🚩دعاى مجير :
دعايى است رفيع الشأن مروى از حضرت رسول صلى الله عليه و آله،
جبرئيل براى آن حضرت آورد در وقتى كه در مقام ابراهيم عليه السلام مشغول به نماز بود.
و #كفعمى در بلد الامين و #مصباح اين دعا را ذكر كرده و در حاشيۀ آن اشاره به فضيلت آن نموده ، از جمله فرموده هر كه اين دعا را در ايام البيض ماه رمضان بخواند ، گناهانش آمرزيده شود و براى #شفاى_مريض و قضاى دين و غنا و توانگرى و رفع غم ، خواندن آن نافع است..
🌐رهبرانقلاب: آن جوانی که میگوید وضع خیلی بد است، من احساسش را تأیید میکنم اما حرفش را مطلقا نه
رهبر انقلاب، عصر دیروز در دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان:
🔹در مجموعهی انقلاب از اول یک تفکر غلطی بود که «انقلاب» تا وقت تشکیل نظام است و بعد از پیروزی، انقلاب باید برود کنار.
🔹انقلاب مراحلی دارد، آن که اول اتفاق افتاد مرحلهی اول انقلاب بود. مرحله دوم، تحقق ارزشها و آرمانها از طریق دولت انقلابی و مرحلهی بعد، تحقق ارزشها در جامعهی انقلابی؛ مرحلهی آخر هم تشکیل تمدن اسلامی یا انقلابی است.
🔹بنابراین انقلاب تمام نمیشود؛ یک تحول دائمی و ضرورتی لازم است برای رسیدن به آرمانهای انقلاب.
🔹آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی [یعنی]: عزت ملی، اعتماد به نفس ملی، استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی، آزادی اندیشه و عمل در چهارچوب، استقرار عدالت و نفی تبعیض، رشد اخلاق معاشرتی، آمادهسازی فضا برای رشد معنویت.
🔹این آرمانها در کوتاهمدت تحقق پیدا نمیکند. اگر انقلاب استمرار داشته باشد، تحقق این آرمانها قطعی خواهد بود.
🔹بنده از مسائل کشور مطلعم و گزارشها را میخوانم؛ معتقدم در همهی این آرمانها که اسم آوردم پیشرفت کرده.
🔹آن جوانی که میگوید وضع خیلی بد است، من احساسش را تأیید میکنم اما حرفش را مطلقا [نه]. ۹۷/۰۳/۰۷
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
🌐 گزیده ای از سخنان دبیر جنبش عدالت خواه دانشجویی در دیدار امروز با رهبر انقلاب :
عقبماندگیها در تحقق کامل عدالت میتواند دلایلی مختلفی داشته باشد ازجمله:
1️⃣ رویههای ناعادلانه در قوه قضائیه:
🔸 الف) عدم احیای حقوق عامه:
چرا تاکنون هیچ دادگاه مؤثری برای استیفای حقوقِ کارگران شلاقخورده آقدره، کارگران جانباخته معدن یورت وهپکو والمهدی، معلمان معترض،رانندگان و کامیونداران، و...برگزار نشده است؟ اگر شده است چرا مستضعفان احساس عدالت نمیکنند؟
🔹 ب) عدم شفافیت:
آرا قضات شفاف نیست. رئیس دستگاه قضا مدتهاست که وعده انتشار اسامی وتصاویر قضات فاسد را دادهاند، ولی هنوزخبری نشده
طبق قانون اساسی،اصل،بر علنی برگزار شدن دادگاهها بوده. عدم شفافیت باعث شده مفسدین به جای مستضعفین احساس امنیت کنند و اعتماد عمومی به قوه قضائیه سلب شود.
🔸ج) رویکرد"تو چهکارهای؟"
دستگاه قضایی، قوانین و رویههای موجود، نهتنها از ورود آمرین به معروف، به مسائل مختلف،جلوگیری کرده ،بلکه برخوردهم میکند.
