه با موفقيتهاي چشمگير و روزافزون محور مقاومت و ائتلاف ضد هژمون همراه بود، عملاً جريان تكفيري تروريستي موردحمايت محور عبري- عربي- غربي را به عقب راند و حاكميت ملي سوريه را در بيشتر خاك آن سرزمين و بهويژه مناطق استراتژيك آن تثبيت كرد و اينك ميتوان گفت توطئه منطقهاي و فرامنطقهاي عليه ملت سوريه عقيم مانده است.
اين تهاجم كه در امتداد حمله هوايي صهيونيستها انجام گرفت، در واقع بيش از آنكه بتواند روند پيروزيهاي مردم سوريه و متحدانشان را متوقف سازد، نشان از عصبانيت قدرتهايي است كه مسبب آتشافروزيهاي خونبار چند سال اخير سوريه بوده و تحمل ناكامي را ندارند.
به اذعان بسياري از صاحبنظران راهبردي، در تهاجم محدود اخير، جنبه تبليغاتي و نمايشي بر ابعاد نظامي و استراتژيك غلبه داشته و نه طراحان و نه مجريان آن انتظار نتايجي قابلتوجهي از تأثيرگذاري بر تحولات منطقه و سوريه نداشته و ندارند.
از منظر تأثير اين تهاجم بر تحولات ميداني نيز بايد گفت چنين اقداماتي به انسجام بيشتر جامعه سوريه در حمايت از مقاومت و دولت ملي اين كشور ميانجامد.
بههرروي با توجه به دلارپاشيهاي حاكمان اين روزهاي رياض و براي خالي نبودن عريضه نيز لازم بود تحركي انجام گيرد تا دل حاكمان مرتجع منطقه براي دوشيدنهاي مكررشان توسط غربيها بيش از اين نسوزد!
۲- در دومين سطح تحليل بايد به اظهارات رئيسجمهور امريكا مراجعه كرد كه تلاش كرد ايران و روسيه را مخاطب قرار دهد و به نحوي پيامي براي اين دو كشور ارسال كند. بهنظر ميرسد يكي از اهدافي كه در جريان اين تهاجم محدود مطمح نظر غرب بوده است تأثيرگذاري محاسباتي بر كشورهاي محور مقاومت خصوصاً جمهوري اسلامي ايران بوده است.
ميدانيم كه از جديترين چالشهاي ايران اسلامي با نظام سلطه بر سر پايان كار يا تداوم برجام است و سلطهگران به دنبال تحميل محدوديتهاي بيشتر در قالب برجامهاي سريالي در موضوعات فراهستهاي از قبيل اقتدار منطقهاي، توانمندي موشكي و ... هستند. در اين شرايط ميتوان اقدام اخير تهاجمي غرب را در قالب پيوست عملياترواني براي ادراكسازي نخبگان و جامعه ايراني در جهت پذيرش فشارهاي نظام سلطه تحليل نمود. اين تهاجم محدود و البته نمايشي ممكن است به اشتباه در برخي از اذهان مرغوب وحشت از جنگ را تشديد و با «معتبرسازي تهديد نظامي» اختلال در نظام محاسباتي راهبردي كشور ايجاد كند و بهاشتباه محاسبه و محاسبه مجدد وادار سازد.
بهاينترتيب بايد گفت بعيد نيست كه براي واشنگتن مطلوب آن است كه صداي انفجارهاي دمشق در تهران شنيده شود. در همين راستا پيشبيني ميشود شبكه داخلي همكار غرب در روزهاي آتي با برجستهسازي تهاجم امريكا و متحدانش بخواهند در جامعه ايراني رعبافكني و پازل نظام سلطه را در اين زمينه تكميل كنند.
البته ملت ايران كه تجربه چهار دهه مقاومت در مقابل مستكبران بينالمللي را دارند، به نيكي ميدانند كه دولتي همچون ايالاتمتحده امريكا در سالهاي نهچندان دوري كه قدرتي بهمراتب بيش از اينها در اختيار داشت و جمهوري اسلامي ايران نيز در سطح توانمندي بازدارنده امروز نبود، به رغم تهديدات توخالي جسارت تهاجم به ايران اسلامي را پيدا نكرد و ابزاري همچون تهديد معتبر نظامي تنها براي خالي كردن دلهاي غربزدگان وطني كاربرد دارد.
