⁉️ سوال: 👇👇👇👇👇
🔰چرا با اینکه مردم می دانند دلايل علمي براي جهان آخرت است گناه مي کنند؟
✅پاسخ: 👇👇👇👇
✅در بررسي زمينههاي گناه، ميتوان به زمينههاي فرهنگي و تربيتي، خانوادگي، اقتصادي، اجتماعي رواني و مانند آن شاره كرد؛
1* جهل و حماقت؛
جهل و حماقت زمينه گناه را در انسان بوجود آورده و او را به سوي گناه ميكشاند، جهل به خدا، جهل به هدف از آفرينش، جهل به نواميس خلقت، جهل به آثار گناه و جهل به مصرف كردن انرژي در راه صحيح آن. مثلاً در برنامه دانش پزشكي، يك فرد جاهل و بيسواد، غذاي آلوده به ميكروب را بر اثر جهل به آن، به آساني ميخورد ولي يك دكتر ميكروبشناس هرگز آن را نميخورد، در دوران جاهليت كه گناهان گوناگون سراسر زندگي مردم را گرفته بود، بيشتر بر اثر جهل و حماقت بود. همين جهل و ناآگاهي است كه متأسفانه امروزه، سبب شده تا دشمن با شبيخون فرهنگي بيرحمانهاي كه به عقايد و افكار ما زده، بيشتر از همه، افكار جوانان ما را مورد هدف قرار دهد. و آنان را از هويت ديني و ملي خويش تهي سازد.(1)
2*حرام خواري؛
يكي ديگر از عوامل مهم در وقوع جرم و گناه، لقمه حرام ميباشد، وقتي به بزهكاران اطراف خود مينگريم، ميبينيم كه بعضي از آنها تحصيل كردهاند، و داراي شناختهاي علمي و ديني هم هستند، اما با وجود اين، گناهان عجيب و غريبي از آنان سر ميزند، حتي از يك جاهل نيز گناهكارترند. اينان كه با چراغ علم به سراغ كردارهاي خلاف عقل و شرع ميآيند كالاهاي خود را گزينشتر ميبرند:
چو دزدي با چراغ آيد ** گزيدهتر برد كالا
از نظر علم و دين، مسلم است كه همانگونه كه غذا در جسم انسان، اثر دارد و موجب حفظ جسم و تقويت آن ميگردد، در روح انسان نيز اثر دارد.(2)
3*خانواده؛
يكي از پايگاههاي قوي در تربيت انسان و تحويل دادن مردان بزرگ، همچنين يكي از عوامل فساد و تباهي فرزندان و يكي از عمدهترين عوامل ناهنجاري در جامعه، خانواده است. خانواده، كانون هنجار و ناهنجاريهاي فردي و اجتماعي است. از همين مركز حياتي و سرنوشتساز است كه بدي يا نيكي در سطح جامعه منتشر ميشود. بنابراين زمينههاي بد خانوادگي، نقش بسزائي براي سوق دادن انسان به سوي گناه دارد. چنانكه زمينههاي نيك خانوادگي، اثر بسيار خوبي در اجتناب از گناه خواهد داشت.(3)
4*فقدان تربيت ؛
يكي از عوامل ناهنجاري انسان در جامعه، رشد مادي و فيزيكي به دور از رشد تربيتي است. توسعه نامتوازن در هر مجموعهاي، زشت و ملال انگيز است. مثلاً اگر در بدن انسان دستها، بيش از پا يا انگشتان يك دست، بيش از انگشتان دست ديگر رشد كند، توازن و هماهنگي بدن را بهم ميريزد. و چهرهاي نازيبا به نمايش ميگذارد. فقدان تربيت در آدمي نيز چنين وضعيتي را جلوهگر ميكند. يعني رشد بدني او كامل شده، اما عناصر تربيتي را در خود نگرفته است. چنين موجودي وقتي وارد اجتماع ميشود، ناهمگون با جامعه است. لذا دست به اقداماتي ميزند كه از نظر اجتماعي بزهكار و نابهنجار و از لحاظ ديني معصيت و گناه محسوب ميشود.
