#غروب_جمعه💔
ای جمعه چرا زصبح دلگیر شدی؟
از طلوع خود چنین نفسگیر شدی؟
تابوده غروب تو غمش معروف است
گویی ک زهجر قاسمت پیر شدی...
محسن_رشیدی✍
#شهید_قاسم_سلیمانی🌷
#نثار_روحش_صلوات
غروب جمعه ها دلگیر بود همیشه اما حالا دلگیرتر شده اند . دلمان به صبح جمعه خوش بود که شاید خبری خوش از ظهور را بشنویم اما آن خبر تلخ در سحرگاه جمعه شوکی بزرگ بر جسم و جان ما وارد کرد که حالا صبح جمعه ها هم از غروب جمعه ها دلگیرتر شده است
آقای خوبی ها به ما بگو تا کی در فراق شما بسوزیم و صبح و غروب های دلگیر دنیا را تحمل کنیم
سربازان خودت مانند قاسم سلیمانی ها و ابومهدی ها را با شهادت گلچین میکنی و میبری، ما چه کنیم با این غربت و دنیای پر از ظلم و گناه ؟
🔸گردش هواپیمایی اوکراینی به سمت یک مرکز حساس نظامی در ساعات اوج بحران حادثه آفرید
بر اساس اعلام رسمی ستادکل نیروی های مسلح، حرکت عجیب هواپیمای بوئینگ آمریکایی به سمت یک مرکز حساس نظامی و خطای انسانی باعث سقوط هواپیمای متعلق به خطوط هوایی اوکراین شده است.
باید بررسی شود چرا خلبان اوکرینی به سمت یک پایگاه حساس نظامی منحرف شده بود؟ آیا نیت عملیات تروریستی در کار بوده است؟ البته اگر واقعا خطای انسانی در کار بوده باشد، این خطای انسانی باعث دراز شدن زبان آمریکا و ضدانقلاب و تحت الشعاع قرار گرفتن عملیات بزرگ سیلی اول به آمریکا و تحت الشعاع قرار گرفتن تشییع میلیونی #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی شد.
چندی پیش هم یک خطای انسانی باعث افزایش ناگهانی قیمت بزنین بصورت غافلگیرانه و بی تدبیرانه شد و عوارضی را برای کشور پدید آورد.
ستاد کل نیروهای مسلح باید چرخش خلبان اوکراینی به سمت پایگاه حساس نظامی را بیشتر بررسی کند
#
⚡️احتمال صحت #گمانه_زنی افزایش یافت!
شب گذشته در یک گمانه زنی اعلام کردیم احتمال دارد شرکت آمریکایی بوئینگ نرم افزار هواپیما را هک کرده باشد و باعث آتش سوزی و سقوط شده باشد. با توجه به بیانیه نیروهای مسلح مبنی بر نزدیک شدن عجیب هواپیمای اوکراینی به یک مرکز حساس نظامی، احتمال خیانت خلبان یا هک نرم افزار هواپیما و تغییر مسیر آن وجود دارد که حتما باید به این گزینه توجه جدی شود.
.
♻️ تمام هواپیماهای مسافری که با موشک سقوط کردند
سال ۲۰۱۷ / هواپیمای مالزیایی که توسط روسیه در میانه جنگ اکراین به اشتباه مورد اصابت موشکهای روس قرار گرفت و منجر به کشته شدن ۲۹۸ نفر شد
سال ۲۰۰۷ / هواپیمای بلاروسی که در سومالی مورد هدف قرار گرفت و ۱۱ نفر کشته شدند.
سال ۲۰۰۱ / سقوط پرواز روسی بر فرار دریای سیاه که از اسرائیل به سمت روسیه در حال حرکت بود، اکراین به اشتباه به این هواپیما شلیک کرده بود! ۷۸ کشته...
سال ۱۹۸۸ / و شلیک معروف ارتش آمریکا به ایرباس ایرانی و کشته شدن ۲۹۰ هموطن ایرانی که البته برای تعمدی بودن آن، دهها دلیل بیشتر است.
سال ۱۹۸۳ / مورد اصابت قرار گرفتن هواپیمای کره جنوبی توسط شوروی، ۲۶۹ کشته
سال ۱۹۷۳ / شلیک هواپیمای نظامی اسرائیل به هواپیمای مسافربری لیبی در صحرای سینا بعد از اینکه به هشدارهای اسرائیل گوش نداد، ۱۰۸ کشته داد.
🔹به این موارد دقت کنید و بعد به این سئوال پاسخ دهید: این کشورها چند ساعت و چند روز پس از حادثه، طی اطلاعیه رسمی، واقعیت را به مردم دنیا گفتهاند؟
🔹ستاد کل نیروهای مسلح حدود ۶۰ ساعت پس از حادثه، اطلاعیه رسمی داده یعنی در این ۶۰ ساعت از اصل خبر مطلع شده، ابعاد موضوع را بررسی کرده و اطلاعیه اول را صادر کرده.
