فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️🌪 توفان وحشتناک و عجیب غریب تندری، شبیه به فیلم های هالیوودی!
فلوریدا؛ امریکا
@mobahesegroup
🔸«سعید اشناب» مدیرشبکه پنج سیما شد
🔹«میرباقری» معاون رییس سازمان در امورسیما در حکمی «سعید اشناب» را به مدیریت شبکه پنج سیما منصوب کرد.
🔹«اشناب» سوابق مدیریتی همچون مدیر شبکه جهانی جام جم، مدیر شبکه الکوثر، مدیر گروههای اجتماعی و مستند شبکه دو سیما و مدیر گروه برنامههای تلویزیونی شبکه افق را در کارنامه خود دارد.
@mobahesegroup
🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾🌹🌾
🌹
#شنبه_هم_روز_ظهور_است؟
@mobahesegroup
⁉️طرح سوال:👇👇👇
روز ظهور حضرت امام مهدی(عج) در بعضی روایات جمعه و در بعضی دیگر، شنبه اعلام شده است؟ کدامیک درست است؟
با آنکه بسیاری از روایات، ظهور امام مهدی(عج) را روز شنبه اعلام میکنند؟ چرا روز جمعه شهرت پیدا کرد؟
✅پاسخ :👆👇👇
برخی روایات، جمعه و روایات دیگری شنبه را روز ظهور میدانند. البته ظهور در جمعه از شهرت بیشتری میان مردم برخوردار است، ولی با اینحال، روایات پیرامون روز شنبه نیز وجود دارد و به لحاظ سندی و دلالی اگر از روایات روز جمعه قویتر نباشند، ضعیفتر نیستند.
روایات پیرامون وقوع ظهور در روز جمعه
1. امام صادق(ع) فرمود: «شنبه از آن ما است و یکشنبه از آن شیعیان ما... و در پنجشنبه حاجتها برآورده مىشود و جمعه براى پاکیزه شدن و عطر زدن است و آن عید مسلمانان است... بهترین عیدها روز غدیر است که هیجدهم ماه ذى الحجه بوده [و اولین عید غدیر] با جمعه مصادف بود و قائم ما جمعه ظهور میکند و رستاخیز در جمعه بپا خواهد شد و هیچ کارى در جمعه بهتر از درود فرستادن بر محمد و آل او نیست».
روایات پیرامون وقوع ظهور در روز شنبه
1. امام باقر(ع): «قائم(ع) در روز شنبه، عاشورا، روزى که امام حسین(ع) کشته شد، ظهور میکند».
این روایت، موثق بوده و به لحاظ سندی و دلالتی، از همه روایات این دسته، قویتر و قابل استنادتر میباشد.
2. امام صادق(ع): «در شب بیست و سوم به نام مبارک قائم ندا میکنند و در روز عاشورا که در آن روز حسین بن على به تیغ بیداد شهید شده، قیام میکند گویا مىبینم در روز شنبه که مصادف با عاشورا است قائم آل محمد ظهور کرده و در میان رکن و مقام ایستاده و جبرئیل در طرف راست او قرار گرفته میگوید بیائید براى خدا با قائم آل محمد بیعت نمائید، شیعیان او از اطراف زمین خود را به او رسانده و با وى بیعت مىنمایند و خداى متعال به برکت وجود او زمین را پُر از عدل و داد کرده چنانچه مملوّ از ظلم و جور گردیده است»
📌نتیجه گیری:
درباره وقوع ظهور در شنبه که روز عاشورا است؛ دو احتمال میتوان داد؛ یکی اینکه: امام زمان در شنبهای که مصادف با عاشورای حسینی میباشد، ظهور خواهد کرد. طبیعی است که این اتفاق هر چند سال یکبار اتفاق میافتد. دوم اینکه: روز عاشورا که در آن امام حسین(ع) شهید شده، شنبه بود و ظهور نیز در شنبه روزی میباشد، بنابر این در روز ظهور نیاز نیست، مصادف با عاشورا باشد بلکه همین که شهادت امام روز شنبه بوده و ظهور نیز روز شنبه میباشد، می توان تعبیر به یکروز بودن این دو حادثه کرد. بنابر این دیدگاه در هر شنبه میتوان انتظار ظهور را داشت که به نظر، احتمال دوم بهتر به نظر میرسد.
