سکوت بهائیت در قبال جنگطلبی اسرائیل!
یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با رژیم صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعارهای صلح جهانی و جنگستیزانه، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت مالی جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد؟!
@mobahesegroup
🔴سکوت بهائیت در قبال #جنگطلبی #اسرائیل!
♦️یکی از نشانههای همبستگی بهائیان با #رژیم #صهیونیستی، حمایت آنان از سیاستهای جنگطلبانهی این رژیم غاصب و کودککش است. از اینرو سکوت معنادار فرقهی بهائیت، در قبال سیاستهای جنگطلبانهی اسرائیل در جنایات صبرا، شتیلا و قانا و محاصرهی طولانی مدت غزه، کشتار کودکان، زنان و سالمندان بیگناه و تخریب مساجد و مدارس و مراکز تحت نظارت سازمان ملل؛ از دیگر نشانههای این پیوند عمیق است.
🔹اما جالب آنکه نه تنها بهائیان سیاستهای جنگطلبانهی صهیونیستها را محکوم نکرده و هیچ اعتراضی از خود نشان ندادهاند، بلکه بنابر گزارش ساواک، بهائیان ایران در جنگ 1967 م اسرائیل، مبلغ 120 میلیون تومان را جهت کمک به ارتش اسرائیل، به حیفا ارسال کردهاند.[1]
♻️اینها همه در حالیست که بهائیت با طرح شعار صلح جهانی [2]، فعالیتهای تبلیغی خود را به پیش برده و از حمایت جنگطلبان و سکوت معنادار در برابر جانیان سخنی به میان نمیآورد. از طرفی چگونه کمک مالی به رژیم خونخوار صهیونیستی، با نهی از هرگونه جنگ و جهادی توسط پیامبرخواندهی این فرقه، سازگاری دارد؟![3]
📚پینوشت:
[1]. مجلهی اخبار امری، شماره: 10، ص 601؛ جواد منصوری، تاریخ قیام پانزده خرداد به روایت اسناد، شماره: 2/96.
[2]. ر.ک: عباس افندی، خطابات، لانگنهاین آلمان غربی: لجنهی ملّی نشر آثار امری به زبانهای فارسی و عربی، 127 بدیع، ج 2، ص 150.
[3]. ر.ک: عبدالحمید اشراق خاوری، گنجینه حدود و احکام، نسخهی الکترونیکی، ص 271./p
@mobahesegroup
@mobahesegroup
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
📛 #آموزش نبرد شهری در كانالهای آتئيستی و تلاش براي #اغتشاشآفرينی؛ عيان شدن رويكرد معاندانه جريان #آتئيسم
@mobahesegroup
💥بهائیت؛ دین صادراتی اسرائیل!
️در مقابل خوش خدمتی و اطاعت محض رهبران بهائیت از اولیای رژیم کودککش صهیونیستی، این رژیم در کنار نسلکشی و آوارگی فلسطینیان، بهائیت را به رسمیت شناخته و به حمایت از آن روی آورده است؛ همچنان که پرفسور نرمان نيويچ (دادستان اسبق و يکی از شخصيتهای سياسی حقوقی دولت اسرائيل)، در به رسمیت شناختن بهائیت گفته است:
🔻«اکنون فلسطين را نبايد فی الحقيقه منحصراً سرزمين سه ديانت محسوب داشت، بلکه بايد آن را مرکز و مقر چهار ديانت به شمار آورد، زيرا امر بهائی که مرکز آن حيفا و عکا است و اين دو مدينه زيارتگاه پيروان آن است به درجهای از پيشرفت و تقدم نائل گشته که مقام ديانت جهانی و بين المللی را احراز نموده است».[1]
🔹اما با توجه به رسمیت شناخته شدن بهائیت در اسرائیل، چرا پیشوایان بهائی در کنار اصرارشان به لزوم تبلیغ [2]، اسرائیلیها را از این قانون مستثنی کردهاند؟! و هیچ بهائی حق ندارد یک یهودی را به دین خود دعوت کند؟[3]
💠 اگر اسرائیل بهائیت را به رسمیت میشناسد، پس چرا سران تشکیلات بهائی موظف به رعایت انحصار تعداد خاصی از پیروان خود در این سرزمین هستند و هرآنکس که بدون اجازهی آنان و خارج از نوبت به اسرائیل سفر کند را مشمول طرد روحانی قرار میدهند؟![4] آری؛ بدون شک اسرائیل، بهائیت را تنها به چشم مسلکی ساختگی، وابسته و صادراتی مینگرد که پیروان آن، وظیفهی جاسوسی برای این رژیم را بر عهده دارند./p
📚پینوشت:
[1]. شوقی افندی، قرن بدیع، ترجمهی نصرالله مودت، ج 4، ص 162.
