۸ آوریل، ۱۳.۲۳.mp3
3.7M
🔉 صوت اختصاصی!
🌪توفان آیتالله #علم_الهدی در خطبههای نمازجمعه مشهد مقدس در اعتراض به ترس و تردیدها در مواجهه با فجایع فضای مجازی
🔺باید وارد #جهاد_تبیین شوید در برابر این فضای باز ولنگار مجازی و اگر نکنید، حکمالله را زیر پا گذاشتهاید و بر خلاف فرمان جهاد واجب عمل کردهاید.
🔺مسئولان در مجلس و دولت! چقدر میخواهید این ور و آن ور کنید تا فضای مجازی را کنترل کنید؟ شورایعالی فضای مجازی چند سال است تشکیل شده امّا آفتابه و لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی! چه میکند این شورای عالی فضای مجازی؟
🔺پهنایباند و دروازه پهناوری که برای دشمن باز شده که دشمن با همه قدرت بیاد در این فضا علیه ملت فعالیت کند...
🔺تا کجا میخواهید دشمن برسهد؟ دشمن باید دیگه چکار کنه تا شما به فکر بیفتید و این فضای مجازی را اصلاح کنید؟ و جلو این جریان ولنگار رسانهای را بگیرید؟
🔹مجلس هم که هر روز یک افسانه سازی میکند؛ یک روز میگویند «صیانت» یک روز میگویند صیانت قبول نیست، «تنظیمگرایی». آخر شما چقدر معطل هستید؟ میخواهید تا کی صبر کنید و دشمن تا کجا برسد؟ مجلس و دولت باید بیایند و با همه قدرت مسئولین بایستند در این مسأله.
🔹دشمن آمده تا حلق ما و همه چیز ما رو از ما گرفته. هی شما امروز و فردا میکنید، چرا انقدر معطل هستید؟ یک روز طرح صیانت رأی آورد، یک روز رأی نیاورد. انشاءالله امیدوارم عزیزان ما در این زمینه عنایت بفرمایید.
🔺با قدرت این وسیله فضای مجازی و ولنگاری رسانهای را پیگیری کنید.
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقاشی شنی شهید اصلانی 🖤
#شهید_اصلانی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
13.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شعرخوانی زیبا به یاد شهدای طلبه ی
حمله تروریستی در حرم مطهر رضوی
فروردین ۱٤۰۱ ه.ش
رمضان ۱٤٤۳ ه.ق
#شهید_اصلانی
#شهید_دارایی
🆔 @masjed_sahb_al_zamani
🌀 شهید دارایی روحانی شیعه، داماد اهل سنت
🔸 نکته قابل توجه در سیره عملی و زندگی شهید بزرگوار حجتالاسلام دارایی، در بحث وحدت اهل سنت و تشیع این است که ایشان داماد اهل سنت بودند.
♨️ بفضل الهی تیر دشمنان وحدت مسلمین، در این خصوص هم به سنگ خورد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 گوشه ای از فعالیتهای مخلصانه شهید دارایی و جهاد او در راستای کمک به محرومین
📌 @ponezs
🌹🌹🌹نکته های تفسیری آیه جزء هفتم🌹🌹🌹
نکتهها:
1- احساسات خود را نسبت به مخالفان كنترل كنیم و از هرگونه بد دهنى و ناسزا بپرهیزیم. «لا تَسُبُّوا».
2- به بازتاب برخوردهاى خود توجّه كنیم. لا تَسُبُّوا ... فَیسُبُّوا اللهَ.
3- با فحش و ناسزا، نمىتوان مردم را از مسیر غلط باز داشت. «لا تَسُبُّوا».
4- ناسزاگویى، عامل بروز دشمنى و كینه و ناسزا شنیدن است. لا تَسُبُّوا ... فَیسُبُّوا ... عَدْواً.
5- دشنام، نشانۀ نداشتن یا منطق است، یا ادب و یا صبر. (مسلمان با پرهیز از ناسزا، باید نشان دهد كه صبر و منطق و ادب دارد.) «لا تَسُبُّوا».
6- هر كارى كه سبب توهین به مقدّسات شود، حرام است. «فَیسُبُّوا اللَه».