بدون ترديد اين اقدامات تبليغاتي و نمايشي محور عبري-غربي-عربي در اراده مقاومت و بهويژه ايران اسلامي اثر نخواهد گذارد. ملت ايران به نيكي دريافتهاند كه مسير امنيت پايدار تنها از طريق حضور فعال در منطقه و بسط اقتدار منطقهاي و بازدارندگي دفاعي ميگذرد. در شرايطي كه دشمن دندان تهديد خود را تيزتر به رخ ميكشد، هيچ انسان عاقلي خود را خلع سلاح نميكند!
@mjakhavan
عضویت در کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/4119199746C51012cc362
📲 رشد كسب و كارهاي مجازي در پيامرسانهاي داخلي
اكنون كه از لزوم بهرهگيري از شبكههاي پيامرسانهاي داخلي سخن به ميان ميآيد، يكي از ابهامات در خصوص آينده كسب و كارهاي مبتني بر اين ابزارهاي ارتباطي و به طور كلي تأثيرات اقتصادي اين تصميم است.
در حال حاضر كسب و كارهاي فعال در شبكههاي پيامرسان مجازي را در دو نوع ميتوان تقسيم كرد: كسب و كارهايي كه به تبليغ و يا خريد و فروش كالاهاي مجاز (كه معامله آنها مطابق قوانين كشور مجاز است) ميپردازند و نوع دوم نيز تبليغ يا معامله كالاها يا محتواهاي ممنوعه است.
كسب و كارهايي كه در نوع اول فعاليت ميكنند و در كالاهايي همچون مواد مخدر فعاليت نميكنند، قاعدتاً در شبكههاي پيامرسان داخلي نيز ميتوانند به كار خود ادامه دهند و اتفاقاً زمينههايي براي رشد و شكوفايي بيشتر در شبكههاي داخلي دارند. از جمله اينكه در برخي از اين پيامرسانها امكان پرداخت مالي درون برنامهاي وجود دارد كه كار نقل و انتقالات مالي را به واحد پول رايج كشور تسهيل و سازوكارهاي نظارتي و اطمينان بخش ميتواند مشتريان را با آسودگي بيشتر به خريد از چنين كسب و كارهايي ترغيب ميكند.
علاوه بر اين رشد پيامرسانهاي داخلي به رونق عرصه فناوري اطلاعات و كسب و كارهاي وابسته به آن ميانجامد و همين امر زمينه كارآفريني هزاران جوان دانش آموخته در عرصههاي گوناگون مرتبط را فراهم ميآورد.
علاوه بر آن به دليل خريد پهناي باند وارداتي، پيامرسانهاي خارجي موجب خروج ارز قابلتوجه از كشور ميشوند، بهگونهاي كه بر اساس برآوردها ۶۰ درصد مبلغ ۳ميليارد دلاري كه سالانه براي واردات پهناي باند كشور ميگردد، فقط براي پهناي باند تلگرام است. اين بدان معناست كه تلگرام سالانه حدوداً 10 هزار ميليارد تومان از درآمدهاي ملي را بر باد ميدهد. بنابراين دولت با جلوگيري از خروج 10هزار ميليارد توماني ناشي از تلگرام ميتواند زمينه كارآفريني و ايجاد كسبوكار براي دهها هزار جوان ايراني را فراهم آورد.
اما افراد و گروههايي كه با سوءاستفاده از ولنگاري فضاي مجازي و عدم نظارت كافي بر آن كه به فروش كالاهاي ممنوعهاي همچون مواد مخدر و نيز پولشويي و ساير فعاليتهاي تجاري اقتصادي غيرمجاز ميپردازند، قطعاً ميدان عمل در پيامرسانهاي داخلي نخواهند يافت و اين مسئله به سالم سازي محيط كسب و كار و جامعه كمك خواهد كرد.
علاوه بر اينكه كوچ ملي به پيامرسان بومي موجب رونق كسب و كارهاي خرد مردمي خواهد شد، بايد گفت اين اقدام ملي براي مردم و سبد مصرفي خانوار نيز بهصرفهتر است. اكنون با وجود بسترهايي همچون شبكه ملي اطلاعات، برخي شبكههاي پيامرسان داخلي، بهاي تبادل دادههاي مصرفي كاربران خود را رايگان اعلام كرده و احتمالاً بسياري از مردم هنوز نميدانند كه هزينه استفاده از بسترهاي داخلي پهناي باند يكسوم اينترنت وارداتي است و به اين دليل با يكسوم مبلغي كه اكنون صرف خريد اينترنت ميكنند، ميتوانند از همه شبكههاي پيامرسان داخلي استفاده كنند. با توجه به مصرف روزافزون شبكههاي پيامرسان مجازي و جايگاه آن در سبد هزينههاي خانوار، ميتوان گفت اين مهاجرت از پيامرسانهاي خارجي به داخلي تا چه حد در كاهش هزينههاي خانوار تأثيرگذار است.
