بگو تاد نداریم، فعلا کنکله (!)
🔻مقامات اسرائیل، به مدت دو هفته در موقعییت ارّه می گفتند امروز و فردا به حمله ایران پاسخ می دهیم. اما بعدش نشسته و فکر کرده و با خود گفته اند که ای بابا! پس موشک های نقطه زن ایران را چه کار کنیم که خوشه به خوشه روی سرمان آوار می شوند؟!
🔹تازه مغزشان جرقه زده که تا سمانه پدافندی "تاد" نباشد نمی شود با ایران گلاویز شد و بنابراین حمله را تا آمدن سامانه پدافندی تاد عقب انداخته اند(!)
🔻این، روایتی است که از خواندن گزارش های یکی دو روز اخیر رسانه های عبری و غربی دستگیر مخاطب می شود.
🔹اما اولا اسرائیل سالهاست سامانه تاد دارد. با این وجود، نه فقط از عهده موشک های ایران بلکه از عهده موشک های حزب الله و انصارالله هم برنیامد.
🔻ثانیا آیا معقول است که آمریکا، تحقیر شدن اسرائیل در عملیات وعده صادق یک را ببیند و دست روی دست گذاشته باشد تا تحقیر بزرگتری در وعده صادق دو پدید آید و تازه بعد از آن اعلام کند که سامانه تاد را به اسرائیل می دهد؟!
🔻با فرض صحت ادعای جدید، چرا آمریکا قبلا تاد را نداد که اسرائیل و منطقه گالیللوت تل آویو موشک باران نشود و فقط ۳۲ موشک به پایگاه نواتیم اصابت نکند؟
🔹به نظر می رسد این خبر سازی ها بیشتر برای روحیه دادن به افکار عمومی در هم ریخته صهیونیست ها پس از وعده صادق ۲ و ضربات درخشان حزب الله طی چند روز اخیر، و همچنین توجیه ناتوانی و تاخیر دو هفته ای اسرائیل در واکنش به عملیات ایران باشد.
🔻بله فعلا که گویا ارتش اسرائیل اعتصاب کرده و گفته تا تاد نباشه، درگیری با ایران کنکله! تا پس از این چه بهانه ای پیدا بکنند.
@ IMANI_mohammad
.
چند شاهکار مهم
در عملیات خیره کننده امشب
🔻به خاک و خون کشیدن یکصد نظامی زبده تیپ گولانی، از جمله افسران و فرماندهان آن و احتمالا برخی فرماندهان ارتش رژیم صهیونسیتی، بالاتر از شاهکار قدرتمند نظامی، یک شاهکار بزرگ اطلاعاتی است.
🔹در حالی که رژیم صهیونسیتی تلقین می کرد فرماندهی حزب الله را از هم پاشانده و حالا زمان پیشروی تا بیروت است(!) حزب الله نشان داد هم ستاد فرماندهی اش سر پاست، هم سازمان عملیات رزمی آن و هم اطلاعات- عملیات به روز، که به ساعت و دقیقه مشخص می کند نظامیان و فرماندهان دشمن، کی و کجا جمع می شوند.
🔻حزب الله با این ضربت کوبنده که صهیونیست ها آن را سنگین ترین ضربه از آغاز جنگ خوانده اند، نشان داد خبر جایگزینی کامل فرماندهان جدید با فرماندهان شهید چقدر دقیق بوده و فرماندهی حکیم حزب الله، محاسبه سخت ترین احتمالات را کرده است.
🔹امشب از پهپاد دو مرحله ای استفاده شده که ابتدا موشک شلیک کرده و سپس خود را به مرکز تجمع نظامیان کوبیده است. عملیات تا ثانیه آخر، از اتاق فرماندهی مدیریت شده، و این هم می تواند سورپرایز دیگری باشد. به نظر می رسد که فرماندهی نامتمرکز و در عین حال شبکه ای حزبالله، کابوس های بسیاری برای صهیونیست ها در چنته دارد.
🔻برخی رسانه ها می گویند هنگام حمله حزبالله، هرتزی هالوی رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در جمع نظامیان حاضر بوده و هدف قرار گرفته است. برخی هم می گویند اجان به در برده . در هرحال، باید زنده یا مرده او را نشان بدهند. اکنون نشان دادن سران و فرماندهان رژیم در مجامع، به خاطر امکان رد یابی شدن آنها، پرهزینه شده است.
@ IMANI_mohammad
ممکن است آمریکا (که دمکراتها دنبال اند هنگام انتخابات جنگ نباشد تا ترامپ رای نیاورد)به ایران پیام دهد،اگر اسرائیل زد، شما نزنید، به جایش ما جنگ لبنان را تمام می کنیم.
(به قول پزشکیان)همین معادله را در خونخواهی هنیه و آتش بس در غزه گفتند و عمل هم نکردند.سپس ما زدیم.
#تجربه_تکراری
445.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فمینیسم در پوشش دفاع از حقوق زنان ، اونها رو نابود کرده..
خودتون رو از داشتن خانواده و لذت مادری محروم نکنید.
"farzaneh"
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما خاورمیانه نیستیم،
میانهی جهانیم ...
ایران پایتخت جهانه😎
"خانم آسمان"
840.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا یه رازی رو بهت بگم که خیلی آرومت میکنه ❤
"Avvab133"
در روزگاری که #غرب_وحشی جایگاه زن را صرفا به عنوان یک کالای جنسی تقلیل داده است، ما در #جهان_اسلام و #ایران_عزیزمان، به وجود بانویی #دانشمند و #فرهیخته می بالیم که هزار و اندی سال پیش و در دامن مکتب اسلام پرورش یافته است.
#حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها
#بانوی_تراز_مکتب_اسلام
"مهاجر"
شام آخر؛ اثری از حزبالله لبنان👌
☫ الله اکبر خامنهای رهبر مرگ براسرائیل
#وعده_صادق
#نابودی_اسرائیل
#سید_حسن_نصرالله
🌺🍃ابر حریفی شو 👇
🆔 @ Iranian_Central_Cloud
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی بسیاری از آوارگان فلسطینی در سحرگاه امروز در آتش سوختند!
🔹 حمله وحشیانه رژیمصهیونیستی به چادر آوارگان فلسطینی در بیمارستان شهدای اقصی در مرکز غزه!
🔹حاوی صحنه های دلخراش