7- استفاده از حربۀ دشنام وناسزا، در نهى از منكر و تبلیغات و مناظرات ممنوع است. «لا تَسُبُّوا».
🌹🌹🌹متن بیانیه گام دوم با موضوع مرتبط با آیه جزء هفتم🌹🌹🌹
نماد پُرابّهت و باشکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان و مستکبران جهان و در رأس آنان آمریکای جهانخوار و جنایتکار، روزبهروز برجستهتر شد. در تمام این چهل سال، تسلیمناپذیری و صیانت و پاسداری از انقلاب و عظمت و هیبت الهی آن و گردن برافراشتۀ آن در مقابل دولتهای متکبّر و مستکبر، خصوصیّت شناختهشدۀ ایران و ایرانی بویژه جوانان این مرز و بوم بهشمار میرفته است. قدرتهای انحصارگر جهان که همواره حیات خود را در دستاندازی به استقلال دیگر کشورها و پایمال کردن منافع حیاتی آنها برای مقاصد شوم خود دانستهاند، در برابر ایران اسلامی و انقلابی، اعتراف به ناتوانی کردند. ملّت ایران در فضای حیاتبخش انقلاب توانست نخست دستنشاندۀ آمریکا و عنصر خائن به ملّت را از کشور برانَد و پس از آن هم تا امروز از سلطۀ دوبارۀ قلدران جهانی بر کشور با قدرت و شدّت جلوگیری کند.
🌹🌹🌹جهاد تبیین با موضوع مرتبط با آیه جزء هفتم🌹🌹🌹
تبیین:
1. همانگونه که هر مکتب و ملتی در بیان انزجار خویش شیوههایی دارد؛ اسلام نیز با توجه به مبانی خود برای هدایت انسان، در این مسئله طریق و مسائلی ارائه کرده است. از آنجا که شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر استکبار، مرگ بر صهیونیسم و... که در ظهور انقلاب اسلامی نقش مؤثری ایفاد کردهاند، مورد خدشۀ خنّاسان دین واقع شده است، ضرورت اقتضا میکند تا مبلغین گرامی در تبیین همین شعائر الهی اقدام کنند.
2. تولّی و تبرّی از فروع دین و آموزههای مورد اهتمام اسلام است. دو اصلی که پیامبران الهی در تمام مراحل زندگی بر آن پایبند بوده و در قرآن به کرّات از آن یاد شده است. در قرآن کریم، برائت لفظی با واژههای «لَعَنَ، تعس، قُتِلَ و...» بکار رفته است و لعن در مصادیق مختلفی همچون: کفر، ارتداد، دروغ بستن بر خدا و رسول، تجاوز (ظلم) و عصیان، اطاعت از استبداد، تحریف دین خدا و حقایق آسمانى، عهدشکنی یهود و غیره به کار رفته است که خداوند متعال، ملائکة الهی، انبیاء و مردم، با لعن این افراد از آنان تبرّی جستهاند. لُعِنَ الَّذِینَ كَفَرُوا مِنْ بَنِی إِسْرائِیلَ عَلى لِسانِ داوُدَ وَ عِیسَى ابْنِ مَرْیمَ ذلِكَ بِما عَصَوْا وَ كانُوا یعْتَدُونَ ؛ «از بنىاسرائیل آنان كه كافر شدند، به زبان داود و عیسى بن مریم لعنت شدند. لعنت شدنشان براى این بود كه [نسبت به فرمانهاى خدا و انبیاء] سرپیچى داشتند و همواره [از حدود الهى] تجاوز مىكردند».
3. شعار «مرگ بر آمریکا» سبب شد تا ملت ما بیدار شود و انگشت اتهام به سوی غرب بگیرد و زمینهساز انقلاب اسلامی و کشف لانۀ فساد دول غربی در ایران شود. امام خمینی میفرماید: «ما شعار مرگ بر آمریكا را در عمل جوانان پرشور، قهرمان و مسلمان در تسخیر لانۀ فساد و جاسوسى آمریكا تماشا كردهایم».