خطای انسانی محکوم است و باید برخورد شود ولی آنچه احساسات مردم را جریح کرده ۳ ردز کتمان واقعیت و مخفیکاری بود
مردم ۳روز از مسئولین دروغ شنیدند، چه کسی خواسته تا واقعیتها کتمان شود؟ چه کسی سه روز به رهبری و مردم دروغ تحویل داده و خواسته اعتماد عمومی را به نظام سلب کند؟
آیا نباید او را شناسایی و مجازات کرد؟
.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض تسلیت به مناسبت ضایعه اسفناک جان باختن مسافران هواپیمای مسافربری و با توجه به اطلاعیه شرافتمندانه ستاد کل نیروهای مبنی بر قطعی شدن علت سقوط به وسیله پدافند هوایی و ارجاع قضیه به سازمان قضایی نیروهای مسلح برای بررسی همه جانبه و کشف عوامل و علل این واقعه اسفناک ،
به عنوان یک شهروند جمهوری اسلامی نکاتی را لازم به تذکر می دانمکه اگر در بررسی واقعه مد نظر بررسی کنندگان محترم قرار نگیرد و در گزارش نهایی برای روشن شدن افکار عمومی به اطلاع مردم نرسد می تواند زیان های جبران ناپذیری به حیثیت نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد آورد!
۱- حادثه پیش آمده می تواند خطای عمدی (و نه بصورت غیر عمد که در اطلاعیه ستاد کل آمده) بوده و توسط یک جریان نفوذی در مجموعه پدافند طراحی و اجرا شده باشد!
اصولا اعلان غیر عمدی بودن قبل از بررسی تنها می تواند ناشی از اعتماد و اطمینان به حق به روند های کلی سازمانی و تربیت نیروها و . . . باشد اما چنین دیدگاهی از عنصر نفوذ در تشکیلات حساس جمهوری اسلامی که در معرض دشمنی همه جانبه استکبار است غفلت نموده است!
۲- در ماجرای شهادت سرلشگر شهید بابایی فرمانده وقت نیروی هوایی که در اثر هدف قرار گرفتن هواپیمای شهید توسط موشک رخ داد، فرماندهی پدافند برعهده حسن روحانی رئیس جمهور فعلی بود اما بر خلاف امروز که ستاد کل به محض روشن شدن ماجرا آنرا شرافتمندانه اعلام و درصدد بررسی علل و عوامل بر می آید، در آن زمان هرگز علت ومبدأ شلیک موشک برای افکار عمومی به درستی روشن نشد!
۳- تا کنون معنی این توئیت حسن روحانی پس از ماجرای ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه و تهدیدات ترامپ مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران برای بخش بزرگی از افکار عمومی از جمله اینجانب روشن نشده است!
۴- در بررسی هر واقعه جنایی یک نکته که باید در تماممراحل بررسی مد نظر باشد آنست که احتمال وقوع حادثه توسط کسانی که از آن سود می برند نباید لحظه ای از نظر دور داشته شود!
از نظر حقیر این احتمال نمی تواند کم اهمیت باشد که کسانی که به اشکال گوناگون موجب وارد شدن “خسارت محض” طی سالهای اخیر به کشور شده اند، برای تکمیل نقشه های شوم خویش و انداختنکشور زیر پای استکبار چنین راهکارهایی را به اربابان مستکبر خویش پیشنهاد کنند!
پ.ن: این شیوه نگاه و برخورد با قضیه با حوادث را می توان در ماجرای رحلت آیت الله طالقانی حجت الاسلام سید احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی قتل فروهرها به دست یک دوم خردادی و . . . از سوی براندازان و منافین و هم شاهد بود !
والسلام علی من اتبع الهدی
✍پست اینستا دکتر کوچک زاده👆
صداقت ایران به روایت کاربر اروپایی
کاربر اروپایی:ایران نسبت به حوادث مشابه، خیلی زود مسئولیت حادثه را بر عهده گرفت.بسیار سریعتر از اشتباه آمریکا در پرواز ۶۵۵ ایران و سریعتر از اشتباه روسیه در انهدام پرواز MH17 مالزی و سریعتر از اوکراین در انهدام هواپیمای مسافربری در سال ۲۰۰۱
رونوشت به امثال صادق زیبا کلام بی سواد و مزدور کی دیگه میخواهید تو حساس ترین لحظه پشت کشورت بلند شید؟ اگه مزدور نیستن چرا لحظه های حساس دشمن را تحسین میکنن؟!
✅2 روز آبرو
✅سردار حاجی زاده...
