#فــــــوری
🔻حمله نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جهت پاکسازی اقلیم کردستان عراق از لوث تروریست های تجزیه طلب در دستور کار قرار گرفته
🔻مردم اقلیم و شهروندان عادی این مناطق باید هرچه سریعتر خودشان را از مواضع ومقرات تروریست ها دور سازند.
#کردستان #حمله_سپاه
#اقلیم #پاسخ_قاطع
#مجازات_میدانی
🇮🇷 @modafeonline 👈
🔴«علی کریمی» همسایه خاوری در کانادا شد
🔹یک منبع مطلع به تسنیم گفت که «علی کریمی» از تحریککنندگان آشوبها بعد از اخراج از دبی توسط مسولان اماراتی، ابتدا مدت کوتاهی در آلمان اقامت داشته و سپس به کانادا رفته است.
🔹این منبع مطلع افزود: امارات پس از تحرکات خطرناک علی کریمی و اقدامات ناامنکننده وی، از او خواسته بود این کشور را ترک کند. اما کانادا که خصومت دیرینهای با ایران دارد، او را پذیرفته است.
🔹به گزارش تسنیم، غیر از علی کریمی، پیش از این برخی مفسدان مشهور اقتصادی مانند علی خاوری (اختلاسگر ۳ هزار میلیاردی) نیز توسط مسولان کانادایی پناه داده شده بودند.
🔹«جاستین ترودو» نخست وزیر تندرو کانادا از حامیان اصلی تجزیه طلبان و تروریستهای ضدایرانی است.
🇮🇷 @modafeonline 👈
#وطن_فروش #علی_کریمی #تروریست #اغتشاشگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ طرفو گرفتنش تو پیج خودش استوریش کردن😂😂
🇮🇷 @modafeonline 👈
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ایران از نگاه خارجی ها...
🔹 برشی آزاد از برنامه تلویزیونی سند باد
🇮🇷 @modafeonline
#برای_ایران #برای_وطن
🔻تجزیه ایران برای امنیت اسرائیل
🔺جیمز بلک ول، استراتژیست آمریکایی، در کتاب «صاعقه در صحرا»، میگه خاورمیانه سرزمین لیلیپوته که باید یک #گالیور داشته باشه ولی الان ۶ کشور قوی(گالیور) داره؛ ۵تاش باید تجزیه و ضعیف بشن تا یک گالیور بنام اسراییل باقی بمونه.
یکی از اون پنجتا ایرانه.
برگرفته از جلسه ۲۵۹ کلبه کرامت
مجید کریمی
🇮🇷 @modafeonline 👈
ذکر روز شنبه
یا رَبَ الْعالَمِین
ای پروردگار جهانیان
۲۸ آبان ، ۲۴ ربیعالثانی ، ۱۹ نوامبر
🇮🇷 @modafeonline 👈
#ذکر_روز_شنبه
#لبیک_یا_خامنه_ای