🌺✍سلام بر هم گروهی های بزرگوار
بزرگواران توصیه شده است از امشب شروع کنید به گفتن ذکر «یا مُقَدِّرَ الخَیْر» و «یا رازقَ الخَیر» تا شب قدر، یعنی بهترین رزق ومقدرات را از خدا طلب میکنیم .
یادتان نره👌
به نیت خودتان، بچه هاتون، همسرتان ، عزیزانتان، پدر و مادرتون ، مردم غزه و همه مظلومان و آزادگان جهان و.....
تسبیح نمیخواد، همینطور که مشغول کار روزمره هستید این ذکررا بگویید ان شاءالله همه حاجت روا باشید التماس دعا . 🦋🌸،🌸🌸
#غزه #امام_زمان #حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🌺✨سـ❄️ــلام
🕊✨روزتـــون
🌺✨پر از خیر و برکت
🕊✨امروز جمعه↶
✧ 10 فروردین 1403 ه.ش
❖ 18 رمضان 1445 ه.ق
✧ 29 مارس 2024 میلادی
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
🌺✨↯ ذڪر روز ؛
🕊✨《 اللهم صل علی محمد وآل محمد 》
پایگاه شهید تصمیمی
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج دسته از مردم که غذای عقرب، در جهنم هستند!
🎙 #آیت_الله_مجتهدی
@madahiahlbitt1
۳ سوال اشتباه خانمها.m4a
10.09M
💝💝💝
✅سیاست های زنانه
✅ ۳ سوال مخرب در رابطه
❤️فاطمه هنرور/ روابط زوجین 🍃
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک #کانال_خانواده_دینی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3632136450Cd43c49507d
✅چندنکته ی مهم تربیت کودک
✍️از كودكى بخشندگى را با بخشيدن اشتباهات فرزندمان به او بياموزيم
با تنبيه و داد زدن، غر زدن
و غيبت ، درد دل كردن
و سختگيرى تنها كينه ورزيدن را
كه باعث بدبختيست
به فرزندانمان خواهيم آموخت.
✍️زمانى كه فرزند دوم شما بدنيا مى آيد، اگر رفتار درست و مهربانانه ايى با فرزند اولتان داشته باشيد او نیز رفتار مسالمت آمیزی با نوزاد برقرار میکند، در فرزندان بعدی هم فرمولش همین است.
✍️برخی از والدین محبت را یک نیاز جانبی میدانند که اگر پاسخ داده شود بد نیست؛ اما اگر به آن بیتوجه باشیم اتفاق خاصی رخ نمیدهد.
این دسته از والدین، نیازهای ظاهری مثل غذا، پوشاک، مسکن و ... را اصلیترین نیازها میدانند که اگر تأمین شد، زندگی فرزندشان تأمین شده و اگر هم تأمین نشد، زندگی فرزندشان پا در هوا است.
نباید فراموش کرد که بسیاری از ناهنجاریهای تربیتی ریشه در احساس نیاز شدید فرزندان به محبت دارد. برای اثبات این مدعا کافی است سری به کانونهای اصلاح و تربیت بزنیم و ببینیم چه تعداد از کودکان و نوجوانانی که مرتکب جرم و جنایت شده و به این کانونها آمدهاند، نیازشان به محبت از سوی خانواده تأمین شده است؟!
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک #کانال_خانواده_دینی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3632136450Cd43c49507d
🍁🕊⭐️🕊📜🍂
🕊📜🕊📜
⭐️🕊📜
🕊📜
📜
شرح دعای روز پانزدهم ماه رمضان
مرحوم آیت الله مجتهدی به شرح دعای روز پانزدهم پزداخته است که در پی می آید:
در فراز ابتدایی این دعا
«اللهم ارزقنی فیه طاعه الخاشعین»
یعنی: «خدایا در این روز اطاعت بندگان خاشع و خاضع خود را نصیب من گردان» آمده است.
برای آنکه بدانیم «خاشعین» چه کسانی هستند، بهتر است اول در مورد «متکبرین» صحبت به میان آوریم؛ چرا که خضوع و خشوع به طور کامل با تکبر و غرور تضاد دارد، به طوری که هر آنچه که در صفات متکبرین وجود دارد، ضد آن در خاشعین موجود است.
برای روشن شدن این موضوع اشاره میکنیم به قسمتی از سخنان گهربار امیرالمومنین (علیه السلام) که در مورد متکبران اینگونه فرمودند:
🌸«آگاه باشید! زنهار! زنهار! از پیروی و فرمانبری سران و بزرگانتان، آنان که به اصل و حسب خود مینازند و خود را بالاتر از آنچه هستند میپندارند و کارهای نادرست را به خدا نسبت میدهند و نعمتهای گسترده خدا را انکار میکنند، تا با خواستههای پروردگار مبارزه کنند و نعمتهای او را نادیده انگارند، آنان شالوده تعصب جاهلی و ستونهای فتنه و شمشیرهای تفاخر جاهلیت هستند.»
امیرالمومنین (علیه السلام) همچنین در قسمتی دیگر نیز فرمودند:
«کبر و خودپسندی چیزی است که قلبهای متکبران را همانند کرده، تا قرنها به تضاد و خونریزی گذراندند و سینهها از کینهها تنگی گرفت.»
در جای دیگری میفرمایند : فَاللهَ اللهَ فی کِبْرِ الْحَمیَّهِ وَ فَخْرِ الْجاهِلیَّهِ ... خدا را خدا را! از تکبّر و خودپسندی و از تفاخر جاهلی بر حذر باشید. (نهجالبلاغه فیضالاسلام خطبه 234 معروف به خطبه قاصعه ص 785.)
✔️ انسانی که صفت تکبّر را در میان صفات خویش جای داده،
🔸 معمولاً بر روی مسائلی که خود طرح میکند و یا چیزهایی که نفْسِ او خواهان آن است تعصّب دارد و بدون هیچ دلیل منطقی بر روی خواسته خویش اصرار میورزد.
🔸چنین کسی در مواردی که با او مخالفت میشود به زور توسل میشود و سعی دارد با مشاجره زبانی حرف خود را به کرسی بنشاند، و در نتیجه به بداخلاقی با دیگران پرداخته تا او را رعایت کنند
🔸 و به خاطر این تندیِ اخلاق و زشتی درون از پند و اندرز دیگران هیچ بهرهای نمیبرد چرا که به حرف حق گوش نداده و نصیحت دیگران را نمیپذیرد.
🔸 از انتقاد روی گردان است و به محض شنیدن انتقاد، ناراحت شده آن را نمیپذیرد و همین امر او منشأ کینههای فراوان خواهد شد.
🔶 با توجه به این تذکرات، در مییابیم که خضوع و خشوع همانند ظرفی است که انسان به وسیله آن به جمعآوری رضا و خشنودی خداوند میپردازد و تکبر چون ظرفی است تو خالی، که هیچ چیزی در آن جز غرور و تکبر جای نمیگیرد و این خضوع و خشوع است که انسان را به خدای خویش نزدیک میسازد؛ زیرا که هرچه انسان نزد پروردگار عالمیان، خود را ذلیل و خوار نشان دهد، ارزشش در پیشگاه او بیشتر میشود.
چنانچه امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند: «تاج تواضع و فروتنی را بر سر نهید و تکبر و خودپسندی را زیر پا بگذارید ... و تواضع و فروتنی را سنگر میان خود و شیطان و لشکریانش قرار دهید، زیرا شیطان از هر گروهی لشکریان و یارانی سواره و پیاده دارد.»
🔶پس خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگی خالصانه در مقابل ذات اقدس اوست که ما نیز در این روز از خداوند میخواهیم به ما عبادت و اطاعتش را همراه با خضوع و خشوع نصیب کند.
🔷 بابِ شهر علم پیامبر(صلی الله علیه واله) آینده شخص متکبر را در لسان مبارک خود این گونه بیان میدارد:« پس شیطان دشمن خدا و پیشوای متعصّبها و سرسلسله تکبّران است که اساس عصبیّت را بنا نهاد. و بر لباس کبریایی و عظمت، با خدا درافتاد، لباس بزرگی را بر تن پوشید و پوشش تواضع و فروتنی را از تن درآورْد. آیا نمینگرید که خدا به خاطر خود بزرگ بینی، او را کوچک ساخت، و به جهت بلندپروازی او را پست و خوار گردانید؟! پس او را در دنیا طرد شده و آتش جهنم را در قیامت برای او مهیا فرمود». پس کوچک شدن، خوار شدن، طرد شدن و سرانجام آتش جهنم مقصدهایی هستند که مسیر تکبّر به آنها منتهی میشود،
و امیرالمومنین (علیه السلام) در این مورد ابلیس را مثال میزنند تا به عنوان الگوی یک متکبّر در اذهان مردم باشد و از عاقبت امرِ او عبرت بگیرند.
🔷امیرالمومنین (علیه السلام) در دنباله همین خطبه میفرمایند: اگر خداوند میخواست حضرت آدم(علیه السلام) را از نوری که چشمها را خیره کند و زیباییاش عقلها را مبهوت سازد و . . . میآفرید تا آزمایش ملائکه و ابلیس در سجده بر او آسان شود ولی او را از گِل آفرید و این را امتحان و آزمایش خود قرار داد.» بهتر است پایان این بحث را با جملات زیبای اسوه اخلاق و ایمان، امیرمؤمنان امیرالمومنین (علیه السلام) به پایان بریم. امیرالمومنین (علیه السلام) پس از بیان امتحان الهی میفرمای