بنابر این و با توجه به دو دسته از روایات که در هر دو، برخی از روایات به لحاظ سند معتبرند، نمیتوانیم یکی از این دو روز را با قطعیت بیان کنیم بلکه باید هر دو را محتمل بدانیم.
منابع:
شیخ صدوق، الخصال، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، ج 2، ص 394
کمال الدین و تمام النعمة، ج 2، ص 654
یخ مفید، الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد، ج 2، ص 379،
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
🖼 طرح/ اعمال شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان👇👇👇
@mobahesegroup
🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹
🍀 @mobahesegroup
🌹
سوال:
چرا در شب قدر سوره های روم دخان و عنکبوت خوانده می شود؟
✅پاسخ:👇👇👇
دلیل قرائت سوره روم و عنکبوت در شب قدر، روایتی است که از امام معصوم(ع) در فضیلت تلاوت این سورهها در شب قدر نقل شده است: «... عَنْ أَبِی بَصِیرٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْعَنْکَبُوتِ وَ الرُّومِ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَیْلَةَ ثَلَاثَةٍ وَ عِشْرِینَ فَهُوَ وَ اللَّهِ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ لَا أَسْتَثْنِی فِیهِ أَبَداً وَ لَا أَخَافُ أَنْ یَکْتُبَ اللَّهُ عَلَیَّ فِی یَمِینِی إِثْماً وَ إِنَّ لِهَاتَیْنِ السُّورَتَیْنِ مِنَ اللَّهِ مَکَاناً»؛[1]ابو بصیر مىگوید: امام صادق(ع) فرمود: هر کس در شب بیست و سوم ماه رمضان سوره عنکبوت و روم را بخواند، به خدا سوگند که او از اهل بهشت خواهد بود، و من هرگز کسى را از این حکم استثنا نمىکنم و بیم آن ندارم که در این سوگند خداوند گناهى بر من بنویسد، این دو سوره نزد خدا جایگاهى عظیم دارند.
@mobahesegroup
منبع:
. ابن بابویه، محمد بن على، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص 109، دار الشریف الرضی للنشر، قم، چاپ دوم، 1406ق.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
تعیین شب قدر
⁉️پرسش :👇👇👇
شب قدر کدام شب است؟
🔰پاسخ اجمالی:
با توجه به نزول قرآن در ماه رمضان، شب قدر که شب نزول قرآن است یکی از شب های این ماه می باشد. شبهای اول، هفدهم، نوزدهم، بیست و یکم، بیست و سوم، بیست و هفتم و بیست و نهم احتمال داده شده، اما مشهور در روایات اهل بیت(ع) این است که در دهه آخر ماه رمضان و شب بیست و یکم یا بیست و سوم است. روایات اهل سنت هم بیشتر روى شب بیست و هفتم دور مى زند. در روایتی که می تواند جمع بین روایات باشد، آمده: تقدیر مقدرات در شب نوزدهم، تحکیم آن در شب بیست و یکم، و امضاء در شب بیست و سوم است.