آیا چون قوه قضائیه وجود دارد، مردم نمیتوانند ویاحق ندارندبر رفتارمسئولین نظارت و پرسش نمایند؟
درنمونههای تأسفبار، قوه بااعتراضات بر حق آمران به معروف درمقابل اقدامات خلاف شأن ائمه جمعه بروجرد، شاهینشهر، گیلان، شیراز چه کرد؟
این اقدامات موردبررسی قرار نگرفت،بلکه با آمرین به معروف برخوردهای قضایی شد.
2️⃣ عدم وجود عدالت رسانهای:
🔸نمایش ندادن واقعیات و مشکلات مردم، رویکردامنیتی در خبر، پرداختن به مسائل فرعی و بیاولویت و انحصار رسانهای توسط نهادهای حاکمیتی مثل سپاه و احزاب سیاسی،شاخصهایی برای عدم وجود عدالت رسانهای است.
🔹صداوسیما تبدیل به کارخانه سلبریتیسازی و روابط عمومی دولت شده.
3️⃣ رفتار نیروهای بهاصطلاح انقلابی:
🔸دراین بین نهادهای امنیتی سالهاست باگروگانگیری امنیت وترسیم «موقعیت حساس کنونی» به نفع یک جناح خاص، بانگاههای قیممآبانه، کدبازی و انتشار اخبار بهظاهر محرمانه و پشت پرده، برایشان فکر کرده و اینها عمل میکنند و نیروهای انقلابی را سرکار میگذارند.
🔹 ماحصل، ماجراهایی مانند جمنا به علاوه اینکه همگی بالاتفاق شکست خورده، این دوری رفتهرفته امکان گفتگورا ازجریان انقلابی بامردم میگیرد و رجوع به مردم منحصرایام انتخابات میشود
4️⃣ آزادی:
🔸امروز از یکسو صدای غالب مدعی آزادی، بخشی از سیاسیون فرصتطلب و باندهای قدرت و ثروت هستندکه علیرغم داشتن رسانه و امکانات، داد نبود آزادی سر میدهند و از سوی دیگر محافظهکارانی که وضع موجود آزادی را مطلوب معرفی میکنند.
🔹در نظامی که مدعی پرچمداری دین است،مردمی که موردظلمی قرارمیگیرند،باید امکان اعتراض داشته باشند. «لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ»
🔸متأسفانه امروزبرای اعتراضات مشروع، فضا تنگ است، حتی کسانی که باوجود انقلابی گری دست به اعتراض میزنند، موردپیگیری قرارمیگیرند. برای مثال، چهار عدالتخواه شیرازی،به رویه یک ائمه جمعه اعتراض و انتقادکردند، که بهجای پاسخگویی آن مقام مسئول و حتی تقدیر از آنها مورد پیگرد قرارگرفته و محکوم شدند
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
🌐 انقلابی گری یا ویرانگری؟!
#رهبر_انقلاب، عصر هفتم خرداد 1397 در دیدار دانشجویان:
🔹 باید با توجه به ظرفیتها و امکانات کشور، حرکت پرافتخار به سمت آرمانها را با قدرت و شتاب بیشتر ادامه دهیم.
🔹 ایشان با اشاره به سخنان دانشجویان در این دیدار و اعتراض آنان به بسیاری از مسائل کشور، بیشتر این اعتراضها را #وارد دانستند و درعینحال خاطرنشان کردند: تحقق آرزوهایی که از طرف جوانان پرشور بهراحتی بیان میشوند، با در نظر گرفتن واقعیات به این سادگیها امکانپذیر نیست بلکه نیازمند کار و تلاش و برخی مقدمات است.
🔹 مدیریت نهادهایی همچون نیروهای مسلح با رهبری است اما در قوهی قضائیه و صداوسیما با وجود آنکه رؤسای آنها از طرف رهبری منصوب میشوند، مدیریت آنها با رهبری نیست و بهعنوان مثال بنده در مواجهه با صداوسیما -چه در مدیریت فعلی و چه در مدیریتهای قبلی- همواره در موضوعات مختلف موضع انتقادی داشته و دارم.
🔹 یک تفکر غلط از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشت مبنی بر اینکه #انقلاب، بعد از تشکیل نظام به پایان می رسد و باید به سراغ شکل دهی نهادها و دیوانسالاری رفت. این تفکر غلط، انقلاب را به معنای تنش، نزاع و کارهای غیرقانونی می داند.
