مبصر
#ویراست بسمالله الرحمن الرحیم پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب که فرمودند «منتظر تحقق شروط خواهیم بود»
پیش بینی شده بود؟
مسئولان خوش بین به امضای تفاهم نامه "خاتمه جنگ"، آیا پیش بینی می کردند که آمریکا و متحد صهیونیستش، همان بند اول را درباره پایان جنگ در همه جبهه ها از جمله لبنان و احترام به تمامیت ارضی این کشور، زیر پا بگذارند؟!
اگر پیش بینی نمی کردند، به تجربه نقض "آتش بس" و انبوه تجارب قبلی درباره دشمن عهدشکن، پشت کرده و مرتکب قصور و تقصیر شده اند.
اگر پیش بینی می کردند، چرا تضمین کافی برای اجرای این بند و سایر بندها نگرفته و به دشمن اجازه داده اند تا با اعلام بازگشایی تنگه هرمز، خود را از بحران در حال انفجار ذخائر سوخت و افزایش قیمت ها نجات دهد؟!
اگر پیش بینی نقض را می کردند، "پلن بی" آنها چیست؟ واکنش در خور و بازدارنده و پشیمان کننده نشان می دهند، یا منفعل می مانند و حریف را گستاخ تر می کنند؟!
شاید گفته شود -خدای ناکرده- موضوع لبنان برای برخی مدیران و مشاوران، آن قدر مهم نیست که به خاطرش بخواهند تفاهم نیم بند با آمریکا را به هم بزنند. برای آنها، ایران مهم است.
در پاسخ باید گفت که بند اول، فقط مسئله مربوط به لبنان نیست. گام اول و مهم برای آزمودن اراده طرفین است. اگر این بند شکسته شود، بندهای دیگر هم از سوی دشمن عهدشکن شکسته خواهد شد.
پیشنهاد می شود شورای عالی امنیت ملی، درباره روند اجرایی شدن (و نقض) تفاهم نامه نقش فعال تری به عهده بگیرد و واکنش های بهنگام، متناسب و بازدارنده داشته باشد.
حرمت "مجوز مشروط" رهبر انقلاب، این گونه پاس داشته می شود.
@IMANI_mohammad
♨️ تنگه هرمز بسته شد
قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا:
🔹 وَإِنْ نَكَثُوا أَيْمَانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ(۱۲ توبه)
🔹نظر به بدعهدی و پیمانشکنی آشکار آمریکا نسبت به عدم اجرای بند اول تفاهمنامه پایان جنگ، و در واکنش به نقض بیوقفه و مستمر آتشبس توسط رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان و کشتار بیرحمانه و آوارگی صدها هزار نفر از مردم مظلوم این سرزمین و همچنین با توجه به عدم عقبنشینی نیروهای اشغالگر صهیونی از اراضی جنوب لبنان، اعلام میدارد تنگه هرمز به روی تردد شناورها بسته خواهد شد.
🔹متذکر میگردد اين گام اول پاسخ به عهدشکنی دشمن است و در صورت ادامه تجاوز گامهای بعدی برای پایبند کردن دشمن به اجرای تعهدات برنامه ریزی و اقدام خواهد شد.
✊🏻 #الله_اکبر
✊🏻 #اللﮩـمعجـللولیـڪالفـرج
✊🏻 #لبیک_یا_خامنه_ای
✊🏻 #مرگ_بر_اسرائیل
✊🏻 #مرگ_بر_آمریکا
✊🏻 #مرگ_بر_منافق
🇮🇷 @Mobser 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
♨️ وزیر کشور پاکستان ناجی و سرباز آمریکا با عراقچی دیدار کرد😏
🇮🇷 @Mobser 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نصیحتهای جالب محمدباقر قالیباف به هاشمی رفسنجانی:
‼️«یادته گفتی حضرت امام خمینی روزهای آخر عمرش به شما چی وصیت کرد! گیرم اختلاف نظری هم بین تو و آقا باشه، آیا تو باید به حرف آقا عمل کنی یا آقا به حرف تو؟!»
#بدون_شرح
🇮🇷 @Mobser 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
هدایت شده از مستند صوتی شنود🚩
💢 مردم عزیز ایران از امشب مطالبه همه ما #بازگشت_به_نظررهبری است
چه مجازی و چه حضوری در تجمعات باید مطالبه کنیم
تصاویر پلاکاردهاتون با موضوع پیام رهبری عزیز درباره توافق با محوریت #بازگشت_به_نظررهبری را برای ادمین کانال تلگرام ارسال کنید
نکته: آیدی کانال تلگرام ما دقیقا مشابه آیدی کانال ایتا می باشد
@ShonoudMedia | #مستند_شنود
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ دستاوردهای تفاهم با امریکا
🔻قالیباف:هر آنچه را که میخواستیم با اقدام نظامی به دست بیاوریم،چندین برابر آن را که اصلا قابل قیاس نیست از طریق مذاکره به دست آوردیم. (۲۷ خرداد ۱۴۰۵)
🔻دستاوردهای مورد نظر آقای قالیباف تا امروز (۳۰ خرداد ۱۴۰۵) :
▪️دادن آزادی عمل به رژیم صهیونی برای کشتار شیعیان مظلوم جنوب لبنان و به تعبیر شیخ نعیم قاسم وارد کردن حزب الله لبنان به نبرد عاشورایی!
▪️عبور آزاد و رایگان همه شناورها از تنگه هرمز.به گفته نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس حتی شناورهای دشمن صهیونی هم شامل این امکان شده اند!
▪️تاکیدات مکرر ترامپ و برخی از اعضای دولت او بر عدم پرداخت حتی ۱۰ سنت به جمهوری اسلامی در توافق !
🔻این حجم از دستاوردهای مهم آن هم طی۳ روز پس از امضای یادداشت تفاهم با آمریکا،مؤید سخن جناب قالیباف و در نوع خود بی نظیر است و به نظر می رسد رکورد دستاوردهای توافق ترکمانچای را هم شکسته است!
@pas_kouchehaie_enghelab
امیرالمؤمنین سلام الله علیه
همانا اطاعت کردن از حاکم الهی باعث درست شدن امور خودتان است
پس زمام کار خود را بی آنکه کراهتی داشته باشید یا نفاق بورزید به دست او بسپارید .
📚نهجالبلاغه خطبه ۱۶۹
🇮🇷 @Mobser 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