فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تهاجم فرهنگی +18( اندلس کردن ایران!!)
حتما ببینید✅ و نشر دهید📣
#تهاجم_فرهنگی
#حجاب
🍃🌤 @mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه👆 توجه👆 مهم👆مهم👆
سن دو کودک رو درنظر بگیرید و تلویزیون رو هم ببینید
واقعا تاثیر #انیمیشن و #رسانه انقدر زیاده که این دو کودک هنوز حرف زدن بلد نیستن ولی تقلیدو ببینید
🆔 @mobahesegroup
چطور وزارت بهداشت به خودش اجازه میده که با یاسی اشکیِ لیسانس گرافیک، تفاهمنامه ی واکسن گارداسیل امضا کنه و چندماه بعد بدون حضور هیچ متخصصی،این خانم رو یکطرفه بفرسته ماه عسل برای آگاهی دادن درمورد چیزی که کمترین تخصصی توش نداره؟!پول جمع کردن از مردم اولویتشون بوده یا دادن آگاهی؟ https://t.co/NDne1kMLPn
@mobahesegroup
بسم الله الرحمن الرحيم
💠 آیا در قرآن، دلیلی برای شرکت در راهپیمایی و تظاهر داریم؟
پاسخ : خداوند در قرآن میفرماید: و لا یطؤون موطئا یغیظ الکفار... الا کتب لهم به عمل صالح ( سوره توبه،آیه، 120. ) هیچ حرکت دسته جمعی که کفار را عصبانی کند، صورت نمیگیرد مگر این که برای آن، پاداش عمل صالح ثبت میشود.
آری، راهپیماییهایی که دشمنان اسلام و مسلمین را عصبانی کند، عمل صالح است.
این راهپیماییها (بخوصوص آنگاه که از طریق وسایل ارتباطی و ماهوارهها منعکس میشود) اگر برای اهداف مقدسی صورت، گیرد نوعی حضور در صحنه، عبادت دسته جمعی و امر به معروف و نهی از منکر عملی و عامل تقویت روحیه مردم و تهدید دشمن است.
💠ثانیا چرا روز قدس؟؟؟؟
امام خمینی بنيانگذار انقلاب جمهوري اسلامي ايران در مورد روز قدس گفته است: روز قدس فقط روز فلسطين نيست، روز اسلام است؛ روز حکومت اسلامي است. روزي است که بايد به ابرقدرتها فهماند که ديگر آنها نميتوانند در ممالک اسلامي پيشروي کنند. من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم (ص) ميدانم و روزي است که بايد ما تمام قواي خودمان را مجهز کنيم.
امام خميني(ره) همچنين در شرح جهاني بودن اين روز گفته است: روز قدس جهاني است، و روزي نيست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفين با مستکبرين است، روز مقابله ملتهايي است که در زير فشار ظلم آمريکا و غير آمريکا بودند، روزي است که بايد مستضعفين مجهز بشوند، در مقابل مستکبرين، و دماغ مستکبرين را به خاک بمالند... روز قدس، روزي است که بايد سرنوشت ملتهاي مستضعف معلوم شود بايد ملتهاي مستضعف در مقابل مستکبرين اعلان وجود بکنند، بايد تمام ملتها قيام کنند و اين جرثومههاي فساد را به زبالهدانها بريزند.
در باره اینکه چرا باید در روز جهانی قدس به تظاهرات برخاست؟ بایدبگوییم: در روز قدس دو نقطه مد نظر قرار میگیرد؛ نقطه اول وحدتی است که از حضور امت واحده مسلمانان در جهان شکل می گیرد و اقتدار اسلام را به رخ جهانیان می کشد. گفته شده است که امسال در بیش از هفتاد کشور اسلامی و غیر اسلامی حتی آمریکا و انگلیس مسلمانان به خیابانها خواهند آمد و شعار مرگ بر اسرائیل خواهند داد که این خود نشان از یک وحدت عمیق بین همه مسلمانان است.
بحث دوم این است که همه مسلمان باید به مبارزه استکبار جهانی بروند و با متحد شدن و هم صدا شدن در قبال ظلم بزرگ و آشکار دشمنان بزرگ اسلام در حق مردم مظلوم فلسطین اتحاد خود را نشان دهند. مطمئنا این وحدت یکی از دلایل بیداری اسلامی خواهد بود.