[2]. ر.ک: محمدعلی فیضی، رساله راهنمای تبلیغ، بدیع، ص 5.
[3]. نهاد رهبری بهائیت، بیت العدل، بیت العدل پاسخ به نامهی مورخ: 25 ژوئن 1995.
[4]. ر.ک: شوقی افندی، توقیعات مبارکه، ج 4، صص 42-41.
#بهائیت
@mobahesegroup
@mobahesegroup
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
💠🍃 تحقیقی جدید در مورد تاثیر دین و معنویت بر افراد مبتلا به بیماری های روانی :
✏️ published in the journal Spirituality in Clinical Practice.
🔸اکثریت جوانان مبتلا به بیماری های شدید روانی - اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی یا افسردگی عمده - دین و معنویت را در رابطه با سلامت روانی خود در نظر می گیرند
🔹محققان داده ها را از 55 جوان (18 تا 25 ساله) با بیماری های شدید روانی که از خدمات اضطراری بحران استفاده می کردند، مورد بررسی قرار دادند. محققان نوشتند: از 55 مورد بالغ جوان مصاحبه شده، 34 مورد مذهب یا معنویت را در زمینه گفتگو در مورد علائم سلامت روان و استفاده از خدمات آنها به صورت کم یا بدون فعالیتی و زحمتی، ذکر کرده اند.
🔸نمونه برای مطالعه ، دارای تنوع نژادی و تعادل جنسیتی بود.همه کسانی که مصاحبه شده اند، خود را مذهبی نمی دانند،به عنوان مثال 41 درصد وقتی از آن ها در مورد اولویت مذهب پرسیده شد پاسخ های مثل "جز این"،"من نمیدانم" و "هیچی" میداند.با این حال، محققان دریافتند که مذهب و معنویت به عنوان یک راه منحصر به فرد ظاهر شد که این نمونه قادر به درک شرایط دشوار زندگی و کشکمش های سلامتی روان است.
🔹محققان میگویند که:"این افراد جوان نه تنها با بیماری های جدی روانی مبارزه می کردند، بلکه انها بدبختی های شدیدی مثل توهین، فقر، بی خانمانی، اعتیاد، تجربیات دم به مرگ، از دست دادن و کمبود شدید دسترسی به خدمات پزشکی و سلامت روان را تجربه کرده اند.با این حال، بسیاری به منظور توضیح، شناخت و یا سازماندهی شرایط خود از طریق دیدگاه مذهبی / معنوی شان تلاش کردند و از خداوند به عنوان منبع آسایش و پشتیبانی سخن گفتند."
🔸جناب اگزاندلر، درباره بحث های مذهب و معنویت گفت :فیلی در یک اتاق وجود دارد.اگر ما به نادیده بگیریم،ما از یک مولفه ای بزرگ زندگی مردم چشم پوشی کردیم که ممکن است به موضوع بالینی مرتبط باشد
🔹محققان همچنین دریافتند که افراد مورد بررسی استفاده از مقابله های مثبت مذهبی ،مقابله های منفی مذهبی یا تجربه های منفی را توصیف کردند. ارتباطشان با خدا یا یک قدرت برتر را مطرح کردند و نقش سیستم پشتیبانی و ایمان را شرح دادند.
🔸مقابله ی مثبت مذهبی شامل دعا، خواندن متون دینی، حمایت از جوامع مذهبی و معنوی و شناسایی معنای دینی و معنوی در شرایط دشوار می باشد.