🔹 ایشان «اعتماد به نفس ملی»، «استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی» و «آزادی» اعم از «آزادی اندیشه، بیان و عمل» را از دیگر آرمانهای نظام اسلامی برشمردند و گفتند: اگر #آزادی نباشد، رشد معنوی و پیشرفت جامعه وجود نخواهد داشت اما همین آزادی نیازمند قانون و چارچوب است
🔹 «استقرار عدالت»، «پیشرفت مادی و تمدنی به برکت فناوری»، «رشد اخلاق معاشرتی» و «آماده سازی فضا برای رشد معنویت و رهایی از بردگی شهوت و غضب» را از دیگر آرمانهاست.تحقق این آرمانها در کوتاه مدت امکانپذیر نیست بلکه نیازمند یک حرکت بلند مدت و مبتنی بر آگاهی و هوشیاری است.
🔹 انقلاب بدون آرمانها و بدون استمرار در واقع فقط تغییر مدیریت کشور از افرادی به افراد دیگر خواهد بود، بنابراین باید حرکت به سمت آرمانها ادامه یابد.
🔹 من از مسائل جامعه از راههای مختلف مطلع و در جریان امور هستم و با در نظر گرفتن همه مسائل معتقدم نظام اسلامی در چهل سال گذشته در همه این آرمانها پیشرفت کرده است.
🔹 در زمینه #عدالت اگرچه در مقایسه با پیشرفت مورد انتظار، عقب ماندگی داریم اما در همین عرصه نیز پیشرفتهای خوبی داشته ایم که مقایسه ویرانیها و عقب افتادگیهای زمان طاغوت با اوضاع فعلی، این مسئله را اثبات می کند.
🔹 کسانی که یأس و نومیدی به جامعه پمپاژ می کنند، ممکن است دشمن نباشند اما حتماً کار آنها، همان کار دشمن است.
🔹 برخی می گویند چرا رهبری همه مشکلات را گردن امریکا و انگلیس خبیث می اندازد، این یک برداشت اشتباه است چرا که بنده بیشتر مشکلات و موانع را داخلی و درونی می دانم که البته دشمنان از آنها سوءاستفاده می کنند.
🔹 «درست نفهمیدن مسائل کشور و مسئله انقلاب» از جمله موانع تحقق آرمانهاست
🔹«درست نشناختن محیط» و «اشتباه گرفتن جبهه دوست و دشمن» از دیگر موانع استمرار حرکت به سمت آرمانهاست و «بی ارادگی، تنبلی و بی صبری» نیز موجب کندی این حرکت می شود.
🔹 «تزریق ناتوانی و نومیدی به جامعه ایران»، «القاء مردمسالاری واقعی ایران به عنوان دیکتاتوری»، «تبیینهای دروغ و غیرواقعی و تحریف حقایق تاریخی از جمله درباره رژیم فاسد، وابسته، دیکتاتور و بشدت ضعیف ستم شاهی»، «کوچک جلوه دادن پیروزیها و برجسته کردن نقاط ضعف»، «کارشکنی و تحریم» از جمله عوامل بیرونی است که مانع شتاب گرفتن تحقق آرمانها میشود.
🔹 برخی، کارهای غلط بعضی مدیران را با هیاهو به همه مجموعه مدیریتی کشور تعمیم می دهند و حتی آن را به نظام اسلامی منتسب می کنند تا نظام را زیر سؤال ببرند که باید بشدت به این مسئله توجه داشت.
🔹 انقلابی گری به معنای «مشی صحیح، عاقلانه، شجاعانه و پرانگیزه» فقط در بستر نظام اسلامی معنادار و امکان پذیر است، بنابراین کسانی که نظام و بنیان ها و ارزش های آن را زیر سؤال می برند و تخریب و ساختار شکنی می کنند، در واقع در حال ویرانگری هستند، نه انقلابی گری.
🔹 تکرار و تأکید بر آرمانها در جامعه و مطالبه گری آنها ضروری است. اگر تهاجم وسیع و پرحجم ضد انقلاب به افکار عمومی، با برجسته کردن و مطالبه گری آرمانی روبرو نشود، قطعاً ویرانگری خواهد کرد.