بهره گيري از فضاي اطلاعات ملي علاوه بر آنكه مانع از خروج بي رويه ارز از كشور ميشود، به رونق كار توليدكنندگان داخلي محتوا كمك خواهد كرد و همين امر ميتواند يكي از پيشرانهاي شكوفايي اقتصادي در حوزه فناوري اطلاعات باشد. در نتيجه ميتوان اميدوار بود كه شركتهاي ايراني ارائه كننده اين خدمات همچون سامانههاي پيامرسان مجازي، از تمكن مالي و اقتصادي بيشتري برخوردار شده و به افزايش كيفيت خدمات و بهينه سازي سامانههاي خود بپردازند و رضايتمندي هرچه بيشتر كاربران ايراني را فراهم آورند.
بهاينترتيب حتي محاسبه هزينه فايده اقتصادي چه در سطح خرد و چه كلان نشان ميدهد مردم ايران از محدودسازي تلگرام نهتنها زيان نميبينند، بلكه اين رخداد به سود آنها نيز است. البته بايد به دستگاههاي اجرايي ذيربط و نيز شركتهاي خدمات دهنده ارتباطي داخلي نيز توصيه كرد براي رضايتمندي هرچه بيشتر مخاطبان و فعالان شبكههاي اجتماعي بكوشند و بستر را براي اشتغالآفريني در فضاي مجازي امن داخلي فراهم آورند.
@mjakhavan
خدا را سپاس که وزیر ارتباطات کابینه، در مقابل آمار ۲ میلیونی #اظهار_تعجب کرد، وگرنه احتمالا مشابه عبور چندباره از #رکود به عنوان دستاوردهای #تدبیروامید مرتبا باید این عدد بیمبنا را میشنیدیم!
@mjakhavan
منشور كارآمدسازي و صيانت از وزارت اطلاعات
قسمت اول
رهبر معظم انقلاباسلامي در ديدار هفته گذشته با مديران و كاركنان وزارت اطلاعات، به برخي از بايستههاي اين نهاد مهم اشاره و نكات مهمي را به اعضاي اين تشكيلات گوشزد کردند. اين بيانات و نكات مورد تأكيد معظمله را ميتوان منشور كارآمدسازي و صيانت از اين نهاد اطلاعاتي دانست؛ ازاينرو تلاش ميگردد برخي از اين نكات محوري مورد مداقه بيشتر قرار گيرد:
1- نخستين تأكيد رهبر معظم انقلاب بر اين مهم بود كه «وزارت اطلاعات تابع سياستهاي نظام است. » ميدانيم كه در دهه 60 به دليل برخي مسائل، تشكيلات اطلاعاتي كشور در قالب يك وزارتخانه دولتي تشكيل گرديد و به همين دليل برخي تلاش كردهاند كه مشابه وزارتخانههاي ديگر با آن رفتار كنند. البته بهطوركلي يكي از معضلات مديريتي در كشور ما ناپايداري سياستها در حوزههاي گوناگون و قدرتيابي اعمال سلايق شخصي و مقطعي بهجاي سياستهاي كلان و راهبردي است. اما چنين آسيبي هنگاميكه در حوزه حساسي همچون اطلاعات و امنيت مشاهده گردد، خطري بهمراتب بزرگتر ايجاد خواهد كرد.
