💢 حضور گسترده کرمانی ها در راهپیمایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی
⭕️به گزارش سفیر کرمان کرمان، راهپیمایی مردم کرمان در محکومیت نسلکشی و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و در حمایت از مردم مظلوم فلسطین بعد از نماز جمعه امروز برگزار شد.
🔻 #محمدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سفیر کرمان با محکومیت جنایات و نسل کشی رژیم سفاک صهیونیستی در دو ماه گذشته، از رایزنی های گستردهی مجلس شورای اسلامی با پارلمان کشورهای اسلامی و آسیایی برای ایجاد همگرایی در اتخاذ مواضع مشترک علیه جنایات رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: به عنوان رئیس دوره ای پارلمان ایران در مجمع مجالس آسیایی در ۶۰ روز گذشته بیش از ۵۰ دیدار با هیات های پارلمانی سایر کشورها داشته ام که ثمره آن تشکیل #کمیته_فلسطین در مجمع مجالس آسیایی و صدور چند بیانیه علیه جنایات رژیم غاصب صهیونیستی بوده است.
🔶 نماینده مردم کرمان و راور، قدرت برتر نظامی را در دست نیروهای مقاومت فلسطین دانست و از شکست سنگین سیاسی، نظامی و رسانهای اسرائیل در عرصه بین الملل خبر داد و گفت: ادامه جنایات اسرائیل در بمباران بیمارستان ها، مدارس و منازل مسکونی نابودی زودتر این رژیم غاصب را رقم خواهد زد
💢 ایتا
eitaa.com/mmzahedi
💻 بله
ble.ir/Zahedi_ir
🌐 متنکامل خبر:
www.mmzahedi.ir