May 11
#مهارت_زندگی ۲
✔️در زندگی زناشویی👩❤️👨 همه به دنبال "شادی و آرامش" هستیم. اگر قرار باشد که زندگی مان شاد و آرام نباشد خیلی خسارت می بینیم.
⚜ قرآن نیز "شادی و آرامش"😇 را ملاک قرار می دهد که؛ اگر میخواهید بدانید یک نفر چقدر مؤمن است ببینید چقدر شاد و آرام است.
💢 دو اصلی که ما باید تا آخر عمر به آن توجه کنیم عبارتند از:
۱. شادی
۲. آرامش
💡اول باید مهارت شاد😊نگه داشتن "خود" را بیاموزیم سپس باعث شادی و آرامش دیگری شویم.
ازدواج👩❤️👨پیوند دو سیستم است، یک سیستم من و یک سیستمِ دیگرِ غیر از من با جنس و با روحیات و ساختار و محیط تربیتی متفاوت، بنابراین وقتی نتوانیم سیستم و ساختار خودمان را کنترل کنیم و برویم سراغ کنترل یک سیستمی که با ما شباهتی ندارد، مشکل ایجاد می شود.
پس در شروع یک زندگیِ مشترکِ تازه، اصلِ "شاد و آرام" نگه داشتنِ خود در درجه اول و سپس شریک و زندگی خود بسیار مهم است. اگر در زندگی غصه و عصبانیت😡و....باشد، از زندگی لذتی😍 نخواهیم برد.
۷۵ درصد زندگی ها یا طلاق یا فکر طلاق یا تحمل یا با طلاق عاطفی زندگی می کنند. اگر میخواهید جزء آن ۲۵ درصد اقلیت باشید، باید اصل بر این باشد که میخواهم خوشبخت باشم و برای این خوشبختی باید اطلاعات بدست آورم و مهارت پیدا کنم.
✨اگر مومن شاد و آرام نباشد اصلا ایمان ندارد✨
✔️ اگر میخواهیم در زندگی تصمیمی بگیریم باید با همسرمان مشورت کنیم. انتخاب ما همیشه براساس اصول و عقاید ماست و در زندگی زناشویی نیز هر انتخابی می خواهیم بکنیم باید ببینیم آیا با دو اصلِ "شادی و آرامش"😇 سازگاری دارد یا نه؟! البته نه سازگاری با خوشایندِ خودمان.
💢 اصل "آگاهی داشتن" را نباید دست کم گرفت. مثلا شما به خاطر یه رشته وقت🕰 میگذارید، کلاس میروید، هزینه💵میکنید تا به چیزی که میخواهید برسید, اگر استاد ضعیف داشته باشی شکایت میکنی. در مورد همه تخصص ها همینطور است؛
ولی وقتی نوبت به خودمان میرسد مخصوصا در بحث "زناشویی" دچار بی حوصلگی😏شده و یا فکر میکنیم نیاز به کسب مهارت نداریم.
مثلا نمی رویم مهارت های جنسی را بیاموزیم, که متاسفانه ۵۰ درصد طلاق ها به خاطر نداشتن روابط جنسی صحیح است.
🔺استاد محمد شجاعی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@montazer_moalleman
#روش_تدریس
💢 ذهن فراگیران را درگیر کنید!
در قسمت های پیشین گفتیم که درگیر کردن ذهن فراگیر برای یک معلم یا استاد، امری لازم است.
❓اما این درگیر کردن باید به چه شکل و به چه چیزی باشد؟
❓ذهن را از کجا می خواهید به کجا معطوف کنید؟
شما حتی وقتی که فراگیر خود را به ظاهر آرام و بی حرکت و ملایم می بینید، حتما ذهن او بدون فعالیت نیست و درجایی سیر می کند!
شکی نیست که این محرک دومی که شما می خواهید برای جدا شدن از آن محرک اولیه به کار گیرید_تا درگیر خود کنید_ باید قوی تر از اولی باشد.
امروزه باید هم با واقعیت ها و هم با مصداق ها سخن گفت و هرکدام را مورد به مورد بررسی کرد. اکنون در کلاس ها بیشترین چیزی که ذهن یک دانشجو را به خود وابسته کرده موبایل اوست. محرکی بسیار قوی که همه محرک های پرجاذبه را در خود جمع کرده.
⁉️شما چگونه می خواهید با همین یک مورد روبرو شوید؟!
دانشجو چشمش به دهان شماست؛ اما حواسش به گوشی است. حتی وقتی در ظاهر، گوشی به دست ندارد هم از ان جدا نمی شود. این حرف من نیست؛ این معضلی است که به باور صاحب نظران همه جامعه را در برگرفته. برخورد با این پدیده، بسیار مهم و ظریف است.
🔹 به خاطره زیر که الان ذهن من را درگیر خود کرد، توجه کنید!
در یکی از کلاس ها، دیدم یکی از دانشجویان مرتبا با گوشی همراه خود کلنجار می رود. تا مدتی اغماض و تغافل کردم؛ دیدم حواس همه کلاس را به خود مشغول کرده؛ تذکر دادم؛ مدتی گوشی را کنار می گذاشت( وارونه روی صندلی)؛ بی قرار می شد؛ دوباره آن را به دست می گرفت؛ پچ پچ می کرد و...
پس از چندین بار تذکر مستقیم و غیرمستقیم من، او از کوره در رفت و گفت: وای استاد! فقط به من گیر داده اید؟! چرا به بقیه کلاس تذکر نمی دهید؟!
او آنقدر مشغول گوشی خود بود که نمی دید آن روز در آن کلاس، حتی یک نفر هم گوشی اش را بیرون نیاورده!
با همان عصبانیتی که داشت، گوشی را پرت کرد و قاب گوشی یک طرف و خود گوشی به طرفی دیگر پرتاب شد.
❓شما جای من بودید چه می کردید؟
باچنین دلبستگی که به موبایل داشت و نظم کلاس را به هم می ریخت، چه چیزی را می توانستید جایگزین کنید تا از این درگیری ذهنی و فیزیکی با آن وسیله خلاص شود و ذهنش درگیر مطالب شما شود؟
شاید برخی از استادان این به زمین زدن گوشی را توهین به استاد فرض کنند و بپرسند: با این توهین او چه کردید؟
ادامه دارد...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@montazer_moalleman