🔹 صراحت و شجاعت در مطالبه آرمانها را با همان زبان ویژه جوانان مؤمن و انقلابی، کاملاً ضروری است. باید در افکار عمومی اشرافیگری و وابستگی فکری نفی و طرد شود.
🔹 باید تحرک و تحولی فکری و قوی شکل بگیرد تا برداشت غلط بهتر بودن جنس خارجی از ذهنها پاک شود.
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
اندر حکایت جاسوسی!
(خاطره واقعی یک دانشجوی ایرانی تحصیل کرده در یوگسلاوی در دهه 70 میلادی)
در یوگسلاوی رسم بود که دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل به دیدار رهبر یوگسلاوی برده می شدند و ایشان برایشان سخنرانی می کرد.
مطابق همین رسم ما را هم بدیدار تیتو بردند و ایشان ضمن سخنرانی خاطره ای از دوران انقلاب در یوگسلاوی و پیروزی آن تعریف نمود
تیتو گفت : چندسال پس از پیروزی انقلاب و استقرار دولت از کا گ ب اطلاع دادند که در کابینه شما یک جاسوس سیا وجود دارد .وی را شناسایی و دستگیر کنید.
تیتو می گوید : تمام تلفن ها و مکاتبات و رفتار افراد کابینه را تحت کنترل قرار دادیم و پس از مدتی مایوس شدیم هیچ نشانی از جاسوس پیدا نکردیم.
(تیتو با ادعای استقلال از روسیه نمی خواست این جاسوس توسط روس ها شناسایی شود )
پس از مدتی جستجو ، نا امیدانه و عاجزانه درخواست شناسایی و معرفی جاسوس در کابینه را از روسیه می نماید.
از "ک گ ب" به وی اطلاع می دهند "معاون اول تو در کابینه جاسوس سیا است."
تیتو از این خبر متحیر می شود و پس از اتمام یکی از جلسات کابینه از وی می خواهد بماند.
تیتو می گوید :
در یک جلسه دو نفری اسلحه را روی شقیقه معاون اول گذاشتم و از وی سوال کردم آیا تو جاسوس سیا هستی؟
او که متوجه شد قضیه لو رفته است به جاسوسی خود اعتراف نمود .
تیتو از او سوال می کند از چه وقت با سیا همکاری می کنی؟
پاسخ : از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگهای چریکی !
س : در این مدت با تمام کنترل های امنیتی ، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد ؟
ج : الان هم هیچ ارتباطی با سیا ندارم.
س: چگونه عضوی هستید که ارتباط ندارید ؟
ج: سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه ام را انجام می دهم
س: مسئولیت تو چیست ؟
ج: به من ماموریت داده شده تا "در سپردن پست ها به افراد غیر تخصصی عمل کنم " و تا کنون هم این گونه عمل کرده ام!
تیتو می گوید : نگاهی کردم به افراد کابینه و مدیران ارشد دیدم همین طور است!! هیچ کس سر جای خودش نیست !
مثلا طرف دکترای کشاورزی دارد ولی وزیر نیرو است و یا دیگری برق خوانده اما وزیر مسکن
است!
معاون تیتو می گوید:
تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود..
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
✔از نگاه حرام چشم پوشید،
🔸️دریچۀ دلش به عالم بالا باز شد!
➖ نقل قول از شهید احمد علی نیری:
یک روز با رفقای محل رفته بودیم دماوند.
یکی از بزرگترها گفت احمد آقا برو کتری را آب کن بیاور…
من هم راه افتادم. از بین بوتهها به رودخانه نزدیک شدم.
تا چشمم به رودخانه افتاد یک دفعه سرم را انداختم پایین و همان جا نشستم.
بدنم شروع کرد به لرزیدن. نمیدانستم چه کار کنم.
همان جا پشت درخت مخفی شدم …
میتوانستم به راحتی گناه بزرگی انجام دهم.
پشت آن درخت و کنار رودخانه، چندین دختر جوان مشغول شنا کردن بودند.
همان جا خدا را صدا زدم و گفتم خدایا کمکم کن.
خدایا الآن شیطان به شدت من را وسوسه میکند که من نگاه کنم.
