eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2.1هزار دنبال‌کننده
40.9هزار عکس
34.9هزار ویدیو
370 فایل
کاربری @Modafeinharmim حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مجری صداوسیما: اصلاح‌طلبان اختلال روانی دارند و بیماران روحی روانی هستند دوست دارند تحقیر شوند و ذلیل باشند. 🔹شبیر فیروزیان:جمهوری اسلامی باید عناصر غرب زده تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر را از صحنه سیاسی کشور کنار بزند. 🔹تعطیلی این روزهای کشور بخاطر تعطیلی و جمود فکری آقایان غرب زده است. 🔹قرآن می‌گوید مشکل اینها بینشی نیست؛ مشکل اینها گرایشی است. اختلال روانی دارند و بیماران روحی روانی هستند. 🔹محبت غرب در پوست و گوشت اینها جاری شده. دوست دارند تحقیر شوند و ذلیل باشند.
📷ورود بیش از ۲ میلیون زائر به مشهد 🔹جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان‌رضوی: در مدت ۲۳ تا ۲۸ مرداد، ۲ میلیون و ۹۶ هزار و ۴۴۸ زائر به مشهد مشرف شده‌اند.
📷عراقچی: هنوز به مبنای مذاکراتی با اروپایی‌ها نرسیدیم 🔹وزیر امورخارجه: هنوز به مبنای مذاکراتی با اروپایی‌ها نرسیدیم اما ممکن است در روز‌های آتی جلسه‌ای با آنها داشته باشیم. 🔹درباره مذاکره با آمریکا نیز، هنوز به نقطه بلوغ مذاکراتی به معنای مذاکره مؤثر با آمریکا نرسیده‌ایم.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فاجعه آب‌وهوایی در ایتالیا 🔹ایتالیا در روزهای پایانی مرداد درگیر موج جدیدی از سیل و طوفان های سهمگین شده است که پس از یک دوره گرمای طولانی، این کشور را درنوردیده‌اند. 🔹نیروهای امدادی توانستند جسد یک مرد ۴۰ ساله که پس از آنکه خودرویش در سیلاب ناشی از طغیان رودخانه کریسا در لئونفورته گرفتار شد، مفقود شده بود را امروز پیدا کنند. (اینجا ببینید : http://hamshahrionline.ir/xbhbN )
🎥چین: هیچ توجیهی برای فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد 🔹نمایندگی چین در سازمان ملل: وضعیت دشوار در اجرای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ نه حاصل اقدامات ایران، بلکه نتیجه اخلال در اجرای برجام توسط آمریکا و سه کشور اروپایی است. 🔹تلاش برای فعال‌سازی «اسنپ‌بک» می‌تواند پیامدهایی «غیرقابل پیش‌بینی و فاجعه‌بار» به‌دنبال داشته باشد.
📷کارگران خارجی در مزارع رژیم‌ صهیونیستی قربانی آزار جنسی شده‌اند 🔹به گزارش روزنامه عبری جروزالم پست، تمامی ۶۵۴ کارگر خارجی تایلندی که در مزارع اسرائیلی کار می‌کردند، اعلام کردند که در معرض آزار و تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند. 🔹کارشناسان هشدار داده‌اند که این کارگران در صورت ارائه شکایت، ممکن است شغل و اقامت خود را از دست بدهند، مسئله‌ای که نشان‌ دهنده بحران جدی حقوقی و امنیتی در بخش کشاورزی رژیم‌ صهیونیستی است.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحقیر زن‌ها در دوران پهلوی؛ حتی فرح در امان نبود
📷صلاح اروپا را علیه اسرائیل به‌خط کرد 🔹بعد از اعتراض محمد صلاح به یوفا دربارۀ سانسور کشته‌شدن سلیمان‌العبید بازیکن تیم فوتبال فلسطین، موج بزرگی از درخواست‌ها برای تعلیق فوتبال اسرائیل در سراسر اروپا ایجاد شده. 🔹کمپین تعلیق فوتبال اسرائیل به ۱۱۲ میلیون نفر رسیده. هفتۀ گذشته گزارشگر ویژۀ سازمان‌ملل، هواداران منچستر و هواداران لیورپول هم خواهان محرومیت اسرائیل شدند. 🔹امروز هم انجمن مربیان فوتبال ایتالیا طی نامه‌ای، خواستار تعلیق رژیم‌صهیونیستی از مسابقات فیفا و یوفا شد.
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همسر استاد فرشچیان: او از حضور در مراسم نصب ضریح خودداری کرد؛ می‌گفت حتی طاقت دیدن خوردن چکش به قبر امام حسین(ع) را ندارم همسر محمود فرشچیان، با ذکر خاطره‌ای از ارادت این هنرمند به اهل‌بیت (ع) گفت: 🔹دوستان و نزدیکان زیادی به من پیام می‌دادند که هر وقت استاد برای نصب ضریح خواستند تشریف ببرند کربلا ما را هم ببرند چون راه کربلا اینطور باز نبود. 🔹وقتی با ایشان مطرح کردم، گفت: «من برای نصب ضریح نمی‌روم کربلا، چون طاقت دیدن و شنیدن اینکه برای نصب ضریح، چکش به قبر امام حسین(ع) می‌خورد ندارم.»
📷۱۲ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع؛ شعار هفته دولت در سال ۱۴۰۴ رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: 🔹تمام دستگاه‌ها باید گزارش خود را صادقانه به مردم ارائه دهند. 🔹باید از دستاوردسازی و حتی بیان آنچه که هنوز افتتاح نشده به عنوان دستاورد پرهیز کنیم. 🔹به دنبال دو قطبی سازی و بحث و جدل و ... نیستیم. 🔹شعار ۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع که یادآوری حضور دولت کنار مردم است، برای هفته دولت ۱۴۰۴ انتخاب شد. @پ
📷کرباسچی: ادبیات و مکان و زمان بیانیه جبهه اصلاحات ایراد دارد مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن: 🔹 من با ادبیات این بیانیه موافق نیستم. همین حرف‌هایی که در بیانیه زده شده و آرزوها و اهدافی که آنجا هست، بسیاری از حرف‌هایش درست است. منتها اینکه شما با چه بیانی و در چه موقعی این حرف را بزنی، مهم است. 🔹باید ببینیم آیا این بیانیه در جهت تقویت این دولت است؟ آیا حرف‌هایی که می‌زند در جهت ارائه یک راهکار عملی است؟ یا نه یک سری شعارهایی است که ولو شعارهای درستی هم باشند، خودشان می‌دانند که عملی نیست.
🔹پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت ستاره درخشان هنر ایرانی آقای محمود فرشچیان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت هنرمند برجسته و نام آور جناب آقای محمود فرشچیان را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم هنرمند برجسته و نام‌آور جناب آقای محمود فرشچیان، ستاره‌ی درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود. تعهد و دین‌داری، گوهر ارزنده‌ی او را در خدمت معارف و دلبستگیهای مذهبی به کار گرفت و آثار جاودانه‌ئی به یادگار گذاشت. رحمت و رضوان خدا بر او باد. به خاندان او و دوستان و شاگردانش و به جامعه‌ی هنری کشور تسلیت عرض میکنم. سید علی خامنه‌ای بیست و نهم مرداد یکهزار و چهارصد و چهار