فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرارسیدن عید بندگی، رهایی نفس از بند شیطان وعیدالله اکبر، عید سعید قربان بر عموم مسلمانان مبارک باد.
#عید_بندگی
#الیوم_الثج
🤔کشور ایران و عراق هر دو کشوری ثروتمند و از صادر کنندگان نفت و دارای زمین های حاصلخیز هستند با برنامه ریزی امریکایی ها ۸سال در گیر جنگ شدند و زیرساخت های هر دو کشور نابود شد.
👈 از پایان جنگ تا کنون بیش ۳۴ سال گذشته است. ایران به سرعت زیرساخت هایش را ساخت و در اکثر شاخص های پیشرفت ، به قدرت اول منطقه تبدیل شد. ولی عراق همچنان کشوری عقب مانده و دچار مشکلات جدی است .
👈هنوز عراق نتوانسته است صنعت برق خود را بازسازی کند و نه صنعت آب و نه صنعت کشاورزی و نه صنایع نظامی .
😢به عنوان نمونه در همین تابستان گرما در نجف اشرف روزانه چندین مورد هر بار ۲ الی ۳ ساعت قطع می شود و گاهی ۱۰ساعت در روز برق ندارند.این در حالی است که جمهوری اسلامی از صادر کنندگان برق به کشورهای همسایه از جمله عراق است.
آیا می توانید حدس بزنید چرا چنین تفاوت فاحشی وجود دارد⁉️
پاسخ در یک کلمه نهفته است، مدیریت حکیمانه حضرت امام خامنهای
#دهه امامت مبارک باد ☺️🤲
@mjdnews
*«مَنْ کُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلیٌ مَوْلاه»
بار دیگر موسم دو عید بزرگ مسلمانان جهان، یعنی عید سعید قربان و عید سعید غدیرخم که دهه ی ولایت و امامت نامیده می شود، فرا رسید تا دوباره شادی و سروری وصف ناپذیر جهان اسلام را در برگیرد.
عید قربان روز ثبوت عشق و تسلیم، روز رهایی از تعلقات غیرخدایی و دلبستگی های دنیوی برای دل سپردن به رضایت پروردگار سبحان است و عید غدیر، عید کمال دین، روز عهد و میثاق با رب جلیل است.
و چه زیبا اینکه خداوند، حکمت خلقت انسان و آفرینش این جهان هستی را در عید قربان و راه کمال و سعادت را در سایه سار عشق به ولایت قرار داد و چه زیباتر اینکه، ''غدیر'' را عصاره ی خلقت و چکیده ی تمام ادیان الهی قرارداده است.
تقارب این دو عید عظیم، حلاوتی دوچندان دارد؛ چراکه باری دیگر بر ما این حقیقت را یادآور می شود که راهِ پیمودن مسیر تقرب به سوی خداوند سبحان و رسیدن به کمال، جز با رهایی از تعلقات دنیایی و تمسک به ائمه اطهار، امکان پذیر نیست.
ضمن تبریک فراوان به مناسبت ایام مبارک دهه ی ولایت و امامت، شادی سراسر معنوی و زندگی سرشار از برکت را برای همه ی هم میهنان گرامی به ویژه خانواده های معظم شهدا آرزو می نماییم ...
https://eitaa.com/mjdnews
به مناسبت عید قربان و عید غدیر یک دوره مسابقه تنیس روی میز بین جوانه های صالحین با حضور ۲۳ نفر از جوانان در سالن ورزشی شهدا دهشیر با همکاری دهیاری و شورا و پایگاه بسیج به صورت جدول تک حذفی برگزار شد که در پایان آقایان امیر رضا مقدس زاده ، میلاد محمدی اطهر و ارمین دهشیری و مهدی یوسفی به ترتیب مقام اول و دوم و سوم مشترک را کسب کردند.همچنین از کسانی که در برگزاری این مسابقه همکاری لازم را داشتند تقدیر و تشکر میشود.
#جوانههایصالحین
#قرارگاه_محله_اسلامی_دهشیر
٨ تیر ١۴٠٢
@mjdnews