فقط قاضی زاده هاشمی میتونست پیمان اکبری و والیبال و پیروزی رو به حدیث امیرالمومنین در مورد فقر بچسبونه
آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️:
آغاز 4 دقیقه قالیباف
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
قالیباف : باید بدانیم حق مردم ما یک زندگی خوب است. اما امروز واقعیت این است که بخش قابل توجهی از خانواده ها زندگی شان با سختی میگذرد. رئیس جمهور مسئول این است و باید ضامنت کند. با صراحت میگویم حفظ قدرت خرید خانوار بر عهده رئیس جمهور است.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
قالیباف : کسی که تمام عمرش را کار کرده و حالا بازنشست شده چرا باید فقیر باشد؟ باید یارانه به انتهای زنجیره به مصرف کننده داده شود اما بدانیم به چه روشی و به چه کسانی و تا آنها رعایت نشود یارانه درست توزیع نخواهد شد.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
قالیباف : باید به میزان تورم ، به حقوق افراد اضافه کنیم. یا نقد یا از طریق کالاهای اساسی و 5 الی 6 قلم کالای مهم در حوزه لوازم خانگی و سبد غذایی
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
#انتخابات
#انتخابات_اصلح
@modafeanharmim
رفیقم میگه : دلم برای آقای رئیسی تنگ شده
هنوز باورندارم که بگم شهید رئیسی ...
کاش کارشناس فرهنگی پزشکیان رو میاوردن تو استودیو میذاشتن روش بنر میزدن عاقبت عصبانیت
الان پزشکیان برای اینکه از قاضیزاده عقب نیفته و نشون بده خیلی ورزشدوسته، گوشی رو درمیاره و بازی انگلیس-دانمارک رو دنبال میکنه
پورمحمدی مثل شبکه سلامت میمونه. وجود داره، برنامه داره، برند داره، منتها هر چی زور میزنه مردم همون شبکه آیفیلمشون رو میخوان .