📢 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ تأکید رهبر انقلاب بر محاکمه رژیم صهیونیستی بدلیل نسل کشی فلسطینیان
👈🏻 اگر جنایت صهیونیستها ادامه یابد
نمیتوان جلوی نیروهای مقاومت را گرفت
💻 Farsi.Khamenei.ir
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بر هیبت قاسم قسم ای قدس می آییم
🔴 برای انتقام می آییم.
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
📣📢📣📢📣📢📣📢
خروش کل جهان اسلام امروز،
تجمع اعتراضآمیز مردم تهران
بعدازظهر چهارشنبه ساعت ۱۶
میدان انقلاب تهران
#نشر_حداکثری
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
مبلغان نور 🌍
📣📢📣📢📣📢📣📢 خروش کل جهان اسلام امروز، تجمع اعتراضآمیز مردم تهران بعدازظهر چهارشنبه ساعت ۱۶ میدان انق
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
برخی از دوستان میگویند ساعت ۱۵ است.
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
🏴📣#اطلاعیه_مهم
🇮🇷🇵🇸تجمع عظیم مردمی در محکومیت رژیم صهیونیستی
✊مرکز خدمات حوزه های علمیه استان تهران، ضمن محکوم کردن اقدام جنایتکارانه رژیم دد منش صهیونیستی در قتل عام بیماران بویژه کودکان و زنان بی پناه در بیمارستان المعمدانی #غزه، و عرض تعزیت و تسلیت به مقام معظم رهبری دام ظله العالی و مسلمانان جهان بویژه ملت شریف ایران، از تمامی طلاب خواهر و برادر و روحانیون معزز و خانواده های گرامی ایشان درخواست دارد تا در تجمع عظیم مردمی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و اعتراض به جنایات رژیم غاصب حضور پرشور و فعال داشته باشند.
مکان: میدان انقلاب اسلامی
زمان: چهارشنبه 1402/7/26ساعت 15
روابط عمومی مرکز خدمات حوزه های علمیه استان تهران
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️ ⚫️
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
فاجعه هولناک و غم انگیز شهادت صدها کودک و بزرگ و مرد و زن از ملت مظلوم فلسطین در بیمارستان المعمدانی غزه دل همه آزادگان جهان را به درد آورده است.
دانشگاه قرآن و حدیث ضمن تسلیت این مصیبت بزرگ به امام زمان علیه السلام و مسلمانان جهان، در اعتراض به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و دراعلام همدردی با ملت مظلوم فلسطین، پیرو دستور وزیر محترم علوم، امروز، چهارشنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۲، ساعت ۱۰ تا ۱۲ کلاسهای درسی خود را تعطیل نموده و اساتید بزرگوار و دانشجویان گرامی را در شهر تهران، به حضور در تجمع اعتراضی میدان انقلاب ساعت 15 دعوت مینماید .
⚫️ضمنا ساعت 10 و نیم در صحن حرم مطهر سید الکریم انزجار خود را از این اقدامات غیر انسانی اعلام میدارند.
مبلغان نور
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2