5* آلودگي محيط زندگي؛
تمام عوامل خارجي كه در اطراف موجود زنده، از آغاز انعقاد نطفه وجود دارد و بر رشد بدني و روحي او تأثير ميگذارند محيط ناميده ميشود. بدون ترديد يكي از زمينههاي گناه، محيط فاسد و ناپاك است. محيط از نظر كيفي و كمي داراي اقسامي است. مانند محيط مدرسه، خانه، اداره، روستا، شهر، دانشگاه، و... كه هر كدام به نحوي بر انسان تأثير ميگذارند. بنابراين محيط زندگي در انسان و فرزندان او اثر شگرفي دارد. لذا مسئوليتي بزرگ بر دوش پدران و مادران و حتي مربيان است تا با انتخاب محيطي خوب و سالم، با ناهنجاريها مبارزه كنند.(4)
6* دوستان ناباب؛
دوستي از مسايل ضروري زندگي انسان است كه بر سرنوشت دنيا و آخرت او تأثير ميگذارد و نيك و بد كردارهاي آدمي را رقم زده و جهت ميدهد. گاهي ديده ميشود كه همه عوامل تربيتي براي يك فرد فراهم بوده اما دوستان ناباب، او را منحرف كرده و از هدايت و رشد بازداشتهاند. از طرف ديگر نيز به تجربه ثابت شده كه به دوستان عاقل و كاردان، بزهكاراني را از ورطههاي سقوط و هلاكت نجات داده و به ساحل نجات رساندهاند.
اساساً استعدادها و تواناييهاي آدمي در ارتباط صميمي، صادقانه و دوستانه با ديگر افراد شكوفا ميشود. پس ضرورت دوست داشتن و معاشرت از يك سوء و پرهيز از دوستان ناباب ما را بر آن ميدارد تا در «آيين دوستيابي» دقت كنيم.(9)
منابع:
(1) . گناه شناسي، محسن قرائتي، ص 35.
(2) . گناه و ناهنجاي، سيد مجيد حسني، ناشر: دارالغدير قم، چاپ اول، ص 61.
(3) . گناه شناسي، محسن قرائتي، ص 55.
(4) . گناه و ناهنجاري، سيد مجيد
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
⁉️ سوال: 👇👇👇👇
🔰فلسفه ي دعا کردن چيه
🔰چرا هرچي دعا ميکنيم هيچ اتفاق خاصي نميفته؟
✅ پاسخ: 👇👇👇👇
✅گاهی با همه سهلالوصول بودن اجابت و تأکید بر صرف خواندن خدا برای مستجاب شدن، دعاهای ما اجابت نمی شود. یعنی همانی که میخواستیم برایمان اتفاق نمیافتد یا اوضاع همان جور که ما دل مان میخواهد پیش نمیرود. فراموش نکنیم که برای اجابت دعایمان، در ابتدا باید موانع را از میان برداشت.
گناه
گاهی تیرگی ها و کدورت هایی که از گناه های ما به وجود می آید علتی می شود برای بالا نرفتن دعا و عدم اجابت آن. یعنی توی نظام علت و معلولی دنیا ، گناه یکی از مانع هایی است که می ایستد سر راه اجابت دعا. امام باقر (علیه السلام) فرمود: «انسان گاهی حاجتی دارد و از خدا طلب می کند و خداوند ضمن قبول آن انجامش را به وقت مناسبی وا می گذارد، ولی بنده در این مدت مرتکب گناه می شود. خداوند به مأمور اجابت دعا امر می کند خواسته اش را اجابت نکن و او را از این لطف محروم نما که خشم ما را برانگیخت و شایسته بی اعتنایی گردید.»