✅پاسخ تفصیلی:👇👇👇
در این که «لیلة القدر» در ماه «رمضان» است تردیدى نیست؛ چرا که جمع میان آیات قرآن، همین معنى را اقتضا مى کند. از یکسو مى گوید: «قرآن در ماه رمضان نازل شده»(1) و از سوى دیگر مى فرماید: «در شب قدر نازل گردیده».(2)
ولى در این که کدام شب از شب هاى ماه رمضان است؟ گفتگو بسیار است، و در این زمینه تفسیرهاى زیادى شده؛ از جمله: شب اول، شب هفدهم، شب نوزدهم، شب بیست و یکم، شب بیست و سوم، شب بیست و هفتم، و شب بیست و نهم. اما مشهور و معروف در روایات این است که در دهه آخر ماه رمضان و شب بیست و یکم یا بیست و سوم است؛ لذا در روایتى مى خوانیم: در دهه آخر ماه مبارک، پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) تمام شب ها را احیا مى داشت و مشغول عبادت بود. و در روایتى از امام صادق(علیه السلام) آمده است: «شب قدر، شب بیست و یکم یا بیست و سوم است». حتى هنگامى که راوى اصرار کرد کدامیک از این دو شب است و پرسید: اگر من نتوانم هر دو شب را عبادت کنم کدامیک را انتخاب نمایم؟! امام(علیه السلام) تعیین نفرمود، و افزود: «مَا أَیْسَرَ لَیْلَتَیْنِ فِیما تَطْلُبُ»؛ (چه آسان است دو شب براى آنچه مى خواهى).(3)
ولى در روایات متعددى که از طرق اهل بیت(علیهم السلام) رسیده است، بیشتر روى «شب بیست و سوم» تکیه شده، در حالى که روایات اهل سنت بیشتر روى «شب بیست و هفتم» دور مى زند.
در روایتى از امام صادق(علیه السلام) نیز نقل شده که فرمود: «أَلتَّقْدِیْرُ فِى لَیْلَةِ الْقَدْرِ تِسْعَةُ عَشَرَ، وَ الاِبْرامُ فِى لَیْلَةِ اِحْدى وَ عِشْرِیْنَ وَ الاِمْضاءُ فِى لَیْلَةِ ثَلاثُ وَ عِشْرِیْنَ»؛ (تقدیر مقدرات در شب نوزدهم، تحکیم آن در شب بیست و یکم، و امضاء در شب بیست و سوم است).(4) و به این ترتیب بین روایات جمع مى شود.
ولى به هر حال هاله اى از ابهام شب قدر را [به خاطر جهتى که به آن اشاره مى شود] فرا گرفته است.
بسیارى معتقدند مخفى بودن شب قدر در میان شب هاى سال، یا در میان شب هاى ماه مبارک رمضان، براى این است که مردم به همه این شب ها اهمیت دهند؛ همان گونه که خداوند:
رضاى خود را در میان انواع طاعات پنهان کرده تا مردم به همه طاعات روى آورند.
غضبش را در میان معاصى پنهان کرده، تا از همه بپرهیزند.
دوستانش را در میان مردم مخفى کرده، تا همه را احترام کنند.
اجابت را در میان دعاها پنهان کرده، تا به همه دعاها رو آورند.
اسم اعظم را در میان اسمائش مخفى ساخته، تا همه را بزرگ دارند.
و وقت مرگ را مخفى ساخته، تا در همه حال آماده باشند.
و این، فلسفه مناسبى به نظر مى رسد.(5)
پی نوشت:
(1). سوره بقره، آیه 185.
(2). سوره قدر، آیه 1.
(3). «نور الثقلين»، ج 5، ص 625، حديث 58.
(4). «نور الثقلين»، ج 5، ص 626، حديث 62.
(5). گرد آوري از کتاب: تفسیر نمونه، آيت الله العظمي مکارم شيرازي، دارالکتب الإسلامیه، چاپ سی و ششم، ج 27، ص 211 - 213.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
t.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
هدایت شده از شرح و تفسیر زیارتعاشورا
♦️اهمیت زیارت امام حسین علیهالسلام در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در حدیثی از امام جواد(ع):
💠امام جواد عليهالسلام:
«هر كس در شب بيست و سوم ماه رمضان، امام حسين عليهالسلام را زيارت كند ـ همان شبى كه اميد است شب قدر باشد و در آن شب، هر كار حكمت آميزى فيصله مىيابد ـ روحهاى بيست و چهار هزار فرشته و پيامبر با او مصافحه مىكنند، كه همگى از خداوندْ اذن مىگيرند كه آن شب، حسين عليهالسلام را زيارت كنند».
