من خیلی از اقسام قرائتهای قرآن را که الان هست، گوش نمیکنم، چون موسیقی بر محتوایش غالب است و صورت موسیقی دارد، نه صورت قرآن. خیلی از چیزهایی که الان وجود دارند، اصلا قابل گوش دادن نیستند و بهتر است -یعنی پیشنهاد میکنم- گوش ندهید. حکم شرعی نمیدهم، پیشنهاد میکنم گوش نکنید. چون در آنها موسیقی اصل است، نه قرآن. این یک حساب خیلی ساده است و حساب فقهی هم نمیخواهد. اگر دیدید موسیقی بر محتوا غلبه دارد، گوش نکنید، برای اینکه باعث گناه میشود.
شهید آوینی
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتی ها هر روز وقیح تر از دیروز
چرا قوه قضائیه نمیزنه توی دهن این جماعت هنجارشکن تا اینقدر گستاخی نکنند؟
سام درخشانی : عبور از خط قرمز ها در جشنواره فیلم فجر رو به فال نیک میگیرم
@mobahesegroup
💠 «شگفتا! شگفتا! به خدا سوگند این واقعیت قلب انسان را میمیراند و دچار غم و اندوه میکند که دشمنان در باطل خود وحدت دارند و شما در حق خود پراکنده و متفرق هستید» نهج البلاغه، خطبهی ۲۷
💠 ۲۱ بهمن، مطابق رسم هر سال، رأس ساعت ۲۱ تا ۲۱:۱۰ هر جای شهر و کشور که هستیم، در خانه یا خیابان، پر شور و کوبنده تر از همیشه بانگ تکبیر سر میدهیم.
yon.ir/6V2o
@mobahesegroup
✅ مهم/ استاد پناهیان/ چگونه روحیۀ انقلابی را ترویج کنیم؟
👈الان مشکل انقلاب ما افکار غربی نیست؛ مشکلش اسلام راحتطلبی است!
________________
1⃣ ریشۀ انقلابیگری «سیاسی» بودن است هر بحث دینی اگر ناقص و ابتر ارائه نشود، به ابعاد سیاسی کشیده میشود،و هر صفت اخلاقی را وقتی توسعه دهیم؛ میشود «سیاسی»، مثلا صدقه و نوعدوستی به استکبارستیزی کشیده میشود.
🔸امام خمینی فرمودند: والله اسلام تمامش سياست است؛ اسلام را بد معرّفى كرده اند
🔸مخاطبان ما اول باید «سیاسی» شوند، بعد انقلابی شوند برای فهم «سیاسی بودن اسلام» باید سراغ «تاریخ اسلام» برویم
روز مبعث روز سیاست است یا اخلاق؟
در بعثت دعوا سر اخلاق نبوده؛ دعوا سرِ قدرت و سیاست بوده
بعثت یعنی «گرفتن قدرت، برای رهاندن مردم از اسارت طاغوتها»
🔸 اولین اقدام پیامبر(ص) بعد از پیمان عقبۀ دوم چه بود؟ ۱۲ رئیس برای ۱۲ ناحیۀ مدینه تعیین کردند
تلاش شده که اسلام، غیرسیاسی معرفی شود ما باید اسلام سیاسی را با تبیین سیاست در متن تاریخ اسلام به مردم معرفی کنیم
2⃣ گاهی باید ریشۀ روحیه انقلابی را تقویت کنیم
پایۀ شخصیتیِ انقلابی بودن، محدود کردن دو گرایش است: «راحتطلبی» و «لذتگراییِ مفرط»
🔸 الان مشکل انقلاب ما افکار غربی نیست؛ مشکلش «اسلام راحتطلبی» است
باید به مردم بگوییم این «تفکر راحتطلبی» شما را نابود میکند!
🔸 بسیجی اگر اهل کوهنوردی[و کار های سخت] نیست و راحتطلب است، انقلابی نیست
امام خمینی(ره) فرمودند: در اسلام از اول دو خط بوده؛ اسلام راحتطلبی و اسلام انقلابی
🔸بالای منبرها فقط به مباحث عقیدتی پرداختهایم؛ باید به مسائل زندگی بپردازیم.
