💢خط سرخ شهادت در امتداد عاشورای امام حسین (ع) حیات بخش جامعه بشری و ضامن پیروزی حق بر باطل
🔴دکتر زاهدی در حاشیه یادواره 350 شهید و 7 شهید گمنام شهرستان رابر و بزرگداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی : خط سرخ شهادت در امتداد عاشورای امام حسین (ع) حیات بخش جامعه بشری و ضامن پیروزی حق بر باطل است. اینگونه است که حسین(ع) با تمام هستی اش قدم به میدان کربلا می گذارد و در اوج مصیبت ها ندای ((الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ)) بر می آورد تا پیام آزادگی شان را از فراسوی زمان به هزار عاشق دلباخته در همایش بزرگ اربعین حسینی برساند
⭕️ایشان با اشاره به نقش بی بدیل شهدای خطه رابر خصوصا شهدای ایلات عشایر در دفاع مقدس، با اشاره به سید الشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که خود شیرمردی از ایلات عشایر بودند بیان کردند این خاک بزرگانی را تحویل ایران زمین داده است که تمامی مناسبت های نظامی جهان را به هم ریخته و در اوج اقتدار گوش به فرمان ولی فقیه زمان امام خامنه ای (مدظله العالی) فریاد عدالت خواهی بر آورده و با تمام وجود ندای((خدایا من را پاکیزه بپذیر)) بر می آورد و این همان چیزی است که دکترین نظامی جهان از درک و فهم آن عاجز است
⭕️زاهدی خبر داد : در صورت تصویب مجلس نخبه های برتر کنکور می توانند همزمان با تحصیل در دانشگاه های برتر در هنگام تحصیل بورسیه نهاد های دولتی و دانشگاه فرهنگیان شوند .
🖊به گزارش ایسنا در دیداری صمیمی که بین خانواده فریما صانعی نخبه کرمانی و رتبه سوم کنکور زبان در آزمون سراسری 1402 و محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به منظور تکریم و تقدیر از این نخبه کرمانی انجام شد فریما صانعی با بیان دغدغه خود گفت دوست دارم در دانشگاه فرهنگیان درس بخوانم و به معلمی علاقمندم اما با وجود به دست آوردن رتبه بالا در کنکور سراسری عملا نمی خوام فرصت درس خواندن در دانشگاه تهران و دانشگاه های برتر ایران را هم از دست بدهم.
💢دکتر زاهدی عضو کمیسیون آموزش مجلس هم ضمن تقدیر از افتخار آفرینی این نخبه کرمانی بیان کرد پیرو این موضوع قبلا با وزیر آموزش و پرورش و ریاست دانشگاه فرهنگیان صحبت شده است قرار است در دوماه آینده با تصویب طرحی در مجلس این مشکل نخبه های کنکور بر طرف شود و این افراد همزمان با تحصیل در رشته مورد علاقه خود بعد از گذشت دوسال از تحصیل در دانشگاه مادر، عملا بورسیه دانشگاه فرهنگیان هم بشوند و دغدغه آنها برای طی کردن مدارج بالای علمی در کنار کار در آموزش و پرورش بر طرف شود.با این حال به این افراد توصیه می شود که ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان را در اولویت قرار بدهند
🛑این دیدار با تقدیر از فریما صانعی نخبه برتر کنکور و خانواده معظم ایشان با تقدیم لوح تقدیر و هدیه یادبودی از طرف دفتر ارتباطات مردمی پروفسور زاهدی به اتمام رسید
⭕️دکتر زاهدی: اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه اجتماعی و مهمترین مؤلفه اقتدار ملی
💢به گزارش سفیر کرمان- #محمّدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در جلسه شورای استان که با حضور وحیدی وزیر کشور برگزار شد با بیان اینکه #اعتماد_عمومی #بزرگترین_سرمایه_اجتماعی و #مهمترین_مؤلفه_اقتدار_ملّی است، گفت: همه ی مسئولین کشور اعم از دولتمردان و نمایندگان مجلس مکلف هستند #در_مسیر_خدمت به مردم و #آبادانی_میهن و ارتقاء شاخص های رفاهی و اجتماعی قدم بردارند.
🔻 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یاد و خاطره شهدای دولت از جمله #شهید_رجایی و #شهید_باهنر را گرامی داشت.
