🌀 برخی از جلوههای عمق دینداری مردم پس از انقلاب
🖋 سید یونس فاطمی
🔢 بخش نخست
🔸 تمام چالشها، رفتارها و کنشگری فردی و اجتماعی ریز و درشت امروز ما متأثر از #انقلاب_اسلامی است.
دنیا بعد از همه آن شور و جنبش و تک انقلابِ آگاهانهی متشکل از همه صنوف مردم، مسیرش دگرگون و سیاستهایش تغییر کرد حتی بلوک شرق را در مبارزه با ایران، با بلوک غرب متحد ساخت.
🔹 بیشک دین و مناسک مذهبی هم در سطح بالایی تحتالشعاع قرار گرفت؛ چنانچه ریشه این انقلاب هم دینی بود.
سیاستهای دینزدایی طاغوت، هدایتهای اسلامشناس بزرگ خمینی کبیر و دیگر زمینههای انقلاب، جرقههای یک حرکت تمدنی را زد تا مردم برای آرمانها و ارزشهای دینی قیام کنند.
❓حال، چهل و اندی سال گذشته است و میخواهیم بدانیم چه شد؟
آیا دین در متن زندگیها ظهور و بروز پیدا کرد؟
آیا با گذشت زمان و تغییر زمانه و آمدن نسل جدید، مردم پایبند به انقلاب دینی هستند؟ یا اینکه دینداری مردم کاهش پیدا کرده است؟!
✅ بد نیست برخی مؤلفههای آماری که نمودی از دینداری مردم هستند را بررسی کنیم؛
به عنوان نمونه:
1️⃣ زیارت
آمارهای سال ۹۶ نشان میدهند که سالانه ۳٠ میلیون نفر زائر حرم مطهر امام رضا(ع)، ۲٠ میلیون نفر زائر مسجد مقدس جمکران یا ۱٠ میلیون نفر زیارتکننده حضرت معصومه سلام الله علیها هستند و در مجموع ۴۵ میلیون زائر به بقاع متبرکه و اماکن مذهبی داشتهایم.
از این زیارتها و حضور جمعی مؤمنانه نباید ساده عبور کرد. دینداری مردم و زیست معنویمان بسته به آن است.
🔻 حاتم قادری (مبلّغ بیدینی) در سمینار «ایران و تجربه مدرنیته» میگوید: «ما دچار پارادوکس هستیم. از سویی میخواهیم عناصر دینی را حفظ کنیم و از سوی دیگر میخواهیم مدرن شویم. نمیشود که به دنبال مدرنیته باشیم و در عین حال فقط در یک روز سه میلیون نفر از مردم کشورمان به امامزادهها و جمکران بروند!»
روشن است که زیارت یکی از مظاهر دینداری و عمق اعتقادی جامعه ماست.
2️⃣ پرداخت زکات
حتما داستان ثعلبه انصاری فقیر را که بواسطهی دعای پیامبر صلوات الله علیه ثروتمند شد را شنیدهاید. از پرداخت حقوق واجب و زکات مال به مأموران پیامبر امتناع کرد و فوراً آیه نازل شد:
«بعضی از آنان با خداوند پيمان بستند، اگر خدا از كرم خود به ما مالی عنايت كند، حتماً #زکات داده، از نيكوكاران خواهيم شد، ولی همين كه از لطف خويش به ايشان عطا كرد، بخل ورزيدند و از دين خارج شدند. برای اين پيمانشكنی و دروغگويی، نفاق در دل آنان تا روز قيامت جايگزين شد» (توبه/۷۵-۷۷)
ثعلبه أقلاً با امتناع از پرداخت زکات، دینداریاش را خیلی کاهش داد. این یعنی در مقابل هرچه پرداختهای واجب مالی زیاد شوند ایمان در جامعه بیشتر میشود.
نمونهای از آمار پرداخت زکات:
❇️ در سال ۹۹ با وجود شرایط کرونا و اوضاع بد اقتصادی، پرداخت زکات نسبت به سال قبل، بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشت و به ۱۳۰۰ میلیارد تومان رسید! (تازه این فقط آمار رسمی پرداخت زکات است.)
