🔹 زاکانی: اقدامات تبیینی مرحوم طالبزاده به تقویت و تکثیر جریان حق کمک میکرد
🔹عصر امروز، سومین ویژه برنامه ستارگان شهر با محوریت بزرگداشت مرحوم نادر طالبزاده در تالار ایوان شمس با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، عزت الله ضرغامی رئیس پیشین سازمان صدا و سیما، سردار ایرج مسجدی معاون هماهنگ کننده سپاه قدس و جمعی از دوستداران و شاگردان مرحوم طالبزاده برگزار شد.
شهردار تهران:
🔹 مرحوم طالبزاده مبتنی بر خودباوری برگرفته از ایمان راهی را آغاز کرد که ارزش آن را قیمتی نیست؛ او بعد از این مهاجرت نیز از پای ننشست و مختصات خود را با انقلاب اسلامی تعریف کرد.
🔹افرادی چون مرحوم نادر طالبزاده از درون جبهه دشمن واقعیتهای تلخ جهان غرب را تبیین میکردند و سعی داشتند صدای حق باشند. اقدامات تبیینی مرحوم طالبزاده علاوه بر آنکه به تقویت و تکثیر جریان حق کمک میکرد باعث میشد دیگرانی که اهل حق بودند نیز در حرکت در مسیر خود جرات پیدا کنند.
📷 سالروز درگذشت رئیسجمهور فقید، به عنوان «روز شهدای خدمت» در تقویم ثبت شد
🔹 پزشکیان، رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه این شورا مبنی بر ثبت سالروز شهادت رئیسجمهور فقید و همراهانش (۳۰ اردیبهشت) را به عنوان روز شهدای خدمت در تقویم، ابلاغ کرد.
🔹 هدف از این مصوبه که در جلسه ۹۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تأیید رسیده، زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای خدمت و ارج نهادن به فداکاریهای آنان در راه اعتلای ایران اسلامی است./ مهر