🔹مقابله منفی مذهبی یا تجربه منفی، شامل داشتن یک تجربه منفی در رابطه با یک سازمان مذهبی بود که حمایت و یا دریافت پیام های زیان بار از جامعه مذهبی نیست.
🔸اگزاندلر می گوید: "آن هایی که پیرامون ارتباط خود با خدا یا قدرتی برتر به بحث پرداخته اند، از این که خدا برای آن ها حس راحتی یا محافظت شدن را فراهم می کرده، ایشان را برای چیزی که هستند پذیرفته یا مداخله مثبتی در زندگی آن ها داشته، بحث کرده اند. افرادی که نقش نظام های حمایتی و ایمان را تشریح کرده اند، غالبا خانواده و دوستان را با ارجاع به دین یا خدا، #حامی خود توصیف کرده اند، و برخی حتی به دیگر افراد درگیر با بیماری ذهنی پیشنهاد کرده اند که دین و معنویت را وارد عمل کنند".
🔹#برخی از مصاحبه شدگان بیان کرده اند که برای انها اشاره به خدا و دین به خانواده و دوستانشان را کمتر مفید دیدند.
🔸به عنوان مثال، یک زن سفید پوست 22 ساله با عدم شناخت مذهب در مصاحبه خود اشاره کرد که یکی از اعضای خانواده "سعی می کند به من بگوید که رفتن به کلیسا برای من بهتر خواهد بود؛ زیرا به من کمک خواهد کرد تا آرامش را پیدا کنم، و این واقعا کاملا برعکس است!
🔹جالب این است که محققان خاطر نشان کردند که تقریبا تمام شرکت کنندگانی که تجربیات منفی با مذهب و معنویت را گزارش کرده اند ،به کاربردن مقابله ی مثبت مذهبی و معنوی یا داشتن رابطه مثبت با خدا نیز گزارش کرده اند
🔸اگزاندلر گفت چنین پیچیدگی اهمیت دین و معنویت را در ارزیابی اولیه با یک مراجعه کننده برجسته می کند.بسیار انتقادی است که ارائه دهندگان مراقبت های سلامت روانی به خوبی مجهز و آموزش دیده شوند تا نقش پیچیده مذهب و معنویت در زندگی بزرگسالان جوان مبتلا به بیماری های روانی جدی را تعیین کنند.شناختن این که دین و معنویت میتواند به عنوان یک منبع عظیم از حمایت و انعطاف پذیری یا منبعی از درد و ناراحتی باشد، حتی اگر (دین و معنویت) یک قسمت از کل زندگیشان را دربر گیرد.
⚗ سایت علمی ساینس دیلی (2018)
🌐https://www.sciencedaily.com/releases/2018/07/180730120344.htm
@mobahesegroup
@mobahesegroup
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
🔴جریانشناسی🔴
💢انجمن حجتیه در پیچوخمِ حوزه انقلابی
حجتالاسلام والمسلمین #محرابی
🔸شماره۲
🔹جريان انجمن حجتيه تقريبا میشود گفت همين نگاه [تحجر] را دارد كه متأسفانه در چند سال گذشته که رصد كرديم رشد کرده است و حتی طلبههایی را مستقیما آموزش دادهاند.
🔹جريان انجمن حجتیه به صورت جدی از چند سال پيش به حوزه ورود پیدا کرد و با برخی ارتباط گرفتند.
🔹آدمهای تندروتر جریان تحجر اصلا حکومت اسلامی را به رسميت نميشناسند. آنها پرچم انقلاب را هم که بلند شده، پرچم باطلي ميدانند كه نبايد تا ظهور امام زمان(عج) بلند ميشد.
🔹اين نوع تفكر در حوزه وجود دارد. متأسفانه به دلیل عدم مدیریت و برخی از حاشیههای سیاسی و اختلافاتی که خصوصا بعد از جریان فتنه در قم به وجود آمد، باعث شد برخی از طلبهها به اين جريانات پناهنده شوند.