❇️ پرداخت بیش از ۳٠٠ میلیارد تومان زکات فطره در سال ۹۵
3️⃣ گسترش وسیع فرهنگ انفاق و نیکوکاری
❇️ کمک ۲٠٠٠ میلیارد تومانی مردم به مجالس محرم
❇️ حضور پرشور مردمی در جشن عاطفهها و جمع آوری ۴۶ میلیارد و ۶٠٠ میلیون تومان در شهریور سال ۱۳۹۸ و افزایش ۴۱ درصدی آن نسبت به سال قبل
❇️ ثبت بیش از ۶۸٠٠ موقوفه علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در سطح کشور و رشد ۱٠ برابری وقف و سهم ۲۵ درصدیِ وقف در حوزه درمان
❇️ حضور ۶٠ هزار مهندس جهادگر برای سازندگی مناطق سیل زده در سال ۱۳۹۸
❇️ و از رسیدنِ ۴٠ گروه #جهادی در سال ۷۹ به ۱۲ هزار گروه جهادی درسال ۹۸ یا انتظار ۲۲٠٠ گروه جهادی در صف خدمترسانی به سیلزدگان، همه نشان میدهند که مردم متدینتر از قبل هستند و بیشتر از قبل شاهد دینداری مردم هستیم.
📌 ادامه دارد...
دانلود با ذکر صلوات
4_5951962255707866560.mp3
4.12M
بیانات فوقالعاده #استاد_فیاض_بخش در آستانه ورود به ماه رجب، اعمال و مراقبات
حتما گوش بدید و منتشر کنید
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
#خبر
🏴 إنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
آیتالله العظمی صافی گلپایگانی به ملکوت اعلی پیوست
■ مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی پس از حدود یک قرن عمر با برکت دار فانی را وداع گفتند.
■ روح بلند مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ساعاتی قبل به ملکوت اعلی پیوست.
■معظم له چند روز قبل جهت معاینات پزشکی به بیمارستان آیت الله گلپایگانی قم مراجعه کرده بودند.
■ این مرجع عالیقدر سال ها به تدریس و تحقیق در حوزه مقدسه قم اشتغال داشتند و تربیت صدها محقق و تالیف دهها اثر فاخر علمی از برکات ایشان است.
■ عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم امام خمینی، از جمله فعالیت های سیاسی حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بوده است.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
بسم الله
🔵وقتی آیة الله صافی گلپایگانی به خود اجازه نمیداد از نهج البلاغه بنویسد....
ایشان در مقدمه کتاب الاهیات در نهج البلاغة درباره اینکه وقتی از او خواستند درباره نهج البلاغه مقاله ای بنویسد، چه حالی پیدا کرد نوشته اند:
حقیر با توجه به عجز و قصوری که دارم جسارت ورود در این امر بزرگ را نداشتم و واقعا دور از ادب می دیدم که در این میدان وسیع و بی کرانه ای که تهمتنان و پهلوانان، توانایی عرض وجود ندارند ضعیفی چون من قدم گذارد.
نهج البلاغه را با آن الفاظ وکلمات اعجاز آمیز و مطالب و مضامین بلند، و حقایق متعالی در رشته های مختلف علمی و دینی، و عمیق ترین مباحث فلسفی و الهی، برنامه ها، و هدایتهای بی نظیر اجتماعی، سیاسی، حکومتی، اخلاقی، صلح و جنگ که پس از کلام خدا و گفتار رسول خدا- صلی الله علیه و آله- مافوق گفتار تمام فلاسفه، و هر گوینده ای است در عرش اعلی می دیدم و خود را در خاک مسکنت و فقر علمی و نیازمندی، پس به جای اینکه قدمی برای قبول این دعوت به پیش گذارم هزاران فرسنگ عقب مینشینم؛
من کجا و هوس پرواز به آسمان بلند اندیشههای تابناک علی- علیه السلام- کجا؟!