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ eitaa.com/joinchat/3805675522C83b7fa74b6
هدایت شده از پند عارفانه
📖پند عارفانه
📝اهمیت شب بیست و سوم ماه رمضان
🔸️اصولاً انسان اگر در ماه رمضان کاری انجام بدهد، ثوابش بیشتر است. در حدیث داریم که اگر کسی در ماه رمضان یک آیه قرآن بخواند، ثواب یک ختم قرآن دارد. یا اینکه این دعا مستجاب است و خوابیدن عبادت است.
🔹️پس پول خرج کردن هم ثوابش چند برابر میشود؛ بنابراین یک برنامه بگذارید که همه کمک ها را شب بیست و سوم بکنید.
🔸️چون این شب به احتمال قوی شب قدر است. قرآن میگوید: شب قدر مساوی با هزار ماه است. آن وقت کار خیری را هم که آدم شب قدر انجام دهد، به اندازه هزار مرتبه ثواب دارد.
🔹️پس خوب است آن پولی که میخواهم خرج کنم، شب بیست و سوم خرج کنم.
🔸️اگر آدم میخواهد در طول سال مهمانی بدهد، بگذارد ماه رمضان مهمانی بدهد. عبادت شب قدر مساوی با عبادت هزار ماه است.
🔹️اسلام به کم و زیاد و فقیر و پولدار کار ندارد، بلکه به اخلاص کار دارد.
📕حجتالاسلام قرائتی، مجله خانه خوبان، شماره۷۸، ص۱۷
📚کانال پند عارفانه(شعر، نصایح)
@pand_arefaneh 🌹
🚩"نَحو القدس" شعار جهانی روز قدس ۲۰۱۹
شعار«پیش به سوی قدس» به عنوان شعار جهانی روز قدس امسال مشخص شده است
💯خبرگزاری سپاه
@mobahesegroup
🚩 ایران در رتبه نخست توان سایبری منطقه قرار دارد/ خرید یک شبکه اجتماعی توسط سعودی ها با هدف ضربه به ایران
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور :
🔹در منطقه رتبه نخست توان سایبری هستیم
🔹هیچ کشوری اجازه نمی دهد مردم آن در شبکه اجتماعی ساماندهی شوند که سرورهای آن و هدایت مردم در آن شبکه خارج از کشور باشد.
🔹 کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارند و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس بر ضد ما در حوزه سایبر فعالند و به عنوان نمونه رژیم سعودی با اعمال سیاست در یکی از شبکه های اجتماعی و خریداری سهام آن برخی شرکت های مزدور را بر ضد ما به کار گرفته است .
خبرگزاری سپاه
@mobahesegroup
⁉️شبهه: بهمن جازویه همان ابن ملجم است
👈شایع میکنند که «ابن ملجم مرادی» یک سردار ایرانی به نام بهمن جازویه اهل رامهرمز بوده که اسیر شده بود و با قتل حضرت علی (ع) انتقام حمله تازیها را گرفت. در ضمن وقت نماز از پشت سر ضربه نزد، بلکه در یک جنگ تن به تن در مسجد غالب شد و ...؟!
✅پاسخ: 👇👇👇
1⃣بهمن جازویه سردار دلیر ایرانی در نبرد جسر در سال ۱۵ هجری قمری، مردی سالخورده بوده است و دارای نشان افتخار از سوی دربار ساسانی در حالی که علی در سال ۴۰ هجری یعنی ۲۵ سال بعد کشته شد.
2⃣ منابع معتبر تاریخی مرتبط از جمله ابن خلدون و ابن اثیر و طبری و واقدی هیچکدام ایرانی بودن ابن ملجم مرادی را تائید نمیکنند
استاد ابراهیم پور داود ایران شناس معاصر نویسنده کتاب آناهیتا در صفحه 337 زمان قتل بهمن جاذویه را سال 637 میلادی ذکر می کند در حالی ابن ملجم علی ابن ابی طالب را در سال 661 میلادی مصادف با 40 هجری یعنی چیزی حدود 24 سال بعد از کشته شدن بهمن جاذویه در جنگ قادیسیه توسط عربان است.