🔹این جريان معتقد است الان باید عَلَمي را برداريم و در جمهوري اسلامي با هر اهل سنتی مقابله كنیم. «کنارآمدن با برادران اهل سنت» يكي از اشكالات آنها به انقلاب و ايدههاي انقلاب است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
✔️اعتقادات انجمن حجتیه
✅بزرگ نمایى و جلوهدادن بهائیت به عنوان دشمن اصلى، اصلی ترین ويژگي انجمن به حساب می آید، در اين زمينه شیخ حلبى تأکید مىکرد: «امروز امام زمانعلیه السلام از کسى جز این خدمت را نمىپذیرد و چیزى جز این انتظار ندارد. به خدا قسم! امروز تکلیف شرعى و دینى همه ما آن است که با بهائیت مبارزه کنیم.»
✅اما شاید نکته ای که کمتر به آن توجه شده باشد، تناقض عقیده و عملکرد این انجمن است. یعنی در حالی که نخست وزیر و بسیاری از اعضای هیئت دولت و نزدیکان دربار بهایی هستند، نمی توانید انتقادی را نسبت به دربار از سوی انجمن بیابید.
حتی اعضایی که به نحوی به رژیم سلطنت اعتراض می کردند، بر اساس تبصره دوم انجمن بلافاصله به نحوی طرد می شدند، چراکه به زعم آنان، اسلام تنها دین عبادت است و دخالت در سیاست، زیبنده پیشوایان دینى نیست.
✅برخی از اعتقادات انجمن بدین شرح بود:
1. با توجه به تبصره 2 از ماده دوم كه در سال 1335 تدوين و تصويب شد به هيچ وجه انجمن در امور سياسي مداخله نخواهد داشت چون كه دخالت در سياست زيبنده پيشوايان ديني نيست.
2. مرحوم حلبي تأكيد مي كرد كه دشمن اصلي اسلام بهائيت است. و امروز تكليف شرعي و ديني همه ما آن است كه با بهائيت مبارزه كنيم.
3. قبل از امام زمان (عج) هر پرچمي كه بلند شود در ضلالت است و به شكست مي انجامد (تمسك به روايات رأيت) بايد منتظر بود تا خود حضرت بيايند.
4. تشكيل حكومت خالص در زمان امام مهدي (عج) است: استناد به روايت امام صادق ـ عليه السّلام ـ كه مي فرمايد: "ما خرج و لا يخرج منا اهل البيت الي قيام قائمنا احد ليدفع ظلما او ينعش حقا الا اصطلمة البلية و كان قيامه زيادة في مكر و هنا و شيعتنا".
5. بايد گناه و ستم و معصيت به اوج خود برسد تا زمينه قيام آن حضرت فراهم شود و حضرت بيايند.
6. جهاد در دوران غيبت معنا ندارد، گفتار مرحوم حلبي: شيعه مي گويد در عصر غيبت امام زمان (عج) جهاد نيست چرا و پاسخ مي دهد چون كه حاكم اسلامي بايد معصوم باشد مصداق پيدا نكرده است.
7. تقيه را در مقابل مبارزه قرار مي دادند و معتقد بودند كه مبارزه هدر دادن نيروهاست.
8. در عصر غيبت تمام مسئوليتها و وظايف يك انسان مسلمان، انتظار است و نديدن امام معصوم از بزرگترين مصيبت هاست .
9. بهايي ها وجود امام زمان (عج) را منكرند، انجمني ها آثار وجودي حضرت را نفي مي كنند.
10. يكي ديگر از برخوردها و روش هاي انجمن كه پس از پيروزي انقلاب و حتي هم اكنون به آن دامن مي زنند بحث اختلاف شيعه و سني است.
11. فلسفه را نوعي بدعت و ورود فلسفه يونان را به اسلام از طرح هاي استعماري مي دانند.
12. هر گونه مبارزه با استعمار و استبداد نه تنها سودي ندارد بلكه مايه نيرومندي وپيشرفت بهائيها خواهد و پيوسته اين انديشه را پراكنده مي ساختند كه مبارزه با زورمندان و قدرت هاي جهاني ويژه حضرت مهدي (عج) است و قرآن با صداي رسا اعلام مي دارد كه خود را به دست خويش هلاك نكنيد. و لا تلقوا بايديكم الي التهلكه.