من کجا و ارتباط با کتابی که هر چه توسن اندیشه ی محققان و متفکران تندتر می رود کرانه آن دورتر به نظر می رسد و بر وسعت آن افزوده می شود!
این چه کتابی است که حقایق و معانی متعالیش تمام نمی شود، و هر چه بگویند و بنویسند باز هم پیرامون آن ناگفته ها بسیار، و هر دوره و هر عصر بگونهای دیگر جلوه دارد، و خردمندان روشن ضمیر، و دانشمندان زحمت کشیده را به مبانی و حقایق دیگر جلب می کند.
الله اکبر از غیب وجود علی که منبع این حقایق، و درکهای متعالی است! الله اکبر از زبان گویا و بیان رسا و شیوایش که این حقایق نامتناهی را در قالب الفاظ و کلمات و حروف متناهی به گوش بشریت خواند و رمز: «انی اعلم ما لا تعلمون» را آشکار و معنی: «ثم اورثنا الکتاب الذین اصطفینا من عبادنا» و مصداق: «و من عنده علم الکتاب» [3] را نشان داد.
نه فقط ضعیفانی چون مرا یارایی نزدیک شدن به قله شامخ مقاصد علی نیست بلکه دانشمندان و متفکران بزرگ که سالها در این وادی، اسب تلاش و کوشش و طلب رانده و شب و روزشان را با نهج البلاغه گذرانده و به تفکر و تامل پرداخته اند، عجز خود را از وصول به آن بیشتر درک کرده اند.
پس چه باید کرد و چه باید گفت و نوشت؟ آیا نباید قلم به دست گرفت و زبان باز کرد و سخنی گفت، چون مقال و کلامی در خور این موقف متعالی نداریم؟ یا باید گفت و نوشت، و در زمره و گروه خریداران یوسف نشست، که سزاوار است هر کس به گمان خود قطره ای از این اقیانوس بیکران بردارد یا دانه ای از این خرمن بیحد و حصر برگیرد و آن را در معرض نظر دیگران قرار دهد که از آن استفاده کنند و بهره مند شوند و یا آن را بررسی نمایند.
بالاخره آنان که در نهج البلاغه مطالعه و مراجعه دارند آشنایی و ارتباطی با این کتاب کریم عظیم پیدا کرده اند که دیگران ندارند آیا بهتر نیست که همین آشنایی و ارتباطی را که در حد معرفت و سرمایه علمی خودشان حاصل کرده اند در اختیار دیگران بگذارند تا آنان نیز معلومات و تحقیقات خود را بر آن بیفزایند و به طور جمعی و با همکاری یکدیگر به سوی مقاصد نهج البلاغه سفر نمایند؟ یقینا این بهتر است.
بنابراین، این ناچیز نیز به خود جرات داد و از خداوند تعالی استخاره نمود و از موقع رفیع ولایت حضرت مولی- علیه السلام- ضمن عرض معذرتهای شایان، استجازه کرد که موروار، ران ملخی را به درگاه چاکران آن سلیمان ملک ولایت هدیه نماید و: «ان الهدایا علیمقدار مهدیها».
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
آیتالله العظمی صافی: خداوند #پهلوی_جانی را هلاک کرد؛ امّا امتحان تمام نشده است
https://eitaa.com/m_moballegh
🔻🔻🔻
هشدار مرحوم آیتالله العظمی #صافی_گلپایگانی به مردم و مسئولین
🔸اي ملت ايران، اي مسئولين، اي کساني که اين برنامهها را تنظيم میکنيد و به مردم القاء میکنيد، با اين نعمت بزرگي که خداوند به شما داده است چه میکنيد؟ ملتفت باشيد قدر اين نعمت را بدانيد و به معصيت خداوند متعال آلوده نکنيد.