روشن و واضح است که هر تجمع و حضور مردمی برای دفاع از حقوق مسلمانان از تاثیر شگرفی برای به چالش کشاندن تهدیدها و اقدامات ضد بشری دشمنان اسلام برخوردار است. در واقع حضور چشمگیر مسلمانان در راهپیمایی روز قدس یک مشت محکم به جیرهخواران و افرادی است که درصدد سلطهگری بر روی مردم مسلمان هستند.
روز قدس یک حرکت برای مقابله با اقدامات دشمنان، استکبار و صهیونیست بر علیه مردم مظلوم فلسطین است. مطمئنا بیداری اسلامی شعبهای از حرکتهای انقلابی گسترش یافته در میان مسلمانان و کشورهای جهان اسلام است و راهپیمایی روز قدس سبب توقف حرکت جیرهخواران و دشمنان اسلام برای تسلط بر ملت مسلمان بخصوص فلسطین ها می گردد.
راهپیمایی روز قدس یک حرکت ضد استکباری، ضد استعماری و ضد جیرهخواری است تا همه یهودیان و دشمنان اسلام بدانند که مسلمانان با اتحاد یکدیگر می توانند قدرتی تشکیل دهند که هیچ کس را یارای مقابله با آن نباشد.
اینجا یک سوال مطرح می شود آن هم اینکه با گذشت 60 سال از اشغال فلسطين توسط رژيم اشغالگر قدس، چرا حكومتهاي عربي در اين خصوص سكوت نموده اند؟ هرچند جواب سوال بسیار واضح است. اما لازم است بگوییم بايد ميان ملتها و سياستمداران تفكيك قائل شد. اگر در خصوص سكوت اعراب در برابر جنايات رژيم صهيوينستي مشكلي وجود دارد، اين مشكل متوجه سياستمداران است و نه ملتها.ملتهاي عربي همواره در كنار ملت فلسطين و در برابر رژيم صهيونيستي ايستاده و خواهان پايان اشغالگري فلسطين بوده اند.
به هرحال مقامات اسرائیل؛ آمریکا، انگلیس و دیگر متحدشان باید بدانند که هرگز به آرزوی خود مبنی بر حکمرانی بر مسلمانان نخواهند رسید و مسلمانان اجازه نخواهند داد که آنان بر آنها حکمرانی نمایند.
هرچند این مستکبران باید برای خود یادآوری نمایند که چراغ ظلم و ظالم تا دم آخر نمی سوزد، اگر سوزد شبی سوزد، شب دیگر نمی سود.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
💠 کانال برگزیده سخنرانی و مداحی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
💠 قرعه کشی سفر کربلا☝️
⁉️ متن شبهه 👇👇👇👇
در گذشته های دور( زمان حضرت رسول صلی الله و علیه و آله و سلم) مسافرتها با اسب انجام می شده، نماز را شکسته می خواندند ولی امروزه با وجود وسایل سریع السیر( هواپیما - قطار و ... ) نباید نمازها را شکسته خواند
✅ پاسخ شبهه 👇👇👇👇👇
گرچه این روزها، وسایل نقلیه و ابزار مسافرت با گذشته فرق کرده است؛ ولى در عین حال هم اکنون نیز مسافرت داراى محذورات زیادى است. شما اگر به تجربه خودتان مراجعه کنید، ملاحظه خواهید کرد که اصولاً در سفر ( به ویژه در میان راه ) آن آرامش لازم وجود ندارد؛ به ویژه آنکه در سفر با وسایل سریع، دغدغه ها بسیار زیاد و فرصت اندک است. بنابراین با توجه به مشکلات زیاد و عدم آرامش، دستور قصر نماز مسافر و افطار روزه صادر شده است.
دوم. خستگى ناشى از طول مسافت ( که طبعاً با وسایل نقلیه در روزگاران گذشته دشوارتر بود ) یکى از حکمتهاى مهم قصر نماز و افطار روزه است و نه آنکه تمام العله باشد. نه در روایتى و نه به هیچ دلیل عقلى ما دسترسى پیدا نکردیم که دلیل قصر، منحصراً همین امر بوده است تا اشکال وارد شود که مشقت گذشته وجود ندارد پس مسافر امروزی نباید نماز را قصر و روزه را افطار نماید، زیرا اولاً از لازمه مسافرت مشقت است و ثانیاً مشقت علت تامه قصر نماز و افطار روزه نمی باشد. پس یکى از حکمتهاى این حکم، تخفیف است و این تخفیف یک هدیه الهى است که شامل برخى از مسافران مىشودو لزوماً و در تمام موارد، ربطى به طولانى بودن ومشقت داشتن سفر ندارد. نوعاً سفر خسته کننده و ملال آور است.
پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: «ان الله تعالى وضع عن المسافر الصوم و شطر الصلاه کنزالعمال، ج 8، ص 503.
؛ «خداوند متعال روزه و مقدارى از نماز را از مسافر برداشته است» و همین تعبیر «وضع»؛ یعنى، بارى را از دوش این افراد برداشت و چون اولاً حکم امتنانى است و ثانیاً یکى از حکمتها (و نه علت تامه حکم قصر نماز و بطلان روزه، ) تخفیف است، در مواردى که به هر دلیلى خستگى یا مشقت نباشد، این حکم منتفى نمىشود.
امام صادق(ع) از پدران خود(ع) و آنان از رسول خدا(ص) نقل کردهاند که: «انّ الله اهدى الىَّ و الى امتى هدیه لم یهدها الى احد من الامم کرامه من الله لنا، قالوا: و ماذاک یا رسول الله؟ قال: الافطار فى السفر و التقصیر فى الصلاه، فمن لم یفعل ذلک، فقد رد على الله عزوجل هدیته وسائل الشیعه، ج 5، ص 540.
«خداوند متعال هدیه اى به من و امتم کرامت فرموده که به امتهاى گذشته نداده است، عرض کردند: آن هدیه چیست؟ فرمود: اجازه افطار روزه و نصف شدن نماز در مسافرت؛ پس هر کسى چنین نکند هدیه خداوند را رد کرده است».
حضرت على(ع) مىفرماید: «من قصر الصلاه فى السفر و افطر فقد قبل تخفیف الله عزّوجل و کملت صلاتُهُ» مستدرک الوسائل الشیعه، ج 1، ص 503.
«هر کس نماز را در مسافرت شکسته بخواند و روزهاش را افطار کند، تخفیف خداوند را پذیرفته و نمازش کامل است».
سوم. روایاتى که بیانگر قصر نماز مسافر است، بر دو دسته است:
الف. ملاک قصر را «ثمانیه فراسخ» (هشت فرسخ) رفت و برگشت مىداند.
ب. ملاک قصر نماز مسافر را «مسیره یوم» (مسیر یک روز) مىداند.
مشهور فقیهان - بلکه اجماع فقها - به روایات «ثمانیه فراسخ» تمسک کردهاند و روایات «مسیره یوم» را حمل نمودهاند بر اینکه در زمانهاى قدیم، یک روز مسافرت با هشت فرسخ مساوى بوده است و نظر به اینکه «مسیره یوم» یک روز مسافرت با «ثمانیه فراسخ» فرسخ منطبق بوده است؛ در احادیث معصومان(ع) گاهى ملاک شکسته شدن نماز با عنوان 8 فرسخ بیان شده است و گاهى با عنوان یک روز مسافرت.
به عبارت دیگر «مسیره یوم» عنوان مشیر است نه عنوان وصفى.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
ادامه در پست بعدی 👆👆 👇👇👇👇👇
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
ادامه پست بالا 👆👆 👇👇👇👇👇
چهارم. مسافر به کسى مىگویند که از وطن خویش خارج شده است و خروج از وطن، اصل و اساس در مسافرت است؛ یعنى، اگر کسى از وطن خویش خارج نشود، دیگر مسافر نیست. زمان معرِّف و نشانه مسافرت است؛ نه اصل مسافرت. به همین جهت در عرف، مسافر به کسى مىگویند که از منزل خارج شده و قصد هشت فرسخ را دارد.
در نتیجه نظر به اینکه از منظر مشهور فقیهان، موضوع قصر نماز، «مسیره یوم» نیست؛ بلکه «ثمانیه فراسخ» (8 فرسخ) است، دیگر شبهه اینکه «مسافرت در گذشته با اسب و شتر بوده و امروزه ممکن است با هواپیما باشد و کمتر از یک ساعت طول بکشد و حکم مسافر شرعى را ندارد»؛ وارد نیست؛ زیرا این شبهه، در صورتى وارد است که موضوع قصر نماز «مسیره یوم» (یک روز کامل) باشد نه هشت فرسخ؛ در حالى که از روایات استفاده مىشود که موضوع قصر نماز هشت فرسخ است؛ نه «مسیره یوم». از این رو، حکم نماز شکسته - که در فقه مطرح شده است - براى زمان حال و آینده نیز، مانند گذشته، صادق است.
