آن چیزی که مشکلات را سختتر میکند، نحوهٔ مواجههٔ ما با آنهاست. بعضی از ما تا دچار گرفتاری میشویم بلافاصله ناامید از نجات و رهایی میگردیم.
صبر بهترین نسخهٔ درمان دردهاست. حضرت رسول اکرم صلی الله در روایتی به ما یاد آوری میفرمایند که انسان صبور سه ویژگی مهم دارد:
- انسان صبور به هیچ وجه ناامید نمیشود و تا جایی که میتواند با مدد تلاش و هوش خود به دنبال یافتن راه حل مشکلاتش میگردد.
- انسان مومن میداند هر قفلی کلیدی دارد و رسیدن به آن تنها از راه تلاش و حرکت است. همانگونه که گفتهاند: ازتو حرکت از خدا برکت. رسول خدا در بیان ویژگیهای انسان صبور یاد آوری میکنند
انسان صبور بیقراری نمیکند. در اطراف خود خیلی از افراد را دیده ایم و یا میبینیم که در مواجه با سختیها، همیشه و از همه شاکی هستند. این بیقراری و دستپاچگی باعث میشود بیشتر در باتلاق گرفتاریها فرو روند. ما در مقابل سختی ها، باید آرامش خویش را حفظ کنیم. همانطوری که در تمام پروتکل های امداد و نجات آمده است که در مواجه با حوادث اولین نکته حفظ آرامش و دوری از دستپاچگی و بی قراری است.
در پایان رسول خدا تذکر مهمی میدهند که هیچ گاه و در هیچ سختی انسان تابآور و صبور از خداوند شکایت نمیکند، زیرا میداند خداوندی که مهربانترین مهربانان است با او سر دشمنی ندارد. انسان تاب آور(صبور)به جای شکایت و گله مندی، از خداوند متعال طلب هدایت و نجات می کند، زیرا مطمئن است هیچ مشکلی در مقابل نیروی توکل به خدا بزرگ نیست.
🎙 #فن_بیان و #مهارتهای_اجتماعی
🏴@moasesa_boshra🏴
میگفت:
خدا هست
خدا دوستمون داره
اینکه تو احساس تنهایی میکنی
این یه احساس کاذبه...
که حضرت آدم هم کرد و به
درخت ممنوعه نزدیک شد
هیچوقت بخاطر احساس تنهایی
به درخت ممنوعه نزدیک نشو!🌳🌱
#استادپناهیان🌸
این درخت ممنوعه میتونه جنس مخالف، دوستناباب ،سیگار و مشروب و موادمخدر و ... هرچیز مضردیگه باشه
🏴@moasesa_boshra🏴
💢 بزرگان چشم میدوختند به ده شب عاشورا تا چیزی بگیرند.
🔹 شما هم چیزی بگیرید، کاری کنید که دعاهایتان در این دهه مستجاب شود.
پرخاش کنید بروید مجلس نمیشود.❗️
باید لطافت داشت، حر یک شخص بود اما حر بودن جریان دارد.
▫️بله آقاجان! دهه حر است، دهه زهیر است.
اگر میخواهی متحول شوی، دهه تحول است. ✅
✨ آیت الله سید عبدالله فاطمینیا
🏴@moasesa_boshra🏴
🍃🌺🌸🌼🍃🌺🌸🌼🍃
شرح و تفسیر حکمت 192:
خزانه دار ديگران بودن
🌺امام(عليه السلام) در اين كلام كوتاه و بسيار پرمعنا اشاره به نكته اى مى كند كه غالباً مردم از آن غافلند، مى فرمايد: «اى فرزند آدم هر چه بيش از مقدار خوراك خود به دست آورى (و آن را ذخيره كنى) خزانه دار ديگران در آن خواهى بود
🌹غالب مردم حد و اندازه اى براى به دست آوردن مال و ثروت قائل نيستند و معتقدند هر چه بيشتر بهتر; اما هنگامى كه درست دقيق مى شويم مى بينيم بهره ما از اموالمان همان است كه مصرف مى كنيم; غذايى كه مى خوريم، نوشابه اى كه مى نوشيم، لباسى كه مى پوشيم، خانه اى كه در آن زندگى مى كنيم و مركبى كه بر آن سوار مى شويم و مانند آن
🌺و در مورد بسيارى از اشخاص، اين مواد مصرفى تنها گوشه كوچكى از اموال آنها را شامل مى شود و بقيه را ذخيره مى كنند، پيوسته در حفظ آن كوشش و از آن پاسدارى مى كنند تا سرانجام به فرزندان و دامادها و ساير بستگان خود بسپارند و با دنيايى از حسرت، چشم از آنها بپوشند و با يك كفن بسيار كم ارزش وارد سراى ديگر شوند.
@moasesa_boshra
🍃🌺🌸🌼🍃🌺🌸🌼🍃
💠 حدیث روز 💠
🏴 مداحان و گریهکنان بر سیدالشهدا(ع) بخوانند
🔻امام صادق علیه السلام:
مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى عَشْراً كُتِبَتْ لَهُ اَلْجَنَّةُ وَ مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى خَمْسَةً كُتِبَتْ لَهُ اَلْجَنَّةُ وَ مَنْ أَنْشَدَ فِي اَلْحُسَيْنِ شِعْراً فَبَكَى وَ أَبْكَى وَاحِداً كُتِبَتْ لَهُمَا اَلْجَنَّةُ
◻️كسى كه در مرثيه حسين بن على عليهما السّلام شعرى خوانده و خود گريه كرده و ده نفر ديگر را بگرياند بهشت بر ايشان واجب مىگردد و كسى كه در مرثيه حسين عليه السّلام شعرى خوانده و خود گريه كرده و يك نفر ديگر را بگرياند بهشت براى هر دو واجب مىشود.
📚 کامل الزيارات، جلد ۱، صفحه ۱۰۴
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
🏴@moasesa_boshra🏴
باب الحسین(ع)در قیامت.mp3
12.45M
🎵#پادکست صوتی
💠 باب الحسین(علیهالسلام) در قیامت
🔺دستگیری اباعبدالله علیهالسلام در صحرای محشر از محبین
#محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#روضه_مجازی
🌿حاجآقا سید مجتبی موسوی درچهای
═══✼🏴🏴🏴✼═══
🏴@moasesa_boshra🏴