4. اگر در پارهاى از روایات وارد شده است كه پیامبر بعضى از بزرگان قریش را لعنت كرده و فرمودند: «اَللَّهُمَّ العَن فُلَاناً وَ فُلَاناً» و یا در قرآن كریم وارد شده كه فرموده است: لَعَنَهُمُ اللَّهُ بِكُفْرِهِمْ یا فرموده: فَقُتِلَ كَیفَ قَدَّرَ و یا فرموده: قُتِلَ الْإِنْسانُ و یا فرموده: أُفٍّ لَكُمْ وَ لِما تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ و امثال این كلمات، ناسزا و توهین نیست؛ بلكه نفرین است. بنابراین، از استعمال لعن، قتل و تعس در قرآن و نهی از سبّ، استفاده میشود که این واژگان متفاوتند و با توجه به آیات متعددی، استعمال لعن و مرگ خواستن، نه تنها مذموم نیست؛ بلکه مورد تأیید قرآن بوده، تنها سبّ مطرود قرآن است.
🌹🌹🌹ادامه جهاد تبیین با موضوع مرتبط با آیه جزء هفتم🌹🌹🌹
7. اگر تاریخ عملکرد کشورهای استعماری در ایران را تورق کنیم، کارنامۀ سیاه آنان، اوراق دفاتر را پر خواهد کرد. تجربۀ انقلاب اسلامی در افشاگریهای
عملکرد استعمار جهانی، به ویژه آمریکا و صهیونیسم، اعم از: حمایت از رژیم پهلوی، استفاده از سفارت برای جاسوسی، جنگ هشت ساله، فشارهای اقتصادی و سیاسی، تحریمهای 40 ساله و نیز بر هم زدن تمام قراردادهای بینالمللی (از جمله برجام)، اسلامهراسی و نیز ایجاد تفرقه در کشورهای اسلامی و ظهور داعش در این سالها و... همگی حاکی از کینهورزی آنان نسبت به ملت مسلمان ایران است. راهپیماییهای سالیانه که در زمانهای متعددی صورت میگیرند، مصداق و ذَكِّرْهُمْ بِأَیامِ اللَّهِ؛ «و ایام الله را به آنها متذكر شو.» است که با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر صیهونیست، تفکر ظلمتگونۀ آنان را در اذهان جامعۀ مسلمین میپروراند.
🌹🌹🌹ادامه جهاد تبیین با موضوع مرتبط با آیه جزء هفتم🌹🌹🌹
5. از جمله شبهاتی که خواسته یا ناخواسته در اذهان جامعۀ مسلمین رسوخ کرده است، این است که آیا آرزوی هدایت برای یک ملت بهتر از آرزوی مرگ نیست؟ میگویند: دعا کردن برای دیگر ملتها، نه تنها برای شخص اثر مثبت دارد؛ بلکه یک نوع تبلیغ عملی برای جذب دیگر ملتها و گرایش آنان به اسلام خواهد بود. حال اگر مرگخواهی و سبّکردن را برای دیگران بخواهیم، نتیجه عکس آن خواهد بود. بنابراین، به جای ایجاد اختلاف و نیز تولید هرگونه اسلامهراسی، به احترام متقابل و دعا کردن به آنان اکتفا شود، دارای اثرات بیشتری خواهد بود. در پاسخ به این شبهه باید گفت: مرگخواهی دشمنان دین از دستورات قرآنی و روایی به شمار میورد. دعا وقتی اثربخش است که زمینههای هدایت فراهم باشد؛ اما اگر در مسیر هدایت نباشند و بر لجاجت خود اصرار داشته باشند و بر محو دین نقشهها میکشند، نه تنها سزاوار لعن؛ بلکه مستحق مرگ خواهی هستند. همان گونه که حضرت نوح پس از ناامیدی از هدایت ظالمین، به جای دعا دست به سوی آسمان بلند کرده، هلاکت قوم کافرین و ظالمین را درخواست میکند و عرضه میدارد: وَ قالَ نُوحٌ رَبِّ لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْكافِرینَ دَیاراً * إِنَّكَ إِنْ تَذَرْهُمْ یضِلُّوا عِبادَكَ وَ لا یلِدُوا إِلاَّ فاجِراً كَفَّاراً؛ «نوح گفت: پروردگارا! روی زمین احدی از كافران را زنده مگذار. * چرا كه اگر آنها را بگذاری بندگانت را گمراه میكنند، و جز نسلی فاجر و كافر به وجود نمیآورند»، آنچه که سبب انزجار خواهد بود، فحاشی و تندروی است که اسلام نیز از آن نهی فرموده است. البته در حق دشمنانی که امید هدایت میرود، باید دعا کرد تا در مسیر هدایت قرار گرفته، به سوی کمال ترقی یابند؛ اما سبّ در همۀ حالات منع شده است، حتی در زمان جنگ. به همین دلیل امیرالمؤمنین در جنگ صفین، زمانی که مشاهد کردند یکی از یاران وی در حال سبّ کردن به معاویه و یاران وی است، فرمودند: «إِنِّی أَكْرَهُ لَكُمْ أَنْ تَكُونُوا سَبَّابِینَ وَ لَكِنَّكُمْ لَوْ وَصَفْتُمْ أَعْمَالَهُمْ وَ ذَكَرْتُمْ حَالَهُمْ كَانَ أَصْوَبَ فِی الْقَوْلِ وَ أَبْلَغَ فِی الْعُذْرِ وَ قُلْتُمْ مَكَانَ سَبِّكُمْ إِیاهُمْ اللَّهُمَّ احْقِنْ دِمَاءَنَا وَ دِمَاءَهُمْ وَ أَصْلِحْ ذَاتَ بَینِنَا وَ بَینِهِمْ وَ اهْدِهِمْ مِنْ ضَلَالَتِهِمْ حَتَّى یعْرِفَ الْحَقَّ مَنْ جَهِلَهُ وَ یرْعَوِی عَنِ الْغَیِّ وَ الْعُدْوَانِ مَنْ لَهِجَ بِهِ؛ دوست ندارم كه شما دشنام دهنده باشید؛ ولى اگر در گفتارتان كردار آنان را وصف كنید و حالشان را بیان نمایید، به گفتار صواب نزدیكتر، و در مرتبة عذر رساتر است. بهتر است به جاى دشنام بگویید: خداوندا! ما و اینان را از ریخته شدن خونمان حفظ فرما و میان ما و آنها را اصلاح کن و آنان را از گمراهی به هدایت رهنمون باش تا کسانى که جاهلند، حق را بشناسند و آنها که گمراهند و بر دشمنى با حق اصرار میورزند، از آن دست بردارند و (به راه راست) بازگردند.» بنابراین شعار مرگ بر آمریکا برخواسته از متون دینی و فقط جنبه سیاسی ندارد.
6. گاهی اینگونه مطرح میکنند که اگر کسانی که در اسرائیل و آمریکا به دنیا میآیند و یا ملت آنها ببینند که کشوری برایشان آرزوی مرگ میکنند، چه حالتی به آنها دست میدهد؟ آیا بهتر نیست با بیانیه به سازمانها یا دولتها تنفر خود را ابراز کنیم؟پاسخ روشن است: اینجا مغلطه در تفاوت گذاشتن بین ملت و دولت یک کشور است. شعار مرگ بر آمریکا، برخاسته از متن دین، مختص به دولتمردانی است که در مقام سیتزهجویی، هتک و حذف اسلام و ایران و ملتهای مبارز علیه ظلم و استکبار هستند، در حالی که مردم آن کشور نسبت به عملکرد و حاکمان خود بیزاری میجویند و راهپیماییهای یک ملت علیه حاکمان ظلم، شاهدی از این امر است. امام خمینی میفرماید: «این ملتى كه الآن دارند فریاد مىزنند: مرگ بر آمریكا! مقصودشان كارتر است. ملت آمریكا كه به ما كارى نكرده. ملت آمریكا اگر بفهمد مطلب را، به حسب وجدان انسانىاش، با ما موافق است.» در جامعهای که رسانههای اینترنتی و شبکههای ماهوارهای با هزینههای زیاد و با ساخت فیلمهای هدفدار جنایتهای حاکمان کشور خود را کتمان کرده، حقایق را بر ملت خود پنهان میدارند، شعار مرگ بر آمریکا برای بیداری آن ملت از ظلمهای حاکمان خود است.