6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد رحیم پور ازغدی:برخی مقامات اروپایی و آمریکایی که به ایران سفر کردند، گفتند که ما انتظار داشتیم با چیزی شبیه سومالی روبرو شویم نه خیابانهای اروپایی.
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
1_27368392.mp3
5.61M
رزق شبانه
🎤🎤 حاج محمود کریمی
💠 #نوحه_زمینه
💠 پر از آه و زمزمه
❤️ #شهادت_امام_سجاد_علیه_السلام
📝✨کانال مدافعان حریم عشق❤️
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
#اربعـین🏴
مـن پاسپورت وکآغـذِ ویزا
نـدارم🌱°
اصلا دگر ڪارےبہ این دنیا
نـدارم{💓}
حـرفم فقط باتوسـت
آقاےعزیزم✿🍃
مـن #اربعیـن در ڪربلایت
جا، ندارم؟😭💔
#باهرچےمیزنےمنوآقابزن
#ولےجانِ_زهـرامادرت_باڪربلا،نه😭
@modafeaneharimeeshgh
javadmoghaddam-@yaa_hossein.mp3
3.89M
#اربعین
خوش بحال اونان که اربعین کربلا...😔
🎤جواد #مقدم
#واحد
📝✨کانال مدافعان حریم عشق❤️
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
✍ امام سجاد (ع) فرمودند :
🍂سه حالت و خصلت در هر يک از مؤمنين
باشد در پناه خداوند خواهد بود و روز قيامت
در سايه رحمت عرش الهی میباشد و از
سختیها صحرای محشر در امان است:
🌷اوّل آن که در کارگشایی و کمک به نيازمندان
و درخواست کنندگان دريغ ننمايد.
🌷دوّم آن که قبل از هر نوع حرکتي بينديشد
که کاری را که ميخواهد انجام دهد يا هر
سخنی را که مي خواهد بگويد آيا رضايت و
خوشنودی خداوند در آن است يا مورد غضب
و سخط او می باشد.
🌷سوّم قبل از عيب جويی و بازگويی عيب
ديگران، سعی کند عيبهای خود را برطرف نمايد.
@modafeaneharimeeshgh
4_398865950557864688.mp3
2.48M
🔊 اشک و امام سجاد (علیه السلام)
💠 استاد رائفی پور
📝✨کانال مدافعان حریم عشق❤️
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
◼️ حماسهای که امام زین العابدین علیه السلام در مجلس یزید آفرید!
🔹در روز جمعهاى در شام نماز جمعه است. ناچار خود یزید باید شرکت کند. اول آن خطیبى که به اصطلاح دستورى بود، رفت و هرچه قبلا به او گفته بودند گفت؛ تجلیل فراوان از یزید و معاویه کرد، هر صفت خوبى در دنیا بود براى اینها ذکر کرد و بعد شروع کرد به سبّ کردن و دشنام دادن على(ع) و امام حسین(ع) به عنوان اینکه اینها -العیاذباللَّه- از دین خدا خارج شدند، چنین کردند، چنان کردند.
🔹زین العابدین(ع) از پاى منبر نهیب زد: «ایهَا الْخَطیبُ! اشْتَرَیتَ مَرْضاةَ الَمخْلوقِ بِسَخَطِ الْخالِق» تو براى رضاى یک مخلوق، سخط پروردگار را براى خودت خریدى.
بعد خطاب کرد به یزید که آیا اجازه مىدهى من بروم بالاى این چوبها دو کلمه حرف بزنم؟ یزید اجازه نداد.
🔹آنهایى که اطراف بودند، از باب اینکه على بن حسین(ع)، حجازى است، اهل حجاز است و سخن مردم حجاز شیرین و لطیف است، براى اینکه به اصطلاح سخنرانىاش را ببینند، گفتند: اجازه بدهید، مانعى ندارد. ولى یزید امتناع کرد. پسرش آمد و به او گفت: پدرجان! اجازه بدهید، ما مىخواهیم ببینیم این جوان حجازى چگونه سخنرانى مىکند. گفت: من از اینها مىترسم. اینقدر فشار آوردند تا مجبور شد؛ یعنى دید دیگر بیش از این، اظهار عجز و ترس است؛ اجازه داد.
🔹ببینید این زین العابدین(ع) که در آن وقت از یک طرف بیمار بود (منتها بعدها دیگر بیمارى نداشت، با ائمّه دیگر فرق نمىکرد) و از طرف دیگر اسیر، و به قول معروفِ اهل منبر چهل منزل با آن غُل و زنجیر تا شام آمده بود، وقتى بالاى منبر رفت چه کرد! چه ولولهاى ایجاد کرد! یزید دست و پایش را گم کرد. گفت الآن مردم مىریزند و مرا مىکشند.
🔹دست به حیلهاى زد. ظهر بود، یکدفعه به مؤذّن گفت: اذان! وقت نماز دیر مىشود. صداى مؤذّن بلند شد. زین العابدین(ع) خاموش شد. مؤذّن گفت: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ»، امام حکایت کرد: «اللَّهُ اکبَرُ، اللَّهُ اکبَرُ». مؤذّن گفت: «اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ، اشْهَدُ انْ لا الهَ الَّا اللَّهُ»، باز امام حکایت کرد، تا رسید به شهادت به رسالت پیغمبر اکرم(ص). تا به اینجا رسید، زین العابدین(ع) فریاد زد: مؤذّن! سکوت کن. رو کرد به یزید و فرمود: یزید! این که اینجا اسمش برده مىشود و گواهى به رسالت او مىدهید کیست؟ ایهاالناس! ما را که به اسارت آوردهاید کیستیم؟ پدر مرا که شهید کردید که بود؟ و این کیست که شما به رسالت او شهادت مىدهید؟ تا آن وقت اصلا مردم درست آگاه نبودند که چه کردهاند.
🔹آنوقت شما مىشنوید که یزید بعدها اهل بیت پیغمبر(ص) را از آن خرابه بیرون آورد و بعد دستور داد که آنها را با احترام ببرند. نعمان بن بشیر را که آدم نرمتر و ملایمترى بود، ملازم قرار داد و گفت: حداکثر مهربانى را با اینها از شام تا مدینه بکن.
🔹این براى چه بود؟ آیا یزید نجیب شده بود؟ روحیه یزید فرق کرد؟ ابداً. دنیا و محیط یزید عوض شد. شما مىشنوید که یزید، بعد دیگر پسر زیاد را لعنت مىکرد و مىگفت: تمام، گناه او بود. اصلا منکر شد و گفت من چنین دستورى ندادم، ابن زیاد از پیش خود چنین کارى کرد. چرا؟ چون زین العابدین(ع) و زینب(س) اوضاع و احوال را برگرداندند.
📝 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج1، ص294-293 (با تلخیص)
@modafeaneharimeeshgh
1_28992000.mp3
3.46M
✨نــوای حــــرم✨
🍃 #زمینه
💖 منم و گریه ی و ناله ....
🎤 #حسین_سیب_سرخی
🌙 #شهادت_امام_سجاد(ع)
📝✨کانال مدافعان حریم عشق❤️
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh
@Darestani110_445.mp3
18.64M
استاد دارستانی
🎵حتما گوش کنید👆
مسئولین بترسید از غضب سیدالشهدا..
چرا هیچ کس بفکر زائران اربعین نیست!!!
📝✨کانال مدافعان حریم عشق❤️
https://eitaa.com/modafeaneharimeeshgh