3⃣در تاریخ طبری نیز از ابن ملجم بنام عبدالرحمن بن عمر ملجم مرادی از قبیله کنده از یمن یاد شده است قبیله وی بعد ها در مصر ساکن می شود. اثری از ایرانیت او دیده نمی شود.و نام پدرش نیز عمر بوده در فتح مصر از سواران قبیله بنی تدؤل بود. او پیرو علی بن ابی طالب(ع) بود و در صفین حضور داشت ولیکن از خوارج مطالعه بیشتر در این مورد به الأعلام، ج۳، ص۳۳۹ مراجعه کنید.
4⃣بلاذري به نقل از كلبى او را عبدالرحمان بن عمرو بن ملجم خوانده اند تبار وي به اعراب حميري مى سعد نیز می نویسد ابن ملجم از قبيلة مراد بود كه با بنى جبّله از قبيلة كنده هم پيمان بودند ابن حبیب نيز او را از قبيلة تجوب ، يكى از قبايل حميري و هم پيمان قبيلة مراد خوانده اند
5⃣در مورد ایرانی بودن ابن ملجم مرادی هیچ نوشته ای در میان مورخان عرب وجود ندارد و از او بعنوان یک عرب از قبیله مراد یا کنده یا از تبار اعراب حمیری و یا اهل یمن یاد می شود هیچ نوشته ای در مورد ایرانی بودن وی ذکر نشده است.
6⃣بدون شک بهمن جاذویه یکی از دلاورترین سرداران ایرانی بود و بارها توانسته بود شکست های بسیاری را بر سپاه اعراب وارد سازد اما در هیچ جای تاریخ ردی از وی در ماجرای قتل علی ابن ابوطالب دیده نمی شود و این تنها یک مغلطه از سوی عده ای وطن پرست متعصب است.
که اصل و نسب شخصیتهای بزرگ تاریخ و انسانهای والا مقام و مؤثر [و در رأس آنها پیامبران و امامان] پنهان نمیماند، اصل و نسب شخصیتهای منفور که بنیانگذار بدترین انحرافات و یا شدیدترین جنایتها بودند [و از جمله ابن ملجم مرادی لعنةالله] نیز مخفی و مبهم نمانده است که اکنون وی را ایرانی بخوانند.
8⃣نام کامل این تروریست که از سوی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله «اشقی الاشقیاء» لقب گرفته بود و قاتل امیرالمؤمنین، مولی الموحدین، علی بن ابیطالب علیهالسلام که امام اول شیعیان و خلیفه چهارم اهل سنّت بوده است، « #عبدالرحمن بن عمرو بن ملجم مرادی» میباشد. و طبق اسناد موثق و معتبر نزد شیعه و سنّی، نسب او عرب و از قبیله بنی مراد بوده است.
9⃣بلاذری، از مورخین و محدثین اهل سنت است، به نقل از كلبى او را عبدالرحمان بن عمرو بن ملجم خوانده است.(2/488) – ابن سعد مینویسد: ابن ملجم از قبيله مراد بود كه با بنى جبّله از قبيلخ كنده هم پيمان بودند (3/35)
🔟هدف اصلی اوو همدستانش از این ترور، «انتقام» بود، اما هیچ ربطی به تازی وفارسی و این نقلها نداشت، بلکه انتقام کشته شدگان خوارج در جنگ با ایشان برای خود اسم و رسمی داشتندومشهور به عبادت، زهد، جهاد و حفظ قرآن و شب زندهداری بودند، اما به روی ایشان شمشیر کشیدند. آنها پس از آن که در قضیه حکمیت و ...، به خطاهای خود پیبردند، به جای آن که خود را محکوم کنند، امام را متهم کردند و در آخر نیز نتیجه گرفتند سران هر دو جریان را ترور کنند، چنان چه قرار بود دو همدست عرب دیگر او نیز همزمان معاویه و عمرو عاص را بکشند که آنها موفق نشدند.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
❗️ از #غرب نترسید
🌹 امام خمینی: اگر شما یک قدم عقب بروید، آنها یک قدم جلوتر میآیند. ۲۱خرداد۵۸
@mobahesegroup