🔷 زاهدی با اشاره به موضوع #ساماندهی_اتباع_بیگانه_غیرمجاز بر لزوم پیگیری موضوع از سوی وزارت کشور تاکید کرد. وی با تجلیل از اقدامات #سپاه_پاسداران در #محرومیت_زدایی و #ساماندهی_حاشیه_نشینی، بر نقش آفرینی مؤثرتر دولت در این زمینه اشاره داشت و گفت: در اطراف شهر کرمان شاهد حاشیه نشینی و مشکلات متعدد ساکنین این مناطق و چالش های پیش روی ادارات استان و شهرستان در خدمت رسانی به این مناطق هستیم و علیرغم تلاش های زیاد صورت پذیرفته طی سال های گذشته، عزم ملی برای ساماندهی حاشیه نشینی را می طلبد.
🔶 نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به #قاچاق_سوخت و #قاچاق_اتباع در استان از رشادتهای پرسنل نیروی انتظامی استان تقدیر کرد و از شهدای ناجا به نیکی یاد کرد و از وزیر کشور خواست نسبت به تخصیص اعتبارات ویژه برای تجهیز مرزهای کشور و پاسگاه های استان به سیستم های نظارتی و پایش اقدام نماید.
🔗 www.mmzahedi.ir
هدایت شده از یزدان کرمان
درخواست نماینده کرمان و راور در مجلس از سران قوا؛
برای مقابله با قاچاق انسان تصمیم بگیرید
https://yazdankerman.ir/rkcv
@yazdanekerman
⭕️با حضور پروفسور زاهدی نماینده مردم کرمان و راور مجتمع فرهنگی داراقرآن شهر راین افتتاح شد.
💢 به گزارش سفیر کرمان- همزمان با #هفته_دولت، با حضور #محمّدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، رضا هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان، مردم و اهالی فرهنگ و رسانه، مجتمع فرهنگی دارالقرآن حضرت امام خمینی (ره) شهر راین به بهرهبرداری رسید.
🔻 حضور در جمع مردم راین و دیدار و گفتکو با ایشان از برنامه های زاهدی در سفر به شهر راین بود. وی از پیگیری ها برای تداوم فعالیت #دانشگاه_پیام_نور_راین و اجرای چند پروژه #عمرانی و #گردشگری در این شهر خبر داد و ابراز امیدواری کرد به زودی راین به یکی از قطب های #صنایع_دستی و #گردشگری استان تبدیل شود.
🔻شایان ذکر است مرکز فرهنگی داراقرآن راین در مساحتی بالغ بر ۳۵۰ مترمربع و با اعتبار ۳ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است. مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با اشاره به پیگیری های نماینده مردم کرمان و راور برای تامین اعتبار ساخت چندین باب مدرسه و مجتمع آموزشی و فرهنگی در شهرستان های کرمان و راور گفت: ساخت این مجتمع با همّت و پیگیری جناب آقای دکتر زاهدی و از محل اعتبارات ملی آغاز شد و با عنایت مسئولین استان و استانداری از محل اعتبارات سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمان تکمیل گردید.
#در_مسیر_خدمت #پیشرفت_کرمان #کرمان_آینده
🔗مشاهده اخبار:
🌐 www. mmzahedi.ir
⭕️ پروفسور زاهدی از راه اندازی پرواز مستقیم تهران–کوالالامپور و برداشتن گام های بلند در مسیر توسعه روابط تجاری ایران با جنوبشرق آسیا خبر داد
💢 به گزارش سفیر کرمان- #محمّدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و رئیس گروه دوستی #ایران و #مالزی در دیدار اخیر با #وزیر_امور_خارجه_مالزی و سفیر مالزی در تهران، از تفاهم طرفین برای برقراری #پرواز_مستقیم_تهران_کوالالامپور خبر داد.
🔻 #محمّدمهدی_زاهدی رئیس دوره ای پارلمان بین المجالس آسیایی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: در دیدار اخیر با وزیر امور خارجه مالزی و سفیر مالزی در تهران، بر گسترش روابط #تجاری، #اقتصادی و #فناوری و توسعه #سرمایه_گذاری_های_مشترک خبر داد.
🔶 نماینده مردم کرمان و راور از حضور مدیران #شرکت_هواپیمایی_ماهان و نمایندگانی از حوزه اقتصادی وزارت امور خارجه در این دیدارها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در ماه های آتی شاهد اقدامات مؤثر دو کشور برای پیشبرد توافقات انجام شده باشیم.
#در_مسیر_خدمت #پیشرفت_کرمان #کرمان_آینده #ایران_قوی
🔗 مشاهده اخبار:
www.mmzahedi.ir
💢 ایتا
https://eitaa.com/mmzahedi
💻 بله
https://ble.ir/Zahedi_ir
⭕️ با حضور زاهدی مدرسه ۱۲ کلاسه علوی با نام شهید عباس نمازیان افتتاح شد
💢به گزارش سفیر کرمان- با حضور نمایندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، مدیران آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس و نمایندگانی از بنیاد علوی کشور، #مدرسه_۱۲_کلاسه_علوی مزین به نام #شهید_عباس_نمازیان در منطقه #الله_آباد_کرمان افتتاح شد.
🔻 #محمّدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از اقدامات #بنیاد_علوی در راستای محرومیت زدایی و ارائه خدمات به مناطق کمتر برخوردار تقدیر کرد. وی همچنین از افتتاح و آمادگی برای بهره برداری چندین #مجتمع_آموزشی در #هفته_دولت و در ماه های آتی در شهرستان های #کرمان و #راور خبر داد.
🔶 نماینده مردم کرمان و راور از #نهضت_ساخت_مدرسه و فضاهای آموزشی طی سال های گذشته در استان خبر داد و از خیّرین و نیکوکاران استان خواست در کنار آموزش و پرورش، به این امر خیر اهتمام ورزند.
🔷زاهدی نهضت مدرسه سازی را در امتداد #تربیت_نسلی #مسئولیت_پذیر، فهیم، فرزانه، #عاشق_به_وطن و خدمت به جامعه عنوان داشت و گفت: بی شک نسل امروز #جوانان و #نوجوانان کشور، آماده تر و توانمندتر برای سرعت بخشیدن به #شتاب_پیشرفت_کشور هستند.
#در_مسیر_خدمت #پیشرفت_کرمان #کرمان_آینده #ایران_قوی
🖇 مشاهده اخبار:
www.mmzahedi.ir
📱 ایتا
https://eitaa.com/mmzahedi
💻 بله
https://ble.ir/Zahedi_ir
⭕️ زاهدی نماینده مردم کرمان و راور: در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه پیشنهاد شد که بخشی از #مالیات_بر_ارزش_افزوده جهت #ساخت، #تجهیز، #نوسازی و #مقاوم_سازی #مدارس تخصیص یابد.
💢 به گزارش سفیر کرمان- مدرسه دخترانه ۱۲ کلاسهی حضرت فاطمه سلام الله علیها #شهرستان_راور با حضور #محمّدمهدی_زاهدی نماینده مردم کرمان و راور، جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستان راور افتتاح شد.
🔻عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه کشور از پیشنهاد تخصیص بخشی از مالیات بر ارزش افزوده جهت تخصیص به سازمان نوسازی مدارس بمنظور ساخت، تجهیز، نوسازی و مقاوم سازی مدارس کشور با #اولویت_مناطق_کمتر_برخوردار خبر داد.
🔷 شایان ذکر است دبستان دخترانهی ۱۲ کلاسهی برکت حضرت فاطمه سلام الله علیها در ۱۲۹۰ مترمربع زیربنای آموزشی توسط اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان و با مشارکت #بنیاد_برکت و با اعتباری بالغ بر #۷_میلیارد_تومان ساخته شده است.
🔶 مهندس هدایتی مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان در این مراسم از #بهره_برداری_۷۱۳_کلاس_درس در #استان_کرمان خبر داد و گفت: استان کرمان رتبه سوم کشوری را در زمینه ساخت کلاس درس به خود اختصاص داده است.
#در_مسیر_خدمت #پیشرفت_کرمان #کرمان_آینده #ایران_قوی
🖇 مشاهده اخبار:
www.mmzahedi.ir
📱 ایتا
https://eitaa.com/mmzahedi
💻 بله
https://ble.ir/Zahedi_ir