مهدویت ج۳ سوال ۵ و ۶ و۷.mp3
2.65M
#پاسخگویی به #سوالات_اعضا
سؤالات #مهدویت
پنجم: مکان حضرت و چگونگی تهیه خوراک و پوشاک
ششم: غیبت ایشان به معنی غیبت جسم ایشان است یا ایشان دیده میشود ولی شناخته نمیشود
هفتم: آیا شرفیابی خدمت حضرت ممکن است؟ روایات دستور به تکذیب مدعیان مشاهده چه میشود؟ دیدار برخی از بزرگان چطور؟
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
برای رشد تفکر با ما همراه باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3719495692C1976783aca
کانال #موج_خروشان 👆🌊🌊
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 ساعتهای بهشتی...
🌟 به مناسبت روز عرفه بیانات حضرت آیتالله خامنهای درباره استفاده معنوی از این روز بزرگ که در تاریخ ۷۲/۳/۵ ایراد شده است، منتشر شد.
🔻 رهبرانقلاب: #روز_عرفه هم نزدیک است؛ بعدازظهرِ این یک روز، یکى از آن ساعات بهشت است، اگر ما بتوانیم آن را درک بکنیم. بیخود نیست که یک شخصیّتى مثل حسینبنعلى با آن عظمت، آن نصفهروز را صرف میکند با آن دعا.
🔹️ حتماً سعى کنید به معانى این دعا توجّه کنید؛ دقّت کنید ببینید چه میگوید. نه اینکه بنشینید رویش فکر کنید ــ اینها فکر کردن نمیخواهد ــ فقط وقتى حرف میزنید، بدانید دارید با مخاطبى سخن میگویید، و معناى آن کلمه را بفهمید که چیست.
🔺️ و دعاى امام سجّاد (سلام الله علیه) در روز عرفه(1)، مثل شرح دعاى امام حسین است؛ گویى این پسر یک ذیلى، تعلیقى، تبیین و شرحى براى کلمات پدر در ذیل دعا و با زبان دعا نوشته؛ هر کدام یک طعمى دارد.
۱) صحیفهى سجّادیّه، دعاى چهل و هفتم
💻 @Khamenei_ir
💠متاسفانه چند سالی است شاهد خوانده نشدن بخش پایانی دعای عرفه در مراسمهای مختلف هستیم
🌀بخش پایانی بسیار پرمغز و پرمعنا است و به تعبیر یکی از اساتید بزرگوار پاسخ خداوند به امام حسین ع به درخواستهای ابتدای دعای ایشان است
حتما از خواندن بخش پایانی محروم نشوید
✅در کتاب تربیت انسان در دعای عرفه (نوشته حقیر در آستانه چاپ) دراین باره توضیحاتی عرض شده است
📣توجه شما را به برشی از این کتاب درباره پخش پایانی دعا جلب می کنم👇👇
✍️علامه مجلسی در اینباره توضیح میدهد که کفعمی و ابن طاووس این دعا را نقل کردهاند، اما ظاهرا از پایان دعا به مقدار یک برگه نقل نشده است و به همین بخش پایانی دعا (از فقره الهی انا الفقیر فی غنای تا پایان) اشاره میکند. (بحار الأنوار ج95، ص: 227)
🔹البته ایشان در ادامه احتمال مجعول بودن این قسمت را میدهند که نظر اجتهادی ایشان است و نیاز به تحقیق و بررسی دارد؛ اما آنچه از این قرائن به دست میآید، این بخش پایانی در برخی از نسخ بوده و در برخی نبوده است. از این رو به نظر میرسد که این اختلاف در نقل دعا، به دلیل اختلاف نسخههایی است که به دست سید بن طاووس و کفعمی رسیده است و احتمال جعلی بودن آن ضعیف و مردود است.
🔹بنابراین بخش پایانی دعا (از فقره الهی انا الفقیر فی غنای تا پایان) در برخی از نسخههای قدیمی دعا موجود بوده و در برخی نبوده است و این به دلیل اختلاف نسخ است که در نقل روایات اتفاق میافتد. با توجه به کلام علامه مجلسی درباره کم بودن آخر دعا به اندازه حدود یک برگه احتمال بالایی وجود دارد که یک برگه از آخر دعا در طول تاریخ - با توجه به حوادثی که برای میراث نوشتاری و نسخ خطی شیعه رخ داده است- جدا شده باشد.
🔹در خصوص این بخش پایانی، در عصر حاضر شبههای مطرح شده است که این بخش با سیاق دعا تناسب ندارد و بخشی از مناجات ابن عطاء اسکندرانی، یکی از اهل تصوف از مذاهب عامه بوده است که به انتهای دعا اضافه شده و کلام معصوم ع نیست.
🔹در جواب باید گفت نسخهای که در اقبال آمده است، حداقل چهل سال مقدم بر آن صوفی عامه بوده است و نمیتواند از مناجات او افزوده شده باشد. البته اشکالات و جوابهای دیگری هم برای این بخش دعا مطرح شده است که بررسی تفصیلی آنها در مقالات علمی آمده است. اما برایند تمام این شبهات به اختلاف در نسخ و احتمال جدا شدن برگه آخر از برخی نسخ ختم میشود.
التماس دعا
✍️ #منقلب
برای رشد تفکر با ما همراه باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3719495692C1976783aca
کانال #موج_خروشان 👆🌊🌊
🌅پيامبر صلي الله عليه و آله: إنَّما جَعَلَ اللّه ُ الأضحى لِشبَعِ مَساكِينِكُم مِنَ اللَّحمِ فَأطعِمُوهُم؛
🔴پيامبر صلي الله عليه و آله :خداوند عيد قربان را برنهاد تا مستمندان از گوشت سير شوند؛ پس از گوشت قربانى به ايشان بخورانيد .
📚ثواب الأعمال، ص 59
برای رشد تفکر با ما همراه باشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3719495692C1976783aca
کانال #موج_خروشان 👆🌊🌊