🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹گفتگوی امیرالمؤمنین علیه السلام باابن ملجم مرادی :
🔻هنگامیکه ابن ملجم ملعون با عدهای از قبیلهاش برای بیعت با حضرت علی (علیه السلام) آمده بودند، آن حضرت به صورت ابن ملجم مدتی نظر کرد و از او سؤالاتی پرسید و ابن ملجم قسم یاد کرد که پاسخ صحیح بدهد. حضرت از او پرسید:
«أ کنت تراضع الغلمان و تقوم علیهم فکنت إذا جئت فرأوک من بعید قالوا قد جاءنا ابن راعیه الکلاب؟
قال: اللهم نعم؛
آیا از نوجوانان درخواست میکردی و اصرار میکردی و زمانی که تو را میدیدند، میگفتند:
پسر سگچران آمد؟
ابن ملجم گفت: بله.»
حضرت پرسید:
«فمررت برجل و قد أیفعت فنظر إلیک فأحد النظر فقال لک یا أشقى من عاقر ناقة ثمود؟ قال: نعم؛
آیا در جوانی به مردی برخورد کردی که به تو با شدت نگاه کرد و گفت ای شقیتر از کُشندهی ناقهی ثمود؟
ابن ملجم گفت: بله.»
حضرت پرسید:
«فأخبرتک أمک أنها حملت بک فی بعض حیضها؟ فتعتع هنیئه
ثم قال: نعم قد حدثتنی بذلک؛ آیا مادرت به تو خبر داده که در ایام حیض به تو باردار شده است؟
ابن ملجم کمی تردید کرد، بعد گفت: بله.»
حضرت فرمود:
«سمعت رسول الله (صلی الله علیه و آله) یقول: إن قاتلک شبه الیهودی بل هو یهودی؛ شنیدم از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) که قاتل تو شبیه است به یهود،
بلکه از یهود است.» [1]
#لعنت_بریهود
🔻بنا بر گزارشی دیگر، امیرالمؤمنین (صلوات الله علیه) پس از آنکه ابن ملجم را برای نخستینبار دید، بعد از افشا کردن نام و نَسَب صحیح وی، قاتل خود را از زبان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) یک یهودی معرفی نموده است. [2]
🔻همچنین علامه مجلسی در بحار نقل کرده است:
هنگامیکه ضربت شمشیر ابن ملجم به فرق مبارک ایشان خورد، ندا کردند:
«قَتَلَنِی ابن ملجم، قَتَلَنِی اللَّعِینُ ابْنُ الْیهُودِیةِ وَ رَبِّ الْکعْبَةِ ؛
مرا ابن ملجم کُشت؛ قسم به خدای کعبه، مرا ملعونی که فرزند زن یهودی بود کُشت.» [3]
لعنت بریهود(صهیونیست)
[1] الخرائج و الجرائح، ج۱، ص۱۸۱-۱۸۲.
[2] الکامل ابنعدی، ج۳، ص۴۶۴؛ تاریخ مدینة دمشق، ج۴۲، ص۵۵۴.
[3] بحار الأنوار، ج۴۲، ص۲۸۱.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ دقیقه عالی از دکتر جبرائیلی
از فرهنگ تا اقتصاد، ما شاهد تعدد دیدگاههای کارشناسی در کشور هستیم. کدام یک از این دیدگاههای متعدد و غالبا متضاد باید به اجرا درآید؟
وظیفه سیاستمدار است که با نگاهی فرابخشی و کلان، پیشنهادهای کارشناسان را از منظر مبانی فلسفی و فکری، جهتگیریها و غایات بسنجد و قاطعانه تصمیم بگیرد.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عذرخواهی حجتالاسلام صدیقی از مردم | استغفار میکنم
🔸در تاسیس موسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد میکردم.
🔸از اعضای موسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار میکنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم.
🔸اموال حوزه با تاسیس موسسه جابهجا نشده است.
🔸موسسه منحل شد و ملک رسما به حوزه منتقل شده و به ثبت رسمی رسیده است.
🔰 خوش به حال «حق» …
#حسین_شریعتمداری
🔻شاید چند نکتهای را که درپی میآید، بیارتباط با هم تلقی کنید! ولی … بخوانید!
