eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
34هزار ویدیو
364 فایل
کاربری @Modafeinharmim حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماز صبح رو‌ اول وقت می‌خونی؟! ┄┅┅┅┅❁🤍❁┅┅┅┅┄ 💠کانال گنجینه نگین مرق🍁 🆔️@neginmaragh🍁
@naghmehaye_beheshti4_507651510750938032.mp3
زمان: حجم: 2.1M
🎤صوتی 👆🏻👆🏻👆🏻 🕌 اذان زیبا در مقام «حجاز» 1⃣استاد حسینعلی شریف 🆔️@neginmaragh🍁
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
اکنون قتل عام های وحشتناکی علیه خانواده ها در کمپ جبلیه و بیت لاهیا مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی در حال وقوع است.
رئیس جمهوری چین خطاب به ارتش کشورش: برای جنگی تمام عیار آماده شوید
پس از آنکه دو سند ادعایی اطلاعاتی آمریکا درباره آماده‌سازی‌های اسرائیل برای حمله به ایران توسط یک حساب تلگرام مرتبط با ایران منتشر شد، مقامات آمریکایی به شدت نگران یک احتمالی امنیتی بزرگ هستند. - باراک راوید خبرنگار اسرائیلی آکسیوس و تحلیلگر سیاست خارجی «CNN»
بی وطن
پیکر شهدایی که تاکنون از کشتار هولناک اشغالگران در بیت لاهیا بیرون آمده اند
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار شبکه ام تی وی لبنان که ضد مقاومت است هنگام مصاحبه با ترامپ برای معرفی شبکه شأن می گوید : ما تنها رسانه‌ای هستیم که به طور مداوم نفوذ حزب‌الله در لبنان را به چالش می‌کشیم.
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انس شریف خبرنگار الجزیره در شمال غزه می گوید وضعیت بشدت بحرانی ست ، جنگنده‌های اسرائیلی چندین ساختمان مسکونی را بمباران کرده‌اند که تاکنون 73 نفر شهید و 100 نفر زخمی شده‌اند و تعداد زیادی هم هنوز زیر آوارند در حین حال حملات اسرائیل در این منطقه در لحظات کنونی شدید گزارش شده و بالگردهای رژیم صهیونیستی مستقیماً در حال شلیک به منازل مسکونی که غیرنظامیان در آن پناه گرفته‌اند ، می باشند خودروهای امدادی امکان رسیدن به مناطق مورد هدف را ندارند و صهیونیست ها بشدت به سمت غیرنظامیان شلیک می کنند به گونه ای که صدای تیراندازی لحظه‌ای قطع نمی‌شود
♦️تصاویری از شهید رضا عواضه که ساعاتی پیش همراه با همسرش، توسط پهپاد اسرائیلی ترور و به شهادت رسید. 🔹شهید رضا عواضه دکتری مهندس کامپیوتر در گرایش معماری کامپیوتر را در دانشگاه تهران به اتمام رساند و یکی از نخبگان برجسته در زمینه شبکه های کامپیوتر بود. به جرات می‌توان گفت در زمینه لینوکس ایشان یکی از برترین اساتید موجود در جهان بودند. 🔹کارشناسی ارشد خود را در سال ١٣٨٩ از دانشگاه آمریکایی علوم و فناوری در بیروت دریافت کرد و به عنوان یک نیروی اصلی در پروژه روتر ملی در دانشگاه تهران به مدت ۳ سال فعالیت کردند و بخش مهمی از این پروژه را توسعه دادند و در راستای همین پروژه ایشان یک اختراع را به ثبت رسانده‌اند. 🔹همسر ایشان خانم معصومه (آرزو) کرباسی اهل ایران و از فعالان رسانه‌ای دغدغه مند مقاومت بود. از این زوج شهید ۵ فرزند به یادگار ماند.