مدافع آنلاین
🔻ممانعت برداشت محصولات کشاورزی فلسطینی ها توسط شهرک نشینان صهیونیست مسلح در کرانه باختری #طوفان_الأ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شادی به سبک یک کودککُش حامی ترامپ
🔹یک صهیونیست برای نشان دادن شادی خود از رأی آوردن ترامپ، منازل مردم بیدفاع غزه را گلولهباران کرد و تصاویر این عمل تروریستی را بدون هیچ مشکلی در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشت.
#طوفان_الأقصى #فلسطین
#وحوش_صهیونیستی
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻تصویر و نام افرادی که همراه با سید حسن نصر الله، رهبر حزب الله لبنان در بمباران نیروی هوایی رژیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یاسر الموسوی، فرزند شهید سید عباس موسوی: سید نصرالله شهید شده و من پیکر او را دیدم و دست و سرش را بوسیدم.
🔹زینب نصرالله دختر سید در حالی که جلوی پیکر گریه می کرد به پدرش گفت: اینگونه می روی و من یک سال است که تو را ندیده ام؟
🔹پسرشان آقای جواد نصرالله خطاب به پیکر پدر گفت: ای پدر، ما ۳۳ سال است که با تو خوب زندگی نکردیم...
#شهیدالقدس
#شهید_سیدحسن_نصرالله
#سید_مقاومت #سید_حسن_نصرالله
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻رفتار وحشیانه پلیس آلمان با حامیان فلسطین #دموکراسی_غربی #مهد_آزادی #حمایت_از_فلسطین #جهان_بیدار
🔻خشم پاریس از افراشته شدن بنر حمایت از فلسطین
🔹وزیر کشور فرانسه رونمایی از بنر بزرگ «فلسطین را آزاد کنید» در مسابقۀ پاریسنژرمن و اتلتیکومادرید را غیرقابلقبول خواند و در پاسخ به این سؤال که آیا به دنبال جریمه این تیم است، گفت که «هیچچیز را رد نمیکنم. از آنها توضیح خواهم خواست».
#دموکراسی_غربی #مهد_آزادی
#حمایت_از_فلسطین #جهان_بیدار
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻تصاویر جدید ارتش رژیم صهیونیستی از عملیاتی که منجر به شهادت #یحیی_السنوار شد. #طوفان_الأقصى #شه
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻باراک: سنوار یک قهرمان بود و تا آخرین لحظه عمرش جنگید
🔹ایهود باراک نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: شهید یحیی سنوار یک قهرمان بود و تا لحظه آخر جنگید و دیگر در بین دشمنان "اسرائیل" کسی بر این باور نیست که این رژیم شکستناپذیر است.
🔹 باید بدانیم که در جهان عرب و سراسر جهان اسلام و در میان دشمنان "اسرائیل" اعتقاد بر این است که این رژیم دچار ضعف شدیدی شده است.
🔹 قبلا "اسرائیل" به عنوان یک رژیم شکست ناپذیر شناخته میشد و مصریها ۴۰ سال پیش چنین اعتقادی داشتند و اردنیها هم ۳۰ سال پیش به صلح با این رژیم دست یافتند اما اکنون دیگر این باور حاکم نیست.
🔹عملیات طوفان الاقصی همه این باورها را از بین برد.
🔹سنوار بر خلاف آنچه که ادعا میشد یک قهرمان بود و قهرمانانه تا لحظه آخر جنگید...