قرآن میگوید:زندگی سخت است!
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ في كَبَد(بلد/۴)
هر کسی باور نکند که زندگی سخت است سختی دین را هم نخواهد پذیرفت!
دین مثل ورزش است که اگر ورزش نکنی دیسک کمر میگیری. میگوید: سختی کوچک را استقبال کن تا سختی بزرگ سراغت نیاید.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان کمتر شنیده شده از امام خمینی:
ما گردنه اول یا دوم را رد کردیم. ..
دزدها سر گردنهها نشتهاند...
من التماس میکنم به مردم ایران، این غرب زدهها را کنار بگذارند! ...
@mobahesegroup
🔴 زکریا الجابر؛ کودک شیعی از اهالی مدینه منوره که توسط یک وهابی سربریده شد.
زکریا الجابر بخاطر صلوات فرستادن مادرش توسط راننده وهابی سربریده شد.
حاج شیخ کاظم عمری از علمای شیعی مدینه منوره بر سر جنازه این کودک شهید مصیبت علی اصغر را خواند.
#لعنت_بر_آل_سعود
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Leading Shia Cleric in Medina Sheikh Amiri giving a short commemorations speech in the funeral of the young boy and reminding the community to be patient just like their leader Imam Hussain (as). He also consoles the father of 6 year old Zakaria and recites the funeral prayer.
روحانیشیعه در مدینه شیخ امیری در ذکر مصیبت پسر شیعی کشته شده روضه علی اصغر میخواند
@mobahesegroup
🌴 ویژه نامه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) 🌴 👇👇👇👇👇
_____________
@mobahesegroup
پرسش :
تنها دستی که پیامبر (صلی الله علیه وآله) آن را بوسید، دست چه کسی بود؟
پاسخ اجمالی:
یکی از ويژگى هاى منحصر به فرد حضرت فاطمه(س) این است که پیامبر(ص) تنها بر دستهاى حضرت زهراء(س) چندين بار و در مواضع گوناگون بوسه زده است. و حدیث بوسه بر دست سعد بن معاذ که آثار کار بر آن بود اما از جنگ تبوک تخلف کرده بود با توجه به ضعف سند و اینکه سعد در آن زمان زنده نبوده، باطل است.
✅پاسخ تفصیلی:
یکی از ويژگى هاى منحصر به فرد حضرت فاطمه(سلام الله علیها) كه هيچ يك از اولياء و اوصياء، حتى امامان و پيشوايان پاك اسلام(صلوات الله عليهم اجمعين) آن را دارا نبودند، آن است كه حضرت رسول بر دستهاى حضرت زهراء بوسه زده است؛ نه يكبار، بلكه چندين بار، نه در يك جا بلكه در جاها و مواضع گوناگون.
هرگاه حضرت زهرا بر رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) وارد مى شد، حضرت دستش را گرفته و مى بوسيد و او را در جايگاه خود مى نشانيد.(1)
روزى حضرت زهرا(عليها السلام) به خدمت حضرت رسول(صلى الله عليه و آله و سلم) رسيد. حضرت از او استقبال كرده دستهايش را بوسيد و بعد به هنگام خداحافظى بار ديگر بر دستهايش بوسه زد و او را بدرقه فرمود. راوى گويد عرض كردم: اى رسول خدا چنين كارى را درباره هيچ کس، از شما نديده ام... پیامبر فرمود: من اين كار را جز به فرمان پروردگارم انجام ندادم.
