#سخنرانی
✅ حتی اگر تعداد مخاطبان کم است آنها را زیاد فرض کنید.
✅قبل از سخنرانی خود را در آینه به دقت نگاه کنید.
✅از پوشیدن لباس هایی که باعث حواس پرتی مخاطب می شود اجتناب کنید.
✅در طول سخنرانی دست ها را در جیب قرار ندهید.
✅تُن گفتار شما باید نشان دهنده همان چیزی باشد که بیان می کنید.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@moasesa_boshra
🚩اجتماع بزرگ #سلیمانی_ها🚩
🔴اجتماع #هیأت_های_فاطمی_یزد
در بزرگداشت سردارشهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت
💠قرائت قاری بین المللی سیدجواد حسینی(تهران)
💠سخنران حجة الاسلام والمسلمین سیدحمید حسینی(عراق)
💠بانوای گرم برادر حاج میثم مطیعی(تهران)
🔸شنبه ۱۲ بهمن 🔸 ساعت ۱۹🔸
🔹آستان مقدس امام زاده جعفر علیه السلام 🔹
💠 جامعه ایمانی مشعر #یزد
📢 اطلاع رسانی رویدادهای مردمی،فرهنگی، اجتماعی یزد
🇮🇷 @Farhangyazd
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
شرح و تفسیر دوم حکمت 108 :
🌺سپس حضرت از پنجمين و ششمين رذيله اخلاقى كه در طرف افراط و تفريط قرار دارند سخن مى گويد و مى فرمايد: «هرگاه ترس بر او غالب شود احتياط كارى (افراطى) او را به خود مشغول مى دارد و هرگاه كار بر او آسان گردد در غفلت و بى خبرى فرو مى رود. علماى اخلاق ترس بجا و معتدل را در برابر عواقب منفى و خطرناك فضيلت مى شمرند.
🌸 آن گاه در بيان هفتمين و هشتمين اوصاف افراطى مى فرمايد: «هرگاه مالى به دست آورد بى نيازى او را به طغيان وا مى دارد و اگر مصيبتى به او برسد بى تابى او را رسوا مى كند و اگر فقر دامنش را بگيرد مشكلات (ناشى از آن)، او را به خود مشغول مى دارد به يقين مال و ثروت، بهترين وسيله براى نيل به اهداف والاى انسانى، كمك به دردمندان و كمك به پيشرفت علم و دانش و برقرار ساختن عدالت اجتماعى و ساختن بناهاى خير و مانند آن است; اما اگر توأم با خودخواهى و كم ظرفيتى شود انسان را به طغيان وا مى دارد
🌺سرانجام امام(عليه السلام) رذيله نهم و دهم را مورد توجه قرار داده مى فرمايد: «اگر گرسنگى پيدا كند ضعف زمين گيرش مى كند و اگر پرخورى كند شكم پرورى او را به رنج انداخته راه نفس را بر او مى بندد»به يقين همان گونه كه افراط در پرخورى نكوهيده است و سرچشمه بيمارى هاى جسمى و روحى است، كم خوردن بيش از حد نيز مايه ضعف و ناتوانى و عدم قدرت بر انجام مسئوليت هاست.
🌸امام(عليه السلام)، اين معلم بزرگ اخلاق و فضيلت، بعد از ذكر ده مورد بالا به طور خصوص به سراغ يك اصل كلى مى رود كه هم آنچه را گذشت فرا مى گيرد و هم موارد ديگر از افراط و تفريط ها را و مى فرمايد: «(به طور كلى) هرگونه كمبود (و تفريط) به او زيان مى رساند و هرگونه افراط او را فاسد مى سازد»
این حکمت درس بزرگی برای همه ماست:
درسى را كه امام(عليه السلام) در اين كلام نورانى اش به همه ما مى دهد در واقع درسى است كه تمام علم اخلاق و سخنان علماى اخلاق در آن خلاصه شده است. امام(عليه السلام) در اين درس پرمعنا به همگان هشدار مى دهد كه غرائزى كه خداوند در انسان آفريده و در درون جان او قرار داده است همه براى حيات مادى و معنوى انسان ضرورى است مشروط بر اين كه به سوى افراط و تفريط كشيده نشود; اميد خوب است; ولى افراط و تفريط در آن زيان بار، احتياط و ترس در برابر حوادث خطرناك لازم است; اما افراط و تفريط در آن سبب بدبختى است. مال و ثروت از اسباب سعادت است مشروط بر اين كه افراط و تفريط و طغيان و جزع در آن نباشد. خوردن غذا براى داشتن بدن سالم به عنوان مقدمه داشتن روح سالم لازم است; اما افراط و تفريط در آن مشكل آفرين مى باشد.
@moasesa_boshra
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