#طوفان_الأقصى
#شهید_یحیی_السنوار
#حماس_زنده_خواهد_ماند
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻گردهمایی فارغالتحصیلان زبان فارسی در دانشگاه کشمیر 🔹در حال حاضر در بیش از ۲۰ دانشگاه هند، زبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻درگیری نمایندگان مجلس جامو و کشمیر هند
#کشمیر
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻كانال 12 عبری: ده ها موشک از لبنان به سمت جلیل غربی و کریوت شلیک شد 🔹گزارشهای اوليه حاكی از اصابت
🔻آژیر های خطر در حیفا به صدا درآمد
#طوفان_الأقصى
#حزب_الله #غزه #حملات_حزب_الله
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻رهبر انقلاب یمن: آمریکا و غرب وقیحانه از ایران میخواهند پاسخ ندهد 🔹حملهی رژیم صهیونیستی به جمه
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻الحوثی: هدف انگلیس رسیدن به اسرائیل بزرگ است
🔹دبیرکل جنبش انصارالله یمن درباره تحولات منطقه:
وعده بیانیه والفور از سوی انگلیس که در دوم نوامبر ۱۰۷ سال پیش صادر شد که در این بیانیه شوم به صهیونیستها اجازه اشغال فلسطین را داد و در اراضی فلسطین به اهداف خود برسند که همان ایجاد اسرائیل بزرگ در مساحت گسترده عربی است.
🔹انگلیسیها در گامهای عملی برای اهداف رژیم صهیونیستی تلاش کرد و از طرق بکارگیری و فرستادن آنها به فلسطین و آموزش آنها در ارتش اسرائیل اقدام کرد تا آنها در فلسطین مستقر و به سیطره و اقدامات تروریستی ادامه دهد.
🔹در این رخدادها درسهای زیادی وجود دارد که باید به آن توجه شود. درباره انگیزه آن زمان انگلیس در این گام تجاوزگرانه علیه عربها در کشورها و سرزمینهایشان صورت گرفت این سوال مطرح است که چرا انگلیس چنین کاری انجام داد؟
#طوفان_الأقصى #یمن #رهبر_انصارالله
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻آتشکده نویس 🛕🏛 🕌 🔹آتشکده نویس یا آتشکده بُرزو یا چهارطاقی بُرزو سازهای مربوط به دوره س
🔻گرمابه مهدی قلیبیگ 🛕🏛 🕌
🔹گرمابه مهدی قلی بیگ یا گرمابه شاه مربوط به دورهٔ صفوی است و در مشهد، ابتدای بازار بزرگ، جنب مسجد شاه، مسجد هفتاد و دو تن امروزی فضای حمام قدیمی مهدی قلی بیگ بنای یکی از امرای تیموری معروف به مسجد قرار دارد که به سال ۱۰۲۷ قمری ساخته شده است.
🔹این حمام مجموعهای از فضاهای متعدد بوده و بزرگترین و زیباترین بخش آن بخش بینه حمام با هشت ستون و تزئینات نقاشی است.
این بنا وقف آستان قدس رضوی گردید که پس از مرمت و بازسازی در سال ۱۳۸۵ شمسی به موزه مردمشناسی تغییر کاربری داد. در این موزه اشیایی از قبیل لوازم مورد نیاز در حمامهای قدیمی، انواع سماورهای ذغالی، قندیل، ظروف مختلف، آبخوری، بخش نمایشگاه عکس قدیم و مردمشناسی به نمایش درآمده است.
🔹این اثر در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۳۷۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
#ایران_شناسی #بنای_تاریخی
#تاریخ_ایران #ایران_زیبا
#گرمابه_مهدی_قلیبیگ #مشهد
🇮🇷 @modafeonline👈
مدافع آنلاین
🔻جانشین وزیر دفاع ایران وارد اسلام آباد شد 🔹سردار قریشی، جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
🔻 سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: به همکاری مشترک با ایران برای مبارزه با تروریسم و امنیت مرزهای مشترک متعهدیم
#ایران #پاکستان #تحولات_منطقه
🇮🇷 @modafeonline 👈
مدافع آنلاین
🔻واکنش «بنی گانتز» به برکناری «گالانت» 🔹عضو سابق کابینهه جنگ صهیونیستی: نباید این اتفاق میافتاد؛
🔻گالانت از دفتر وزارت دفاع خدافظی کرد.
#طوفان_الأقصى #فلسطین
#رژیم_تروریست_اسرائیل
🇮🇷 @modafeonline 👈