بنابراین فلسفه قصر شدن نمازهای چهاررکعتی در سفر و افطار روزه در آن، تخفیف و امتنان و تسهیلی است که خداوند منان، به عنوان یک هدیه برای مؤمنان مسافر عنایت فرموده است. ادب و مقام بندگی ایجاب می کند که انسان هدیه و تحفه الهی را رد نکند و نسبت به آن بی اعتنایی به خرج ندهد و در منابع اهل سنت نیز از پیامبر مکرم اسلام(ص) نقل شده که درباره نماز قصر فرمود: «صدقه تصدق الله بها علیکم، فاقبلوا صدقته».(این حدیث در سنن بیهقی، ج 3، ص 134 از صحیح مسلم نقل شده است).
نماز قصر هدیه ای است که خداوند به شما داده است آن را بپذیرید. و به همین دلیل است که این عنایت و تخفیف الهی شامل کسانی که همواره در سفرند و اصولا سفر جزء برنامه زندگی آنها شده است و نیز اشخاصی که سفرشان سفر معصیت است، نمی شود؛ چون زمینه این تخفیف در آنها وجود ندارد.
قرآن کریم نیز بعد از آن که به وجوب روزه و الزام آن بر امت های پیشین اشاره می کند، می فرماید: « فَمَنْ کانَ مِنْکُمْ مَریضًا أَوْ عَلى سَفَرٍ فَعِدَّهٌ مِنْ أَیّامٍ أُخَرَ؛ و کسانی که از شما بیمار یا مسافر باشند روزهای دیگری را(به جای آن روزه بگیرند.»(بقره183و184) در قسمت آخر آیه بار دیگر به فلسفه تشریع روزه پرداخته می گوید: « یُریدُ اللّهُ بِکُمُ الْیُسْرَ وَ لا یُریدُ بِکُمُ الْعُسْر، خداوند راحتی شما را می خواهد و زحمت شما را نمی خواهد.»(بقره/185) یعنی فرمان های الهی مانند اوامر حاکمان ستمگر نیست، بلکه در مواردی که انجام آن مشقت شدید داشته باشد وظیفه آسان تری قایل می شود و لذا حکم روزه را با تمام اهمیتی که دارد از بیماران، مسافران و افراد ناتوان برداشته است و آنها در ایام دیگری قضا کند تا از منافع روزه برخوردار شوند.
پس یکی ازفلسفه ها و حکمت های قصر نماز در مسافرت و افطار و روزه در آن، براساس قرآن و سنت که هر دو از منبع اصلی احکام و معارف اسلامی باشد، تخفیف و هدیه ای است که خداوند سبحان برای بندگانش اعطا فرموده است نه این که تخفیف وخستگی ناشی ازمسافرت تمام علت برای حکم باشد تا با انتفای آن, اصل حکم نیز منتفی گردد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
⛔️ متن شایعه ⛔️
" مصباح یزدی: تجاوز به دختران باکره در زندان شرعی و به اندازه حج تمتع ثواب دارد/ تجاوز به زنان و مردان زندانی نیز برای گرفتن اعتراف شرعی و بلامانع است!! "
🔴 در پاسخ به شایعه
"فتوای آیت الله مصباح در مورد جواز تجاوز به زندانی برای گرفتن اعتراف !!" :
1️⃣ منافقین مشابه این شایعه را در دهه ۶۰ منتشر کردند تا جمهوری اسلامی را تخریب کنند اما چند سالیست به نام آیت الله مصباح بازنشر می شود که در پایگاه اطلاع رسانی ایشان هم تکذیب شده است!
yon.ir/msbh01
yon.ir/slX8b
2️⃣ این فتوای عجیب در هیچ منبع معتبری یافت نمی شود و تصویر منتسب به شایعه نیزجعلیست و عمدا به نام و تاریخ و شماره صفحه نشریه ادعایی اشاره نشده، تا قابل راستی آزمایی نباشد!
3️⃣ ادعای شایعه نه تنها هیچ مبنایی در اسلام و فقه شیعه ندارد و هیچیک از علما و مراجع چنین فتوایی ندارند، بلکه مطلقا مغایر آموزه های دینی و مستوجب مجازات مرگ است!
yon.ir/msbh02
4️⃣ در اسلام شكنجه مشروعيت ندارد و طبق اصل ۳۸ قانون اساسی، هرگونه شكنجه براي گرفتن اقرار يا كسب اطّلاع ممنوع است!
yon.ir/wYSpS
5️⃣ هر كس محكوم به قصاص شود، با همان حالت اعدام مي شود و فرق نمی كند دختر باكره باشد يا غير باكره! بهشت رفتن، نتيجه ايمان و عمل صالح است، نه چنین ادعاهای مضحکی!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup