🎙 پاسخ سال ۸۲ رهبر انقلاب به نامه سال ۹۷ هشت وزیر!
🔰 هشت وزیر روحانی در تبعیت از رییس دولت طی نامه ای به رهبر معظم انقلاب، از لزوم پیوستن به این کنوانسیون هایی مثل پالرمو و cft سخن گفته اند. مسئول دفتر رییس جمهور، این نامه نگاری را تایید کرد اما از پاسخ رهبر انقلاب هیچ سخنی نگفت!
اما جالبتر از آن این است که رهبر انقلاب در مورخ ۴ خرداد ۸۲ ، پاسخ نامه نگاری این روزهای دولت روحانی را داده است! امام خامنه ای آن روز فرمودند:
✅ «نباید در نیروی دشمن مبالغه کرد و نباید هم دشمنی و کید او را نادیده گرفت؛ باید مراقب بود. امیرالمؤمنین فرمود: واللَّه لا اکون کالضّبع تنام علی طول اللدم. معروف است بین عربها که کفتار را وقتی می خواهند صید کنند، پایکوبی می کنند و آهنگی می خوانند که خوابآور است. کفتار را با آهنگی در لانهاش می خوابانند و وقتی خوابید، به سراغش می روند. حضرت امیرالمؤمنین می فرماید: «واللَّه لا اکون کالضّبع» من آن کفتاری نیستم که مرا با پایکوبی آوازه خوانی بخوابانند و هر کار می خواهند، بکنند.» (۷ خرداد ۸۲)
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
هدایت شده از مسجدجامع امام سجاد علیه السلام
سخنرانی استاد #علی_اکبررائفی_پور
از #یکشنبه۷بهمن به مدت ۵شب
بلافاصله بعدازنمازعشاء
مسجد جامع امام سجاد ( ع )
🗺 لوکیشن محل برگزاری 👇
https://goo.gl/maps/37Bhgxb9Mdn
🆔 @masjed_jame_emam_sajad
بسمه تعالی
اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
سلام علیکم
مستحضر هستید که دو لایحهای که ناظر به الحاق ج.ا. ایران به دو کنوانسیون پالرمو و CFT است و اینک برای تصمیمگیری در محضر شماست، بخشی از تعهدات ۴۱ بندی دولت آقای روحانی در برنامه اقدام(Action Plan) سال ۲۰۱۶ است. بخش اعظم این تعهدات از سوی خود دولت اجرایی شده اما نه تنها در وضعیت ایران در FATF تغییری ایجاد نشده، بلکه به شهادت اسنادی که منتشر شده و حتما در اختیار شما نیز قرار دارد، تحریمهای آمریکایی را به داخل مرزهای کشور امتداد داده است.
مسئله اصلی ما با FATF و کنوانسیونهای تکلیفی آن، ایجاد یک زیرساخت حقوقی و ساز و کار اجرایی برای خودتحریمی است و آنگونه که از ظواهر امر پیداست، دولت آقای روحانی نیز با اعمال تحریمهای آمریکا در داخل خاک ایران هیچ مشکلی ندارد و بلکه این مسئله، وسیلهای است که آرزوی علنی شده رئیس اسبق مجمع تشخیص، یعنی حذف سیستم دفاعی و امنیتی کشور در دوره دوم آقای روحانی، تحقق یابد.
این نیت اگر خائنانه نباشد، نتیجه آن که عبارتست از ایجاد زمینه برای حمله نظامی دشمن، حتما خائنانه است.
منتقدان از دولت آقای روحانی تضمین خواستند که اگر به راستی به دنبال خودتحریمی نیست، تضمینهای لازم را برای پیشگیری از خودتحریمی ارائه کند. راه این تضمین نیز ساده بود: جرمانگاری "اجتناب از همکاری با تحریمشدگان آمریکا"، "ارائه اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی و حقوقی به خارج از کشور" و "معاضدت قضایی در پروندههایی که بر خلاف تعریف ایران از تروریسم گشوده میشود". دولت محترم حاضر به ارائه این تضمینها نشد تا نشان دهد این فجایع در کشور اتفاق خواهد افتاد و دولت به آن رضایت داده است، اگر عامدانه به دنبال آن نباشد.
مصلحت نظام، چنانکه در ادبیات امامین انقلاب اسلامی است، پرهیز از هضم جمهوری اسلامی در نظم ظالمانه غربی است. نه شرایط امروز کشور مانند دهه ۶۰ است و نه نظام بینالملل مانند دوران جنگ تحمیلی وفق مراد سلطهجویان است. جمهوری اسلامی به مراتب قدرتمندتر از آن دوران شده و نظم غربی در ضعیفترین دوره خود قرار دارد. در عصری که شرق و غرب عالم همه توان خود را به میدان آوردند تا جمهوری اسلامی را از میان بردارند، همتها و باکریها و خرازیها و باباییها خون دادند و در مقابل همه عالم ایستادند و پوزه مستکبران عالم را به خاک مالیدند و قدرت و عظمت امروز ایران، حاصل آن جانفشانیهاست.
امروز، شرق ایدئولوژیک فرو پاشیده و غرب نحیف و ناتوان شده است. روا نیست ایرانی که در چنان عصری ایستاد و کمر خم نکرد، در چنین دورهای تسلیم این نظم شود. روا نیست آنچه که زیر بارش خمپارهها به دست آمده، روی صندلیهای گرم و نرم مجمع تشخیص از دست برود. نگاه امروز همت و باکری و خرازی و بابایی، به دستان شماست که به نشانه تسلیم بالا میرود و این لوایح را تائید میکند یا خیر.
مقاومت بیهزینه نیست، اما چه زیبا فرمود آن حکیم انقلاب که هزینه سازش بیشتر است. محکم بایستید و مسئولیت ایستادگی را به جان بخرید و از لومه لائم نهراسید که پیروزی با مقاومت است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
🆔 @masjed_jame_emam_sajad