در اينجا مناسب است به حديثى ساختگى كه در برخى از كتب اهل سنت آمده است اشاره كنیم، در كتاب «الاصابة فى تمييز الصحابه» به نقل از انس روايت شده كه رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) بعد از بازگشت از جنگ تبوك، هنگامى كه سعد بن معاذ انصارى به استقبال پیامبر آمد حضرت به او فرمودند: «اين چيست كه بر دستان تو مى بينم؟» عرض كرد: اين آثار سنگ و ماله كشى است كه براى گذران زندگى و مخارج اهل و عيالم زحمت مى كشم، رسول خدا دست او را بوسيده و فرمود:«اين دستى است كه آتش به آن نخواهد رسيد».(2)
سيوطى در كتاب «اللئالى المصنوعه» در رد این حدیث می گويد: اين حديث باطل است، چرا که سعد بن معاذ بعد از غزوه بنى قريظه به خاطر تيرى كه به او اصابت كرده بود از دنيا رفت و در زمان غزوه تبوك زنده نبوده است.(3)
و نیز ابن اثير در کتاب «اسد الغابه» می گويد: سعد بن معاذ در هيچ يك از غزوات رسول خدا تخلف نكرد، و كسانى كه از غزوات پيامبر تخلف كرده بودند معروف و شناخته شده اند و در بين آنها اسم «سعد» وجود ندارد و به علاوه اینکه كسى كه از جنگ تخلف كند شايسته ملامت و سرزنش است [نه دست بوسی]، حال چگونه حضرت دست او را بوسيده و با او مصافحه كرده است؟!
و اگر گفته شود: آن كسى كه حضرت رسول بر دست او بوسه زده، فرد ديگرى غير از اين سعد بن معاذ بوده است، خواهم گفت: صاحب «الاصابه» نيز به اين احتمال اشاره كرده و آن را ضعيف دانسته و گفته است كه خطيب با اسناد واهى و ابوموسى با اسناد مجعول اين را روايت كرده اند.(4).(5)
پی نوشت:
(1). ملتقی البحرین، مرندی نجفی، ص 24.
(2). الاصابه فى تمييز الصحابه، ج 2، ص 38.
(3). اللئالى المصنوعه، جلال الدین سیوطی، ج2، ص154.
(4). اسد الغابه، ابن اثیر، ج2، ص338.
(5). گردآوری از: فاطمه زهرا (سلام اله علیها) شادمانی دل پیامبر(صلی الله علیه و آله)، احمد رحمانی همدانی، ترجمه: سیّد حسن افتخار زاده، دفتر تحقیقات و انتشارات بدر، قم، 1376هـ ش، چاپ سوّم، ص174-176.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
⁉️پرسش :
آیا فاطمه زهرا(علیها السلام) با فرشتگان هم سخن بود؟
پاسخ اجمالی:
محدثه بودن فاطمه(س) در نزد شیعه از مسلّمات است و در روایات اهل بیت(ع) و زیارات به آن اشاره شده است، همچنین روایاتی در کتب اهل سنت مثل فضائل ابن شاهین و... درباره مقام و منزلت آن حضرت وجود دارد که نشان می دهد آن حضرت محدثه بوده است.
✅پاسخ تفصیلی:
موضوع محدث بودن یک مسئله ى مسلم اسلامى است، زیرا فریقین (شیعه و سنى) در این مطلب هم رأى و هم سخن هستند، و علمای اهل سنت به وجود شخص محدَّث تصریح کرده اند، چنانچه قرطبی می گوید: «محدث کسی است که پندار و گمانش صادق باشد یا به او الهام می شود؛ آن کسی که در دلش به صورت الهام یا مکاشفه از عالم بالا چیزی القا شده باشد و یا اینکه بدون تصمیم قبلی سخن راستی بر زبانش جاری شود و یا بدون آنکه به مقام نبوت رسیده باشد ملائکه با او سخن گویند...این کرامتی است که خدا به هریک از بندگانش که بخواهد، عطا می فرماید.»(1)
همچنین از امامان اهل بیت روایات بسیار نقل شده است که جانشینان پیامبر(صلى الله علیه وآله) همگی محدّث بوده اند به عنوان نمونه امام صادق(علیه السلام) می فرماید:
«ان اوصیاء محمد محدثون»(2)؛ (بدرستى که اوصیاء محمد همگى محدث هستند).
