eitaa logo
کانال شهید محسن حججی🌷
719 دنبال‌کننده
753 عکس
462 ویدیو
4 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🔹با توکل به خدا ، عنایت اهل بیت و مدد شهدا ، در نظر داریم در راستای ادای دین وتولید محتوا در فضای مجازی یاوری باشیم برای همسنگری هایمان در جبهه فرهنگی ... اخبار گرد اوری شده شهید محسن حججی و مدافعین حرم باما بمانید
مشاهده در ایتا
دانلود
مرحوم آقا شیخ رجبعلی خیاط(ره) : در بیداری سحر و ثُلث آخر شب، آثار عجیبی است. هر چیزی را که از خدا بخواهی در بیداری سحرها می توان حاصل نمود. از گدایی سحرها کوتاهی نکنید که هر چه هست، در آن است. عاشق خواب ندارد و جز وصال محبوب چیزی نمی خواهد. وقت ملاقات و رسیدن به وصال، هنگام سحر است.
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🅾این خانم را یادتون میاد که می گفت لات و لوتها بریزید تو خیابون؟؟؟؟ ♦️حالا ببینید تو کانادا چه بلایی سرش اومده، نه دولت و نه موسسات حقوق بشری هم توجه نمی کنند؛ بنده خدا در این سرمای وحشتناک آواره خیابون شده؛ به نظر شما لات و لوتهای کانادا مرام دارند کمکش کنند؟؟؟!!!.🙄 ✍پ ن: حالا اگر همین اتفاق در ایران بود شبکه های لندن نشین و فالور های ایران نشین آن ها چه استوری‌ و پروفایل هایی که قطار نمی کردن؟! 🔺🔥بهشت یا سراب غرب ؟؟؟!!!
16.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کاسبی از و الکی! وقتی جماعتی در اینستاگرام استوری اعتصاب می‌زنند اما در واقعیت خبری از اعتصاب نیست! ببینید چه کسانی مردم را به اعتصاب دعوت می‌کنند و در خفا چه می‌کنند! نباید فریب این‌ها رو خورد...
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فیلمی دیگر از شناسایی، تعقیب و دستگیری دختران هتاک کاشف حجاب 😊🇮🇷✌️ 🔹سازمان اطلاعات فراجا
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 خدا لعنتشان کند ، ملت را کلافه کرده اند داد این آقا هم در آمده ... ایشان مصطفی صابری بدنساز کشورمان است. او اینجا میگوید: مرا تهدید کرده و خط و نشان میکشند که باید حمایت کنی ، باید چنین و چنان کنی و ... بعد میگوید: فقط فحش بلدید، آنجا که مدال آوردم خبری از شما نبود، حالا پیدایتان شده ... ماجرا ساده است: با مردم کاری نداشته باش، بلندگوها را جذب کن با تهدید، زور، فضا سازی انها مانند عشایر عراق که مرعوب داعش شده و مردم را ساکت نگه داشتند با تو همراه میشوند، سپس مردم را همراه میکنند... پشت پرده راه اندازی امدنیوز های سلبریتی هم همین بود که این بلندگو ها را جذب کنند یا بترسانند یا با فضا سازی همراه کنند تا آنها مردم را تحریک کنند.... آین آقا و خیلی های دیگر بازی را فهمیده اند. برخی هم مثل علی دایی و علی کریمی میروند بین ده بیست نفر ، با چهارنفر هم همراه میشوند و کرکره مغازه پایین میکشند ، تهش هم خیالشان راحت است که گروه فشار در مجازی فحششان نمیدهد و اینگونه هم خودشان را فانع میکنند: ما کنار مردمیم... بمانید کنار آن مردم ، کرکره ها را هم مرد باشید تا رفتن جمهوری اسلامی پایین بکشید.
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت به این روحانی بزرگوار 👏 حتما ببینید این ویدیو رو
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کاری به ادبیاتش نداریم اما با این جماعت خبیث و فحاش باید همین طور صحبت کرد👏بفرستید برای جماعت برانداز😊
یک ماه قبل که جمهوری اسلامی، اینترنشنال رو تحریم کرد، خبرنگاران اینترنشنال مسخره کردن، یکیش همین توئیته جواب مرتضی قربانی امروز به توئیت یک‌ماه قبل زراعتی خیلی خوب بود😂 لازم به ذکره زراعتی شرکت کننده برنامه بفرمایید شام بوده
🔴عملیات تروریستی در ایذه ۵ شهید و تعدادی زخمی برجای گذاشت. 🔹تروریست‌ها سوار بر موتور، مردم و عابران را به رگبار بستند.
| تعداد مجروحان حمله ترویستی ایذه به ۱۵ نفر افزایش یافت/یک کودک درمیان مجروحان 🔹تعداد مجروحان حمله ترویستی افراد مسلح در ایذه که شامگاه چهارشنبه رخ داد به ۱۵ نفر افزایش یافت که یک کودک در میان مجروحان مشاهده می‌شود. 🔹یک مقام آگاه چهارشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت: این حمله تروریستی توسط ۲ موتور سوار و به رگبار بستن مردم عادی در بازار مرکزی شهر ایذه رخ داد. 🔹حال برخی از مجروحان این حادثه وخیم گزارش شده است. 🔹 بیشتر مجروحان این حادثه کور و تروریستی را مردم عادی تشکیل می دهند. 🔹تاکنون پنج نفر از مردم و حافظان امنیت در این حادثه به شهادت رسیده‌اند.
1.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات حمله تروریستی ایذه از زبان معاون امنیتی استانداری خوزستان
🔴حادثه تروریستی ‎ نشان داد که دشمن در کشاندن مردم شریف ایران به خیابان، مستأصل و عصبانی شده و برای انتقام از مردم، دست به اقدامات‌ وحشيانه و بزدلانه کورکورانه می‌زند تا امنیت کشور را در اذهان مردم متزلزل نماید. اگر ذهن مردم نا امن شود، ايجاد نااميدی نسبت به آینده راحت است.