با وجود این که خداوند قدرت بی انتها و بی مرزی دارد ولی رسمش این است، یعنی نظریه جهان داری اش این است که همه امور را از مجرای خودش و با همین راه هایی که آفریده انجام دهد. اگر محتوای دعا خواستن چیزی خلاف قانون دنیا و اسباب عادی آن باشد، خدا معذور است از اجابت آن.
از حضرت علی (علیه السلام) سوال شد: کدام دعا گمراهی است؟ فرمود: دعا کردن و خواستن کارهای نشدنی و غیرممکن.
خدا هیچ وقت سرعت در اجابت را فدای به هم ریختن مصلحت و نظم زندگی بنده اش نمی کند. هر وقت سرعت در اجابت با مصلحتی که خدا برای کل جریان زندگی و پازل زندگی آدم ها در نظر گرفته، تناقض داشته باشد اجابت شکلش عوض می شود. یا می افتد به تأخیر یا نوعش عوض می شود.
چه بسا چیزی بر شما ناخوشایند باشد، در حالی که خیر و صلاح شما در آن است (و شما نمی دانید) و همچنین شاید چیزی را دوست داشته باشید که ضرر شما در آن است و خدا می داند و شما نمی دانید. (بقره/ 216)
عدهای از دعاها بنا به نظم کلی زندگی آدم ها که هیچ جوره خدشه بردار نیست، سریع اجابت نمی شوند. زمان لازم است تا به بهترین شکل ممکن و در عالی ترین شرایط و زمان ها محقق شود. یعنی گاهی اجابت دعا در همان لحظه زیان های دیگری برای آدم دارد و بهتر است که در زمان خودش مستجاب شود و به همین دلیل اجابت مدتی عقب می افتد.
حرف زدن و مناجات با خدا، یکی از مهم ترین نیازهای آدم است. خدا در قرآن به دعا و دعا کردن تأکید کرده و در آیه های مختلفی اهمیت اصل مسئله دعا را، صرف نظر از کمیت و کیفیتش، تذکر داده است.
در جریان داستان حضرت یونس (علیه السلام) و گرفتار شدنش در شکم ماهی و نجات او، بعد از این که کل ماجرا را مو به مو توضیح می دهد، داستان را این طور تمام می کند که: « و کذلک ننجی المومنین » (انبیاء/88) یعنی نه فقط این بنده (حضرت یونس) بلکه همه آدم های تاریخ و آن هایی که بعد از او خواهند آمد را همین طوری نجات می دهیم ، همین طور که او را با دعایی که از ته قلب کرده بود نجات دادیم.
** نتیجه گیری:
نهایت این که خداوند در کل قرآن، روی اصل مسئله دعا کردن تاکید می کند و راه دعا کردن را ساده و بی تکلف ترین راه ها معرفی می کند.
موفق باشید.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
از کجا میگید قرآن تحریف نشده؟ ‼️
⁉️ سوال: 👇👇👇👇👇
🔰چرا قرآن تحريف نشده؟ قرآن هم ممکنه تحريف شده باشد مثلا وقتي که از خط اوليه به خط هاي بعداز امامان ترجمه مي شده ممکنه تحريف شده باشه يا غيره..
✅ پاسخ: 👇👇👇👇
✅ ادله فراوانی اعم از عقلی و نقلی بر عدم تحریف قرآن وجود دارد.
دلیل عقلی:
دلیل عقلی یک:
الف) طبق ادله فراوان، قرآن کریم، آخرین، کاملترین و پاسخگوترین کتاب آسمانی در آخرین، کاملترین و پاسخگوترین دین آسمانی است.
ب) اگر کتاب و دینی بخواهد، آخرین، کاملترین و پاسخگوترین باشد، باید از هر تحریفی در امان باشد.
ج) پس قرآن کریم باید از هر تحریفی در امان باشد.
دلیل عقلی دو:
الف) قرآن کریم طبق آیه «ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ» (بقره: 2/ 2) و آیات و روایات و ادله دیگر برای هدایت مخلوقات نازل شده است و حجت خداوند بر مردم تا برپایی قیامت است.
