eitaa logo
مَجد نیوز
511 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
2.6هزار ویدیو
84 فایل
مجد مخفف مسجد جامع دهشیر ارتباط با ادمین کانال @ajarakalah1834 @Hadisoleman
مشاهده در ایتا
دانلود
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: انقلاب ما بزرگترین انقلاب، در تاریخ انقلاب‌هاست 🔹انقلاب فرانسه و شوروی معروف‌ترین انقلاب‌های تاریخ هستند اما انقلاب اسلامی از این دو بزرگ‌تر است. این دو انقلاب به وسیله مردم پیروز شد اما بعد از پیروزی مردم هیچ‌کاره شدند و نتیجه‌ این شد که بعد از چند سال دوباره حکومت سلطنتی روی کار آمد. 🔹در جمهوری اسلامی، انقلاب با حضور مردم پیروز شد و مردم کنار زده نشدند و ۵۰ روز بعد از انقلاب مردم در رفراندوم حکومت را انتخاب کردند. بعد از آن انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری برگزار شد و تا الان نزدیک ۵۰ انتخابات برگزار شده و مردم در صحنه حضور دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امام قبول نکردند پس از کوتای نوژه از جماران خارج شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دست قدرتمند، شخصیت پولادین، دل مطمئن و زبان ذوالفقارگونه خمینی عظیم توانست میلیون‌ها انسان را از قشرهای مختلف وارد میدان کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امام را با امثال این حقیر مقایسه می‌کنند درحالی‌که فاصله نجومی است
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: ما پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بزرگی داشتیم اما ناکامی‌هایمان هم کم نبوده است 🔹ما پیشرفت داریم، عقب‌ماندگی هم داریم و این قابل انکار نیست. مکتب و راه درست است، راهرو باید درست حرکت کند. هرجا درست رفتیم پیشرفت کردیم، هرجا نادرست عمل کردیم عقب ماندیم. البته نقش دشمنی دشمنان هم نباید نادیده گرفته شود.
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت رهبر انقلاب از مشاوره برخی ایرانیان خائن به آمریکایی‌ها 🔹اشتباهات آمریکایی‌ها درمورد ایران به‌دلیل مشاوره ایرانیان خائنی است که به آن‌ها مشورت می‌دهند. این خیانتکاران هم به ایران خیانت می‌کنند و هم به آمریکایی‌ها؛ چون بدون اطلاع صحیح مشورت می‌دهند. 🔹این مشاوران به آمریکایی‌ها می‌‌گویند برای مقابله با نظام اسلامی روی مردم حساب کنید. آمریکایی‌ها هم این حرف‌ها را تکرار می‌کنند. در داخل هم تعداد معدودی ساده‌لوح این حرف‌ها را قبول می‌کنند.
حاشیه‌های مراسم سالگرد رحلت امام 🔹امروز مراسم سالگرد رحلت امام با سخنرانی سید حسن خمینی آغاز شد. در حین سخنرانی او برخی از حضار با شعارهای همچون «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» حاشیه‌هایی را ایجاد کردند اما سیدحسن خمینی به سخنرانی خود ادامه داد. 🔹رهبر انقلاب در انتهای مراسم به این شعارها واکنش نشان دادند و فرمودند: «شنیدم که امروز در اثنای سخنان جناب آقای سیدحسن خمینی، عده‌ای سر و صدا و شلوغ‌ کردند! من با این کارها مخالفم!». 🔹نکته دیگر مراسم امروز حضور محمود احمدی‌نژاد در مراسم سالگرد رحلت امام بود. او در ماه‌های پس از انتخابات در مراسمات رسمی حضور نیافته بود. امروز جمعیت چند هزار نفری پشت درهای ورودی حرم شعار «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» سر می‌دادند. این زائران به علت نداشتن کارت موفق نشدند به داخل حرم وارد شوند.
از حضور خادمین آقا امام رضا در بین مردم ولایت مدار دهستان دهشیر. زمان:جمعه ۱۳'۰۳'۱۴۰۱