eitaa logo
💠 حاج قاسمی ها 🇮🇷
2هزار دنبال‌کننده
40.6هزار عکس
34.5هزار ویدیو
368 فایل
کاربری @Modafeinharmim حاج قاسمی ها جهاد تبیین https://eitaa.com/joinchat/446562498C9c8111dcda کانال https://eitaa.com/modafeanharmim https://t.me/modafe انقلاب و نهضت امام حسین علیه السلام.... با پیام رسانی ملتزم به قانون و مسئول در برابر خدا
مشاهده در ایتا
دانلود
📷ترامپ جایزه نوبل صلح را گدایی می‌کند 🔹یک روزنامه اقتصادی نروژی گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا چند هفته پیش به بهانه بحث درباره تعرفه‌های تجاری با وزیر دارایی نروژ تماس گرفت و خواهان دریافت جایزه صلح نوبل شد.
📷نماینده حامی فلسطین از مجلس نیوزیلند اخراج شد 🔹کلوئه سواربریک از رهبران حزب سبز و بخشی از جناح مخالف دولت نیوزیلند، در یکی از جلسات این هفته مجلس و پس از آنکه در جریان یکی از مباحثات درباره به رسمیت شناختن کشور فلسطین، کشور خود را منزوی و عقب‌مانده خواند، از مجلس اخراج شد. 🔹این نماینده مجلس نیوزیلند از دولت خواسته بود تا از طرحی که توسط حزبش پیشنهاد شده و اسرائیل را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی‌ تحریم می‌کرد، حمایت کند. 🔹️سواربریک گفت: اگر ۶ نفر از ۶۸ نماینده حامی دولت شهامت به خرج دهند، می‌توانیم در سمت درست تاریخ بایستیم.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عراقچی: ایستادگی قوی شیعیان بخاطر نگاه عاشوراگونه و کربلاگونه است وزیر امور خارجه: 🔹مواضع دولت، علما و مرجعیت و مردم عراق در طول جنگ گرفتند، بی سابقه بود. و تمامی اش در حمایت از ایران و مردم ایران و در محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی و امریکا بود. 🔹راهپیمایی اربعین قدرتنمایی شیعه است و بعد از جنگ دوازده روز شیعه همچنان قوی در میدان می نیستند نتیجه نگاه عاشوراگونه و کربلاگونه است.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نابودی کمپ بی‌خانمان‌ها در واشنگتن دی‌سی توسط دولت ترامپ
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قرائت زیارت اربعین با حضور شهید رئیسی در سال ۱۴۰۲ در شهر بیرجند
📷عراقچی: در اینکه باید فکری کرد و جلوی اسنپ بک را گرفت تردیدی نیست 🔹کسی وجود مکانیزم اسنپ بک در برجام را انکار نکرده این کلمه نیست، ولی مکانیسم آن وجود دارد و به دلیل وجود همین مکانیسم بود که جمهوری اسلامی از این مکانیسم استفاده کرد. 🔹الان اروپایی ها تا ۲۸ مهر فرصت دارند اسنپ بک کنند، اما از نظر ما آن ها به خاطر مواضع شان از جمله تاکید بر غنی‌سازی صفر که در برجام حق غنی سازی ایران به رسمیت شناخته شده است، صلاحیت صحبت و به کارگیری هیچ بخشی از برجام از جمله اسنپ بک را ندارند. 🔹در نامه طولانی و مستدل به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت استدلال کردم که به دلایل متعدد این ها دیگر عضو برجام نیستند. البته آن ها هم می توانند مقابله کنند و راه هایی را امتحان کنند. 🔹در اینکه باید فکری کرد و جلوی اسنپ بک را گرفت تردیدی نیست و ما هم تا آخرین لحظه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
📷عراقچی‌:ارمنستانی‌ها گفته‌اند خط قرمزهای ایران را رعایت کرده‌اند 🔹️وزیر خارجه: آنچه که در مورد راه‌های مواصلاتی قفقاز جنوبی اتفاق افتاده با آنچه که قرار بود اتفاق بیفتد، از زمین تا آسمان فرق دارد. 🔹ارمنستانی‌ها به ما گفته‌اند تمام خط قرمزهای ایران را رعایت کرده‌اند. 🔹هیئت آژانس در روز دوشنبه در تهران با مقامات سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه دیدار کرد. 🔹هیچ نیروی آمریکایی در مرز ایران و ارمنستان مستقر نخواهد شد.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ عراقچی به نتانیاهو: شیوه‌های نخ‌نما شده و بچه‌گول‌زن دیگر جواب نمی‌دهد 🔹همین‌ها آب را روی غزه بستند. تحریم‌ها را بردارند و ببینند که ناترازی حوزه انرژی که بخشی از آن به دلیل تحریم‌هاست چگونه رفع می‌شود.