مقصود ما از نقل این روایات، اشاره به این مطلب است که حضرت صدیقه(علیها السلام) با على(علیه السلام) و اولاد معصومین او در این فضیلت شریک است و او نیز محدثه بوده، چنان که امامان دوازده گانه محدث بوده اند.
حضرت صادق(علیه السلام) مى فرماید:
«فاطمه بنت رسول اللَّه(صلى الله علیه وآله) کانت محدثه و لم تکن نبیة، انما سمیت فاطمة محدثة، لان الملائکة کانت تهبط من السماء فتنادیها- کما تنادى مریم بنت عمران-: یا فاطمة «ان اللَّه اصطفاک و طهرک و اصطفاک على نساءالعالمین»، یا فاطمه «اقنتى لربک واسجدى وارکعى مع الراکعین»(3) فتحدثهم و یحدثونها، فقالت لهم ذات لیله: الیست المفضله على نساءالعالمین مریم بنت عمران؟ فقالوا: لا، ان مریم کانت سیده نساء عالمها و ان اللَّه عز و جل جعلک سیده نساء عالمک و عالمها و سیده نساء الاولین و الاخرین».(4)؛ (فاطمه دختر رسول خدا محدثه بود ولی پیامبر نبود. او را از این جهت محدثه نامیده اند که فرشتگان از آسمان بر او نازل مى شدند و با او- همان گونه که با مریم بنت عمران گفتگو داشتند- این چنین سخن مى گفتند: یا فاطمه بدرستى که خداى تعالى تو را پاک و منزه گردانید و از میان تمام زنان عالم تو را برگزید... .
(امام صادق(علیه السلام) چنین ادامه مى دهند): شبى حضرت صدیقه(علیها السلام) به فرشتگانِ هم صحبت خویش فرمود: آیا آن زنی که از جمیع زنان عالم برتر است مریم نیست؟ جواب دادند: نه، زیرا مریم فقط سیده ى زنان عالم در زمان خودش بود، ولى خداى تعالى تو را- هم در زمان مریم، و هم در بین زنان دیگر از اولین و آخرین، سرور بانوان جهان قرار داده است).
در برخى از احادیث تصریح شده است به اینکه: جبرئیل هم صحبت حضرت صدیقه(علیها السلام) بوده است. روایات وارده در این موضوع صریحا حاکى از این است که بعد از رحلت پیامبر اکرم، خداوند متعال براى تسلى خاطر حضرت زهرا(علیها السلام)، فرشتگان را هم صحبت و مانوس او گردانید، و در این مورد حضرت صادق(علیه السلام) مى فرماید:
«... ان فاطمه مکثت بعد رسول اللَّه خمسة و سبعین یوما و قد کان دخلها حزن شدید على ابیها، و کان جبرئیل یاتیها فیحسن عزاها على ابیها، و یطیب نفسها، و یخبرها عن ابیها و مکانه و یخبرها بما یکون بعدها فى ذریتها، و کان علىُّ یکتب ذلک فهذا مصحف فاطمة» (5)؛ (فاطمه بعد از رحلت پیامبر اکرم بیش از 75 روز زنده نماند، و غم جان سوز داغ پدر قلب او را لبریز کرده بود، به این جهت جبرئیل پى در پى به حضورش مى آمد و او را در عزاى پدر تسلیت مى گفت، و تسلى بخش خاطر غمین زهرا بود؛ و گاه از مقام و منزلت پدر بزرگوارش سخن مى گفت، و گاه از حوادثى که بعد از رحلت او بر ذریه اش وارد مى گردید خبر مى داد؛ و امیرالمؤمنین(علیه السلام) نیز آنچه جبرئیل املاء مى کرد همه را به رشته ى تحریر در مى آورد، و مجموعه ى این سخنان است که به مصحف فاطمه موسوم گردید».
