مکتبه نقیب سادات اصفهان
ز بسکه خوبی من با بدی تلافی شد برای اینکه بیفتم ز پای، کافی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به یک نگاه تمام عمود ها طی شد بمقصد حرم لاله های این صحرا به سایه بان نَبُوَد احتیاج، بردارید که هست بر سَرِ زُوّار ، سایه زهرا سروده : کمال الدین ۲۹/ ۵/ ۱۴۰۳
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعطای شال در قوه قضایه به مرحوم شهیدرئیسی توسط مرحوم آیت الله سیدمحمودهاشمی شاهرودی.
📌خیلی کوتاه.
#مکتبه_نقیب_سادات
#هاشمی_شاهرودی
#شهیدرئیسی
🆔️ @mnse30
🏴اربعین حسینی تسلیت🏴
🩸سلام علی قلب زینب الصبور🩸
اعمال روز اربعین🔽
-انجام غسل زیارت و دعا: طبق فرموده امام جعفر صادق علیه السلام، غسل زیارت در روز اربعین مستحب است و برای زدودن آثار گناهان سفارش شده است و به هنگام انجام غسل این دعا را بخوانید:
«بِسْمِ اللهِ وَ بِاللهِ اللهُمَّ اجْعَلْهُ نُورا وَ طَهُورا وَ حِرْزا وَ شِفَاءً مِنْ کُلِّ دَاءٍ وَ سُقْمٍ وَ آفَهٍ وَ عَاهَهٍ اللهُمَّ طَهِّرْ بِهِ قَلْبِی وَ اشْرَحْ بِهِ صَدْرِی وَ سَهِّلْ لِی بِهِ أَمْرِی».
-پوشیدن لباس پاکیزه.
-قرائت زیارت عاشورا: قرائت زیارت عاشورا در روز اربعین بسیار سفارش شده است و برای خواننده آن، بشارت قبول دعاها و برآورده شدن حوائج داده شده است.
-خواندن دعای چهل و سوم از صحیفه سجادیه به تعداد ده مرتبه سفارش شده است و فضیلت بسیار دارد.
-ذکر تسبیح و تکبیر: سفارش شده است که قبل از ورود به حرم امام حسین علیه السلام در روز اربعین، صد مرتبه تکبیر بگویید، سپس صد مرتبه لااله الا الله و صد مرتبه هم صلوات بر محمد وآل محمد صلی الله بفرستید. سپس وقتی در مقابل آستان حرم شریف ابا عبدالله قرار گرفتید، بگویید:« لا اله الا الله وحده لا شریک له» و سپس داخل شوید.
-خواندن زیارت اربعین.
#مکتبه_نقیب_سادات
#اعمال_روز_اربعین
🆔️ @mnse30
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی کوتاه از اصفهان و ابتداء فیلم سیدمحمدصمصام موسوی از سادات شهیر اصفهان.
#مکتبه_نقیب_سادات
#اصفهان #سادات
#سیدصمصام
🆔️ @mnse30
بعض از مُلُوک سادات شُرَفاء حسنی در خاور میانه همچون پادشاهان یمن ، اردن ، لیبی و...👆
اللهم بحق سیدا شباب اهل الجنة اجعل عواقب امورنا خیرا و کثر مخلصین من شیعه علی بن ابی طالب و عجل فی فرج مولانا حجة بن الحسن العسكري .
آمین
#مکتبه_نقیب_سادات
#سادات_حسنی
🆔️ @mnse30
🔰میرزا محمدجعفر رضوی: از اولین علمای سادات در دوره صفوی است که در زمان فتح مشهد توسط شاه عباس در سال ۱۰۰۶ هجریقمری به سمت مُدرس آستان قدس رضوی انتخاب شد. او در واقع نخستین فرد از میان سادات رضوی است که به طور رسمی در آستان قدس عنوانی را دارا شده و تا سال ۱۰۲۳ هجریقمری آن را در اختیار داشته است. او خط خوشی داشته و املاکی را وقف اولادش کرده است که اولین وقفنامه سادات رضوی در آستان قدس محسوب میشود.
حرم امام رضا(ع) ابتدا ساده و متشکل از بارگاهی کوچک بوده و در ساعات خاصی از روز توسط کلیددار حرم گشوده میشد. بعد از ورود سادات رضوی به مشهد اداره این مجموعه به طور مشترک در اختیار سادات موسوی و رضوی قرار گرفت. با به قدرت رسیدن صفویان که تمرکز مذهبی را به همراه داشت، شهر مشهد به عنوان کانون تشیّع مورد توجه واقع شد، گسترش سنت وقف در ایران و در کنار آن، وقف املاک و مزارع برای حرم، پایههای اولیه تشکیلات آستان قدس رضوی را به وجود آورد که با گسترش املاک دیوانسالاری اداری گسترش یافت. شکل اولیه تشکیلات در حوزه اماکنمتبرکه به وجود آمد که متشکل از کارکنان کشیکها(خدام، فراش و...) و کارکنان وابسته مانند تحصیلداران و تحویلداران بود. در رأس تشکیلات فردی به عنوان متولی مسئول کلیه امور در آستانه بود که با کمک ناظر، امور را اداره میکرد.
در دوره قاجاریه القاب در حرم زیاد شده بود. لقبها شغلی، تبلیغی، تشریفاتی یا موروثی بوده است. برخی نیز پول میدادند و لقب دریافت میکردند.
#مکتبه_نقیب_سادات
#سادات_رضوی
#مشهدالمقدس
🆔️ @mnse30