هیچ کس هم متوجه نمیشود . اما خدایا من به خاطر تو از این گناه میگذرم.
از جایی دیگر آب تهیه کردم و رفتم پیش بچهها و مشغول درست کردن آتش شدم.
حالم مُنقلب بود و از آن امتحان سختِ کنار رودخانه هنوز دگرگون بودم و اشک میریختم و مناجات میکردم.
خیلی با توجه میگفتم: یا الله یا الله…
به محض تکرار این عبارات صدایی شنیدم که از همه طرف شنیده میشد.
به اطرافم نگاه کردم. صدا از همه سنگریزههای بیابان و درختها و کوه می آمد !!
همه میگفتند سُبّوح القدّوس و ربّ المَلائکه و الرّوح…
از آن موقع کم کم درهایی از عالم بالا به روی من باز شد…
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🍀 آيت الله حق شناس در عظمت این شهید فرمود: در این تهران بگردید و ببینید کسی مانند این احمد آاقا پیدا میکنید!؟
🌸 این شهید را دیشب در عالم رویا دیدم. از او پرسیدم چه خبر؟
🌼 به من فرمود: تمامی مطالبی که (از برزخ و...) می گویند حق است. از شب اول قبر و سؤال و ... اما من را بی حساب و کتاب بردند.
🌿 بعد استاد مکثی کرد و فرمود : رفقا، آیتالله العظمی بروجردی حساب و کتاب داشت، اما نمیدانم این جوان چه کرده بود تا به این جا رسید.
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
رمضان 97دهه دوم روز دوم حجت الاسلام رجالی تهرانی.mp3
12.14M
#دهه_دوم_ماه_مبارک_رمضان_ظهرها
دومین روزسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین
#رجالی_تهرانی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
رمضان97دهه دوم دومین شب حجت الاسلام طباطبایی.mp3
11.19M
#دهه_دوم_ماه_مبارک_رمضان۹۷
دومین شب سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین
#طباطبایی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
💫روزه برای تقواست
🔻رهبرانقلاب: در ماه رمضان در حد توان خودمان باید مراقبت کنیم، رفتار خودمان را تصحیح کنیم؛ فکرمان را، قولمان را، عملمان را تصحیح کنیم؛ بگردیم اشکالاتش را پیدا کنیم، آن اشکالات را برطرف کنیم. این تصحیح در جهت تقوا باشد. در آیهی شریفهی روزه میفرماید: روزه برای تقواست. ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
امام كاظم عليه السلام :
مَنِ اسْتَشارَ لَم يَعدَم عِندَ الصَّوابِ مادِحَا و عِندَ الخَطَإِ عاذِرا ؛
كسیكه مشورت كند ، اگر كارش را درست انجام دهد ، مردم او را بستايند و اگر به خطا رود ، معذورش دارند .
(ميزان الحكمه ، حدیث9847) .
امام رضا عليه السلام :
مَن أرادَ أن لايُؤذِيَهُ مِعدَتُهُ فَلا يَشرَب بَينَ طَعامِهِ ماءً ؛
هر كه مى خواهد معده اش آزارش ندهد ، در بين غذا آب نخورد .
(بحار الأنوار ، ج 62 ، ص 323)
امام جواد عليه السلام :
القَصدُ إلَى اللّه ِ تعالي بِالقُلُوبِ ، أبلَغُ مِن إِتعابِ الجَوارِحِ بِالأعمالِ ؛
به دل آهنگ خدا داشتن برتر است تا خسته كردن جوارح به عبادت .
(بحار الأنوار ، ج 78 ، ص 364)
🔻رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای حفظه الله تعالی :
: خدای متعال در چند آیه از آیات قرآن وعده کرده است که #دعا را مستجاب خواهد کرد.