🔸۱ــ ابتدا این بیت را که تک بیت نیز هست ببینید:
به ذره گر نظر از لطف بوتراب کند
به آسمان رود و کار آفتاب کند
ماجرای این بیت را در دوران نوجوانی و پای منبر مرحوم فلسفی که یکی از روحانیان برجسته و بلند آوازه تهران بود شنیدهام. ایشان با نقل داستانی که شرح آن بیرون از محدوده این وجیزه است میگفتند؛ مصرع (نیم بیت) دوم این بیت را حضرت امیر علیهالسلام سروده و به شاعر الهام کرده اند …
🔸۲ــ در این سروده دقت کنید:
الهی ای فلک دیگر نگردی
اگر گرد سر حیدر نگردی
الهی ای نَفَس بی یاد مولا
اگر رفتی دوباره بر نگردی
🔸۳ــ لحظهای و حتی بسیار کمتر از لحظهای در کنار حضرت امیرالمومنین، علی علیهالسلام بودن، دوست داشتنیترین و اوج آرزوی همگان است …
🔸۴ــ از رسول خدا(ص) است که؛ «الحق مع علی» … یعنی حق همیشه در کنار علی و همراه علی است … حالا پای این سئوال در میان است که آیا، چون علی (ع) حق را شناخته بود، شیفته او شده و از حق جدا نمی شد؟ و یا این که، ماجرا برعکس بود! یعنی حق، واقعیت وجود «علی» را شناخته بود و از آنجا که تاب جدائی از علی را نداشت، همیشه و در همه حال همراه علی بود؟
… پاسخ پیچیده نیست … یک کلام، ختم کلام؛ خوش به حال حق که همیشه همراه و در کنار علی بوده و هست.
🔴در ستایش اتفاقی که محفل در ورزشگاه آزادی رقم زد
🔹امیل دورکیم، پدر جامعهشناسی مناسک را ستایش میکند و آن را محل تولد جامعه انسانی میداند. دورکیم در مهمترین اثرش درباره دین با استناد به دادههای تجربی توضیح میدهد که مناسک به بازسازی و قوام اخلاقی افراد کمک میکند.
🔹دورکیم برای مناسک چهار کارکرد بیان میکند: ۱.انضباط بخش: انسانها در مناسک از طریق تحمیل انضباط و خویشتنداری برای زندگی اجتماعی آماده میشوند. ۲.انسجام بخش: مناسک با گرد هم آوردن مردم، پیوندهای مشترک را ایجاد و تقویت میکند. ۳.حیات بخش: مناسک، میراث جمعی را احیاء و ابقاء میکند و ارزشهای پایدار را به نسلهای آینده منتقل میکند. ۴.شادی بخش: دین در شکل جمعی آن با برانگیختن احساس اطمینان و تنها نبودن به انسان در مواجهه با فقدانها و ناکامیها مانند تجربه مرگ کمک میکند.
🔹واقعیت آن است که غربزدههای کم فهم و جامعهستیز، علیه مناسک میگویند: «مناسک همان فرم از محتوا و معنا تهی شده است». معتقدند دین نباید حیات و بروز اجتماعی داشته باشد اما اگر دین در جامعه نباشد، جامعه جسمی مرده خواهد شد./دکتر علیمردانی
🔺️این مشکل شماست، به ما چه؟!
🔹جماعتی که در ایران خودمان بابت تپه نوردی های شیخ شان پاسخگو نبودند، از ما میخواهند پاسخگوی عملکرد روسها در سیاست خارجه باشیم؛ گویی که روسیه را ما مدیریت میکنیم و حالا لاوروف که کارگزار جمهوری اسلامی است، جاسوس از آب در آمده و باب میل دشمن عمل کرده است!
🔹اولا اگر روسها نیروهای ایران اند، که معلوم میشود جمهوری اسلامی خیلی قدرتمند است که ارباب ابرقدرتی چون روسیه شده است! ثانیا اگر اسرائیل دشمن است و ارتباط روسیه با او خونتان را به جوش آورده، پس چرا این دشمن شما را سرمایه های خود در ایران معرفی کرده بود!