ب) چیزی که برای هدایت مخلوقات نازل شده و حجت خداوند بر آنان تا برپایی قیامت است، باید اصیل و واقعی و حقیقی باشد تا بتواند تأثیر خودش را داشته باشد.
ج) پس قرآن حاضر، همان قرآن عصر نزول و واقعی و حقیقی است.
دلیل نقلی:
1ـ آیه «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ» (حجر: 15/ 9) که خداوند در آن فرموده است که ما قرآن را نازل کردیم و خود ما نیز از آن محافظت میکنیم.
به طور حتم، این محافظت، شامل تغییر و تحریف قرآن کریم به لحاظ زیادت و نقصان هم میشود.
2ـ آیه «وَإِنَّهُ لَكِتَابٌ عَزِيزٌ ـ لَا يَأْتِيهِ الْبَاطِلُ مِن بَيْنِ يَدَيْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ تَنزِيلٌ مِّنْ حَكِيمٍ حَمِيدٍ« (فصلت: 41/ 41 ـ 42) که در آن آمده که قرآن کتاب عزیزی است و باطل از هیچ سوی به وی راه ندارد و نازل شده از سوی حکیمی ستوده است.
تحریف یکی از وجوه بطلان قرآن کریم است و طبق این آیه، بطلان و تحریف در قرآن کریم راه ندارد.
3ـ حدیث ثقلین: مقتضای حدیث ثقلین مانند حدیث «قال رسول الله (صلی الله علیه و آله):
ألا أیها الناس، فإنما أنا بشر یوشک ان یأتی رسول ربّی فأجیب و أنا تارک فیکم ثقلین: أولهما کتاب الله فیه الهدی و النور، فخذوا بکتاب الله و استمسکوا به فحث علی کتاب الله و رغب فیه ثم قال: و أهل بیتی، اذکرکم الله فی أهل بیتی، اذکرکم الله فی أهل بیتی، اذکرکم الله فی أهل بیتی» (نیشابوری، مسلم، صحیح مسلم، دار احیاء التراث العربی، بیروت، چاپ اول، 2000 م، کتاب فضائل الصحابة، باب فضائل علی بن ابی طالب، ص 1043، ح 2408)
و حدیث «حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عُمَرَ الْبَغْدَادِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ الْحُسَيْنِ بْنِ حَفْصٍ الْخَثْعَمِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عُبَيْدٍ قَالَ حَدَّثَنَا صَالِحُ بْنُ مُوسَى قَالَ حَدَّثَنَا عَبْدُ الْعَزِيزِ بْنُ رَفِيعٍ عَنْ أَبِي صَالِحٍ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) إِنِّي قَدْ خَلَّفْتُ فِيكُمْ شَيْئَيْنِ لَنْ تَضِلُّوا بَعْدِي أَبَداً مَا أَخَذْتُمْ بِهِمَا وَ عَمِلْتُمْ بِمَا فِيهِمَا كِتَابَ اللَّهِ وَ سُنَّتِي وَ إِنَّهُمَا لَنْ يَفْتَرِقَا حَتَّى يَرِدَا عَلَيَّ الْحَوْضَ.» (صدوق، محمد، كمال الدين و تمام النعمة، ج 1، ص 235، ح 47)
که در آن، پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) قرآن کریم و اهل بیت یا سنت را دو یادگار از خودش برای بشر، معرفی میکند که اگر به آن دو تمسک کنند، گمراه نمیشوند، این است که قرآن کریم تحریف نشده باشد؛ زیرا اگر تحریف شده باشد، دیگر نمیتواند وسیله هدایت و نجات از گمراهی باشد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
📸استوری سردبیر روزنامه «جام جام» در اعتراض به فیلم "بنفشه آفریقایی"
🔹زنی از روی عاطفه همسر سابقش را از آسایشگاه به خانه میاورد و همراه با شوهر فعلی سه نفری در کنار هم زندگی میکنند!!
🔹گاهی به اولی عشق میورزد و گاهی به دومی از بس که این زن عاشق است.
🔹۴۰ سال همهست جلوی پیشرفتشان را گرفته فلان فلان شده ها.
🔹لطفا به همان ژانر خیانت برگردید.
💠 @mobahesegroup
🔴این خبر دیروز بشدت سانسور شد
تجمع بزرگ هزاران نفری #دختران_انقلاب در حمایت و دفاع از حجاب
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکثر فیلمهای جشنواره فجر امسال فاجعه بار هستند ... از توهین به حضرت زهرا (س) با تبدیل بهشت زهرا به بهشت زهر تا زندگی فاطمه معتمد آریا با دو شوهر در یک خانه😳
حمله منتقد هفت به وضعیت انتخاب فیلم های جشنواره فجر : فیلم ها سرشار از روابط آزاد، سکس پنهان، مشروب و تک خوانی زنان است!
ببینید عضو هیئت انتخاب جشنواره چه جوری مالهکشی میکنه 😐
@mobahesegroup
🔴 اهانت رییس فرقه ضاله #دراویش_گنابادی به مقام حضرت فاطمه(س) را فراموش نکردهایم که تأکید داشت مقام«شهادت»را بی ارزش میکنید،شهادت شامل ایشان نمیشود و از کلمه«رحلت»استفاده کنید!
سال۹۲
🔴 بازيگري که گفته دولت گوشت سگ به مردم ميفروشه اون هم با كارت ملي!
🆔 @mobahesegroup 👈 کلیک
⭕️⭕️⭕️
❌ آب و برق #مجانی⁉️
📌 #راز این صحبت امام چه بود؟
🎥 ببینید | #واقعیت ماجرا 👇
📣 به همراه صوت سخنرانی امام خمینی
@mobahesegroup
چه کسی وعده آب و برق مجانی داد؟
عباس امیر انتظام که امروز مُرد ، همونی بود که گفت آب و برق مجانی میشه
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹در روایت آمده است مسئولین را از ثروتمندان انتخاب نکنید.
استاد رحیم پور ازغدی
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی جنجالی امام خمینی ره مبنی بر آب و برق مجانی
🔺پاسخ دقیق به شبههای که ۳ دهه از آن میگذرد.
پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹 @mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا امام خمینی (ره) گفتند آب و برق را مجانی میکنیم؟؟
واقعیت ماجرا چیست؟
پاسخ در فیلم بالا👆
@mobahesegroup 🌹
#تاریخ
💢انقلاب برای #آب و #برق مجانی!
میگویند: #شاه خوب بود، مردم را فریب دادند تا خودشان به حکومت برسند.
چگونه مردم را #فریب دادند؟
سلطنت طلبها #سند می آورند: آیت الله خمینی به مردم #وعده آب و #برق مجانی، مسکن و اتوبوس رایگان داد و مردم طبقه ضعیف و پایین شهر فریب خوردند!
در مجموع وعده های این چنینی را #علت فریب مردم و انقلاب میدانند.
✅اولا #اولین بار این وعده در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۵۷ توسط #سخنگوی_دولت موقت، عباس امیر انتظام با قیدی قابل تأمل اعلام می گردد:" برای کم درآمدها آب و برق مجانی می گردد."
یعنی بعد از پیروزی انقلاب این #شعار مجانی شدن مطرح شد.
خنده دار نیست که اول مردم در ۲۲ بهمن #انقلاب میکنند و بعد تازه فریب شعاری را میخورند که ۱۶ روز بعد در ۸ اسفند داده شده است!!!!!!
✅ثانیا؛ به دروغ میگویند امام، اولین بار در ۱۲ بهمن سال۵۷ در بهشت زهرا(س) این وعده را داد اما با این حال این نیز یک #لطیفه_تاریخیست چون مردم حدود یکسال از ۱۹ دی ۵۶ در خیابان بودند.
✅اما امام اولین بار چه زمانی این حرف را مطرح میکند:
در پیام ۱۴ مادهای نهم اسفند سال ۵۷، قبل از ترک تهران به مقصد قم با توجه به وضعیت حاکم بر کشور و بالا رفتن انتظارات مردم و قول و قرارهای بعضی سران و رهبران انقلاب بعد از اعلام دولت موقت، خطاب به ملت ایران میفرمایند:
«من به دولت راجع به #مجانی کردن آب و برق و بعضی چیزهای دیگر #فعلا برای #طبقات کمبضاعتی که در اثر تبعیضات خانمان برانداز رژیم شاهنشاهی دچار محرومیت شدهاند و با برپایی حکومت اسلامی به امید خدا این محرومیتها برطرف خواهد شد، سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد.»
📚صحیفه امام، ج۶، ص۲۶۲
نخستین بار امام هم پس از پیروزی انقلاب این مساله را مطرح میکنند و در #پیام خود از کلمه (فعلا و طبقات کم بضاعت) استفاده میکنند؛ یعنی این یک وعده عمومی برای همه نبود که امروز اینگونه جلوه میدهند.
✅ در مجموع در دو تاریخ دیگر؛ یعنی ۱۰ و ۱۱ اسفند ۵۷ (بعد از پیروزی انقلاب) در قم مجددا امام به این موضوع میپردازند؛ آدرس جهت مطالعه:
📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۷۳
📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۹۷
✅ از طرف دیگر؛ باوجود اسناد بالا، #فرض میکنیم، امام و انقلابیون چنین وعده ای داده باشند، #سلطنت_طلبانی که مدام میگویند مردم در زمان شاه در رفاه زندگی میکردند و فی المثل گرانی نبود، چقدر پایین شهری و فقیر داشت که حاضر شدند #بخاطر آب، برق، اتوبوس یا مسکن مجانی خون بدهند تا یک نظام سرنگون شود؟
این وعده اگر مورد پذیرش #جامعه آن دوره قرار گرفته است، در نتیجه خودتان ناخواسته اعتراف میکنید که وضعیت زندگی مردم خوب نبوده است.
✅ #پهلوی یک نظام سیاسی قوی بود.
ارتش، ساواک، پشتوانه نفت، دربار و آمریکا پایه ها و بازوان قوی این رژیم بودند، چنین نظامی با این وعده ها #سرنگون نمیشود، عمق فاجعه در جامعه عصر پهلوی فراتر از این ساده انگاری هاست.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
🔮🔮متن شایعه
"مگر امام خمینی در بهشت زهرا نگفتند درباره مجانی شدن آب و برق و اتوبوس؟!
چرا دیگه خبری نشد ؟
چرا تلویزیون آن را سانسور می کند و پخش نمی کند؟!"
🔮🔮پاسخ شایعه
در پاسخ به متن و صوت منتشره از حضرت امام (ره)
که با تقطیع فرمایشات ایشان شبهه "وعده آب و برق مجانی به همه مردم جهت استقرارانقلاب" را ایجاد کرده اند :
1. این سخنرانی در 11 اسفندماه سال 57 در قم ایراد شده و نه در 12 بهمن 57 و در بهشت زهرا!
لذا شبهه وعده دادن در ابتدای ورود جهت ایجاد حکومت کاملا منتفیست .
2. اولین بار که از آب و برق مجانی در ایران سخن گفته شد توسط سخنگوی دولت بازرگان ، عباس امیر انتظام بود !
3. حضرت امام (ره) جهت اصلاح وعده دولت ، سخنرانی می کنند تا مردم انقلاب را صرفا در بهبود معیشت نبینند و آرمانهای انقلاب در آباد کردن دنیا و مخصوصا آخرتشان را بهتر درک نمایند .
4. تاکید ایشان در ارائه این خدمات به اقشار محروم جامعه و نه تمامی اقشار بوده است .
5. در سالهای اول بعد از پیروزی انقلاب، آب و برق تا سطح معینی برای خانوادههای کممصرف و کمدرآمد واقعاً مجانی بود. برخی به خاطر دارند که مصرف آب و برق تا حد معینی رایگان بود.
6. علی رغم روندی که برای تحقق این هدف در نظر گرفته شده بود، متاسفانه تحرکات گروهکها، جنگ تحمیلی، تحریم های اقتصادی، کاهش فروش نفت و مسایلی از این دست مانع از آن شد.
متن فرمایشات و توضیحات بیشتر را اینجا بخوانید :
http://isna.ir/fa/news/92111409768
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وعده امام خمینی در مورد آب و برق مجانی ❗️
این مطلب در سخنرانی بهشت زهرا گفته نشد و گوینده آن هم سخنگوی دولت موقت است! امام در سخنرانی سال ۵۸ در فیضیه، تنها سخن او را اصلاح کردند!
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه بازیگر معروف لبنانی برای دیدار با امام خامنه ای
محمد شمص کمدین لبنانی :
نفس ما به نفس امام خامنه ای بسته است
@mobahesegroup
⚫️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ ⚫️
◼️◾️اجتماع عظیم بانوان فاطمی◾️◼️
🗓 شنبه 20 بهمن ماه 1397 مصادف با روز شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها
🕘 راس ساعت 9 صبح
میدان شهرری به مقصد حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🔶🔸همه می آییم🔸🔶
📣📣 خواهشمندیم اطلاع رسانی شود
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@mobahesegroup
#چهل_سال_پیروزی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: یک حقیقت مهمّی وجود دارد که گاهی از چشم بعضیها پنهان میماند و از کثرت وضوح مخفی میشود. آن حقیقت یک حقیقت درخشانی است و آن، این است که در چالشِ چهلساله بین ایران و آمریکا، طرفی که مغلوب شده آمریکا است، طرفی که پیروز شده جمهوری اسلامی است؛ این حقیقتِ بسیار مهمّی است. ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت فرارسیدن ایام دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، لوح «چهل سال چالش، چهل سال پیروزی ایران» را منتشر میکند.
instagram.com/p/BtZDBAfAJCg
---
@mobahesegroup
🙈 فرح درحال تعظیم و بوسه بر قبر انورسادات دیکتاتور مصر...
"ما #آریایی هستیم برا تنوع عرب هم میپرستیم👆"
👇👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بذل وبخشش های شاه به کشورها از درآمد ملی ایران به عنوان وام بلاعوض.
مثال:یک میلیارد دلاربه ایتالیابرای زیرآب نرفتن شهر ونیز😑!
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #شایعه رایج بعضی ها درباره زمان شاه! : همه چی ارزون بود؟!🤔
🎥 اعتراض #فردين به اوضاع اقتصادى كشور قبل از انقلاب👆
#پهلوی #اقتصاد #گرانی #ناکارآمدی
👉 🌹
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ به #محمدعلی_کلی معروفترین #بوکسور جهان میگه، چرا خانومت #حجاب داره..
ببینید جواب زیباشو 👏👏👏👏👏
#الماس #اختصاصی #جنبش_حیا #قیمتی #ایران #hijab #muslim #Muhammad_Ali
👉 🌹
@mobahesegroup
⁉️ سوال : 👇👇👇
آیا نظر شهید مطهری(ره) این بود که نقش ولی فقیه در کشور اسلامی، نقش یک ایدئولوژیک است نه اینکه در راس دولت قرار گیرد و عملا حکومت کند؟
✅پاسخ: 👇👇👇👇👇
برای درک و دریافت نظر یک اندیشمند درباره یک موضوع خاص، باید کل آثار او را مورد مطالعه قرار داد و در عین حال جغرافیای زمان و مکان را نیز در نظر گرفت که یک نظریه در چه شرایط زمانی و مکانی مطرح شده است.
