إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
⚫️ضمن عرض تسلیت ضایعه شهادت حضرت آیت الله رییسی، رییس جمهور محبوب، مردمی و خدمتگذار و همراهان شهیدش به محضر حضرت ولی عصر(عج) و مقام معظم رهبری،
به اطلاع می رساند؛
🔸 مراسم بزرگداشت شهداء در روز پنجشنه ۳/ ۳/ ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ تا ۳۰/ ۱۸ در مسجد علی ابن الحسین ( ع) آزادشهر برگزار می گردد.
▪️لذا از مردم شریف و قدرشناس شهرستان علی الخصوص جامعه روحانیت جهت حضور در این مراسم دعوت به عمل می آید.
ستاد مراسم شهدای خدمت آزادشهر
🔻سهیل بزی مقدم خبرنگار
🔸پایگاه خبری نیمروز گلستان
✳️ پیوستن به گروه رسانه ای بنیادنیمروز در آزادشهر
https://eitaa.com/joinchat/3144090018C80c98f83a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیرمند... روستای ملا علی
هدایت شده از سیستانی ها
⚫️بنام خدا
⚫️ (خراسان آغوش بگشایید)
✔️آسمان آغوش بگشای که مرد خدا آمد
عشق خدا و ولایت بود که باصفا آمد
✔️بتها شکست و بت خانه نشینی رها کرد
با عشق مکتب به هوای شهادت در هوا آمد
✔️دنبال آن ملائک ها که زمین عطر باران شود
خادمی مخلص اسوه اخلاق وعمل آمد
✔️یار رهبر غمخوار مردم پرواز بهر شهادت
در راه خدمت به آنان با سایه عدالت آمد
✔️شهادت که هنر مردان خدا بود ،انتخاب
با لبخند فتح قله ها وبا رشادت آمد
✔️جانانه خدمت به خلق و مردانه زیست
با روح پاک دنبال شعله عشق با شجاعت آمد
✔️بشتابید مردم خراسان آغوش بگشایید
مردی خستگی نا پذیر و یار ولایت آمد
✔️سیستان هم در عزایش با شما همنوا شود
چون سید خدا و سر دار خدمت آمد
✔️ارسلان در سوگ آن مرد خدا بسراید
چون مردی با خدا ودوستدار پیامبر آمد
✅شاعر؛ خلیل آذرشب متخلص به ارسلان
🌺انجمن ادبی بنیاد نیمروز سیستانیها _ گنبد کاوس سوم خرداد ماه سال۱۴۰۳
@nimroozonlin1
*زندگینامه دکتر سید ابراهیم رئیسی👇*
ازجزینک زابل(سیستان) تا مشهدالرضا و ...
🔸بخش اول
پدر آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بنام سید حاجی رئیس الساداتی از سیره سادات خدادادی و از بخش جزینک شهر زابل و مادرش سیده عصمت دختر حجه الاسلام سید موسی خدادادی حسینی نیز از سادات خدادادی منطقه جزینک شهر زابل بوده است. از این رو نسبتش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین(ع) می رسد.
حجه الاسلام سید حاجی رئیس الساداتی در اواخر قرن سیزدهم هجری شمسی برای ادامه تحصیل در علوم حوزوی از شهر زابل به مشهد مقدس مهاجرت می نماید و در این شهر اقامت می گزیند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود. وی در ۵ سالگی پدر خود را از دست داد. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیلات به حوزه علمیه قم، مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده و در واقع با نظر امام خمینی (ره) اداره میشد، اشتغال به تحصیل داشت.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزه علمیه قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را محضر آیتالله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیتالله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را خدمت آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیتالله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیتالله طاهری خرمآبادی و کفایه را خدمت آیتالله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیتالله احمد بهشتی و دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را محضر آیت الله نوری همدانی آموخت.
وی از درس خارج اصول آیت الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه آیت الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنهای رهبر معظم انفلاب استفاده کرده است علاوه بر این، وی با اتمام دوره سطح حوزه توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال تحصیلی ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در حوزه فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالیترین سطح آموزشی حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد.
آیت الله رئیسی بدنبال هتک حرمت امام خمینی (ره) در روزنامه اطلاعات و آغاز حرکتهای مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشته و در قالب هستهای از طلاب انقلابی فعالیت مینمود. وی در این دوران فعالیتهای مبارزاتی خود را در قالب ارتباط برقرار کردن با علمای انقلابی که از زندان آزاد شده بودند و یا در تبعید به سر میبردند پی گرفت.
همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار مینمود، شرکت داشت.
وی به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در شهر مسجد سلیمان، جهت شرکت در فعالیتهای فرهنگی همراه با گروهی از طلاب عازم آن منطقه شد. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
ورود آیتالله رئیسی به عرصه مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز و پس از چندی با حکم شهید آیتالله قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.
موفقیت وی در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال خدمت در این جایگاه مهم (در سالهای ۱۳۵۹، ۱۳۶۰) در سال ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی کرج مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهدهدار شود.
حضور همزمان وی در این دو مسئولیت برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ به مدت سه سال در این سمت خدمت کرد.
وی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی وی در تهران آغاز شد. سپس وی مورد توجه حضرت امام خمینی (ره) قرار گرفت و احکام ویژه و مستقیمی را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان از بنیانگذار انقلاب اسلامی دریافت کرد که این احکام در صحیفه امام ثبت شده است.
ادامه دارد . . .
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
هدایت شده از خبر فوری و مهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راست میگوید ما چه میفهمیم از عاشقی
▪️دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد /چون باشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
📮کامنت هاتون رو برام اینجا بزارید :
https://harfeto.timefriend.net/17129536389330
📡به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
📽@khabare_fouriw⏱
32.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخی که بر ما گذشته، در این دو دهه بسیار پرفرازو نشیب بوده است، تاریخی که در آن تلخیها و شیرینیها در کنار هم آمدند و رفتند و ما بزرگ شدیم، قد کشیدیم و در مسیر تاریخ برای اعتلای نام ایران هر کدام به سهم خودمان تلاش کردیم؛ چه آنانی که فهمیدند و چه آنانی که نفهمیدند اما راه خیانت در پیش نگرفتند در این مسیر پر فراز و نشیب شریک بودند و امروز هم در کنار ما برای ساختن آیندهای به وسعت تمام آنچه بر ما گذشته است حضور دارند.
این ویدیو روایتی است از دو دهه تقابل خونین ما با دشمنان قسم خورده ایران و محور مقاومت و جهان اسلام که در آن هزاران هزار نفر در تهاجم ایادی شر مطلق در منطقه به شهادت رسیدند تا آنجا که دست انتقام الهی از آستین ملت ایران بیرون آمد و به آنها فهماند که مسلمانان دیگر تنها نیستند، دیگر ناتوان نیستند، دیگر بی کس و کار نیستند و ایران مشت محکم جهانی است که بیش از دو قرن است به واسطه غلبه غربیها در فشار و تنگنا قرار گرفته بود و امروز سربلند و سرافراز از این معرکه طوفانی پیروزمندانه دشمن را منهدم میکند.
🇮🇷 آزادسازی خرمشهر (۱۳۶۱ش)
✍️ آزادسازی خرمشهر یکی از مهمترین اهداف عملیات بیت المقدس در دوره جنگ تحمیلی بود که پس از ۵۷۸ روز اشغال در روز سوم خرداد سال ۱۳۶۱صورت گرفت. این عملیات توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای بسیج مردمی انجام گرفت.
✅ فتح خرمشهر بازتاب جهانی داشت و عراق با از دست دادن خرمشهر از نظر سیاسی تکیهگاهش را برای مذاکره از دست داد. این واقعه از لحاظ نظامی نقطه عطفی در تاریخ جنگ ایران و عراق شناخته میشود. به همین دلیل از آن روز به عنوان نمادی از پیروزی، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن یاد میشود.
✅ با آزادی خرمشهر، ایران توانست بیشتر اراضی اشغال شده از سوی عراق در ابتدای جنگ را بازپس بگیرد و دست برتر را در موقعیت نظامی و تبلیغاتی داشته باشد.
🌷 امام خميني(ره) در اين باره فرمودند: "خرمشهر را خدا آزاد كرد".
✅ شورای عالی انقلاب فرهنگی، سوم خرداد را به عنوان روز مقاومت، ایثار و پیروزی در تقویم رسمی ایران نامگذاری کردهاست.
🌷یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم گرامی باد.
هدایت شده از کانال خبری گلستان نو(نگین شهر)
#نگین شهر
مهمانی لاله ها همزمان با سوم خرداد در نگین شهر
مهمانی لاله ها به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و بزرگداشت شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در نگین شهر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صداوسیما صبح امروز آیین مهمانی لاله ها و گرامیداشت شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت و شهدای سوم خرداد با حضور حجت الاسلام بابامحمدی امام جمعه،سوسرایی فرمانده حوزه بسیج توحید وبسیجیان واقشارمختلف مردم و مسئولین شهری درگلزار شهدای نگین شهر برگزار شد.
شرکت کنندگان در این مراسم معنوی، ضمن غبارروبی، عطرافشانی و گلباران قبورمطهر شهدا وقرائت فاتحه، بار دیگر با آرمان های والای شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند
پس از غبار روبی گلزار شهدا با خانواده شهید محمدرضاصفری دیدار کردند
✍کانال خبری گلستان نو(اخبارنگین شهر)
https://eitaa.com/joinchat/4186767589Ca2d5476f22
✍️علی زارع خبرنگار
🔹صداوسیما🎤
♦️پایگاه خبری تحلیلی "نیمروزگلستان"
🔸روزنامه "گلستان نو "
🔹رابط خبری دفتر امام جمعه
درنگین شهر