✅ هشتمین جشنواره هنرهای آسمانی ویژه طلاب و فضلای حوزه های علمیه ( برادران و خواهران) افتتاح شد.
✅ این دوره از جشنواره به هنرهای «نمایشی» و «تجسّمی» اختصاص یافته و در دو بخش «عمومی» و «ویژه» آغاز به کار کرده است.
✅ جوایز برندگان این دوره از حشنواره عبارتند از:
نفرات برتر بخش ویژه: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 10 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات برتر بخش عمومی: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات شایسته تقدیر: لوح تقدیر و مبلغ 3 میلیون تومان وجه نقد.
✅ جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ارسال آثار هنری به پایگاه اینترنتی جشنواره هنر آسمانی به آدرس زیر مراجعه کنید.
https://honareasemani.ir/
یا اباصالح المهدی مددی:
✅ هشتمین جشنواره هنرهای آسمانی ویژه طلاب و فضلای حوزه های علمیه ( برادران و خواهران) افتتاح شد.
✅ این دوره از جشنواره به هنرهای «نمایشی» و «تجسّمی» اختصاص یافته و در دو بخش «عمومی» و «ویژه» آغاز به کار کرده است.
✅ جوایز برندگان این دوره از حشنواره عبارتند از:
نفرات برتر بخش ویژه: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 10 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات برتر بخش عمومی: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 5 میلیون تومان وجه نقد.
نفرات شایسته تقدیر: لوح تقدیر و مبلغ 3 میلیون تومان وجه نقد.
✅ جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا ارسال آثار هنری به پایگاه اینترنتی جشنواره هنر آسمانی به آدرس زیر مراجعه کنید.
https://honareasemani.ir/
🔹 در بعضی از کشورهای پیشرفتهی دنیا دانشگاهها غالباً غیر دولتی است، دانشگاهها خصوصی است، ولی همین دانشگاههای غیر دولتی بودجهی فراوانی از دولتها میگیرند؛ چه جور؟ نه اینکه بیایند همین طور فلّهای پول بدهند برای دانشگاه؛ نه، مسئله تعریف میکنند برای دانشگاه و از آن دانشگاه جواب مسئله را میخواهند، هر مقداری که آن دانشگاه توانست این مسئله را برای آنها حل کند، درآمد مالی از ناحیهی دولت و حاکمیّت خواهد داشت. خب این خیلی خوب است؛ یعنی مسئلهمحوری در زمینهی کارهای علمی و کارهای نخبگان، چیز مهم و لازمی است.
🔹 در ذیل این مسئلهمحوری که عرض کردیم، اتّفاقاً بحث هوش مصنوعی را نوشتهام که امروز یکی از دوستان دربارهی آن صحبت کردند؛ من پیشنهاد میکنم یکی از مسائلی که مورد تکیه و توجّه و تعمیق واقع میشود، مسئلهی هوش مصنوعی باشد که در ادارهی آیندهی دنیا نقش خواهد داشت.. ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان و استعداد های برتر علمی:
🔸ملت ایران، ملتی بالقوه نخبه است و به همین علت از دیر باز هدف جنگ نرم تحقیرکننده استعمارگران قرار داشته تا استعدادها و تواناییهای خود را فراموش کند و حتی منکر شود و دروغ بزرگ «ما نمی توانیم» را بپذیرد.
🔸در تاریخ ۲۰۰ ساله اخیر ایران نیز استعمارگران و حاکمان وقت، همصدا ناتوانی ملت ایران را تبلیغ میکردند که پیروزی انقلاب به این روند پایان داد.
🔸وقتی ملتی از تواناییهای خود غفلت کرد، غارت او آسان میشود. در واقع غفلت، مقدمه غارت و غارت، افزایشدهنده غفلت ملتها از تواناییها و استعدادهای درونی است.
🔸خداوند در کتاب آسمانی هشدار میدهد که دشمن میخواهد شما از سلاح و دارایی های خود غافل شوید تا راحت حمله کند که این موضوع امروز با توجه به فشارها و جنجالها در دنیا درباره مسئله پهپاد و موشک قابل توجه است.
🔸استعداد و ظرفیت ذهنی تنها شروط تحقق نخبگی نیست بلکه باید با شکرگزاری و قدرشناسی این نعمت، و با کار و تلاش و همت و مجاهدت، استعداد و ظرفیت را به نخبگی تبدیل کرد. البته قدرشناسی و شکر عملی نعمت نخبگی جوان، وظیفه پدر و مادر، معلم و استاد و دستگاه های حاکمیتی نیز هست.
🔸هم مسئولان باید به وظایف خود درباره نخبگان عمل کنند، هم جوان نخبه باید در قبال مسائل کشور احساس مسئولیت کند و ضمن مبارزه با موانع و پذیرش برخی سختیهای گاه اجتنابناپذیر، اجازه ندهد نامهربانیهایی که در برخی دستگاهها به نخبگان میشود، او را از ادامه راه و تلاش و احساس مسئولیت باز دارد.
🔸 مهاجرفِرِستی و اینکه عناصری در بعضی دانشگاه ها، جوان نخبه را از آینده مأیوس، و او را به ترک میهن تشویق میکنند، صریحاً خیانت به کشور و دشمنی با آن است و دوستی با آن جوان هم نیست.
🔸مهم ترین موانع تولید در کشور موانع فرهنگی همچون «ناامیدی، احساس بیآینده بودن، بیهمتی، بیحوصلگی، راحتطلبی، سرگرمیهای مضرّ، احساس ناتوانی و خطرپذیر نبودن» است.
🔸باید با استفاده از شرکتهای دانشبنیان، صنایع بزرگ مانند خودروسازی نیز دانشبنیان شوند. وقتی یک محصول دانشبنیان در داخل تولید میشود، نباید واردات مشابه آن انجام شود، و بخصوص دولتیها و شرکتهای بزرگ باید از محصولات داخلی استفاده کنند.
🔸البته مجدداً عدهای مانند قضیه لوازم خانگی جنجال نکنند که چرا نباید از فلان کشور واردات انجام شود، زیرا لازمه رشد شرکتهای داخلی، ایجاد بازار داخلی برای آنها است. وقتی جلوی واردات گرفته میشود، بنگاه داخلی نیز وظایفی دارد و نباید با استفاده از این موقعیت، قیمتها را افزایش، و یا کیفیت محصول را کاهش دهد.
🔸مردم در بعضی کشورها که خاطره خوبی از ایران دارند، حتی نام دو محصول ایرانی را نمیتوانند بیان کنند، بنابراین علاوه بر فعالت دولت و شرکتها برای بازارسازی، بخش خارجی صداوسیما نیز باید برای تبلیغ کالاهای ایرانی، برنامهریزی و اقدام کند.
🔸من در دولتهای قبلی و کنونی برای استفاده از جوانان نخبه در مدیریتهای میانی و حتی سطح بالا به مسئولان سفارش کردهام اما شما نیز باید خود را آماده و نقشتان را در اداره کشور پیدا کنید
نخبگان باید مسئلهمحور کار کنند؛ مسئلهمحوری مهم است. کشور مسائل اساسیای دارد؛ باید به اینها توجّه کرد.اینها بایستی از طرق علمی و با روش علمی حل بشوند؛ راه حل دارد.
🔹 از موضوعات مبتلابهِ امروزِ ما فرض بفرمایید مسئلهی آب در کشور است؛ یک مسئله است دیگر. مسئلهی کشور، مسئلهی آب است و مسئلهی آب در آیندهی خیلی نزدیکی به مسئلهِی مهمتری هم در سطح دنیا تبدیل خواهد شد. خب برای این یک فکر علمی باید بشود. یا مسئلهی محیطزیست و حتّی مسئلهی ترافیک؛ مسئلهِی ترافیک، یک مشکلی در زندگی است. شما از یک گوشهی تهران حرکت میکنید تا یک قسمت دیگر، باید یک ساعت، یک ساعت و ربع سوار ماشین باشید با این گرفتاریها؛ خب این راه حل دارد؛ باید از طریق علم راه حلّ این را پیدا کرد.
🔹 آسیبهای اجتماعی، مسئلهِی اعتیاد، مسئلهی طلاق، مسئلهی حاشیهنشینی، مسئلهی هجرت از روستاها و تخریب روستاها، اینها همه راه حل دارد. یک وقت هست که مدیری دلسوزی ندارد، اصلاً نمیخواهد به این مسائل نگاه کند، آن محلّ بحث نیست؛ امّا وقتی فرض بر این است که مدیران میخواهند مسئله را حل بکنند، خب برای این باید راه حلّ علمی پیدا کرد و قطعاً راه حل دارد. یا مسائل ادارهِی کشور، مشکلات نظام پولی، نظام مالی، مشکل نظام مالیاتی، مشکل بانکها، موانع رشد تولید که ما امسال گفتیم «برداشتن موانع»، راه حلّ علمی دارد؛ اینها بایستی از طریق علم روشن بشود و دهها مسئلهی دیگر؛ یعنی روی مسئله فکر کنید.
🔻کانال رسمی ماهنامه اطلاع رسانی، پژوهشی و آموزشی#مبلّغان (ویژه مربیان و مبلّغان معارف اسلامی)در پیام رسان "ایتا" ایجاد شد.
❇️ تبادل اطلاعات و تعامل با مخاطبان و مبلغان
❇️ ارائه تحلیل از مسائل سیاسی روز
❇️ نشر مقالات مناسبتی
❇️ ارائه محتوای مناسب سخنرانی
❇️ گزارش نشست های علمی و کرسی های نقد کتاب
❇️ مصاحبه با اساتید و مبلغان ممتاز
❇️ تجربه های موفق تبلیغی
❇️ نظرسنجی از مبلغان و مربیان
❇️ بارگزاری پیوستهای چندرسانه ای مقالات
#تحلیل_مسائل_سیاسی_روز
#مقالات_مناسبتی
#گزارش_نشست_های_علمی
#گزارش_کرسی_های_نقد_کتاب
#مصاحبه
#تجربه_های_موفق_تبلیغی
#پیوستهای_چندرسانه_ای_مقالات
📌 با عضویت در این کانال، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
📚به ماهنامه مبلغان بپیوندید👇
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر خانواده انگلیسی با ٢٢ فرزند: ما گذاشتیم خدا برامون تصمیم بگیره که چند تا بچه داشته باشند
نظر دهید عالی🥀🥀 خوب🥀
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنولوژی صدا گذاری، در فضای مجازی، دقت کنید منافقین از این بد افزار زیاد استفاده می کنند ....
پس لطفأ از این بعد دیگه در فضای مجازی هر کلیپی را نباید باور و باز پخش کنیم مگر از منبع آن مطمئن شویم...ضمنااخیرا درایران ازاین فن آوری برای بعضی ازافرادانجام شده است....
#بدافزار_دیپفیک
#کاربرد_ویژه_هوش_مصنوعی
#پیشنهاد_ویژه_دانلود
🔴تضعیف نظام حرام عینی است⚠️
🔶اين نظام،
نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد، اگر معاذالله كوچک ترين آسيبی ببيند تمام لعنتهای گذشته دامنگير ما میشود، اين #امانت_الهی است، بر #همه ما #واجب_عينی است كه اين نظام را حفظ كنيم، كاری كه باعث تضعيف اين نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاقافكنی میشود، باعث طمع بيگانه است، اين كار حرام عينی است، اين چنين نيست كه اگر كسی دارای رهبر خوب بود بگويد كشور حفظ میشود، رهبر اگر علی بن ابیطالب «عليه السلام» هم باشد مادامی كه مردم عاقل نباشند كشور به مشكل برمیخورد، داشتن رهبر خوب نيمی از قضيه است، پس مبادا بگوييم ما يك رهبر خوب داريم و همين كفايت میكند.
💠آيتاللهالعظمی جوادی آملی"حفظه الله تعالی"
هدایت شده از (ادیب)
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم گمراهی که
بوسیلهی نورانیت حدیث کساء
مورد عنایت حضرت زهرا سلام الله علیها
قرار گرفت و غرق در نور شد!
این کلیپ را نشان کسانی دهید
که حجت خدا و راه را گم کرده
و تمام همتشان در این دو روز دنیا،
رسیدن به خواست دل از هر راهی است
ولی نه تنها به آرامش حقیقی نمیرسند
بلکه هر روز خود را بیچاره تراز دیروز میبینند
و آخر دست خالی و با یک دنیا حسرت
میمیرند و برای مجازات کردار خود
راهی جهان ابد میشوند.
موضوعات فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات تبلیغ دینی .pdf
588.9K
دانلود رایگان موضوعات دارای اولویت برای تدوین مقالات علمی پژوهشی فصلنامه مطالعات تبلیغ دینی https://eitaa.com/mobaleghan