اگر به تاريخ سياسي چند دهه گذشته كشور بنگريم، در چند مقطع شاهد دخالت اعمال سليقه فردي يا گرايش جناحي در مديريت اين وزارتخانه حساس بودهايم. در دوره موسوم به دوم خرداد، پس از پروژه مشكوك موسوم به قتلهاي زنجيرهاي، تجديدنظرطلبان خيز قدرتمندانهاي براي تسلط بر اين نهاد حساس برداشته و تا حدي توانستند با اعمال نيات خود، كارآمدي اين تشكيلات در صيانت از كشور را با چالش مواجه سازند. يك دهه بعد و در دوره دولت دهم نيز جريان انحرافي كه قصد تسلط بر اين نهاد را داشت و فعاليت مديران وقت آنرا مانع توسعهطلبي خود ميدانست، درصدد تغيير وزير و تحميل شرايط جديدي به اين وزارتخانه برآمد كه با تدبير هوشمندانه امام خامنهاي، اين سناريو خنثي گرديد. بنابراين ميتوان گفت باوجود آنكه در همه جاي دنيا تشكيلات اطلاعاتي فراتر از گرايشها و سلايق فردي و مقطعي تعريف ميگردد، عدهاي در كشور ما با سوءاستفاده از جايگاه ساختاري اين مجموعه بهعنوان يك وزارتخانه به دنبال دستاندازي بر آن و اعمالنفوذ هرچه بيشتر بر آن هستند.
در مقابل اين توطئه شوم، رهبر انقلاب همواره اين نهاد را تابع سياستهاي كلان نظام دانسته و بهاينترتيب تكليف كاركنان خدوم و انقلابي آن را در برابر اعمال فشارهاي سياسي جناحي مشخص كردهاند.
2- نكته مهم ديگر تأكيد بر عنصر «انقلابي گري» در اين مجموعه حساس بود. باوجود آنكه ذات نهادهاي امنيتي بهطورمعمول بهنوعي محافظهكاري تمايل دارد و علاوه بر اين همانگونه كه پيشتر اشاره شد، وزارت اطلاعات به دليل ساختار وزارتخانهاياش مورد طمع جريانهاي سياسي نيز هست، رهبر معظم انقلاب تكليف اين نهاد و مديران و كاركنان آن را روشن کرده و ضمن نهي از جناحگرايي در اين دستگاه، تنها گرايش مجاز در اين دستگاه را «انقلابي بودن» دانستند. اين تأكيد صريح در واقع پاسخي آشكار به تلاشهايي است كه از يكسو مايل بود اين نهاد راهبردي را به «باشگاه احزاب» تبديل سازد و از سويي با منزوي ساختن بدنه جوان و انقلابي وزارت، ساختار محافظهكار و بيمسئوليت در برابر تهديدات متنوع دشمن عليه انقلاباسلامي را بر آن تحميل نمايد.
معظمله رمز و راز نهادينهسازي مشي انقلابي بر اين نهاد را نيز تجويز فرموده و آن مطالعه دقيق وصيتنامه و بيانات امام راحل عظيمالشأن (ره) است.
ادامه دارد ...
@mjakhavan
منشور كارآمدسازي و صيانت از وزارت اطلاعات
قسمت دوم
3- رهبر معظم انقلاب در فرازي ديگر از بيانات خود به جنگ پيچيده اطلاعاتي دشمن اشاره كرده و مواردي همچون «نفوذ و سرقت اطلاعات»، «تغيير محاسبات تصميمگيران»، «تغيير باورهاي مردم»، «ايجاد نابساماني مالي و اقتصادي» و «ايجاد آشفتگيهاي امنيتي» را بهعنوان مصاديقي از شيوهها و روشهاي دشمن در اين جنگ دانستند.
در ادامه، ايشان سه راهبرد مقابله با دشمن در اين جنگ اطلاعاتي را «رويكرد تهاجمي براي تعريف زمين بازي توسط دستگاه اطلاعاتي ما»، « برنامهريزي بلندمدت با پيشبيني رويدادهاي آينده، و تحليل و بررسي دقيق اطلاعات » و « جدي گرفتن موضوع نفوذ » اعلام کردند. در ذيل اين راهبرد آخر يعني «توجه جدي به مقابله با نفوذ» به اهميت بررسي صلاحيت مديران دستگاههاي اجرايي اشاره شد و معظمله دو وظيفه را براي مديران كشور و مديران دستگاه اطلاعاتي برشمردند. وظيفه دستگاه اطلاعاتي بررسي سوابق و صلاحيت افراد و انعكاس كوچكترين نقطه مورد ابهام در خصوص وي به نهادهاي مربوط و وظيفه مديران كشور، استعلام از نهادهاي اطلاعاتي در خصوص افراد و توجه به نتيجه اين استعلام و مبنا قراردادن آن در انتصابات براي پيشگيري هرچه بيشتر از نفوذ است.
4- ديگر محور تذكرات راهبردي امام خامنهاي به نيروهاي وزارت اطلاعات به همكاري، همافزايي و رقابت حرفهاي در جامعه اطلاعاتي كشور اختصاص داشت. ميدانيم كه تجربه چند دهه از عمر نظام، اين سياست كلان در حوزه امنيت را نهادينه ساخته است كه وجود چند دستگاه اطلاعاتي بر رويكرد تك نهادي در اين حوزه مرجح است. در اين صورت براي كارآمدي هرچه بيشتر مجموعه جامعه اطلاعاتي كشور، لازم است نهادهاي ذيربط از جمله وزارت اطلاعات و ساير نهادهاي اطلاعاتي، همكاري و همافزايي را در مأموريت بزرگ حفظ امنيت كشور سرلوحه اقدامات خويش قرار داده و با شكلدهي به يك رقابت حرفهاي بهجاي منازعه قبيلهاي يا تصلب تشكيلاتي، كشور را از مواهب تعدد نهادهاي اطلاعاتي بهرهمند سازند.
تجربه تعدد و تنوع دستگاههاي اطلاعاتي در بسياري از كشورهاي دنيا (به خصوص آنها كه به كوچكسازي دولت اعتقاددارند) امروز پذيرفتهشده و بهانههايي همچون موازي كاري خواندن يا عدم دسترسي گروههاي سياسي به برخي نهادهاي اطلاعاتي نميتواند باعث عقبگرد نظام از اين سياست كلان گردد. در اين ميان وزارت اطلاعات بهعنوان نهاد اطلاعاتي سابقهدار كشور بايد ميدان همكاري و رقابت حرفهاي را براي ساير نهادهاي ذيربط باز و با ترجيح دادن منافع ملي بر تعصبات تشكيلاتي، از اين و جبهه همافزاي اطلاعاتي كشور استقبال کند.
@mjakhavan
تاجالملوک آیرملو همسر #رضاشاه و #مادر محمدرضا پهلوی بود که در سال ۱۳۵۷ به همراه دیگر اعضای دربار از ایران گریخت.
چند سال بعد او در نیویورک درگذشت و به دلیل بخل شدید پهلویها هیچکس حاضر به تامین هزینه #کفنودفن او نشد. سرانجام شهرداری نیویورک او را در قبری دستهجمعی به همراه #ولگردان و افراد بیخانمان بهخاک سپرد.
http://yon.ir/0PgZ5
مدتی است که بازماندگان پهلوی و سلطنتطلبان برای مقبره #پهلویاول بیتابی میکنند. #ربعپهلوی بهتر است ابتدا به گورستان نیویورک رفته و بقایای پوسیده جسد مادربزرگش را از آن گور دستهجمعی خارج کند!
@mjakhavan
معامله برد-برد مومیایی
هرچند شواهد زیادی وجود دارد که بیاعتباری ادعای انتساب جسد پیداشده در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به پهلویاول را ثابت میکند؛ از جمله اینکه:
* فاصله محل ادعایی کشف جسد با محل مقبره سابق رضاشاه بیش از ۳۰ متر است.
* بنابر مستندات تاریخی جسد پهلویاول کفن و برای حفظ ظاهر با ضوابط شرعی دفن شده، حال آنکه جسد مورد ادعا چنین نشانههایی ندارد.
* تاریخ اعلام کشف جسد و تقارن ان با سالگرد تاجگذاری پهلویاول و یکسان بودن زاویه عکسهای انتشار یافته با عکس تاریخی جسد واقعی او، احتمال صحنهسازی و طرحریزی هدفمند را تقویت میکند.
با این حال فرزند شاه مخلوع -که سالهاست با دارایی ملت ایران در حال خوشگذرانی در ینگهدنیا است- مدعی است که این جسد به پدربزرگش تعلق دارد.
حال که فرزند شاه مخلوع اصرار دارد جسد بیهویت را پدربزرگ خود بنامد، بهتر است بهای این اصرار خود را پرداخته و حقوق ملت ایران را پرداخت کند.
بنابر مستندات غیرقابل انکار شاه و وابستگانش در سال ۱۳۵۷ و هنگام فرار از ایران میلیاردها دلار از دارایی مردم ایران را به یغما بردند و وقت آن رسیده که این ثروت قابل توجه به ایرانیان بازگردد.
http://yon.ir/c82og
بنابراین اگر پهلویها مصرند جسد مجهولالهویه را دریافت کنند، پیشنهاد میگردد دارایی غارت شده ملت ما را برگرداند و در مقابل جسد برای یادگاری به ینگهدنیا فرستاده شود.
@mjakhavan