جنگ بود ،از عراق اما ایرانی ها هجوم آوردند به داخل عراق این صحنه واقعاً یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر است و در گفتمان اربعین، بار نمادین و پیام عمیقی دارد. --- روایت و تبیین گفتمانی زمینه تاریخی سال‌های جنگ و اشغال عراق توسط آمریکا و پیش‌تر، سرکوب شیعیان توسط صدام، کربلا و نجف را به شهری در محاصره نظامی و ترس بدل کرده بود. مردم بومی عراق حتی جرات برگزاری عزاداری علنی نداشتند. پس از سقوط صدام همه دنیا عراق را منطقه ناامن می‌دید. انفجارها، درگیری‌ها و ناامنی به اوج خود رسیده بود و خارجی‌ها (به‌خصوص غربی‌ها) عراق را ترک می‌کردند. اما ایرانی‌ها به جای فرار، سیل‌وار به سمت عراق رفتند. مقصدشان نه بازار، نه سیاست، بلکه زیارت اربعین و بیعت با امام حسین (ع) بود. نتیجه اربعین نه‌تنها از بین نرفت، بلکه در همین شرایط خون و باروت، به یک راهپیمایی میلیونی و جهانی تبدیل شد که پیامش این بود: > «عشق به حسین (ع) از مرگ و ترس بزرگ‌تر است.» --- پیام و عبرت 1. شکستن معادله ترس: وقتی همه می‌گریزند، مومنان واقعی به سمت کانون خطر برای دفاع از ارزش‌ها می‌روند. 2. تبدیل تهدید به فرصت: ناامنی عراق، به فرصتی برای تثبیت و جهانی کردن پیام عاشورا بدل شد. 3. گسترش ابعاد جهانی اربعین: از یک زیارت محدود، به یک حرکت بین‌المللی با حضور شیعیان و حتی غیرمسلمانان. 4. نمایش عملی امت واحده: اربعین نشان داد که وحدت بر محور امام حسین (ع)، مرزهای قومی و ملی را در می‌نوردد. # مرگ_بر_اسرائیل @modafeanharmim "پازوکی"
موجز خبرها لاریجانی: در برابر دوگانه «تسلیم یا جنگ»، مذاکره بی‌فایده است. هند حکم دیوان بین‌المللی درباره پایبندی به پیمان آبی با پاکستان را رد کرد. لاریجانی: موضع دوگانه آمریکا درباره جنگ و مذاکره نشان می‌دهد هنوز نفهمیده‌اند جنگ نتیجه ندارد. عراقچی: آمادگی برای جنگ مهم‌ترین عامل بازدارندگی است. لاریجانی: روز اول جنگ از طریق موساد تهدید به قتل شدم و پاسخ مناسب دادم. ترامپ: پوتین و زلنسکی به صلح خواهند رسید. لاریجانی: از حماس «سنی» و حزب‌الله «شیعی» دفاع می‌کنیم؛ موضع ما فرقه‌ای نیست. لاریجانی: امنیت منطقه با استقلال و احترام به حاکمیت کشورها تأمین می‌شود، نه با تسلیم. لاریجانی: آیت‌الله خامنه‌ای در روز اول جنگ موازنه را تغییر داد و جایگزین فرماندهان ترورشده را سریع معرفی کرد. عراقچی: اروپا صلاحیت استفاده از مکانیزم اسنپ‌بک برجام را ندارد. طالبان: مطالبات آمریکا را اجرا نمی‌کنیم، واشنگتن برای ما مشکل‌تراشی می‌کند. موسوی (دیپلمات سابق): ایران ظرف چند ساعت قادر به ساخت ۲۴ بمب هسته‌ای است. روسیه به‌طور رسمی با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفت کرد. عراقچی: ارمنستان وعده داده در زنگزور همه خط قرمزهای ایران را رعایت کند. رئیس ستاد اربعین: ۸۰٪ زائران بازگشته‌اند. --- تحلیل 1. تقویت روایت بازدارندگی ایران تأکید لاریجانی و عراقچی بر «آمادگی برای جنگ» و «بی‌فایده بودن مذاکره در شرایط تهدید» نشان می‌دهد که موضع رسمی ایران در هفته‌های اخیر بر بازدارندگی فعال و عدم تسلیم متمرکز است. 2. چالش‌های منطقه‌ای با محوریت آب و مرز رد حکم دیوان بین‌المللی توسط هند علیه پاکستان، و موضوع زنگزور میان ایران و ارمنستان، هر دو نشانه استمرار مناقشات ژئوپلیتیک و منابع حیاتی در آسیاست. 3. مخالفت آشکار روسیه با فشار بر ایران موضع رسمی مسکو علیه مکانیسم ماشه، ضمن ارسال پیام حمایتی به تهران، به رقابت روسیه و غرب در فضای برجام نیز عمق می‌بخشد. 4. موضع ضدفرقه‌گرایی ایران تأکید لاریجانی بر حمایت از حماس و حزب‌الله به‌عنوان نیروهای غیرطائفه‌ای، در شرایطی که منطقه با جنگ‌های فرقه‌ای توصیف می‌شود، تلاش برای تثبیت تصویر ایران به‌عنوان بازیگر فرامذهبی است. 5. افزایش فشار کلامی علیه آمریکا و اسرائیل روایت تهدید تلفنی موساد و پاسخ قاطع، و همچنین حمله لفظی به دوگانگی آمریکا، بخشی از جنگ روانی و دیپلماسی رسانه‌ای ایران است. 6. تحرکات امنیتی طالبان و ادعاهای هسته‌ای ایران اعلام توان بالقوه ساخت ۲۴ بمب هسته‌ای، همراه با مواضع ضدآمریکایی طالبان، پیامدهایی در موازنه امنیتی منطقه دارد و می‌تواند فشار غرب را تشدید کند. @modafeanharmim
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️سعی کنیم لااقل نیم ساعت قبل از اذان بیدار باشیم مناجات و راز و نیاز شبهای جمعه با بقیه شبها فرق میکنه فرصت رو از دست ندیم ان شاءالله التماس دعا از همه شما عزیزان 🤲 ╔═.🥀🍃.📿════╗ 🆔️@neginmaragh 🪴 ╚════🥀.🍃.📿═╝ •┈••✾•🌿🌸🌺🌸🌿•✾••┈•