🔺گاهی ممکن است قوانین خلقت، اقتضای این را نکند که خدا آن حاجت را حتماً برآورده کند. در مواردی آن خواسته برآورده شدنی نیست، یا بهزودی برآورده شدنی نیست. در غیر این موارد، قاعدتاً خدای متعال پاسخش این است که خواسته شما را برآورده میکند.۱۳۷۷/۱۰/۰۴
🌟
آیت الله جوادی آملی:
جهان را جز با عقل و عدل نمی شود اداره کرد و قرآن معلم عقل و عدل است که نمونه ای از عقل و عدل را در سیره انبیاء گذشته به ما نشان داده است،
رمضان97دهه دوم سومین روزحجت الاسلام رجالی تهرانی.mp3
13.54M
#دهه_دوم_ماه_مبارک_رمضان_ظهرها
سومین روزسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین
#رجالی_تهرانی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
رمضان97دهه دوم سومین شب حجت الاسلام طباطبایی.mp3
12.57M
#دهه_دوم_ماه_مبارک_رمضان۹۷
سومین شب سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین
#طباطبایی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
💫اگر دیده شد یک دعا چند بار تکرار گردید و مستجاب نشد، نباید مأیوس شد
🔻رهبرانقلاب: وقتی که دعا استمرار پیدا کند، حتماً اقبال استجابت در این دعا بیشتر است. اگر دیده شد یک دعا چند بار تکرار گردید و مستجاب نشد، نباید مأیوس شد؛ بخصوص در مسائل بزرگ و مسائل مربوط به سرنوشت انسان و سرنوشت کشور و ملتها؛ چون گاهی طبیعت کارهای بزرگ چنین است که تحقّقش زمان میطلبد.
۱۳۷۷/۱۰/۰۴
🌟در سحرگاه ایام ماه مبارک رمضان، یک نکتهی اخلاقی از حضرت آیتالله خامنهای در این حساب منتشر خواهد شد.
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
امام هادى عليه السلام :
مَن رَضِيَ عَن نَفسِهِ كَثُرَ السّاخِطونَ عَلَيهِ ؛
آن كه از خودش راضى شود ، ناراضيان از او فراوان شوند .
(بحار الأنوار ، ج 72 ، ص 316 )
امام عسکریّ عليه السلام :
لايَشْغَلَكَ رِزْقٌ مَضـْمُونٌ عَـنْ عَـمَلٍ مَفـْرُوضٍ.
مبادا روزى تضمين شده (كه درهرحال به تو مى رسد) تو را از كار و فعاليت واجب بازدارد.
(تحف العقول: 489)
امام حسن مجتبی عليه السلام :
لَيْسَتِ العِفَّةُ بِدافِعَةٍ رِزْقا وَ لاَ الْحِرْصُ بِجالِبٍ فَضْلاً فَاِنَّ الرِّزْقَمَقْسومٌ وَ اسْتِعْمالُ الْحِرْصِ اسْتِعْمالُ الْمَآثِمِ؛
نه پاكدامنى، روزى را از انسان دور مى كند و نه حرص، روزى زياد مى آورد؛ چون روزى قسمت شده است و حرص زدن ، باعث مبتلا شدن به گناهان مى شود.
(تحف العقول، ص 234)
🌟
🔻حضرت آیت الله خامنه ای رهبرمعظم انقلاب:
یک درس رمضان، سخت گرفتن بر خود و انفاق به دیگران است. انسان چقدر لذت میبرد که میبیند در شب ولادت امام مجتبی علیهالسلام بالای سر یک نانوائی تابلو زدهاند که امشب به عشق امام حسن علیهالسلام، نان از این نانوائی صلواتی است.۸۶/۰۷/۲۱
🔺
💢
📍 امام خمینی رحمت الله علیه :
ببینیم چه گذشته است بر کتاب خدا، این ودیعه الهی.!
خودخواهان و طاغوتیان، #قرآن کریم را وسیلهای کردند برای حکومتهای ضد قرآنی؛
در حقیقت قرآن را- که برای بشریت ، بزرگترین دستور زندگانی مادی و معنوی بود و است- از صحنه خارج کردند؛ تا آنجا که قرآن کریم را که جهان را به قسط و #عدل رساند، چنان از صحنه خارج نمودند که گویی نقشی برای #هدایت ندارد!!
📍
🗓 ۲۶ بهمن ۱۳۶۱
🔰
رمضان 97دهه دوم چهارمین شب حجت الاسلام طباطبایی.mp3
5.36M
#دهه_دوم_ماه_مبارک_رمضان۹۷
چهارمین شب سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین
#طباطبایی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad