✨﷽✨
🌹 اعمال شب قدر/ اعمال شب ۲۳ رمضان
♦️ اعمال مشترکه ی شب های قدر:
🔹 غسل
🔸 دو رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه سوره توحید و بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفر الله و اتوب الیه.
🔹 قرار دادن قرآن بر سر و ده مرتبه ۱۴ معصوم (ع) را واسطه قرار دادن.
🔹 زیارت امام حسین علیه السلام
🔸 احیا داشتن این شبها
🔹 صد رکعت نماز
🔸 دعای جوشن کبیر
🌹 اعمال مخصوص شب 23 ماه رمضـان:
✅ این شب از دو شب قدر سابق افضل است و از احاديث بسيار مستفاد مي شود كه شب قدر همين است و براي اين شب غير از اعمالي كه با دو شب سابق مشترك است چند عمل ديگر است:
1️⃣ سوره ی عنكبوت و سوره ی روم را بخواند كه امام صادق(ع) فرمود: " هركس در شب بيست و سوم، سورههای عنكبوت و روم را بخواند، به خدا سوگند! اهل بهشت است".
2️⃣ سوره ی " حم دخان" (سوره دخان) را بخواند.
3️⃣ هزار مرتبه سوره ی "انا انزلناه" (سوره قدر) را بخواند.
4️⃣ بسیار دعای "اللَّهُمَّ کُن لِولیِک" را بخواند.
5️⃣ غير از غسل اوّل شب ، غسلي هم در آخر شب انجام دهد.
6️⃣ دعاهای مخصوص این شب که در مفاتیح الجنان ذکر شده است.
✅ بدان كه براي غسل و شب زنده داري اين شب، و زيارت امام حسين (عليه السّلام) ، و صد ركعت نماز ، فضيلت بسيار نقل شده است.
📚 مفاتیح الجنان، اعمال شب های قدر
🌺 #شب_قدر #صلوات
🌺 #اللهم_عجللولیکالفرج
☑ 🏴
🌸بِسْمِ اللّهِ الرّحْمٰنِ الرّحِیم🌸
#ولایت_در_قرآن
⏪ «مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (۲۳)احزاب
✳️ از میان مؤمنان مردانی اند که به آن چه با خدا عهد بستند، صادقانه وفا کردند. برخی از آنان به شهادت رسیدند و برخی از آنها در (همین) انتظارند
◀️کسی که در انتظار امری است. امام علی علیه السلام منتظر شهادت در راه خدا بود.
در صدر اسلام برخی از دوستان حضرت در جنگها به شهادت رسیدند، ایشان نیز آرزو میکرد که به آنان برسد.
این آیه شریفه نازل شد:
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ ینتَظِرُ وَما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً»؛
«در میان مؤمنان مردانی هستند که بر عهدی که با خدا بستند، صادقانه ایستاده اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند) و بعضی دیگر در انتظارند، و هرگز تغییر و تبدیلی در پیمان خود ندادند».
در احادیث وارد شده: مراد از «من ینتظر» امیرالمؤمنین علیه السلام است؛ چون حمزه و جعفر بن ابی طالب شهید شده بودند و علی علیه السلام در انتظار شهادت بود و خود حضرت قسم یاد کرد که:
«أَنَا وَاللَّهِ الْمُنْتَظِرُ»؛
«سوگند به خدا! من منتظر (شهادت) هستم»
💠 امیرالمومنین در نهج البلاغه شریف می فرمایند:
⏪خدا خواست که ما پاسدار دين او باشيم، و شرِّ آنان را از حريم دين باز داريم. مؤمن ما در اين راه خواستار پاداش بود، و کافر ما از خويشاوندان خود دفاع کرد،
....پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) هرگاه آتش جنگ زبانه می کشيد، و دشمنان هجوم می آوردند، اهل بيت خود را پيش می فرستاد تا به وسيله آنها، اصحابش را از سوزش شمشيرها و نيزه ها حفظ فرمايد، چنان که عبيدة بن حارث در جنگ بدر، و حمزه در اُحُد، و جعفر در موته،شهيد شدند.کسانی هم بودند که اگر می خواستم نامشان را می آوردم، آنان دوست داشتند چون شهيدان اسلام، شهيد گردند، امّا مقدّر چنين بود که زنده بمانند، و مرگشان به تأخير افتاد.
📚منابع :
🖋قرآن کریم سوره احزاب، آیه ۲۳.
🖋نهج البلاغه شریف نامه 9
🖋 بحارالانوار، ج ۲۰، ص ۳۳۲
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
┗━━━🍂━
دستورالعملی مخصوص امشب(شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان) از استاد فاطمینیا.
این دستورالعمل را نه در مفاتیح، پیدا میکنید و نه احتمالا در هیچ کتاب دیگری.
👆👆👆👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بندۀ من!
اگه به من برگردی ، ردت نمیکنم...
🎬 #نماهنگ_سخنرانی حجت الاسلام انصاریان
💌ببینید و نشر دهید.
✨﷽✨
#پندانه
🔴قلبت را غنی کن و بخشنده باش
✍تاجر ثروتمندی با غلام خود از قونیه به سفر شام رفتند تا بار بخرند و به شهر خود برگردند. مرد ثروتمند در راه که به کاروانسرایی میرفتند، به غلام خود مبلغ کمی پول میداد تا غذا بخرد و خودش به غذاخوری کاروانسرا رفته و بهترین غذاها را میل میکرد. غلام جز نان و ماست و یا پنیر، چیزی نمیتوانست در راه بخرد و بخورد. چون به شهر شام رسیدند، بار حاضر نبود، پس تاجر و غلامش به کاروانسرا رفتند تا استراحت کنند.
غلام فرصتی یافت تا در کاروانسرا کارگری کند و ۱۰ سکه طلا مزد گرفت.بار تاجر از راه رسید، بار را بستند و به قونیه برگشتند. در مسیر راه، راهزنان بار تاجر را به یغما بردند و هرچه در جیب تاجر بود از او گرفتند اما گمان نمیکردند غلام سکهای داشته باشد، پس او را تفتیش نکردند و سکه دست غلام ماند. با التماس زیاد، ترحم کرده اسبها را رها کردند تا تاجر و غلام در بیابان از گرسنگی نمیرند. یک هفته در راه بودند، به کاروانسرا رسیدند، غلام برای ارباب خود غذای گرم خرید و خود نان و پنیر خورد. تاجر پرسید: تو چرا غذای گرم نمیخوری؟
غلام گفت: من غلام هستم، به خوردن تکه نانی با پنیر عادت دارم و شکم من از من میپذیرد اما تو تاجری و عادت نداری، شکم تو نافرمان است و نمیپذیرد. تاجر به یاد بدیهای خود و محبت غلام افتاد و گفت: غذای گرم را بردار، به من از "عفو، معرفت، قناعت و بخشندگی خودت هدیه کن" که بهترین هدیه تو به من است. من کنون فهمیدم که سخاوت به میزان ثروت و پول بستگی ندارد، مال بزرگ نمیخواهد بلکه قلب بزرگی میخواهد.
آنانکه غنی هستند نمیبخشند آنانکه در خود احساس غنیبودن میکنند، میبخشند. من غنی بودم ولی در خود احساس غنیبودن نمیکردم و تو فقیری ولی احساس غنیبودن میکنی.
https://eitaa.com/joinchat/3011379201C7afdd551c2
💠