🔹من اول انقلاب در مجلس خبرگان اول، اين آيه را خواندم:
﴿وَلَقَدْ أَهْلَكْنَا الْقُرُونَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَمَّا ظَلَمُوا وَجَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ وَمَا كَانُوا لِيُؤْمِنُوا كَذَلِكَ نَجْزِي الْقَوْمَ الْمُجْرِمِينَ * ثُمَّ جَعَلْنَاكُمْ خَلَائِفَ فِي الْأَرْضِ مِنْ بَعْدِهِمْ لِنَنْظُرَ كَيفَ تَعْمَلُونَ﴾.
✅اين آيه مثل اين است که الآن براي ما نازل شده است. خداوند ميفرمايد: ما آنهایي که پيش از شما بودند، آن #پهلوي_جاني، آنها که میخواستند اسلام را از بين ببرند (که شايد الآن هم #بيشتر_مردم_نمیدانند آنها چه نقشههایي داشتند و چه برنامههایي بود)، خداوند ميفرمايد ما آنها را هلاک کرديم، ما طوائف و #طاغوتهاي بسياري را که پيش از شما بودند هلاک کرديم، وقتي ظلم کردند، وقتي تجاوز به احکام خدا کردند، بعد ميفرمايد: ﴿جَعَلْنَاكُمْ خَلَائِفَ فِي الْأَرْضِ﴾، خيال نکنيد اين #امتحان تمام شد و مسئله گذشت و شما پيروز شديد و هر کاري میخواهيد انجام دهيد.
🔹الآن وقت امتحان است ما شما را جانشين آنها قرار داديم، کار را دست شما داديم لِنَنْظُرَ كَيفَ تَعْمَلُونَ برای اینکه ببينيم شما چه میکنيد؟
🔸 امروز همه چيز بايد #اسلامی باشد، رنگ قرآن داشته باشد. امروز وظيفۀ شما امربهمعروف و نهيازمنکر است، نبايد اين وظيفه منحصر در سپاه و بسيج باشد، هرکسی در هر جا خلاف شرعي میبيند منکري میبيند بايد #انکار کند، در روايت است که:
«وَمِنْهُمْ تَارِكٌ لإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَقَلْبِهِ وَيَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الأَحْيَاءِ».
کسي زندگي و حيات دارد که با منکرات و معاصي مخالفت کند، دشمنان خدا را دشمن و دوستان خدا را دوست بدارد در مورد #امر_به_معروف و #نهي_از_منکر اميرالمؤمنين(ع) ميفرمايد:
«وَمَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَالْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللهِ عِنْدَ الأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّهْيِ عَنْ الْمُنْكَرِ إِلا كَنَفْثَةٍ فِي بَحْرٍ لُجِّيٍّ»
يعني احکام دين همه به امربهمعروف و نهيازمنکر وابسته است.
https://www.saafi.com/book/5497
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✅جهاد تبیین(۱)
👇🌹شجاعت در فهم یک مطلب
[سوره الأحزاب (33): آيه 39]
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ يَخْشَوْنَهُ وَ لا يَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ وَ كَفى بِاللَّهِ حَسِيباً (39)
كسانى كه پيامهاى الهى را ابلاغ مىكنند و از خدا مىترسند، و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند، و خداوند براى حسابرسى كافى است.
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۸۸/۰۷/۰۲
ما نه فقط در عمل احتیاج به شجاعت داریم، در فهم هم احتیاج به شجاعت داریم. در فهم فقیهانه، احتیاج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود، حتی در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد. درک روشن از کُبریات و صُغریات؛ گاهی انسان کُبریات را درست میفهمد، در صُغریات اشتباه میکند. این درک صحیح از مبانی دین و از موضوعات دینی و از موضوعات خارجىِ منطبق با آن مفاهیم کلی و عمومی یعنی کُبریات و صُغریات احتیاج دارد به اینکه ما شجاعت داشته باشیم، ترس نداشته باشیم؛ والّا ترس از مالمان، ترس از جانمان، ترس از آبرویمان، انفعال در مقابل دشمن، ترس از جوّ، ترس از فضا؛ اگر این حرف را بزنیم، علیه ما خواهند بود؛ اگر این حرف را بزنیم، فلان لکه را به ما خواهند چسباند؛ این ترسها فهم انسان را هم مختل میکند. گاهی انسان به خاطر این ترسها، به خاطر این ملاحظات، صورتِ مسئله را درست نمیفهمد؛ نمیتواند مسئله را درست درک بکند و حل بکند؛ موجب اشتباه خواهد شد. لذا «و لا یخشون احدا الّا الله» خیلی مهم است؛ در این آیهی شریفهی «الّذین یبلّغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الّا الله و کفی بالله حسیبا»؛ معلوم میشود شرط بلاغ و ابلاغ و تبلیغ، همین عدم خشیت است که: «و لا یخشون احدا الّا الله».
✍️#رجبعلی_بازیاد
#جهاد_تبیین #گام_دوم_انقلاب_اسلامی #جمهوری_اسلامی_ایران
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
#تبیین_اساس_کار_ما_است
💠لتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَكْتُمُونَهُ
💠تببین کنید و کتمان نکنید! {آلعمران | ۱۸۷}
«شما جوانان عزیز و دانشجویان عزیز که به معنای واقعی کلمه میوهی دل ملّت و امید آیندهی این کشورید، به مسئلهی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها، «حرکت تبیین» خنثیکنندهی این توطئهی دشمن و این حرکت دشمن است. هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.»
مقام معظم رهبری"مدظلهالعالی" ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
#جهاد_تبیین #گام_دوم_انقلاب_اسلامی #جمهوری_اسلامی_ایران
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔰 جهاد تبیین و دفاع مقدس؛ شباهت ها و تفاوت ها
📝فرهاد مهدوی
💠 با اندکی تأمل متوجه می شویم که نبرد رسانهای دشمن علیه نظام اسلامی ایران در بالاترین حد ممکن است و شدت آن روزبهروز هم بیشتر میشود. امروز نیاز است که از الگوی دفاع مقدس برای جهاد تبیین که تصریح مقام معظم رهبری است استفاده کنیم. اما شرایط جهاد تبیین با دفاع مقدس افتراقات و اشتراکاتی دارد که فهم آن به جهاد تبیین کمک می کند:
⛔️ تفاوت ها:
1️⃣ - در دفاع مقدس حمله نظامی صورت گرفت ولی الان دشمن تغییر مسیر داده و به جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ سایبری روی آورده است.
2️⃣ - دفاع مقدس نیازمند مهاجرت برای شرکت در جبهه بود ولی جهاد تبیین در هر شرایط و موقعیتی امکانپذیر است.
3️⃣ - در دفاع مقدس همه توان دولتی و حاکمیتی بسیج شد ولی امروز با سکوت و انفعال و عدم اطلاعرسانی از خدمات انقلاب، فرصت برای اثرگذاری شبهات اعتقادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر میکنند.
4️⃣ - فشارها و مشکلات موجود در دفاع مقدس موجب وحدت مردم در برابر دشمن می شد ولی مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی ها شرایط را برای جهاد تبیین سخت کرده است.
✅ شباهت ها:
1️⃣ - دفاع مقدس به فرمان جهاد رهبر امت و عزم ملت پیش رفت و امروز هم این دو مولفه باید در کنار هم باشند.
2️⃣ - از سویی بیشترین سهم از دفاع مقدس بر گرده جوانان انقلابی و جهادی بود و امروز هم در جهاد تبیین به عزم و اراده این جوانان برای روشنگری و تبیین نیاز داریم.
#جهاد_تبیین #گام_دوم_انقلاب_اسلامی #جمهوری_اسلامی_ایران
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✳️ انقلاب خمینی(ره)
🔻مقام معظم رهبری :
🔶 «این انقلاب، بدون نام خمینی (ره) در هیچ جای جهان، شناخته شده نیست.»