🔹واقعیت اما از این هم برای شما تلخ تر است، چون واقعا روسها برای ایران و مقاومت جنگیده اند؛ در سوریه و در اوکراین! چه عاملی بهتر از توپخانه های سنگین روسیه میتوانست نیروها و تجهیزات ناتو را خرد و خمیر کند، جنگ اوکراین را با سلاح ایرانی برای آمریکا فرسایشی کند و میلیارد - میلیارد هزینه روی دست آمریکا بگذارد و ایالات متحده را تا آستانه استیصال پیش ببرد؟!
🔹اگر این به نفع ایران نبود پس نفعش را چه کسی برده است؟ اصلا روسیه هیچ امتیازی هم به ایران نمیداد، برای جمهوری اسلامی میصرفید او را تجهیز کند و انتقام سالها ظلم کاخ سفید را صدها کیلومتر دورتر، و به دست نیروهای روس از آنها بگیرد؛ حال بگذریم که ایران در این فرصت میلیاردها دلار سود کرده، تجارتش را گسترش داده و تجهیزات نظامی ارزشمندی هم به دست آورده است. اما مواضع و منافع روسیه را مگر ما تعیین میکنیم که انتظار دارید آنها در هر زمینه ای باب میل ما حرکت کنند.
🔹روسیه در بعضی حوزه ها شریک ماست، در برخی حوزه ها هم رقیب ما است؛ سیاست عرصه دل و قلوه دادن نیست؛ شرایط منطقه و جهان بصورت لحظه ای دستخوش تغییر است و کشورها منافع خودشان را دنبال میکنند. روسیه نیز قطعا از این قاعده مستثنی نیست، کما اینکه ایران هم جز به منافع مردمش نمی اندیشد!
🔹پوتین و لاوروف که خوب اند؛ ما با الهام علی اف که غلام حلقه به گوش صهیونیستها هم شده بود مدارا کردیم؛ اصلا پرچم تر از اردوغان هم مگر وجود دارد؟! حتی آمریکا که بالای نامش قسم میخوردید، همه چیزش را تضمین میدانستید، مملکت را برایش تعطیل کردید و یک پول سیاه کف دستتان نگذاشت، در نهایت برابر جمهوری اسلامی غلطی نکرد و امروز سر و کارش با موشکها و پهپادهای ایرانی است؛ حالا مثلا روسیه میخواهد چه کار کند که با اسرائیل گپ و گفتی داشته باشد یا خیر؟
🔹هرچند نمیخواهید بدانید، اما من به شما میگویم روسیه بیش از آنکه اسرائیل را از دریچه مسائل ایران ببیند، مصالح خود را در نظر میگیرد. آنگاه که کل غرب او را تحریم کرده و بر انزوای او پا میفشارند، یک دوست هم برای او یک دوست است، هرچند که این دوست اسرائیل باشد! خب این حرکت روسیه الان ما را بیشتر ناراحت میکند یا آمریکا را؟
🔹فکرش را بکنید واشنگتن دار و ندارش را پای اسرائیل میریزد، آن وقت نتانیاهو با روسیه ای نشست و برخاست میکند که آمریکا میخواهد سر به تنش نباشد! شکستن حصر روسیه مگر خط قرمز آمریکا نبود؟ این دیگر مشکل شما غربگراها است؛ ما را توبیخ میکنید؟!
🔹بروید خدا را شکر کنید که از سیاست بین الملل درکی ندارید، و اِلّا اگر میدانستید ایران چه کرده و کجا ایستاده، از غصه دق میکردید و میمردید! این کار حتی به نفع ما هم هست؛ روسیه میخواهد بر فضای ضد روسی غلبه کند و از انزوا درآید، اسرائیل هم درحالی که در چشم ملتها سیاه شده میخواهد یک دوست بیشتر داشته باشد. این کلاه سر او میگذارد، او از سر این برمیدارد. ما هم کار خودمان را میکنیم!