ادامه در پست بعدی👇👇👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
ادامه مطلب بالا 👆👆🔰👇👇👇👇👇
روایت دیگرى در کتاب کافى، از امام صادق(علیه السلام) به این شرح نقل شده است: «ان اللَّه تبارک و تعالى لما قبض نبیه دخل على فاطمة من وفاته من الحزن ما لا یعلمه الا اللَّه عز و جل، فارسل الیها ملکا یسلى منها غمها و یحدثها؛ فاخبرت بذلک امیرالمؤمنین فقال لها: اذا احسست بذلک و سمعت الصوت، قولى لى، فاعلمته فجعل یکتب کل ما سمعت حتى اثبت من ذلک مصحفا، قال: ثم قال: اما انه لیس من الحلال والحرام، ولکن فیه علم ما یکون»(6)؛ (هنگامى که خداى تعالى پیامبرش را قبض روح فرمود، از شدت غم هایی که بر قلب زهرا در مصیبت پدرش وارد شد، جز خدا کسى آگاه نبود. به این جهت حق تعالى فرشته اى را مونس زهرا(علیها السلام) قرار داد تا تسلى بخش غم هاى او و هم صحبت او در تنهائى باشد.
فاطمه(علیها السلام) این مطلب را به على(علیه السلام) بازگو نمود؛ و حضرت فرمود هرگاه احساس کردى که فرشته به حضورت آمد، و صداى او را شنیدى مرا خبر کن. از املاء جبرئیل و فرشتگان دیگر که امیرالمؤمنین کاتب آنها بود، مصحف فاطمه فراهم آمد، که على درباره ى آنها فرمود: در این مصحف مسائل شرعى از حلال و حرام مطرح نیست بلکه دانشى است از آنچه که به وقوع خواهد پیوست).
محدثه بودن فاطمه(علیها السلام) در نزد شیعه از مسلمات است، به طورى که در زیارت آن حضرت وارد شده است:
«... السلام علیک ایتها المحدثة العلیمة»(7)؛ (سلام بر تو ای کسی که با فرشتگان هم سخنی و بسیار دانایی).
همچنین روایاتی در کتب اهل سنت درباره مقام و منزلت آن حضرت وجود دارد که نشان می دهد آن حضرت با فرشتگان هم سخن بوده است؛ از جمله ابن شاهین در «فضائل» روایت کرده: «پیامبر(صلى الله علیه وآله) دست علی(علیه السلام) را گرفت و با هم وارد خانۀ فاطمه(علیها السلام) شدند در حالی که فاطمه(علیها السلام) در مصلّای خود مشغول نماز بود و نزد آن حضرت طبقی از غذا بود که از آن بخار برمی خاست...» سپس می نویسد: «... پیامبر(صلى الله علیه وآله) فرمود این غذا از کجاست؟ فاطمه عرضه داشت: این ازجانب خدای متعال است، خداوند به هر کس که بخواهد بی حساب روزی می دهد»(8) رسول خدا(صلى الله علیه وآله) گریان شده و فرمود: «الحمدلله الذی أبی لکما أن یخرجکما من الدنیا حتّی یجریک فی المجری الذی أجری فیه زکریّا و یجریک فیه یا فاطمه بالمثال الذی جرت فیه مریم؛ «کلما دخل علیها زکریا المحراب وجد عندها رزقاً»(الآیة).»(9) (سپاس خدایی را که قبل از آنکه شما را از دنیا ببرد به تو ای علی همان کرامتی را بخشید که به زکریا داد و به تو ای فاطمه کرامت مریم را بخشید (آنگاه حضرت این آیه را تلاوت کرد): هرگاه که زکریا به محراب عبادت مریم وارد می شد غذایی آسمانی در نزد او می یافت).(10) و همانگونه که می دانیم این غذا ها برای مریم از جانب فرشتگانی آورده می شد که با او هم صحبت بودند.
علاوه برآنکه تمام گفتار و کردار حضرت صدیقه(علیها السلام) در طول حیات پر برکتش نمایانگر مقام محدّثه بودن آن حضرت می باشد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
روحانی هر روز بایک حاشیه جدید
رئیسی هرروز یک گره گشایی
@mobahesegroup