13. خود را از علما و فقها، اسلام شناستر، آگاه تر، عالم تر و دلسوزتر براي اسلام مي دانستند.
14. رهبر و ولي و حاكم جامعه فقط بايد معصوم باشد، عدالت تنها كافي نيست، عصمت هم مي خواهد. [11]
16. اصول سه گانه: 1. خودداري از تعرض به شاه؛ 2. خودداري از تعرض به آمريكا و اسراييل؛ 3. خودداري از تعرض به مسايل سياسي.
#انجمن_حجتیه
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
📜📜اشتباه انجمن حجتیه در انتخاب روش مبارزه با بهائیت📜📜
استاد قاسم تبریزی،کارشناس و مدرس تاریخ، یکی از انحرافات انجمن حجتیه در انتخاب روش فعالیتش را اینگونه تشریح می-کند:
✍️✍️انحراف دیگر انجمن، نوع برخورد او با بهاییت بود. بهاییت یک تشکیلات استعماری و ابزار انگلیس و امریکا در ایران بود که در دوره رضاشاه در بدنه حکومت وارد شد؛ اما آقای حلبی با بهاییت برخورد کلامی و دینی میکند؛ مانند این است که الآن ما برویم و با سازمان مجاهدین خلق و رجوی بنشینیم بحث اعتقادی کنیم، حالآنکه میدانیم او جاسوسی و جنایت و ترور میکند. معضل رجوی بحث کلامی و اعتقادی نیست، او جاسوس، آدمکش، خیانتکار و جنایتکار است؛ انجمن حجتیه با بهاییت اینگونه برخورد میکرد و بچهها را آموزش میداد، کتاب ایقان یا مکتوبات عبدالبهاء را بخوانند و غلط املایی و انشاییاش را دربیاورند. شما نوشتههای عنصری را که انگلستان او را علناً دعوت کرده و از او تجلیل کرده و به او عناوینی داده و کمک کرده است و امروز هم ابزار انگلیس و امریکا است میخوانی و نقد میکنی. بچهها را تحت عنوان عقاید و نقد به این وادی کشاندند و آنها را از مبارزه اصلی با استعمار و استبداد بازداشتند، یعنی جلوی نسلی را که میخواست مبارزه کند گرفتند و گفتند مبارزه در زمان غیبت معنایی ندارد و خود آقاست که مبارزه را انجام میدهد؛ امربهمعروف، نهیازمنکر و اهتمام به امور مسلمین همه تعطیل. /فرقه نیوز
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
⭕️منشأ انحراف #انجمن_حجتیه به خاطر عدم فهم صحیح از روایات است
👈حجت الاسلام عباس فرزای نیا امروز در حسینیه امام خامنه ای با اشاره به ویژگی های منتظران، گفت: امید، عمل و اعتقاد سه رکن اصلی در انتظار را تشکیل می دهد و به برکت نشست ها، مواعظ، اطلاعات دینی و معرفتی در انسان اثرگذار می شود و او را به کمال می رساند.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص)که می فرماید: مهدی (ع) از عترت من است، ادامه داد: 255 آیه مرتبط با مهدویت در قرآن کریم با سال تولد حضرت حجت(ع) برابری می کند، این یکی از شگفتی های قرآن کریم است.
◀️حجت الاسلام فرازی نیا بیان داشت: حضرت مهدی(ع) شبیه ترین در اخلاق و رفتار به پیامبر هستند، پیامبر اکرم(ص) فرمودند؛ برای فرزندم مهدی، غیبتی است که مردم حیران خواهند شد، بسیاری از گروه ها گمراه می شوند و علیه او موضع می گیرند.
↩️این استاد حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه منشأ انحراف انجمن حجتیه به خاطر عدم فهم صحیح از روایات است، خاطر نشان کرد: در روایتی می خوانیم، مهدی (عج) زمانی ظهور می کند که دنیا پر از ظلم و ستم شده باشد.
✅ادامه در سایت: yon.ir/3yCYu
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup