🔺هشت نکته مهم درمورد چهارشنبه سوری که باید بدانیم👆👆👆
#ایمنی
#پیشگیری_از_حوادث_وسوانح
#چهارشنبه_سوری
#تولیدی_عس_کردستان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایات تکان دهنده از شهدا
خاطره عجیب از شهید حججی
https://eitaa.com/mnegahban
❌یک آمِر به معروف نباید بگه...
✅یک آمِر به معروف باید بگه...
#حجاب
https://eitaa.com/mnegahban
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توبیخ میشیم...
🎤استاد قرائتی
https://eitaa.com/mnegahban
♦️خانه تکانی ایمن؛ پیشگیری از برق گرفتگی
🔹️اصل خانه تکانی، شست و شو و نظافت اجزای خانه است، اما وقتی پای این نظافت به لوازم برقی مثل لوستر، چراغها، روشنایی ها، کلید و پریزها و ... باز می شود خانه تکانی با خطر دیگری همراه خواهد شد، خطر برق گرفتگی!
🔹️ توصیه های خودمراقبتی برای پیشگیری از برق گرفتگی در هنگام خانه تکانی:
🔹️لوازم برقی به هیچ وجه نباید با آب در تماس باشند. از ریختن و پاشیدن آب بر روی کلید، پریز و سیم برق اکیدا خودداری کنید
🔹️قبل از شروع به تمیز کردن وسیله برقی، حتما برق آن را قطع کنید و مراقب باشید افراد دیگر بدون اطلاع شما برق را وصل نکنند.
🔹️قبل از وصل کردن برق، حتما از خشک شدن کامل کلید و پریز و دیگر اتصالات برقی مطمئن شوید
🔹️از آویزان کردن فرش، موکت، پتو و ... در نقاطی که احتمال سقوط آنها روی سیم های برق وجود دارد خودداری کنید
#ارتقاء_ایمنی
#پیشگیری_از_حوادث
#تولیدی_عس_خوزستان
https://eitaa.com/mnegahban
حجت الاسلام والمسلمین علیرضا ادیانی ریاست محترم سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت : جهان با قرآن به سعادت می رسد
http://boshranews.ir/?p=6302
https://eitaa.com/mnegahban
یادم رفت فایل وردم رو ذخیره کنم! چیکار کنم؟!
🔹اشکالی نداره؛ تو این پست میخوایم باهم ریکاوریش کنیم ← فقط کافیه پا به پای من مراحل زیر رو اجرا کنی:
1⃣ وارد برنامه ورد میشید؛ همینجوری یه نیو فایل باز کنید.
2⃣ از بالا سمت چپ روی گزینه File کلیک کنید و بعدش به دنبال گزینه Info باشید.
3⃣ تو ابن گام فقط کافیه که Mange Document رو بزنید ؛ روش که ضربه زدید دوتا گزینه بهتون نمایش داده میشه که ما با Recovery unsaved Document کار داریم.
🔹فایل سیو نشدت تو پوشهای که باز میشه هست.
https://eitaa.com/mnegahban
📜داستان درخت📜
در میان بنی اسرائیل عابدی بود. وی را گفتند:« فلان جا درختی است و قومی آن را می پرستند» عابد خشمگین شد، برخاست و تبر بر دوش نهاد تا آن درخت را برکند. ابلیس به صورت پیری ظاهر الصلاح، بر مسیر او مجسم شد، و گفت:« ای عابد، برگرد و به عبادت خود مشغول باش!» عابد گفت:« نه، بریدن درخت اولویت دارد» مشاجره بالا گرفت و درگیر شدند.
عابد بر ابلیس غالب آمد و وی را بر زمین کوفت و بر سینه اش نشست. ابلیس در این میان گفت: «دست بدار تا سخنی بگویم، تو که پیامبر نیستی و خدا بر این کار تو را مامور ننموده است، به خانه برگرد، تا هر روز دو دینار زیر بالش تو نهم؛ با یکی معاش کن و دیگری را انفاق نما و این بهتر و صوابتر از کندن آن درخت است»؛ عابد با خود گفت :« راست می گوید، یکی از آن به صدقه دهم و آن دیگر هم به معاش صرف کنم» و برگشت.
بامداد دیگر روز، دو دینار دید و بر گرفت. روز دوم دو دینار دید و برگرفت. روز سوم هیچ نبود. خشمگین شد و تبر برگرفت. باز در همان نقطه، ابلیس پیش آمد و گفت:«کجا؟» عابد گفت:«تا آن درخت برکنم»؛ گفت«دروغ است، به خدا هرگز نتوانی کند» در جنگ آمدند. ابلیس عابد را بیفکند چون گنجشکی در دست! عابد گفت: « دست بدار تا برگردم. اما بگو چرا بار اول بر تو پیروز آمدم و اینک، در چنگ تو حقیر شدم؟» ابلیس گفت:« آن وقت تو برای خدا خشمگین بودی و خدا مرا مسخر تو کرد، که هرکس کار برای خدا کند، مرا بر او غلبه نباشد؛ ولی این بار برای دنیا و دینار خشمگین شدی، پس مغلوب من گشتی»
📚داستان کوتاه(سایت نمناک)
https://eitaa.com/mnegahban
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار! در فضای مجازی به هوش باشیم
⁉️ چگونه میتوان دشمن را خلع سلاح کرد؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه آفتاب شرقی
https://eitaa.com/mnegahban