#عبدالرحیم_انصاری
📰 مقاله ۲۲ سال قبل قدیری ابیانه در پیشبینی تحولات جهانی
🌎 دهه پرتلاطم بحران
دكتر محمدحسن قديري ابيانه - كارشناس مديريت امور استراتژيك
📰مندرج در روزنامه قدس
📆 ۳۰ دیماه ۱۳۸۱ (۲۲ سال قبل)
✍️حمله آمريكا به عراق قريب الوقوع است و هيچ عاملي نمي تواند مانع اين حمله شود. در حقيقت هدف اصلي آمريكا، خلعسلاح يا سرنگوني رژيم صدام نيست كه در صورت تحقق آن، آمريكا از حمله نظامي اجتناب ورزد. هدف غايي آمريكا، تسلط و بلكه تصاحب منابع نفت عراق است. اين هدف به منابع نفتي عراق محدود نمي گردد و كل خاورميانه را شامل ميگردد و در راستاي هدف كلیتر كه همان نظم نوين جهاني است میباشد كه به معني سلطه كامل آمريكا بر جهان است.
براي اينكه آمريكا بتواند منابع نفتي را تصاحب كند، بايد سياست گام به گام و متكي به تجاوزات نظامي را در پيش گيرد.
براي تداوم سلطه ضرورت ايجاب مي كند كه ژنرالهاي آمريكايي قدرت را در دست بگيرند و كشورهاي نفت خيز را تجزيه كنند و اين عمق استراتژي آمريكا در قبال كليه كشورهاي خاورميانه اي از جمله، ايران، عربستان و حتي تركيه است.
واقعيت اين است كه ما وارد عصر جديدي شده ايم، كه عصر كشورگشايي با تكيه بر قدرت نظامي است.
در واقع، جنگ جهاني سوم با اشغال افغانستان آغاز شده است و با تجاوز و اشغال عراق وارد مرحله جديدي خواهد شد.
در اين دهة از قرن بيست و يكم، جهان روي خوش به خود نخواهد ديد، ليكن قرائن و تحولات نشان مي دهد كه در اين دهه، تحولات عظيمي در جغرافياي سياسي منطقه و جهان و بويژه در خاورميانه رخ خواهد داد.
آمريكا در توطئه اش براي سلطه بر جهان، در نهايت شكست خواهد خورد، همانطور كه هيتلر به مقاصد شوم خويش دست نيافت.
تلاشهاي جنگ طلبانه آمريكا، سقوط امپراطوریااش را تسريع خواهد نمود و محوريت غرب، از آمريكا به سمت اروپا نقل مكان خواهد كرد.
در اين بين بر اثر بيداري اسلامي و اوج گرفتن تنفر عمومي عليه آمريكا، دولتهاي دست نشانده آمريكا توسط قيام هاي مردمي در معرض سرنگوني قرار خواهند گرفت و دولتهایی كه حاضر نيستند گوش به فرمان آمريكا باشند، مورد تعرض و توطئه آمريكا واقع خواهند گرديد.
دههای پرتلاطم بويژه در خاورميانه در پيش است، ليكن از گرد و غبار بر خواسته از اين دهة پرتلاطم، تمدن اسلامي با قدرت سر بر خواهد آورد و جمهوري اسلامي ايران به دليل انطباق موقعيت ويژه استراتژيك، اقتصادي و سياسي (ژئواستراتژيك، ژئواكونوميك و ژئوپوليتيك) و مقاومتي كه مردم و نظام در مقابل زيادهخواهیهای آمريكا از خود نشان خواهند داد، به عنوان محور تمدن اسلامي، از موقعيت و نفوذ بيشتري در منطقه و جهان برخوردار خواهد گرديد.
دهة اول قرن بيست و يكم، دهة جنگ جهاني سوم است.
ان شاءا... اين دهه، دهة اوج گيري تمدن اسلامي و افول قدرت آمريكا نيز خواهد بود.
مردم ايران بايد خود را براي گذر موفقيتآميز از اين دهة پرتلاطم و خطرناك آماده كنند. براي موفقيت در اين امر، بايد همه بر كار و تلاش موثر و سازنده خويش در ابعاد مختلف بيافزايند و از اتلاف سرمايهها در اسراف در مصرف بپرهيزند تا بر توان كشور افزوده شود. وحدت كلمه حول محور اسلام و انسجام كامل حول محور ولايت، لازمه عبور سالم و مطمئن از گردنههاي خطرناكي است كه با آن مواجه هستيم. والسلام