eitaa logo
همیار معلم
103 دنبال‌کننده
316 عکس
641 ویدیو
92 فایل
تجارب معلمان ✅️ مهارت های معلمی ✅️ قرآنی ✅️ ورزشی ✅️ کامپیوتری ✅️ ارتباط موثر
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از همیار معلم
22.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مهندسی خلقت ✅ علم تکوینی ... 🔶 جرم چیست ؟... 🔹 میدان هیگز.... 🔹 سرعت نور...
هدایت شده از همیار معلم
آموزش پروژه‌ محور موتور بازی سازی گیم میکر استودیو ساخت بازی با GameMaker Studio https://www.aparat.com/v/aZAEb - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید) https://fdrs.ir/ed6n نرم‌افزار GameMaker Studio یک نرم‌افزار محبوب برای ساخت بازی است و علاقه‌مندان به بازی‌سازی می‌توانند از این نرم‌افزار برای ساخت بازی و پیاده کردن ایده‌های خود استفاده کنند. هدف از این فرادرس یادگیری کار با نرم افزار گیم میکر استودیو، ساخت یک بازی، به انتها رساندن پروژه و خروجی گرفتن از بازی به‌صورت فایل اجرایی است. در پایان این آموزش، دانشجویان می‌توانند بازی مورد نظر خود را بسازند و ایده‌هایشان را پیاده کنند. در این فرادرس، سعی شده تا علاقه‌مندان به ساخت بازی‌های کامپیوتری و موبایلی کار با نرم‌افزار بازی‌سازی را بیاموزند و بتوانند بازی‌های مختلف را طراحی و برنامه‌نویسی کرده و از این راه درآمد کسب کنند. هدف از این آموزش، این است که دانشجویان ساخت بازی با این نرم‌افزار GameMaker Studio را یاد بگیرند، سپس بتوانند بازی خود را در بازار متنوع بازی‌ها منتشر کنند و به درآمد برسند. برای رسیدن به این هدف، دانشجو ابتدا باید با این نرم‌افزار آشنایی داشته باشد، آنگاه با مشاهده و تمرین سه درس فصل به این مهم دست یابد. در سه فصل ابتدایی، دانشجو با نرم‌افزار و ساخت بازی آشنا می‌شود و در سه فصل بعدی، ساخت بازی موبایل، انتشار در بازار و ساخت یک بازی با پلن درآمدی را فرامی‌گیرد. شاید فکر کنید که ساخت یک بازی کامپیوتری، کاری بسیار دشوار است و نیاز به دانش برنامه‌نویسی تخصصی دارد، در صورتی‌ که بدون نیاز به داشتن دانش برنامه‌نویسی می‌توانید با نرم افزار گیم میکر (GameMaker)، بازی دلخواه خود را بسازید. در این آموزش، یاد خواهید گرفت یک بازی کامل را بدون برنامه‌نویسی ایجاد کنید. https://www.aparat.com/v/aZAEb زمان‌بندی ویدئو: 0:00:00 درس یکم: ایجاد پروژه و ساخت اسپرایت (Sprite) 0:08:01 درس دوم: ساخت آبجکت و تغییر پس‌زمینه روم 0:19:43 درس سوم: حرکت بازیکن به چپ و راست 0:32:47 درس چهارم: تغییر اندازه روم و تغییر اندازه اسپرایت https://www.aparat.com/v/aZAEb
هدایت شده از همیار معلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. آموزش با کمک عینک‌های واقعیت مجازی چندین سطح بالاتر از روشهای موجود فعلی خواهد بود. شما فکر کن تو اتاق نشستی داری سوراخ سبمه‌های قلب رو بررسی می‌کنی و بعد هم میگی قلب باز شده جلوت کار کنه تا فعالیتش رو حین کار کردن هم ببینی! خوشبحال نسل آینده... . .
هدایت شده از درک مهندسی خلقت
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نظر مردم غزه درباره امام حسین(ع)
🔴 صفحه آبی مرگ ویندوز (BSOD) بانک‌ها، خطوط هوایی و شبکه‌های تلویزیونی را در سراسر جهان دچار مشکل کرد 🔹‌امروز هزاران دستگاه ویندوزی در سراسر جهان با مشکل صفحه آبی مرگ (BSOD) مواجه شده‌اند که باعث از کار افتادن سرورها شده است. این مشکل که ناشی از یک به‌روزرسانی معیوب از شرکت امنیت سایبری CrowdStrike است که موجب شده که کامپیوترها وارد حلقه بوت شوند و نتوانند به درستی ویندوز را اجرا کنند. 🔹‌بانک‌ها، خطوط هوایی و شبکه‌های تلویزیونی در استرالیا و اروپا از جمله شرکت‌هایی بوندند که تحت تأثیر این مشکل قرار گرفته‌اند.شبکه Sky News در بریتانیا و شرکت هواپیمایی Ryanair در اروپا از جمله کسب‌وکارهایی هستند که با این مشکل مواجه شده‌اند. 🔹‌مدیران IT یک شرکت در سایت Reddit گزارش داده‌اند که بسیاری از کامپیوترها دچار مشکل شده‌اند و برای حل مشکل، باید دستگاه‌ها را به حالت امن (Safe Mode) بوت کرده و سپس پوشه CrowdStrike را حذف کنند!
«بهترین سرمایه گذاری ممکن، سرمایه گذاری بر روی خودتان است» ۳۰ روش برای سرمایه گذاری بر روی خودتان: ۱.روزانه مطالعه کنید. ۲.سالم‌تر غذا بخورید. ۳.آشپزی بیاموزید. ۴.سحرخیز باشید. ۵.از تعلل‌کردن دست بردارید. ۶.زمان خود را مدیریت‌ کنید. ۷.بیشتر سفر کنید. ۸.به یک روال ثابت، پابند بمانید. ۹.پول خود را سرمایه گذاری کنید. ۱۰.خودتان را به چالش بکشید. ۱۱.موفقیت را تجسم کنید. ۱۲.دیگران را ببخشید. ۱۳.نگران خودتان باشید. ۱۴.یادداشت بردارید. ۱۵.به پادکست‌های صوتی گوش کنید. ۱۶.وسایل به‌دردنخور نخرید. ۱۷.خردمندانه دوستانتان را انتخاب کنید. ۱۸.با خانواده‌ خود در ارتباط بمانید. ۱۹.از دوستان زهرآگینتان فاصله بگیرید. ۲۰.هر روز، ۱٪ بهتر شوید. ۲۱.کسب و کارتان را شروع کنید. ۲۲.شکایت نکنید. ۲۳.مشاوری باتجربه بیابید. ۲۴.چیز جدیدی بیاموزید. ۲۵.هدف‌گذاری کنید. ۲۶.برای هفته خود برنامه‌ریزی کنید. ۲۷.با مدیتیشن(مراقبه) مأنوس شوید. ۲۸.با شکرگزاری مأنوس شوید. ۲۹.برای زندگی‌تان برنامه داشته باشید. ۳۰.نرمش کنید.