10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازجویی از روسای سه دانشگاه آمریکا در مورد تجمع دانشجوها در حمایت از فلسطین!!!
۲۷ آذر ۱۴۰۲
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
" خیـــــــــــانـــــــــت فرهنگی "
هشدار ها و فریاد هایی که شنیده نشد!!!
#حسن_عباسی
۲۷ آذر ۱۴۰۲
40.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ الکترونیک روسیه چگونه موشکهای آمریکایی را گمراه می کند؟
۲۷ آذر ۱۴۰۲
25.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژه هلیکوپتری ملی ایران که هوانیروز ارتش رو از خرید میل ۲۸ روسی منصرف کرد ...
۲۷ آذر ۱۴۰۲
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفنگ ایرانی مصاف رسما جایگزین ژ۳ در ارتش و سپاه شد ...
۲۷ آذر ۱۴۰۲
۲۸ آذر ۱۴۰۲
۲۸ آذر ۱۴۰۲
۲۸ آذر ۱۴۰۲
خبرنگار اسقاطیلی
یکی از اعضای ارشد انصارالله به الجزیره گفت: آمریکا پیشنهاد داد در ازای توقف عملیات نظامی خود در دریای سرخ، از مداخله در تلاشها برای دستیابی به صلح در یمن خودداری کند. ما این پیشنهاد را رد کردیم.
۲۸ آذر ۱۴۰۲
رئیس مارگالیوت: ما در شمال برای همه چیز در حال جنگ هستیم، من سخنان دیروز وزیر جنگ در سفر به مطله را درک نمی کنم که اگر حزب الله میله ها را بالا می برد، ما پاسخ سختی خواهیم داد. منظورت چیه که میله رو بالا ببری؟ اگر او تل آویو را گلوله باران کند، ما پاسخ خواهیم داد، اما گلوله باران مارگالیوت و کریات شمونه کافی نیست؟ خون برادران ما در شمال با خون ساکنان تل آویو برابری نمی کند؟! اگر آنها به مارگالیوت شلیک می کنند، به سمت کشور🤮 اسقاطیل شلیک می کنند و عرررتش اسقاطیل باید پاسخ دهد و زمین را تکان دهد.
۲۸ آذر ۱۴۰۲
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️آیا غرب واقعا در مسیر انحطاط است؟
حسین کچویان - جامعهشناس و استاد دانشگاه:
🔹غرب واقعا در مسیر انحطاط قرار دارد، چه از نظر جمعیتی و چه از نظر آسیبهای اجتماعی که رخدادهایی مثل طوفان الاقصی، به خاطر اینکه زیباییهای انسانی را نشان میدهند، در نشان دادن حقیقت غرب تاثیر بسزایی دارند.
🔸تمدنهای اصیل همواره به خاطر ظهور شکلهای رفتاری زیبای انسانی توسعه مییابند نه به خاطر افزایش قدرت نظامی یا حتی به خاطر صرف استدلال و گفتوگو
#طوفان_الاقصی
۲۸ آذر ۱۴۰۲
روز هفتاد و چهارم جنگ فلسطین با این خبر آغاز شد / آمریکا : با کمک کشور سیشل و بحرین و کشورهای دیگر یک ائتلافِ ضد یمنی ایجاد کرده ایم
وزیر دفاع آمریکا که به تلآویو سفر کرده از تشکیل ائتلاف دریایی با همراهیِ انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، نروژ، هلند، کانادا، بحرین (استان سابق ایران) و سیشل برای «تأمین امنیت دریای سرخ» و مقابله با تهدیدهای یمن خبر داد.
جالب است که کشورهایی مانند عربستان و امارات و مصر به دلیل درک دقیق از تبعات شرکت در چنین ائتلافی از حضور در آن خودداری کرده اند.
یمن در پاسخ به خبر فوق گفته : ما امکاناتی در اختیار داریم که میتوانیم ناوگانها و کشتیها و زیردریاییها و ناوهای هواپیمابرتان را غرق کنیم. دریای سرخ گورستان شما خواهد شد.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
@ mrtahlilgar
#طوفان_الاقصی
۲۸ آذر ۱۴۰۲