🔷 «روز دوازدهم به یک معنا، روز شروع قدرت اسلام است. اگرچه در دوازدهم بهمنِ سال ۵۷، هنوز ظاهراً نظام طاغوت سرِ کار بود؛ اما در واقع نبود. در واقع با ورود امام بزرگوار، این نظام پوسیدهی فاسد و اصل نظام پادشاهی - که یک رژیم ارتجاعی و غلط و غیر انسانی و غیر قابل قبول بود - پوچ و نابود و دود شد و از بین رفت. تلاش بیهودهای میکردند بلکه بتوانند آن را نجات بخشند و تا چند روز ادامه دهند، که نمیشد و نشد.
🔘 ورود قدرتمندانهی امام بزرگوار، همه چیز را معنا کرد. در واقع «فاذا دخلتموه فانّکم غالبون» (مائده،23). با ورود امام همان مطلبی که خدای متعال به اصحاب موسی فرمود، در مورد اصحاب امام بزرگوار ما تحقّق پیدا کرد. وقتی وارد شد، خدای متعال غلبه را ثبت کرد و تمام شد. روز مهمّی است. شاید بشود گفت از همین روز دوازدهم هم، توطئهی دشمن شروع شده است.»
📚 بیانات در خطبه نماز جمعه ۱۲. ۱۱. ۱۳۷۵
🖼 ۱۲ بهمن ماه، سالروز ورود امام خمینی (ره) به ایران گرامی باد.
#گرافیک_ثابت
#دهه_فجر
#امام_خمینی
https://btid.org/fa/photogallery/198615
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فتوتیتر | گزیده بیانات مقام معظم رهبری درباره انقلاب اسلامی و دهه فجر
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | حرکتِ جامعه ایران به سوی الگوی فاطمی بعد از پیروزی انقلاب
🔺 گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۰/۱۱/۳
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
⭕️ شش پرسش بینادین درباره انقلاب کبیر اسلامی ایران
🔸و پاسخ آنها از زبان رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّه العالی)
🔹 برای فهم ابعاد «انقلاب کبیر اسلامی» که بزرگترین تحول و تغییر قدرت در طول تاریخ ما بود، «نگاههای جزئی، نگاه به حوادث میانهی راه و نگاه به افتوخیزها، خیلی گویا نیست؛ باید نگاه کلان و فراگیر به انقلاب اسلامی در سطح افکار عمومی زنده بشود و به آن توجه پیدا بشود.» ۱۳۸۷/۰۲/۱۱
🔺 این تصویر نمایهای از پاسخهای حضرت آیتالله العظمی خامنهای به شش پرسش بینادین درباره #انقلاب_اسلامی ایران است که برگرفته از بیانات معظّمله تدوین شده است.
🔻 پیوند تصویر با کیفیت:
🌐 b2n.ir/r09286
🔻 تفصیل محتوای پوستر در پیوند زیر:
🌐 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=25277
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
📸 عکس نوشت | جشن ملی ۱۴۰۰
🔻مقام معظم رهبری: «تا بسیج در این کشور هست، تا این روحیهی صدق و صفا و خدمت بیمزد و منت در میان مردم ما بخصوص جوانان ما وجود دارد، دشمن هیچگونه لطمهای به این انقلاب و به این نظام و به این کشور نمی تواند وارد کند.» ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
🔗 مشاهده تصاویر بیشتر👇
https://basirat.ir/fa/news/335837
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
مقاله ماهنامه مبلغان نکاتی درباره حضرت امّ کلثوم.pdf
390.7K
پس از عاشورا که بانوان به اسارت کوفه و شام رفتند،خطبه آن حضرت در کوفه و مجلس ابن زیاد،اشعار آن حضرت در قادسیه و قنسرین ،اثر دعای آن حضرت در سیبور و بعلبک ،کلمات آن جناب با شمر هنگام ورود به دروازه شام، مرثیه های حضرتش در اربعین و مراجعت به مدینه، دلالت بر عظمت و شجاعت و صبر آن مخدره دارد.
در این مقاله به دو موضوع ذیل پرداخته شده است (ماهنامه مبلغان ش 224)
الف) ولادت حضرت امّکلثوم سلام الله علیها در هاله تقیه
ب) شبهه ازدواج حضرت امّ کلثوم سلام الله علیها در با عمر
دانلود با ذکر صلوات
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔔 ثبتنام مراسم معنوی رجبیه اعتکاف آغاز شد
⏱ تاریخ ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف که از ۵ بهمن آغاز شده است تا ۲۰ بهمنماه توسط ستاد مرکزی اعتکاف ادامه دارد.
◻️این مراسم با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
جزئیات بیشتر: hawzahnews.com/xbyKh
@HawzahNews | حوزهنیوز
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند. قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
✅ #جهاد_تبیین(۲)
👈وقتی جهاد تبیین انجام میدهید یک جبهه ی دشمن در مقابل شما صف آرایی می کند
✅[سوره المائدة (5): آيه 67]
يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ وَ اللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ (67)
اى پيامبر! آنچه را از سوى پروردگارت به تو نازل شده است (در مورد ولايت و جانشينى حضرت على) اعلام كن و اگر چنين نكنى، رسالت الهى را نرساندهاى و (بدان كه) خداوند تو را از (شرّ) مردم (و كسانى كه تحمّل شنيدن اين پيام مهم را ندارند) حفظ مىكند. همانا خداوند گروه كافران را هدايت نمىكند.
🌟✨امام خامنه ای در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
آیهی شریفهی «بَلِّغ ما اُنزِلَ اِلَیکَ مِن رَّبِّکَ وَ اِن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَهُ وَ اللهُ یَعصِمُکَ مِنَ النّاس» که [میفرماید] خدا تو را حفظ میکند، نگران نباش، دغدغه نداشته باش از دشمن، پیدا است که در مقابل تبلیغ پیغمبر، صف دشمنان است، جبههی دشمنان است. برادران عزیز، خواهران عزیز! معنای این چیست؟ معنایش این است که شما آنوقتی که تبلیغ میکنید، تبلیغ اساسی میکنید، تبلیغ اسلامی میکنید، در مقابل این تبلیغ شما یک جبههی دشمنی صفآرایی میکند؛ این را باید بدانید
✍️#رجبعلی_بازیاد
#جهاد_تبیین
#دهه_فجر
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🔴 #عظمت_ماه_رجب
💐فرارسیدن ماه بندگی و معنویت و عرفان، رجب المرجب را اهل معنا و معنویت تبریک میگویم. امیدوارم خداوند همه ما را از «رجبیون» قرار دهد.
💐در آن حدیث بینظیری که از پیامبر اکرم(ص) در فضیلت ماه رجب نقل شده، چنین آمده است که در ماه رجب هر شب تا صبح فرشتهای از فرشتگان الهی در عالم معنا چنین ندا میدهد:
طُوبَى لِلذَّاكِرِينَ طُوبَى لِلطَّائِعِينَ وَ يَقُولُ اللَّهُ تَعَالَى أَنَا جَلِيسُ مَنْ جَالَسَنِي وَ مُطِيعُ مَنْ أَطَاعَنِي وَ غَافِرُ مَنِ اسْتَغْفَرَنِي الشَّهْرُ شَهْرِي وَ الْعَبْدُ عَبْدِي وَ الرَّحْمَةُ رَحْمَتِي فَمَنْ دَعَانِي فِي هَذَا الشَّهْرِ أَجَبْتُهُ وَ مَنْ سَأَلَنِي أَعْطَيْتُهُ وَ مَنِ اسْتَهْدَانِي هَدَيْتُهُ وَ جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَيْنِي وَ بَيْنَ عِبَادِي فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَيَّ.»
