🔺 درگذشت شیخ علی تهرانی
🔹«علی مرادخانی ارنگه» معروف به شیخ علی تهرانی در سن ۹۶ سالگی درگذشت.
🔹وی بعد از پیروزی انقلاب بهدلیل سابقه مبارزاتیاش به عضویت مجلس خبرگان قانون اساسی در آمد اما در همان سالها بهدلیل گرایشات کمونیستی خود که در آثار اقتصادیاش مشهود بود، به هواداری از مجاهدین خلق و بنیصدر پرداخت.
🔹با عزل بنیصدر از ریاستجمهوری و شورش مسلحانه منافقین علیه نظام و مردم، وی مدتی بازداشت بود .
🔹در سال ۶۳ همزمان با حضور منافقین در عراق، به این کشور رفت و پناهنده حکومت صدام شد و در رادیوی فارسی بغداد به تبلیغ علیه نظام میپرداخت و با حضور در اردوگاههای اسرا به فحاشی علیه مسئولان نظام و انقلاب میپرداخت.
🔹با از بین رفتن کارکرد تبلیغاتی او برای صدام و منافقین، وی را در مرز ایران و عراق رها کرده و به مرزبانی ایران تحویل دادند!
🔹 #شیخ_علی_تهرانی بعد از چند سال زندانی بودن، بهدلیل کهولت سن و بیماری مشمول رأفت اسلامی گشته و آزاد شد.
🇮🇷 @modafeonline 👈
💢امیرعبداللهیان: تحویل پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ با اوکراین را قویا رد میکنیم
🔸وزیر خارجه در گفتوگوی تلفنی با بورل:
🔹ما با روسیه همکاری دفاعی داریم، اما سیاست ما در قبال جنگ اوکراین، احترام به تمامیت ارضی این کشور، عدم ارسال سلاح به طرفین درگیر، توقف جنگ و پایان دادن به آوارگی مردم است.
🔹ما مخالف جنگ هستیم و تحویل پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ با اوکراین را قویا رد می کنیم.
🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا موضع ایران در تاکید بر عدم ارسال سلاح و پهپاد برای بکارگیری در جنگ اوکراین را مهم و شایسته تقدیر دانست.
🇮🇷 @modafeonline 👈
⭕️ عملیات روانی اینترنشنال و منافقین با رمز مهسا امینی
🔻به اسم پدر مهسا امینی مصاحبه می نویسند و نشر می کنند اما هیچ وقت صوت و فیلمی از مصاحبه ندارند و چند ساعت بعد توسط پدر مهسا امینی این مطلب تکذیب می شود اما آنها با همان خبر جعلی توانسته اند در بین مخاطبینشان جمهوری اسلامی را تخریب کنند و هیچ گاه تکذیبیه پدر مهسا را هم نشر نمی کنند!
🔻مگر نمی گویید این مصاحبه اختصاصی بوده چرا صوت و فیلم مربوط به این مصاحبه اختصاصی را منتشر نمی کنید؟
🇮🇷 @modafeonline 👈
ذکر روز شنبه
یا رَبَ الْعالَمِین
ای پروردگار جهانیان
۳۰ مهر ، ۲۵ ربیعالاول ، ۲۲ اکتبر
🇮🇷 @modafeonline 👈