🔹19 دی به عنوان قهرمان مقابل دوربین ظاهر شد تا از یک عملیات تاریخی و اولین سیلی تحقیرآمیز بگوید و دو روز بعد مقابل دوربین ایستاد تاعذرخواهی کند و به گردنش اشاره کند که از مو باریکتر است.
🔹دو روز پیش باافتخار از انتقام سخت برای عزت مردم گفت و امروز از طلب مرگی که بخاطر جان مردم کرده است.
🔹دو روز پیش پیروزی را به نام یک ملت زد و امروز ناکامی را به نام خودش.
🔹آبروئی که 19 دی ماه جمع کرده بود 21 دی ماه خرج کرد.
🔹با همان هیبتی که از قهرمانی گفت امروز از شکست گفت. با همان شمایل ساده و صمیمانه.
🔹برایش دو روز آبرو قدری ندارد. نه قهرمانی اش نه شکستش. برایش فرقی ندارد دو روزپیش روی دست ببرند و امروز مقابل دانشگاه ناسزایش گویند.
🔹مجاهد چنین است.
🔸اما یک حرف داغ بردل مانده است.
سردار ما همانست که گفت عملیات موشکی ما برای کشتن سربازان آمریکایی نبود. دقت دارید؟ جوانمردی با دشمن. در غضبش نیز با رحمت و انسانی رفتار می کند. چنین مردی و چنین نهادی می تواند مقابل جان مردم خودش سهل انگار و بی مبالات باشد؟ با تمام وجود بر این قصور عذرخواه است. برکنارش کنید ومحاکمه اما با حرف گوشه دار و زهردار نگوئید جان مردم برایش قیمت ندارد.
✅هرچند مهم نیست. مجاهد آبرویش خرج امامش است. هرچه کسب کند، دو روزه پای انقلاب می ریزد و رضاست.
🔴 دروغ؟ یا ناهماهنگی رسانهای
مردم تو قضیه هواپیما بیشتر از همه از این ناراحت شدن که چرا زودتر واقعیت رو نگفتید؟ چرا دروغ گفتید؟
اینجا چند نکته رو باید توجه کرد
🔻ایران بعد از سه روز واقعیت رو اعلام کرد، اگر این اتفاق رو با قضایای مشابه خارجی مقایسه کنیم، اتفاقا ایران خیلی سریع گزارش داد. در موارد مشابه، 8 روز، 2ماه و حتی چندسال طول کشیده تا واقعیت رو اعلام کنن. در برخی مواردم هنوز مشخص نشده چی شده. مثل کشتی سانچی که هنوز اطلاعات جعبه سیاه رو ندادن. پس در دنیا این یک امر طبیعی هست
🔻هممون در شرایطی قرار گرفتیم که بخوایم مرگ یکی از عزیزانمون رو به دیگر افراد خانواده بدیم. سریع و بدون مقدمه نمیشه این کارو کرد، با مقدمه چینی و آماده کردن طرف مقابل و با رعایت همه جوانب باید این کار رو انجام داد. اول بررسی میکنیم چه اتفاقی افتاده بعد مرحله مرحله خبر رو میدیم
⁉️چجوری برای یه همچین اتفاقی که باید اولا خود حادثه رو بررسی کنن، سپس بعد روانی شدیدی که بر جامعه اعمال میشه رو باید در نظر بگیرن، ما انتظار داریم سریع و بدون وقفه اطلاع رسانی کنن؟ پارامترهای مختلفی ممکن بوده در این حادثه دخیل باشه، اینها رو باید بررسی کنن بعد اعلام کنن. چند روزی عوامل در قرنطینه و تحت کنترل بودن و این یک روال هست در تمام دنیا
🔻بحث دروغگویی نبوده، یکم ناشیگری و ناهماهنگی رسانهای بوده تو این مسأله که البته قابل دفاع نیست. باید یه جوری صداوسیما و خبرگزاریها رو توجیه میکردن که آقا، انقدر نگید نقص فنی بوده، انقدر علیه ترامپ حرف نزنید که داره دروغ میگه. انقدر کارشناس نیارید برای اثبات اینکه ما نزدیم، اصلا هیچی نگید. یا حداقل بیان بگن داریم این موضوع رو بررسی میکنیم.
🔻مثلا سازمان هواپیمایی کشور دروغ نگفت، چون اصلا اطلاعی نداشته از قضیه، بر اساس تحلیلهای تخصصی هوانوردی نظر داده بوده و گفته بوده نقص فنی هستش و باید جعبه سیاه باز بشه.
👈نیروهای مسلح بدلیل شرایط خاص و تحت کنترل بودن تیم اپراتور برای تحقیقات هیچ خبری رو درز نداده بوده تا ابعاد موضوع دربیاد که چی بوده. پس با این ملاحظات به موضوع نگاه کنیم