خوشا به حال ذاکران! خوشا به حال اهل طاعت! همانا خداوند متعال میفرماید:
«من همنشین کسیام که با من همنشینی کند، و مطیع کسیام که از من اطاعت نماید، و آمرزنده کسیام که از من آمرزش بطلبد. این ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من است؛ پس هر کس در این ماه، من را بخواند، او را اجابت میکنم و هر کس از من درخواستی داشته باشد، به او عطا میکنم و هر کس از من هدایت بخواهد، او را هدایت مینمایم. من این ماه را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار دادم که هر کس به این ریسمان چنگ بزند، به من وصل شده است»
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🍃🌹#لیلة_الرَّغائب ( شب آرزوها )🌹🍃
♦️از جمله شبهای بزرگ و با عظمت ماه رجب شب جمعه اول این ماه است.معروف به لیلة الرغائب، اعمال مخصوصی در این شب ذکر شده که به واسطه آن اعمال برکات و پاداش فراوان بر انسان سرازیر میشود. رغائب جمع رغیبه است به معنی «امرٌ مرغوب فیه عکاء کثیر» یعنی شبی که در آن عطاها و مواهب فراوان بدست می آید در حدیث است شب جمعه اول این ماه احیاء و بیداری و نیایش فضیلت ویژه دارد و موجب دستیابی به عطایای ارزشمند حضرت پروردگار است.
♦️در حدیث است که رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: ملائکه این شب را به این نام نهادند و محدثان در کتابهای دعا نمازی با کیفیت مخصوصی در این شب ذکر کرده اند که پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: هر کس این نماز را در این شب انجام دهد ثواب این نماز به نیکوترین صورت با روی خندان و درخشان و با زبانی فصیح در شب اول قبر در حضور این فرد ظاهر شود و به او می گوید: ای دوست من مژده می دهم تو را که از هر شدّت و سختی نجات یافتی، نمازگزار میگوید: تو کیستی که من تاکنون چنین صورتی زیبا با چنین جلوه ای ندیدم و سخنی شیرینتر از کلام تو نشنیده ام و بویی بهتر از بوی تو نبوئیدم در پاسخ میگوید: من همان نماز لیلة الرغائبم که شما انجام دادی. امشب آمده ام نزدت باشم تا حق را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود من در عرصه قیامت سایه بر سر تو خواهم افکند پس خوشحال باش که خیر از تو معدوم نخواهد شد.
♦️کیفیت اعمال لیلة الرغائب
➖روز پنج شنبه اول آن ماه روزه گرفته شود.
➖چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر سبوح قدوس رب الملائكة والروح گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر سبوح قدوس رب الملائكة والروح گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.
📚الإقبال بالأعمال الحسنة (طبع جديد)، ج3، ص 186
#لیلة_الرَّغائب
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
4_5956534574811973659.mp3
15.41M
▫️شرح مختصر دعای توحیدی «یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْر»
🤲 دعای هر روز ماه مبارک رجب
🎙استاد وکیلی
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🌷 همرزمان حسین علیهالسلام | مبارز علمی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «اینکه امام باقر «باقرالعلم» است، یعنی حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ و فریب و ریا و تحریف پیچیده شده بود، میشکافد و آن لبّ و مغز را میاندازد در کام مشتاقان حقیقت. این یک گوشهی دیگری است از مبارزهی ائمّهی ما.»
کتاب همرزمان حسین علیهالسلام، ص۱۴۲
▫️ بازنشر بهمناسبت سالروز میلاد حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballegh
هدایت شده از مبلّغان دینی ☘
🌷 انسان ۲۵۰ ساله | امام باقر علیهالسلام و مبارزهی فرهنگی
🔻رهبر انقلاب: مبارزه با تحریف، در دوران امام باقر (علیهالسلام) از همیشهی پیش از زمان آن حضرت گستردهتر انجام شد... مبارزهی فرهنگی یعنی تلاش برای تغییر فرهنگ حاکم بر ذهنهای مردم، تا راه را برای حکومت الهی هموار و بر حکومت طاغوتی ببندند و امام باقر (علیهالسلام) این کار را شروع کرد. باقر علمالاولین یعنی این. ایشان شکافندهی حقایق قرآنی و دانشهای اسلامی بودند.
▫️ بازنشر بهمناسبت سالروز میلاد حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
💻 @Khamenei_ir