eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2.1هزار دنبال‌کننده
36.4هزار عکس
29.1هزار ویدیو
342 فایل
حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی مجاهدان ادامه دارد... ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم نباید فراموش شود! اشراری که 5 مرزبان جوان مارا به خاک و خون کشیدند، چند ماه پیش در نماز جمعه زاهدان و روبروی چشم ، پرچم تجزیه ایران را بدون هیچ ترس و واهمه‌ای بلند کرده بودند !
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
پاکستان حادثه تروریستی سراوان را محکوم کرد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
عبدالحمید خراسانی، از فرماندهان مشهور طالبان بخاطر اظهاراتش علیه ایران از سمت خود برکنار شد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلاح ضد پهبادی که امروز درمانور حزب الله استفاده شد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔴رسانه عبری کان از مسمومیت حدود 100 سرباز رژیم صهیونیستی در یکی از پایگاه های اسرائیل به دلایل نامعلوم خبر داد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
هشدار بشار اسد به جهان اسلام درباره اردوغان و رژیم صهیونیستی بشار اسد در جلسه اتحادیه عرب: چالش های ما بسیار است، با رژیم صهیونیستی که در بین عربها منفور است شروع نمی شود و با خطر "عثمانیگری" با طعم و مزه "اخوانی" که یک ایده منحرفانه است پایان نمیابد.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهدای مرزی ما مظلومن! 🔻شهادت 6 مرزبان در سراوان! 6 مرزبان در سراوان سیستان‌و‌بلوچستان در درگیری با اشرار به شهادت رسیدند. ❌️میگن مرزبانی بخور بخوابه ، آره رگبار میخوری و تا ابد میخوابی !
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