7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸«کس نمی داند در این بحر عمیق
سنگ ریزه قرب دارد یا عقیق!»
🆔 @ banavayeneynava
24.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تحسین آیت الله العظمی جوادی آملی از مشاهده تبلیغ یک طلبه در روستا ...
روز قیامت معلوم میشه کی سواره است و کی پیاده...
امام على عليه السلام :
آن گاه كه كارها به پيشگاه خداوند[در قيامت] عرضه گردد، معلوم شود كه چه كسى توانگر است و چه كسى تهيدست.
┈┈••✾•🍃🔵🌿•✾••┈┈
》 به کانال ایتا #پژواک بپیوندید
@ pezhvaak_ir
ابتدا ویدئو سمت چپ را ببینید سپس
ویدئو سمت راست(همون فرزند شهیداست)
💚کاربر عرب برای این ویدیو نوشت: عشق، ایمان و اعتقاد ایرانیان بسیار عمیق و غیرقابل توصیف است.
.
پشه، زنبور، ابابیل
و دور تند سقوط اسرائیل
🔹سقوط آزاد رژیم صهیونیستی را در یک دور تند ببینید.
🔻ادعا می شد صهیونیست ها، ربات های زنبوری شکلی دارند که در کار جاسوسی و ترور استفاده می کنند.
🔻از سوی دیگر، صهیونیست ها تا همین چند سال قبل، مدعی عملیات نیش زنبور ها علیه ایران بودند؛ اقدامات تروریستی آزار دهنده و کلافه کننده و مرگبار. اما اکنون قریب هفت ماه است که خود در تله ای چند بُعدی افتاده اند و دست کم از چهار جبهه (غزه، لبنان، عراق و یمن)، ضربه می خورند.
🔻در یکی دو روز گذشته، هم با حمله مقاومت یمن به کشتی های شان در دریای سرخ رو به رو شدند، هم در عملیات غافلگیرانه حماس و حزب الله چند ده کشته و مجروح دادند، هم شاهد حملات پهپادی مقاومت عراق در عمق سرزمین های اشغالی بودند.
🔻ارتش اسرائیل امروز در توجیه تلفات و زخمی های جدید اطلاعیه داد: "یک تانک ارتش، در حین عملیات در منطقه حائل در جنوب نوار غزه، درحصار مرزی نیزیم، لانه زنبور را زیر گرفت و پس از آن، مقدار زیادی زنبور بیرون آمدند و سربازان را نیش زدند. ۱۲ مجروح به بیمارستان منتقل شدند"!
🔻آوی آیرونی مدیر بخش فوریت های پزشکی مرکز شیبا گفت: "برخی از سربازان در معرض نیش صدها زنبور قرار گرفتند و تحت مراقبت های ویژه و درمان مسمومیت قرار گرفتند، وضعیت برخی از آنها به شدت وخیم است. تا به حال شاهد چنین موردی نبودم که صدها زنبور به یک نفر حمله کنند".
🔹صهیونیست ها نه این که از عهده رزمندگان مقاومت فلسطین بر نمی آیند، بلکه در دفع آزار زنبور ها هم ناتوانند. همان گونه که وقتی نمرود اجلش رسید، از دفع آزار یک پشه ناتوان ماند و با نفوذ همان پشه در عمق مغزش، جان باخت
🔹انسان، یاد اردوکشی اَبرهه با سپاه فیل برای ویران کردن خانه کعبه می افتد که با چه دبدبه و کبکبه و چه جلال و جبروتی آمده بودند و چگونه طعمه سجیل (سنگ/گل- کلوخ آمیخته به سنگریزه) هایی شدند که از منقار ابابیل ها بر سرشان فرود می آمد و از پا در می آورد.
🔹سوال: ارتشی که در مواجهه با لانه زنبور ها، ۱۲ مجروح بر جا می گذارد، در عملیات نظامی چقدر تلفات می دهد و صدایش را در نمی آورد؟!
محمد ایمانی
.
💢سرخوردگی فعال رسانه ای صهیونیست:
سازمان ملل ، یهود ستیزترین سازمان است(!)
🔹امیر تزارفاتی:
🔻«مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت قاطع قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن از شورای امنیت سازمان ملل خواسته شد تا عضویت کامل «فلسطین» در سازمان ملل را مورد بازنگری و حمایت قرار دهد.
🔻143 کشور حمایت کردند، 9 کشور رای مخالف و 25 کشور رای ممتنع دادند.
🔻سازمان ملل متحد یهودستیزترین سازمان چند ملیتی روی زمین است»!
محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈صدام می گوید:حافظ اسد، ما به چند دلیل در جنگ کنار ایران خواهیم ایستاد.دلیل اول این که عراق به خاک ایران🇮🇷 تجاوز کرده است دلیل دوم این که با وجود ولایت فقیه این جنگ تمام نخواهد شد مگر...👆
✍️دراین جلسه اطرافیان صدام پوزخند زدند اما هر چه حافظ اسد گفت تعبیر شد.✌️
#برگی_از_تاریخ
" sardarmyway "