در کتاب پیرامون انقلاب اسلامی شهید مطهری (ره) نظریهای درباره حکومت اسلامی دارد که باید بر اساس این منطق آن را مورد تحلیل قرار داد. در آن کتاب شهید مطهری به دنبال تبیین این مسئله بود که جمهوری اسلامی به مفهوم حکومت روحانیون نیست و با دموکراسی نیز منافاتی ندارد. در شرایط سالهای اولیه انقلاب اسلامی برخی از دیدگاهها وجود داشت که بر تباین میان حکومت اسلامی و حکومت دموکراتیک تأکید میکردند، در نتیجه شهید مطهری بدنبال رفع ین سؤء تفاهم بودند، و در آنجا دقیقا به این مسئله اشاره دارند:
بنابراین اسلامی بودن این جمهوری به هیچ وجه با حاکمیت ولی فقیه و ... یا بطور کلی با دموکراسی منافات ندارد و هیچگاه اصول دموکراسی ایجاب نمی کند که بر یک جامعه؛ ایدئولوژی و مکتبی، حاکم نباشد [i] .
مسئله ولایت فقیه را هم که مطرح کردید از همین قبیل است ،ولایت فقیه به این معنی نیست که فقیه خود در رأس دولت قرار بگیرد و عملا حکومت کند [ii] .
البته این نظر را هم امام راحل قبل از پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و بیشتر بر نقش نظارتی روحانیون تاکید می کردند [iii]ولی نکته مهم این است که شهید مطهری بر اسلامی بودن حکومت تاکید می کردند ولی اسلامی بودن را ملازم با حکومت روحانیون نمی دیدند و در عین حال آن را مباین با آن، هم نمیدیدند یعنی در صورتی که ماهیت اسلامی حکومت با حضور روحانیون در عرصههای اجرایی قابلیت تحقق پیدا می کرد، با آن مخالفت نمیکردند، بلکه از آن استقبال هم می کردند، همانطور که امام هم از این مسئله در سالهای بعد حمایت کردند .
بنابراین مسئله اصلی برای شهید مطهری، اسلامی بودن حکومت است و اگر این مسئله و هدف با ایفای نقش نظارتی از سوی روحانیون تأمین می شد، نیازی به حضور روحانیون در مشاغل اجرایی نبود ،ولی در صورتی که این هدف؛ حضور روحانیون در مشاغل سیاسی و اجرایی را ضروری می ساخت، شهید مطهری با آن مخالفت نمی کردند، چنانکه خود ایشان اولین عضو منصوب حضرت امام در شورای انقلاب بودند و لذا ایشان در کتاب دیگر خود یعنی درباره جمهوری اسلامی این مسئله را بدین صورت مورد تأکید قرار میدهد که:
...این است که این نهضت در ابتدای کار؛ دست انداخته است روی حساسترین و اساسیترین نقطه ها یعنی همان کاری که در صدر اسلام شد. در دورههای بعد روحانیت فکر می کرد نوعی تقسیم کار میان خودش و مؤمنین برقرار کرده است و آن این است که وظیفه خودش را گذشته از وظایف خاص روحانی؛ تعلیم و آموزش اسلام و تربیت اسلامی، نظارت و کنترل جامعه در حد امر به معروف ونهی از منکر میدانست و میخواست مسلمانان دیگر، طبقات و قشرهای دیگر،این وظیفه را بدرستی انجام دهند،این بود که با انحرافات مبارزه می کرد ولی بیش از این دیگر جلو نمیآمد، ولی امروز نهضت ما دارد از نهضت صدر اسلام پیروی میکند یعنی قبل از هر چیز به سراغ نظام حاکم فاسد میرود و در صدر برنامه نهضت روحانیت ما مسئله حکومت اسلامی مطرح است [iv] .
[i] پیرامون انقلاب اسلامی ، ص 83
[ii] همان، ص 85
[iii] صحیفه نور جلدهای اول و دوم
[iv] درباره جمهوری اسلامی ایران، ص 78
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup